مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام فصل ۱_۲ ۳_۴_۵_۱۲_۱۶_۱۸به ترتیب (سیر تحول مصالح وساختمان سازی_نانو فناوری چیست_تاریخچه نانو_مفاهمیم بنیادین نانو_نانو در ساختمان _فناوری نانو وفلزات _پارچه ها و غشاهای نانو بنیان_فناوری نانو وچوب
اینا رو شما از روی سیلابس اینجا نوشتی؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب جزییات ارتقا دهنده رو دیدی؟کتاب پر حجمی ه.
یعنی باید این و هم بخونیم؟
گفته بود برای عناصرو مصالح فناوری نوین سازه ای با جزییات ارتقا دهنده که رو عکسا جزییات تاکید کرد...................

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خوبید؟
من کتاب معماری غرب ریشه ها و مفاهیم رو خریدم (بانی مسعود) ولی چاپ پنجم رو خریدم اگه کسی چاپ ششم دارم صفحاتی که اضافه شده رو بذاره لطفا
در ضمن 16 مهر اکادمی معماری تو قزوین سمینار رایگان داره

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب جزییات ارتقا دهنده رو دیدی؟کتاب پر حجمی ه.
یعنی باید این و هم بخونیم؟
درسته کتاب پرحجمیه من فصل دومشو تموم کردم پر حجمه ولی خوندنش جالبه ولی زیاد ریز شده بعضی جاها.مشاور مرکز گفت بجاش جزوه عناصر شریفی رو بخونی بهتره موندم جزوشم بگیرم ؛چون گفت مباحث بیشتری داره؛شما چیکار میکنید؟

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاور مرکز
واسه تنظیم گفت فقط قیابکلو 1
گفت کتابا دیگه واسه تنظیم هست که ما خلاصشو میزاریم....
تاسیساتم گفت سلطان دوست تاسیسات الکتریکی برای دانشجویان معماری.. دو تا گفتار داره گفتار اولشو باید بخونیم گفت پیش گفتارم بخونید چون تو پیش گفتار میگه جاها مورد علاقش کجاست از کجا سوال میده
مبانی فیزیک 1 اکوستیک با 3 نورو روشنایی قیابکلو ....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته کتاب پرحجمیه من فصل دومشو تموم کردم پر حجمه ولی خوندنش جالبه ولی زیاد ریز شده بعضی جاها.مشاور مرکز گفت بجاش جزوه عناصر شریفی رو بخونی بهتره موندم جزوشم بگیرم ؛چون گفت مباحث بیشتری داره؛شما چیکار میکنید؟
جزوه خامشو بخونیم کفایت میکنه؟؟؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من خودمم موندم.نمیدونم جزوه ای که تو باشگاه بود رو دیدم ولی کیفیتش جالب نیس عکساش خوب نی.موندم جزوشم بگیرم 30 تمنه گرونتر از خود کتابه!

سلام
من جزوه باشگاهو پرینت گرفتم خوبه!!

دوستان من گیج شدم از کتب خانم قیابکلو کدومارو باید بخونم؟؟؟
مقررات ملی ساختمانم لازمه؟؟ کدوم مبحث؟؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودمم موندم.نمیدونم جزوه ای که تو باشگاه بود رو دیدم ولی کیفیتش جالب نیس عکساش خوب نی.موندم جزوشم بگیرم 30 تمنه گرونتر از خود کتابه!
ب نظر من ک کیفیتش خوبه... مگه میخای چی کار کنی :D
فعلا همینو بخون ی دور بعد تصمیم بگیر...

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من جزوه باشگاهو پرینت گرفتم خوبه!!

دوستان من گیج شدم از کتب خانم قیابکلو کدومارو باید بخونم؟؟؟
مقررات ملی ساختمانم لازمه؟؟ کدوم مبحث؟؟
مشاور مرکز که میگفت کتابای فیزیک 1 و2 همراه درسنامه های مرکز نور و صوت و تنظیم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ی سوال درباره زبان
تافل مهمتره یا 1100؟؟؟ و کدومشون بیشتر با 504 همپوشانی داره؟؟؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی سوال درباره زبان
تافل مهمتره یا 1100؟؟؟ و کدومشون بیشتر با 504 همپوشانی داره؟؟؟
تافل مهمتره البته چون 1100 خیلی حجیمه.تافل با 504 هم پوشانی متوسطی داره و یادگیریشم راحتره؛لغتاش عملکردی تر و راحتر نسبت به 1100
یه سوال عایا طراح سوال تاسیسات سلطاندوسته؟!

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مشاور مرکز که میگفت کتابای فیزیک 1 و2 همراه درسنامه های مرکز نور و صوت و تنظیم
درسته مشاور مرکز اینو گفته ولی تو سیلابسشون برای صوت و نور جزوه ی نور و روشنایی ایزدی+جزوه ی صوت و آکوستیک ایزدی هم آورده شده!
که جزواتش تو باشگاه خودمون هم موجوده.
راستی ایزدی هم طراح سواله؟

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راستش مشاور رو جزوات خودشون تاکید می کنند و از طرفی هم کتاب گلابچی خیلی حجیمه.
من که کتاب و دیدم به نظرم اینقدر کامله که نمی شه به صورت جزوه دراوردش.
والا نمی دونم.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش مشاور رو جزوات خودشون تاکید می کنند و از طرفی هم کتاب گلابچی خیلی حجیمه.
من که کتاب و دیدم به نظرم اینقدر کامله که نمی شه به صورت جزوه دراوردش.
والا نمی دونم.
بنه نظرم بشینیم بخونیم کتابو بهتر باشه!:w09:چقد کتاب اخه!مشاور مرکز هم به هرکی یه جور توصیه کرده.گیج بودیم گیجترمون کرده!

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا...نمبتونم که...
نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که درسا رو بخونم...مثلا الان مباحث مربوط به درک هنوز شروع نکردم نمیدونم کی شروع کنم چون اصلا وقت نمیشه
یه برنامه ریزی جامع تا کنکور داشته باش که اسم کتابایی که هر ماه باید بخونی و مرور و جمع بندی رو توش لحاظ کن
یه برنامه ماهانه داشته باش که خودش تقسیم بشه به برنامه های دو هفته ای که هر مبحثی که باید بخونی با توجه به مددت زمان لازم و پیش بینی شده تا اتمامش کنی رو وارد کن
هر روز رو هم بیشتر از 4 تا ماده درسی نخون که قاطی میشه

سوسن طاهری

عضو جدید
یه برنامه ریزی جامع تا کنکور داشته باش که اسم کتابایی که هر ماه باید بخونی و مرور و جمع بندی رو توش لحاظ کن
یه برنامه ماهانه داشته باش که خودش تقسیم بشه به برنامه های دو هفته ای که هر مبحثی که باید بخونی با توجه به مددت زمان لازم و پیش بینی شده تا اتمامش کنی رو وارد کن
منننننننننوووووووون :w21:
فهمیدم:)

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بنه نظرم بشینیم بخونیم کتابو بهتر باشه!:w09:چقد کتاب اخه!مشاور مرکز هم به هرکی یه جور توصیه کرده.گیج بودیم گیجترمون کرده!
باید ببینیم از جزییات ارتقا دهنده تا حالا چندتا سوال اومده.
این که خوبه کتاب اصول و مبانی طراحی ساختمانهای بلند هم هست.
ولی یه چیزی ما که نمی خوایم 100 درصد جواب سوالای فن و بدیم یعنی این منطقی نیست که فکر کنیم باید همه کتابهارو کامل بخونیم.

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما همچین برنامه ای رو برای خودت انجام دادی؟میشه اینجا بذاری ماهم ببینیم؟اخه منم مث سوسن خانم گیج شدم درست نمیدونم چه کتابهایی هست که باید بخونیم-فقط تابلوهاشو میدونم:confused:کیس استادی برنامه ریزی میخوام!

آخرین ویرایش:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید ببینیم از جزییات ارتقا دهنده تا حالا چندتا سوال اومده.
این که خوبه کتاب اصول و مبانی طراحی ساختمانهای بلند هم هست.
ولی یه چیزی ما که نمی خوایم 100 درصد جواب سوالای فن و بدیم یعنی این منطقی نیست که فکر کنیم باید همه کتابهارو کامل بخونیم.
مشاور مرکزـیه خانمه که رتبه 10 شده بود-میگفت سوال از جزییات ارتقا دهنده میدن حتما سال قبلم داده بودن.
ساختمان های بلند کتاب دو جلدی فاطمی خیلی خوبه من با خوندنش تونستم سوالای ساختمان های بلند سالای پیش رو ج بدم:مجموع تست مرکز

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مشاور مرکزـیه خانمه که رتبه 10 شده بود-میگفت سوال از جزییات ارتقا دهنده میدن حتما سال قبلم داده بودن.
ساختمان های بلند کتاب دو جلدی فاطمی خیلی خوبه من با خوندنش تونستم سوالای ساختمان های بلند سالای پیش رو ج بدم:مجموع تست مرکز
من رفتم کتاب طراحی ساختمانهای بلند گلابچی که 55000 تومن بود خریدم:(
یعنی نمی خریدم بهتر بود؟
کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی که 2 جلدیه جداست و ساختمانهای بلند یه 2 جلدی دیگه ست؟
شما پارسال رتبه ی تئوری و اسکیست چند شد؟
میشه درصدات هم بگی؟اگر امکانش هست.

مشاوری که به من زنگ زده بود رتبه ش 399 با اسکیس 60% بود.
به هر کی یه نفر زنگ زده.احتمالا شما تو آزمون ارزیابی رتبه ی خوبی آوردید که رتبه ی 10 به شما مشاوره داد;)
البته من حدس میزنم که مشاورها بر این اساس باشن.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رفتم کتاب طراحی ساختمانهای بلند گلابچی که 55000 تومن بود خریدم:(
یعنی نمی خریدم بهتر بود؟
کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی که 2 جلدیه جداست و ساختمانهای بلند یه 2 جلدی دیگه ست؟
شما پارسال رتبه ی تئوری و اسکیست چند شد؟
میشه درصدات هم بگی؟اگر امکانش هست.

مشاوری که به من زنگ زده بود رتبه ش 399 با اسکیس 60% بود.
به هر کی یه نفر زنگ زده.احتمالا شما تو آزمون ارزیابی رتبه ی خوبی آوردید که رتبه ی 10 به شما مشاوره داد;)
البته من حدس میزنم که مشاورها بر این اساس باشن.
فک کنم سو تفاهم شد ها! نتیجه کنکور سال پیش من که بد شد:چون واقعا نخونده بودم::w05:
تو ازمون ارزیابیشون فن و زبان و تاریخ رو خوب زده بودم نسبت به کل مبحثا بهم میگفت نتایجت خوبه تشویقم کرد:)

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم سو تفاهم شد ها! نتیجه کنکور سال پیش من که بد شد:چون واقعا نخونده بودم::w05:
تو ازمون ارزیابیشون فن و زبان و تاریخ رو خوب زده بودم نسبت به کل مبحثا بهم میگفت نتایجت خوبه تشویقم کرد:)
خوش بحالت... ب من ک میگف این چ وضیه چرا اینقد منفی زدی چرا این کارو کردی :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا