مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کتاب تست های طبقه بندی شده ی تاریخ معماری جهان و معاصر مرکز معماری و دیدم .به نظرتون ارزش خرید داره؟
تست های تالیفیش همون تست های آزمونهاش نیست؟
یه سری تست های تالیفی داره و یه سری تست های کنکورهای گذشته که بخش بیشترش و همین کنکورهای گذشته تشکیل میده که خوب همه تو کتاب مجموعه کنکورهای سال های پیش دارند و تکراریه.
نظرتون چیه؟
من دارمش دوستان یه مجموعه تست تو باشگاه گذاشتن واسه تاریخ که واسه مرکز معماریه.اون از کتابه کاملتره.اونو بجاش بخون من خودم پشیمون از گرفتن کتابش.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من دارمش دوستان یه مجموعه تست تو باشگاه گذاشتن واسه تاریخ که واسه مرکز معماریه.اون از کتابه کاملتره.اونو بجاش بخون من خودم پشیمون از گرفتن کتابش.
خیلی ممنون از راهنماییتون.
این مجموعه تست که گفتید میدونید کجاست؟تو همین تاپیکه یا تاپیک آزمونها یا تاپیک جزوات؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خاهش میکنم وظیفس....جمع بندی هر وقت منابعو تموم کردین باید شرو بشه...ولی ی ماه و یا ی ماهونیم میتونه خوب باشه...

بله...شتریه ک در خونه هر پسری میشینه....تنظیم و تاسیسات کتابای قیابکلو و مهماندوست خوبه

خدا بزرگه یکی پیدا میشه....فن ک چیزی نیس...چرا نمیفهمیش؟؟؟مخصوصن فن برا معماری معماری. راحته ..میشه بگی مثلن کجاشو نمیفهمی؟؟؟؟
مشکل من ایستاییه....میخونم همه چی خوب پیش میره سر یه عدد که نمیدونم از کجا میاد کلید میکنم و دیگه ادامه نمیدم تاااا اینکه بفهمم از کجا اومده....
استاد مقاومت مصالحمون تو دانشگاه خیییلی خوب بود....یعنی اممممکان نداشت جواب یه سوال رو ندونه و بپبچونه انننقدر توضیح میداد تا بفهمی...به خاطر همین میخوام باهاش صحبت کنم یا بشینم کلاسش یا اینکه جلسات رفع اشکال بذاره واسم
رفتم سر تنظیم و تاسیسات تا باهاش هماهنگ کنم ببینم اوضاع چجوره

moeinz

کاربر بیش فعال
مشکل من ایستاییه....میخونم همه چی خوب پیش میره سر یه عدد که نمیدونم از کجا میاد کلید میکنم و دیگه ادامه نمیدم تاااا اینکه بفهمم از کجا اومده....
استاد مقاومت مصالحمون تو دانشگاه خیییلی خوب بود....یعنی اممممکان نداشت جواب یه سوال رو ندونه و بپبچونه انننقدر توضیح میداد تا بفهمی...به خاطر همین میخوام باهاش صحبت کنم یا بشینم کلاسش یا اینکه جلسات رفع اشکال بذاره واسم
رفتم سر تنظیم و تاسیسات تا باهاش هماهنگ کنم ببینم اوضاع چجوره

فکر بدی نیس...ایشالا ج بده

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
حالا چجوری پیداش کنم!؟
مدیر جان کمک

فرناز جان اول تاپیک حزوات، جزوه ها فهرست بندی شده هر جزوه ای که می خوای رو از اونجا میتونی پیدا کنی،
تست معماری جهان الهام رضوی :

متینا یوسفی

عضو جدید
سلام دوستان. همگی خسته نباشید. امیدوارم شاد و پرانرژی مشغول درس خوندن باشید
1سوال به نظرتون موقع ثبت نام آزمونای مرکز معماری پکیج کامل کتاباشم بگیرم؟؟؟ چقدر بدردم میخوره ؟؟
لطفا کسایی که تجربه ش رو دارین پاسخ بدین. ممنون

shadi4350

عضو جدید
سلام دوستان من تاپیک هارو خوندم ولی دقیق بازم نفهمیدم آزمون های کجا بهتره و پیشنهاد میدیدن؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام سلام صد تا سلااااام....خسته نباشین...یه چنتا سوال دارم ازتون...
اول اینکه شما از صفحه های 181 تاااا 187 سبک شناسی پیرنیا چه خلاصه هایی ورداشتین...میشه بذارین ببینم؟:redface:آخه احساس میکنم هممش نکتس:confused:
دوم اینکه روش ترکین چه روشیه؟؟؟
سوم اینکه گنبد رک چجور گنبدیه؟
ترنبه یعنی چی؟؟؟
مردم میان اینجا زبان فینگیلیش میپرسن منم پرشین....استغفرالله:razz::sweatdrop:

dreaamlaand

عضو جدید
سلام بچه ها امیدوارم همه اینجوری با انگیزه قوی تا اخرش بریم.بچه ها من در این مدت تقریبا 4-5 روز کتاب سبک شناسی-معماری جهان زارعی-معماری غرب پیرنیا رو به صورت ضربتی و بکوب شب تا صبح صبح تا شب خوندم الان هم میخوام تستاشون نکات مهمش رو پیدا کنم و مرور کنم برم کتابهای دیگه .به نظر من اول تند تند برای اشنای بخونیم و برای دور دوم و سوم دوباره خوب بخونیم موفق تر هستیم.نظر شما چی هست؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امیدوارم همه اینجوری با انگیزه قوی تا اخرش بریم.بچه ها من در این مدت تقریبا 4-5 روز کتاب سبک شناسی-معماری جهان زارعی-معماری غرب پیرنیا رو به صورت ضربتی و بکوب شب تا صبح صبح تا شب خوندم الان هم میخوام تستاشون نکات مهمش رو پیدا کنم و مرور کنم برم کتابهای دیگه .به نظر من اول تند تند برای اشنای بخونیم و برای دور دوم و سوم دوباره خوب بخونیم موفق تر هستیم.نظر شما چی هست؟
کاملا موافقم;)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اینکه شما از صفحه های 181 تاااا 187 سبک شناسی پیرنیا چه خلاصه هایی ورداشتین...میشه بذارین ببینم؟:redface:آخه احساس میکنم هممش نکتس:confused:
ترنبه یعنی چی؟؟؟
ترنبه: گوشه پیش آمده، پیش غلطیدن
گنبد ترکین گنبدی است که پوسته حمال آن بصورت ترک ترک ساخته می شود.
گنبد رک: گنبد نوک تیز مخروطی و هرمی
عزیزم من یه دور خوندم و روزنامه وار بوده و توی دور اول نکته ننوشتم بعد از دو دور دیگه مطمین میشم کجاها مهم تر و نکاتم میشه
زودتر ازشون بگذر تا بتونی کتابای دیگر رو بخونی

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چجوری این سه تا رو به این زودی تموم کردی؟؟؟:eek:
به نظر منم فکر خوبیه...ولی همش استرس میگیرم که نکنه یه وقت نرسم دور دوم و سوم بخونم....:(
البته همین الانشم که خوب میخونم میبینم هیچی یادم نیس...یعنی حجم مطالب میره بالا تو ذهنم نمیگنجه:confused::D

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بهتره دوستان به این نکته توجه کنید که کنکورهای ازمایشی هیچ موسسه ای شبیه به کنکور واقعی نیست و تفاوت زیادی داره....هدف از شرکت در این ازمونها غلبه بر استرس سر جلسه است و اینکه تا حدی بتونید خودتون رو بسنجید.....ولی توصیه میکنم حتی اگه همه ازمونها رو هم نتونستید جامع ها رو شرکت کنید....موسسه های مرکز معماری و ایوانخانه معمار و اکادمی تخصصی هم از بقیه بهترن چون کارشون تخصصی این رشته است و اساتید طراح خوبی دارند

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم من یه دور خوندم و روزنامه وار بوده و توی دور اول نکته ننوشتم بعد از دو دور دیگه مطمین میشم کجاها مهم تر و نکاتم میشه
مرررسی گلم دستت درد نکنه....
آره مثل اینکه چاره ای جز این نیس!!!

mitra71

عضو جدید

آفرین چطو تونستی خوشبحالت:confused:
آره اینجوری بهتره:eek:

dreaamlaand

عضو جدید
دقیقا درست است.اما من عکسش رو هم دارم ولی نمی دونم چه جوری اپلود کنم؟

dreaamlaand

عضو جدید
آفرین چطو تونستی خوشبحالت:confused:
آره اینجوری بهتره:eek:
عزیزم چارش فقط تمرکز هست.وقتی کتاب رو دستت گرفتی جای باشی که وسطش تمرکزت به هم نخوره.و فقط برای ناهار بلند بشی یا اگه تونستی کنار کتابات غذات رو بخوری تا انگیزت ضعیف نشه یا تمرکزت اگه بری جای دیگه و برگردی تا دوباره به حالت قیل برگردی به هم میخوره و وسط درس چند تا میوه بخوری و آب.و نکته مهم دیکه فکر نکنیم شاید تا اخر وقت یعنی تا شب کنکور وقت داریم نه شاید خدای نکرده اتفاق بدی بیافته و نتوانیم تا اون زمان درسامون را تقسیم کنیم بخونیم پس از هر روز به اندازه خود همون روز استفاده بکنیم تا اگه اتفاق افتاد از بچه ها زیاد عقب نباشیم:smile:

dreaamlaand

عضو جدید
سلام دوستان من تاپیک هارو خوندم ولی دقیق بازم نفهمیدم آزمون های کجا بهتره و پیشنهاد میدیدن؟
عزیزم هر کس یه نظری داره ولی به نظر من این اموزشگاها پول هدر دادن هست و اینکه بچه ها توی سایت کتابها و جزوه ها و جزوه اموزشگاه ها و تست های اموزشگاهها و ...را گذاشتن که این سایت میلیونها ارزش داره و اینکه فقط چند تا کتاب هست که خودمون لازمه بخریم و این اموزشگاهها وقت تلف کردن است البته این نظر من است

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه رتبه آخرین نفر قبولی تبریز پارسال رتبش چند بوده؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
ترنبه یعنی چی؟؟؟

ببخشید که هی میگم ولی لطفا سوالای رفع اشکال رو توی تاپیک رفع اشکال بپرسید :D
اینجا اینفدر پست زیاده که سوال گم میشه، شاید سوال شما سوال چند نفر دیگه هم باشه، :gol:
تصویر گوشه سازی ترمبه و گنبد رک رو ضمیمه کردم ;)
گوشه سازی ترمبه خودش به سه گوشه سازی، پتکین، پتکانه و فیلپوش تقسیم میشه
نمونه خوب از گنبد رک هم گنبد قابوسه
گنبد ترکین هم گنبدیه که با باریکه تاق درست میشه

پیوست ها

• gushesazi.rar
    174.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMG_8143.jpg
    IMG_8143.jpg
    18 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی جواب منو نمیده ؟؟؟ :(
کتاب های نکته و تست مرکز معماری چطوره ؟؟ اصلا کتاب تست چی خوبه ؟؟؟
خانم مندس عزیز بهترین کتاب تست:
مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد معماری/ انتشارات عصر کنکاش می باشد.
پیشنهاد می کنم مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد هنرهای ساخت این انتشارات را نیز بگیرید. بسیار مفید می باشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا