مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام دوستان خدا قوت به همتون . من این چند روزه درگیر انجام دادن کارهای یک مسابقه بودم که امروزتموم شد فردا می خوام برم برای کار پلات و پست کردن ، نشد اون طوری که می خواستم درس بخونم ولی بازم خدارو شکر ازخوابم زدم وخوندم . نمیدونم برای چی منم مثل بقیه دوستان از این معماری جهان چندشم می شه با او ن اسم های عجیب غریبش . می خونی بعد یک ساعت با یک اسم دیگه غاطی می کنی مگه آخه این مخ چقدر ظرفیت این اسم های به این سختی رو داره شب می خوابی خواب تاریخ جهانو می بینی که داری به سرت می زنی تو خواب می گی معماری جهان تورو جان دکتر زارعی برو تو مخم که یهو به خودت میای مگی این لغته چیه:cry: . به درستی که این چنین است .

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان خدا قوت به همتون . من این چند روزه درگیر انجام دادن کارهای یک مسابقه بودم که امروزتموم شد فردا می خوام برم برای کار پلات و پست کردن ، نشد اون طوری که می خواستم درس بخونم ولی بازم خدارو شکر ازخوابم زدم وخوندم . نمیدونم برای چی منم مثل بقیه دوستان از این معماری جهان چندشم می شه با او ن اسم های عجیب غریبش . می خونی بعد یک ساعت با یک اسم دیگه غاطی می کنی مگه آخه این مخ چقدر ظرفیت این اسم های به این سختی رو داره شب می خوابی خواب تاریخ جهانو می بینی که داری به سرت می زنی تو خواب می گی معماری جهان تورو جان دکتر زارعی برو تو مخم که یهو به خودت میای مگی این لغته چیه:cry: . به درستی که این چنین است .

سلام.....باز آفففرین به تو که از خوابت زدی و درس خوندی;)
منم موافقم....اوایلش به نظر آدم خیییلی شیرین میاد ولی وقتی حجم مطالب زیاد میشه و آدم قاطی میکنه خودمو میگم من یکی به خنگ بودنم ایمان میارم...:D
ولی نگران نباش بالاخره راهشو پیدا میکنیم;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه پیشنهاد دیگه واسه خودم دارم:Dنظر شما واسه پیشنهاد خودم به خودم چیه؟؟؟
من میگم از دروس فنی فقط تنظیم تاسیسات و عناصر بخونم....زوم کنم روشون و دیگه سازه مازه نخونم....آخه اصلا اعتماد به نفس ندارم....درست هم حل کنم احساس میکنم غلطه و نمیزنم:redface::razz:
به این نتیجه رسیدم دارم وقت تلف میکنم نظر شما چیه؟؟؟:razz:

سلام به همگی....بنده هم مردود شدم :( از این به بعد اینجام دلیلشم نه حکمت خداست نه قسمت.....فقط و فقط تنبلی خودم مخصوصا تو اسکیس.....امیدوارم سال بعد بهترین نتیجه رو بگیریم .....

عزیزم ببین جهان زارعی را باید بدونی چطور بخونی والا من که تا دو شب پیش داشتم درباره معماری مصر برا مامانم توضیح میدادم مال پارسال که خوندم البته من از هند و چین ژاپنش خوشم نمیاد اخه نخوندمش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم ببین جهان زارعی را باید بدونی چطور بخونی والا من که تا دو شب پیش داشتم درباره معماری مصر برا مامانم توضیح میدادم مال پارسال که خوندم البته من از هند و چین ژاپنش خوشم نمیاد اخه نخوندمش
به عنوان داستان بخون توی دور اول بعد توی دورهای بعد هی ایتم های بیشتری را حفظ کن

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.:gol::gol:
خب رهاش کن...
رهاش کن و ی کم ب ذهنت فرصت بده...
مقایسه ها و تشابهات و یادآوریها و دوره ها و تکرارها رو ذهنت ب وقتش میفهمه...بهش فرصت بده
الان ب ذهنت فشار نیار...
اینا با گذشت زمان و خوندن همه منابع و یادآوری حل میشه...
حتی قبل مرور با خوندن منبع بعدی خیلی مطالب تکرار میشه و این خودش ی کمکه...

تو فواصل منابع مختلفت امتحان کن...قشنک دستت میاد
برا تاریخ..برا سازه...

پلات گرفتن و هر بار سرو کله زدن با پلاتر کلافم میکنه...
امیدوارم کارت بی دردسر باشه...

آخرین ویرایش:
به عنوان داستان بخون توی دور اول بعد توی دورهای بعد هی ایتم های بیشتری را حفظ کن

سلام خانم مهندس برای مامانت توضیح می دادی تاریخ جهانو ، نکن این کارا رو رقیب تراشی نکن:cry: ، خخ :biggrin:منو بگو که فکر می کردم من این طوریم آخه یک عکسی روی دیوار اتاقمه جاش نیست اسم طرفو بگم . وقتی خستم میرم جلوی او عکسه به اون توضیح می دم تا حس خستگیم بره . بعضی مواقع حس می کنم کم کم دارم دیونه می شم . ( شوخی بود جدی نگیرید )

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ب این تاپیک سر بزنید
دوستامون اینجا نبایدها رو گفتن
بنظرم میتونه کمکمون کنه

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...زمون-کارشناسی-ارشد-معماری-از-زبان-قبول-نشدگان
اون تایپیک خیلی مفید می باشد. لطفا دوستان به دقت بخواننند، تا اگر اشتباهاتی دارند انجام می دهند به سرعت آن را اصلاح کنند.

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی.من باز اومدم از اونجایی که نمیتونم نقل قول چندگانه ارسال کنم جواب همه رو تو این پست میدم:cry:.شیرینم اونی که میگی من نبودم.بعدشم بابا یکی بهم بگه خوندن زارعی برا تاریخ لازمه برا کسی که مثل من بانی مسعود رو خونده؟!یا نه؟....در ضمن مطالعه تاریخ به این شیوه که یکی رو ترجیحا موجود زنده باشه بشونین جلوتون و براش توضیح بدین یه جورایی مخشو بخورین !:Dغوغا می کنه من که همیشه از داداش کوچیکه یا مامانم استفاده می کنم.یه جورایی مثل فیلم سکوت بره ها میشه طفلکیا ولی مهم نیس آینده شما مهمتره.البته به گفته آقا اردشیر پوسترم بگی نگی جواب میده!....در ضمن گفتم فیلم یه چیزی یادم افتاد قسمت اول فیلم ارباب حلقه ها(fellowship) پره از لغات 504 ، اگه زیرنویس انگلیسیشو اوکی کنین متوجه میشین.واسه درک کلمه تو جمله کمک می کنه.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی.من باز اومدم از اونجایی که نمیتونم نقل قول چندگانه ارسال کنم جواب همه رو تو این پست میدم:cry:.شیرینم اونی که میگی من نبودم.بعدشم بابا یکی بهم بگه خوندن زارعی برا تاریخ لازمه برا کسی که مثل من بانی مسعود رو خونده؟!یا نه؟....در ضمن مطالعه تاریخ به این شیوه که یکی رو ترجیحا موجود زنده باشه بشونین جلوتون و براش توضیح بدین یه جورایی مخشو بخورین !:Dغوغا می کنه من که همیشه از داداش کوچیکه یا مامانم استفاده می کنم.یه جورایی مثل فیلم سکوت بره ها میشه طفلکیا ولی مهم نیس آینده شما مهمتره.البته به گفته آقا اردشیر پوسترم بگی نگی جواب میده!....در ضمن گفتم فیلم یه چیزی یادم افتاد قسمت اول فیلم ارباب حلقه ها(fellowship) پره از لغات 504 ، اگه زیرنویس انگلیسیشو اوکی کنین متوجه میشین.واسه درک کلمه تو جمله کمک می کنه.
عزیزم زارعی رو حتمن بخون، منبع اصلیه و یه سری نکاتی داره که تو بانی مسعود نیس، تصویراشم مهمه. اولاش سخته، بری جلو می بینی که آسونه. :)

سلام دوستان عزیز به خصوص دختر خانومهای عزیز روزتون مبارک:w23: . بیچاره ما آقا پسرا که توی تقویم روزی رو برای ما در نظر نگرفتن :wallbash::wallbash: چقدر تفاوت می زارن :crying2: . بعدش می گن چرا بین بچه هاتون فرق می زارین . یکی نیست بهشون بگه که آقا یا خانم مسئول ، زمینه سازی بی تفاوتی شما یید که روزی رو برای این آقا پسرای شیرین زبون در نظر می گیرین . :w02:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز به خصوص دختر خانومهای عزیز روزتون مبارک:w23: . بیچاره ما آقا پسرا که توی تقویم روزی رو برای ما در نظر نگرفتن :wallbash::wallbash: چقدر تفاوت می زارن :crying2: . بعدش می گن چرا بین بچه هاتون فرق می زارین . یکی نیست بهشون بگه که آقا یا خانم مسئول ، زمینه سازی بی تفاوتی شما یید که روزی رو برای این آقا پسرای شیرین زبون در نظر می گیرین . :w02:
وای مرسی...ممنون:gol::gol::gol::w40:روز دختر مبارک:w34::w38:
بچه ها خاک به سرم شد:cry:.یه پوشه که تابستون توش رو پر کرده بودم از جزوه و مطالب مهم و خلاصه کتابا پاک شده:w04:....هیشکیم گردن نمیگیره....:w13:

.سلام دوستان یک سوال درک عمومی ، فضایی به نام کلیاس از مشخصه خانه های کدام اقلیم ایران است ؟ ( کلا کلیاس چی هست )

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی امتحان مرکز معماریو داده?تا شب وقت داریم شرکت کنیم?

کفش صورتی جان غصه نخور . اگه فایل داخل سیستم بوده ببین احتمالا hide شده به دلیل ویروسی بودن سیستمت . و اگه دیدی کلا پاک کردی حواست نبوده با نرم افزار Recoveryراحت بر می گرده .مثل کل اطلاعات قبلش

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان..خسته نباشید..بچه ها واقعا کسی میدونه کدوم موسسه بهتره؟ :(

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

فقط میخوام آزمون بدم..پول کلاس نمیخوام بدم :redface:
به نظرم برو توی تاپیک ازمون های. ازمایشی مال همه موسسات هست از هر کدوم یدونه بزن ببین به نظر خودت کدوم بهتره

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانم مهندس برای مامانت توضیح می دادی تاریخ جهانو ، نکن این کارا رو رقیب تراشی نکن:cry: ، خخ :biggrin:منو بگو که فکر می کردم من این طوریم آخه یک عکسی روی دیوار اتاقمه جاش نیست اسم طرفو بگم . وقتی خستم میرم جلوی او عکسه به اون توضیح می دم تا حس خستگیم بره . بعضی مواقع حس می کنم کم کم دارم دیونه می شم . ( شوخی بود جدی نگیرید )

مامانم اگه شرکت کنه مطمین ام رتبه اش از من بهتر میشه فقط یک کلاس اسکیس باید بره که خیلی وقتاسکیس تمرین نکرده ، داداش محترم بنده از فنی رفته معماری بخونه از اونجا که اهل کتاب به دست نبوده مامانم کتابها را براش خونده و اون یاد گرفته بره امتحان بده ، از اون ور هم همیشه با کتابها من نگاه کرده عکس ها هم بیشتر از من بلده ،خخخخخخخخخخ درک معماریش هم خوبه ظاهرا تا ترم قبل هم که من درسای دادشم و دوستش براشون توضیح می دادم مامی اکثرشون گوش می داد و برمی گشت به داداشم میگفت خنگ بازی چرا در میاریی به این اسونی
هیچی دیگه همه که خودشون معماررررررررررررررررررررررررررر این که دیگه کتابهامون هم خونده ............چطور بگم بیاد امسال ارشدبده شاید با هم تهران قبول شدیم :biggrin:

mitra71

عضو جدید
امروز آزمون مرکز معماری بوده!:razz:
آکادمی کیه؟؟
درس بتن و متره و مبانی نظری منابع ارشدش چیا میشه؟؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

امروز آزمون مرکز معماری بوده!:razz:
آکادمی کیه؟؟
درس بتن و متره و مبانی نظری منابع ارشدش چیا میشه؟؟؟
هنوزم میتونی امتحان بدیا امتحان مرکز معماریو البته اگه یوزرنیم پسورد گرفتی قبلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا