سلام
ببخشید مزاحم می شم راستش چند تا سوال داشتم در مورد مرور اینا، چون یادمه شما پارسال گفتین به مرورای نرم افزاری و ... اعتقادی ندارین و تو دفتر همه چیو یادداشت می کنین، من خودم با سایت ممرایز و نرم افزار کار کردم (البته فقط برای زبان) که نسبتا موفق بود و امسالم می خواستم برا بقیه درسا (عکسای تاریخ و فن و ...) هم از همون سایت استفاده کنم، ولی چون دیدم شما رتبه ی خوبی آوردین گفتم شاید واقعا این کارا وقت تلف کنی باشه و نیازی به سایت نباشه، بعد الان تو تاپیک دیدم نوشتین از روش تون زیاد راضی نبودین، می شه بپرسم فقط برا زبان این مشکلو داشتین یا برا همه ی درسا؟!! کلا برا مرور و حفظ کردن فن و تاریخ چه روشی کار کردین و راضی بودین یا نه؟! ممنون می شم اگه اینجا یا تو تاپیک توضیح بدین در این مورد
اینو یکی از بچه ها پرسیده
من ن فقط روش مرور لغتم برا زبانو قبول نداشتم
برا تاریخ ک من اسمشو مرور نمیزارم...حتی اگه هزارمین دورم باشه
چون تاریخ جوریه ک شما هر دور ک میخونین چیز جدیدی میفهمین و تسلطتون بیشتر میشه
تو دورهای اول کلیتو میفهمین...تو دورهای بعد ویژگی تک تک بناها رو حفظ میشین...تو دوره های بعدتر شما قدرت مقایسه ویژگی های بناهای مختلفو بدست میارین(ک خیلی بدرد بخوره)..و و و
پس من باز میگم هر قدر ک تونستین تاریخو بخونینو باز بخونین
من این کارو کردم واقعن خیالم از تاریخ راحت راحت بود...وقتیم خودم تست میزدم زیر 70 نمیشدم(البته من دو تا جزوه خوب داشتم...قابوسی و نسیم عسگری)
فن مرورش سخت نیس
چون بیشتر عکسه و عکس راحت تر تو ذهن میمونه
من یکی دو س دور مرور کردم
مرورامم تو کاغذ نمینوشتم...همون تو خود کتاب اون بغل مغلا خلاصه رو مینوشتم و وقت مرور هم خود کتابو ورق میزدمو خلاصه ها رو میخوندم و نوشته های زیر عکس و هر جمله ای ک مثلن خود کتاب بولد کرده بود...
بستگی ب خودتون داره ولی من یادداشتو تو ی کاغذ دیگه نوشتن رو نمیپسندیدم چون از حال و هوای کتاب ب وقت مرور دور میشی
درک ک هیچی نخوندم فقط تست زدم...و از کتاب علی عسگری بخش سایه و پرسپکتیو رو خوندم ک خوشبختانه امسال سوالا تو این زمینه سخت نبود
منظرو زیاد جدی نگرفتم
کتاب عصر کنکاشو فقط خوندم دو س دورم مرور کلی کردم
ک زیاد یادم نمونده بود ولی خوشبختانه 40 تونستم بزنم
باز ب همتون توصیه میکنم از الآن ی روش خیلی خوب و مطمین برا حفظ لغت زبان پیدا کنین