مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااای بچه ها مگه نتایج اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟تاپیک داره یا نه؟

mahdi-art

عضو جدید
دوستان 2تا سوال داشتم جواب بدین یه دنیا ممنون میشم:
اول اینکه مجموعه معماری منظور همون معماری معماری هست الان کسی که مجموعه معماری قبول شده یعنی چی؟
دوم اینکه من ترم 4 معماری هستم و میخوام از الان برای کنکور بخونم و میخوام همون سری اول قبول بشم راهنمایی شما چیه؟؟از یکی از دوستان که پرسیدم گفت فعلا فقط زبان بخون بر همین کتاب های تافل و 504 رو خریدم و دارم میخونم حالا اگر راهنمایی دارید بکنید...ممنون میشم.

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان 2تا سوال داشتم جواب بدین یه دنیا ممنون میشم:
اول اینکه مجموعه معماری منظور همون معماری معماری هست الان کسی که مجموعه معماری قبول شده یعنی چی؟
دوم اینکه من ترم 4 معماری هستم و میخوام از الان برای کنکور بخونم و میخوام همون سری اول قبول بشم راهنمایی شما چیه؟؟از یکی از دوستان که پرسیدم گفت فعلا فقط زبان بخون بر همین کتاب های تافل و 504 رو خریدم و دارم میخونم حالا اگر راهنمایی دارید بکنید...ممنون میشم.

دوست عزیز حالا که میخوای از الان زبان بخونی اونو اصولی بخون نه اینکه فقط لغت بخونی. متن های انگلیسی و فیلم های و سریال های با زیر نویس انگلیسی. کلی زبانت خوب میشه.

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های دیگه کنکور دادن و جواب گرفتن ،من توی دلم آشوب شده:confused:
نمیدونم چه به روزم اومده ، میخوام تند تند همه رو بخونم :w10:
اضطراب وجودمو گرفته:crying2:
تمرکزمو از دست دادم:cry:

zero.majnoon

عضو جدید
سلام بچه ها...من کنکور قبول شدم :w14: و این باشگاه خیلی به من کمک کرد....برای همین می خواستم کتاب ها و جزوه هامو به بچه های باشگاه بدم.....اگه کسی از اصفهان کتاب یا جزوه میخواد به من پیام خصوصی بده تا تاپیک شلوغ نشه :w40:

mahdi-art

عضو جدید
دوست عزیز حالا که میخوای از الان زبان بخونی اونو اصولی بخون نه اینکه فقط لغت بخونی. متن های انگلیسی و فیلم های و سریال های با زیر نویس انگلیسی. کلی زبانت خوب میشه.

چه عجب یکی جواب مارو داد....:d

منظور جمله شما از اینکه میگی ((حالا که میخوای زبان بخونی...)) اینه که خوندن زبان از الان خوب نیست؟؟اگر اینطور پس چیو شروع کنم به خوندن شما که کنکور دادی جای من بودی چی کار میکردی؟؟؟
در رابطه با توصیه خوبتونم من همین کارو میکنم ...فیلم و سریال زیاد میبینم بر همین زبانم تا حدی خوبه...
یه سوال هم در رابطه با زبان تخصصی دارم: چه فرقی با زبان عمومی داره؟؟به جز کلمات تخصصی معماری چیز دیگه ای هم باید خوند؟؟؟

navid_nj7

عضو جدید
چه عجب یکی جواب مارو داد....:d

منظور جمله شما از اینکه میگی ((حالا که میخوای زبان بخونی...)) اینه که خوندن زبان از الان خوب نیست؟؟اگر اینطور پس چیو شروع کنم به خوندن شما که کنکور دادی جای من بودی چی کار میکردی؟؟؟
در رابطه با توصیه خوبتونم من همین کارو میکنم ...فیلم و سریال زیاد میبینم بر همین زبانم تا حدی خوبه...
یه سوال هم در رابطه با زبان تخصصی دارم: چه فرقی با زبان عمومی داره؟؟به جز کلمات تخصصی معماری چیز دیگه ای هم باید خوند؟؟؟

دوست عزیز به نظر من از الان همه درسا رو بخون مثلا اگه ترم دیگه معماری جهان داری منابع کنکورشو بخون هم نمرت خوب میشه هم درسو یه دور خوندی موقع کنکور کلمات و مفاهیم برات آشناست و خیلی دستت از همه جلوتره و راحت در درسارو میخونی همم اینکه دیگه نیازی نیست وقت برای یادگیری بزاری قفط مرور میکنی مطمئن باش یکی از رتبه های خوبم میشی ;)

mahdi-art

عضو جدید
دوست عزیز به نظر من از الان همه درسا رو بخون مثلا اگه ترم دیگه معماری جهان داری منابع کنکورشو بخون هم نمرت خوب میشه هم درسو یه دور خوندی موقع کنکور کلمات و مفاهیم برات آشناست و خیلی دستت از همه جلوتره و راحت در درسارو میخونی همم اینکه دیگه نیازی نیست وقت برای یادگیری بزاری قفط مرور میکنی مطمئن باش یکی از رتبه های خوبم میشی
ممنون از نظرتون...ولی آخه توی سال تحصیلی اینجور درسارو استادا بیشتر از سربازکنی میرن جلو و اینقدر سر درسایی مثه طرح و بقیه درسای عملی وقتم گرفته میشه که نمیتونم این درسارو در حد عالی بخونم بعد از اونورم تجربه نشون داده درسایی مثه تاریخ خیلی فرار هستن و هر چقدر هم روش سرمایه گزاری کنی از اخر میبینی 3 ماه مونده به امتحان 80 درصدش یادت رفته و فقط کلیات یادته...
بعضی از دوستان مخالف حرف شما میزنن اونا میگن تسلط خیلی خوب روی یکی 2 تا درس از الان مثل زبان و دروس فنی خیلی بهتر هست حالا باز دوستان بیان نظراتشون رو بگن ممنون میشم همه تجربیاتشون رو بگن و کمکم کنن...

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها...
منم هستم تا آخرش...
امسال که خدانخواست ...
امسال باهم میترکونیم...
مارال نمیخای بهم خوش آمد بگی؟
سلام...
مارال رفته چایی دم کنه فک کنم...
من با اجازه مارال خانوووم بهت خوش آمد میگم...رعنا لپ گلی جونم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها...
منم هستم تا آخرش...
امسال که خدانخواست ...
امسال باهم میترکونیم...
مارال نمیخای بهم خوش آمد بگی؟

سلااااااام رعنا جونم عزیزدلم
اینجوری گفتی بغضم گرفت خب خانومی... فدات شم...
ممنون ک کنارمونی ممنونم ک بازم کنارمی:*
انشالا سال دیگه باهم دانشگاه تهران!! مهم اینه ک درهمه حال راضی هستیم ب رضای خدا..
حکم انچه تو فرمایی لطف آنچه تو بنمایی
:w30:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااام رعنا جونم عزیزدلم
اینجوری گفتی بغضم گرفت خب خانومی... فدات شم...
ممنون ک کنارمونی ممنونم ک بازم کنارمی:*
انشالا سال دیگه باهم دانشگاه تهران!! مهم اینه ک درهمه حال راضی هستیم ب رضای خدا..
حکم انچه تو فرمایی لطف آنچه تو بنمایی
:w30:

عزیزمییییییییییییییییییییی....
گل گفتی...دهنت گلاب...:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

af sun

عضو جدید
بچه ها یه سوال؟
تصمیم دارین چند ساعت بخونین در روز؟
ماهایی که دو ترممون مونده و باید بریم سر کلاس و وقتمون کم میشه چیکار کنیم ؟
کسی هست یه راهنمایی کوچولو بده
ممنونم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها از کجا باید شروع کنیم؟
زبانو زدید استارتشو؟

من:
زبان: با 504 شرو کردم لغاتشو کامل خوندم الان دارم لغات تخصصی کتاب درک رفتار+گرامر+متن های 504 رو میخونم
فن:درک رفتارو دارم میخونم همچنان:|
تاریخ:سبک شناسی_معماری جهان زارعی رو خوندم-معاصر قبادیانم فردا تمومه انشالا
خوشحالم ک روحیت اینقد خوبه انرژی میگیریم از حضورت:gol:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال؟
تصمیم دارین چند ساعت بخونین در روز؟
ماهایی که دو ترممون مونده و باید بریم سر کلاس و وقتمون کم میشه چیکار کنیم ؟
کسی هست یه راهنمایی کوچولو بده
ممنونم

سلام عزیزم
منم مث توام ترم هقتم
الان ک من هرچقد بتونم میخونم اما ترم ک شرو بشه انشالا تصمیم دارم 3روز در هفته فقط واسه ارشد وقت بذارم چون احتمالا فقط 3روز درهفته کلاس داشته باشم تا وقتی ک طرحم سنگین شه...

af sun

عضو جدید
سلام عزیزم
منم مث توام ترم هقتم
الان ک من هرچقد بتونم میخونم اما ترم ک شرو بشه انشالا تصمیم دارم 3روز در هفته فقط واسه ارشد وقت بذارم چون احتمالا فقط 3روز درهفته کلاس داشته باشم تا وقتی ک طرحم سنگین شه...

دانشگاه ما یه جوری کلاسارو میذاره که هرروز کلاس:( باید شبا وقت بذارم - ولی چون زبانم خوبه یه دلخوشی دارم :biggrin:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
من:
زبان: با 504 شرو کردم لغاتشو کامل خوندم الان دارم لغات تخصصی کتاب درک رفتار+گرامر+متن های 504 رو میخونم
فن:درک رفتارو دارم میخونم همچنان:|
تاریخ:سبک شناسی_معماری جهان زارعی رو خوندم-معاصر قبادیانم فردا تمومه انشالا
خوشحالم ک روحیت اینقد خوبه انرژی میگیریم از حضورت:gol:

ما مخلصتیم خانوم...:smile::gol:
آفرین خیلی خوب استارت زدی ...ایشالا تا آخرم همین طور ادامه داره...من فک کنم باید برم سراغ 1100چون لغتای 504 برام آشناست...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دانشگاه ما یه جوری کلاسارو میذاره که هرروز کلاس:( باید شبا وقت بذارم - ولی چون زبانم خوبه یه دلخوشی دارم :biggrin:
خیلی امتیاز خوبیه قوی ترش کن!!
آفرین خیلی خوب استارت زدی ...ایشالا تا آخرم همین طور ادامه داره...من فک کنم باید برم سراغ 1100چون لغتای 504 برام آشناست...
فدایی داری:redface:
انشالا اما هنو درحد استارته!! انشالا از آبان تست زدنو شرو میکنم فعلا فقط میخونم تا آشنا شم
تاکید دوستان واسه زبان رو 1100 و لغات سالهای قبله
انشالا موفق باشی

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

ببین کی اینجاست؟:)
خوش اومدی رعنا خانم......انشالله امسال یه نتیجه عالی میگیری من مطمعنم

گرچه زبانم خوب نیست ولی واسه زبان حتی اگه مشکل هم نداری 504 رو مرور کن و بعد 400واژه تافل و بعد لغت های کنکور سالهای پیش از زیر ذره بین و در اخر 1100

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جووونم....خیلی خوش اومدین تازه واردای عزیز....:w40:
بچه ها کسی از نرم افزار نارسیس استفاده کرده؟؟؟چجوری باهاش کار میکنن؟؟؟میشه خودمون لغت اضافه کنیم یا نه؟؟؟
من رفتم یه جایی درسارو جداگونه داشت...مثلا 504 جدا بود....تافل جددا....به نظرتون همون نارسیسه که معین خان میگفتن؟؟؟؟کدومو بخرم؟؟504 یا تافل؟؟؟
همه سوالامو جواب بدینااا هیچی از قلم نیوفته:razz:
بعدشم مارال خانوم این رسمش نیس...چرا انقد فشنگی میخونی میری جلو:w04:من تازه تو سبک رسیدم به شیوه اصفهانی...:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا