مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان ..کسی کتاب درک عمومی انتشارات کنکاش رو نداره؟؟ اگه دارین به نظرتون خوبه؟ اخه من اینجا پیدا نکردم که ببینم توش چه خبره مجبورم از سایتش بخرم
اگه کسی اطلاعاتی یا عکسی داره ازش ممنون میشم بذاره..:w20::w27::w27::(

توی تاپیک درک معماری 94 پاسخنامه های کنکورای سال قبل رو بچه ها زحمت کشیدند گذاشتن کیفیت مطالبش رو میتونی ببینی

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی تاپیک درک معماری 94 پاسخنامه های کنکورای سال قبل رو بچه ها زحمت کشیدند گذاشتن کیفیت مطالبش رو میتونی ببینی

چرا من همیشه از اینجور تاپیکا بی خبرم؟!!!!:cry:چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ :w04:

tohidii

عضو جدید
بچه ها کتاب تست خوب بهم معرفی کنید.من فقط فردا تهرانم.نمیدونم تست چی بخرم

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا باید حتمن حداقل ی کتاب بخونین؟

خو اینجوری خیالم راحتره ......البته من پارسال مبانی و زیباشناسی و فرم فضا نظم رو خوندم و درک 58 زده بودم امسال میخوام یکم بیشتر بزنم:redface:

بچه ها کتاب تست خوب بهم معرفی کنید.من فقط فردا تهرانم.نمیدونم تست چی بخرم

من که فقط برا تاریخ : مهگل مرتهب رو میشناسم ....البته کتابهای تست عصر کنکاش در مجموع خوبن.....

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام

ببخشید مزاحم می شم راستش چند تا سوال داشتم در مورد مرور اینا، چون یادمه شما پارسال گفتین به مرورای نرم افزاری و ... اعتقادی ندارین و تو دفتر همه چیو یادداشت می کنین، من خودم با سایت ممرایز و نرم افزار کار کردم (البته فقط برای زبان) که نسبتا موفق بود و امسالم می خواستم برا بقیه درسا (عکسای تاریخ و فن و ...) هم از همون سایت استفاده کنم، ولی چون دیدم شما رتبه ی خوبی آوردین گفتم شاید واقعا این کارا وقت تلف کنی باشه و نیازی به سایت نباشه، بعد الان تو تاپیک دیدم نوشتین از روش تون زیاد راضی نبودین، می شه بپرسم فقط برا زبان این مشکلو داشتین یا برا همه ی درسا؟!! کلا برا مرور و حفظ کردن فن و تاریخ چه روشی کار کردین و راضی بودین یا نه؟! ممنون می شم اگه اینجا یا تو تاپیک توضیح بدین در این مورد :w27:

اینو یکی از بچه ها پرسیده
من ن فقط روش مرور لغتم برا زبانو قبول نداشتم
برا تاریخ ک من اسمشو مرور نمیزارم...حتی اگه هزارمین دورم باشه
چون تاریخ جوریه ک شما هر دور ک میخونین چیز جدیدی میفهمین و تسلطتون بیشتر میشه
تو دورهای اول کلیتو میفهمین...تو دورهای بعد ویژگی تک تک بناها رو حفظ میشین...تو دوره های بعدتر شما قدرت مقایسه ویژگی های بناهای مختلفو بدست میارین(ک خیلی بدرد بخوره)..و و و
پس من باز میگم هر قدر ک تونستین تاریخو بخونینو باز بخونین
من این کارو کردم واقعن خیالم از تاریخ راحت راحت بود...وقتیم خودم تست میزدم زیر 70 نمیشدم(البته من دو تا جزوه خوب داشتم...قابوسی و نسیم عسگری)

فن مرورش سخت نیس
چون بیشتر عکسه و عکس راحت تر تو ذهن میمونه
من یکی دو س دور مرور کردم
مرورامم تو کاغذ نمینوشتم...همون تو خود کتاب اون بغل مغلا خلاصه رو مینوشتم و وقت مرور هم خود کتابو ورق میزدمو خلاصه ها رو میخوندم و نوشته های زیر عکس و هر جمله ای ک مثلن خود کتاب بولد کرده بود...
بستگی ب خودتون داره ولی من یادداشتو تو ی کاغذ دیگه نوشتن رو نمیپسندیدم چون از حال و هوای کتاب ب وقت مرور دور میشی

درک ک هیچی نخوندم فقط تست زدم...و از کتاب علی عسگری بخش سایه و پرسپکتیو رو خوندم ک خوشبختانه امسال سوالا تو این زمینه سخت نبود

منظرو زیاد جدی نگرفتم
کتاب عصر کنکاشو فقط خوندم دو س دورم مرور کلی کردم
ک زیاد یادم نمونده بود ولی خوشبختانه 40 تونستم بزنم

باز ب همتون توصیه میکنم از الآن ی روش خیلی خوب و مطمین برا حفظ لغت زبان پیدا کنین

moeinz

کاربر بیش فعال
خو اینجوری خیالم راحتره ......البته من پارسال مبانی و زیباشناسی و فرم فضا نظم رو خوندم و درک 58 زده بودم امسال میخوام یکم بیشتر بزنم:redface:

نمیدونم والا
من ک برا درک کتاب خاصی رو نمیشناسم
شما سوالای امسالو ی نگا بندازین ببینین با کدوم کتاب میشه اینارو زد؟؟؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم والا
من ک برا درک کتاب خاصی رو نمیشناسم
شما سوالای امسالو ی نگا بندازین ببینین با کدوم کتاب میشه اینارو زد؟؟؟

نه منظورم این نبود که سوالا تو این کتابا هستن !نه این کتابا دید به معماری و فضا رو جهت دار میکنن ...و سوالا ی درک که مفهومی و بیشتر حسی هستن رو راحت تر میشه حدس زد
در مورد من اینجوری بوده.....

moeinz

کاربر بیش فعال
نه منظورم این نبود که سوالا تو این کتابا هستن !نه این کتابا دید به معماری و فضا رو جهت دار میکنن ...و سوالا ی درک که مفهومی و بیشتر حسی هستن رو راحت تر میشه حدس زد
در مورد من اینجوری بوده.....

والا اینو نمیتونم بگم ک اینجور تاثیر غیر مستقیم چقد میتونه جواب بده
شاید واقعن اینجوری هست
من ک کتابی نخوندمو 56 زدم

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشتن اینهمه جمله زمان بر و مشکل نی؟ شما از چه نوع لایتنری استفاده میکنید؟دستی یا نرم افزاری

من زبانو خیلی زودتر از درسای دیگه شروع کردم .. نه برام سخت نبود. دستی بود ...بقیه درسارو از آبان شروع کردم.

veritaaa

عضو جدید
بچه ها کتاب ریشه ها و مفاهیم معماری غرب بانی مسعود چقد مهمه ؟ یعنی مطالبش تو کتابای " از عهد باستان تا مکتب شیکاگو " خودش و کتاب" معماری معاصر غرب قبادیان" و "از زمان و معماری مزینی " نیست ؟ مهمه ؟ باید بخرم ؟

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها من فردا قراره کتاب زیبایی شناسی گروتر و بخرم.یکی از بچه ها گفتن خیلی خوبه.نظر شما ها چیه؟!:gol:

کتاب خوبیه حتمن بخر و بخونش .
وقتی خوندیش حس خوبی بهت دست میده و اطلاعات خوبی هست توش.
نمیدونم ولی ی جورایی میخوام اون جمله معروفی که میگن طرز تفکر معماری یا دید معماریتو بهتر میکنه رو تاید کنم.
الکی نیس که خیلیا تاییدش میکنن .
نمیدونم که تاثیری رو نحوه پاسخ دادن به سوالای درک رو داره یا نه.
ولی در کل کتاب خوبیه .ارزش خوندن رو داره .

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..
سبک شناسی تموم کردم.
:w33:بچه ها پرتش کنم؟؟؟ن بزا دارم براش...میزارم یسره آخره سر آتیشش میزنم...:smoke:(آرزو الان نگی وااای چ.طوری دلت میادا......بزا بگم تا دلم خنوک شه آبجیی)

مرورش مکنم.دوره پارسی.تست ندارم هنو.ولی راهیان ارشدو ک داشتم فقط تستا این بخشو زدم.خیلی کم بود.ازین ب بعد باید هروز پیشم باشه تا ی نگاهی هم شده بش بندازم.میترسم بلکل یادم بره.

من همین الان تو این آفتاب و تو این هواااای....قصد ددارم و برم کتاب جهان زارعی بخرم.و مث سبک شناسی بوخونمش.
:redface::rambo:
ب نظرتون معماری ایرانیو هم بخرم بزارم جلو چشم ؟ن اینطوری همش چشمک میزنه بهم بیا منو بخون.

یا بزارم جهانو تمووم کنم بعد؟
:w05::w20:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..
سبک شناسی تموم کردم.
:w33:بچه ها پرتش کنم؟؟؟ن بزا دارم براش...میزارم یسره آخره سر آتیشش میزنم...:smoke:(آرزو الان نگی وااای چ.طوری دلت میادا......بزا بگم تا دلم خنوک شه آبجیی)

مرورش مکنم.دوره پارسی.تست ندارم هنو.ولی راهیان ارشدو ک داشتم فقط تستا این بخشو زدم.خیلی کم بود.ازین ب بعد باید هروز پیشم باشه تا ی نگاهی هم شده بش بندازم.میترسم بلکل یادم بره.

من همین الان تو این آفتاب و تو این هواااای....قصد ددارم و برم کتاب جهان زارعی بخرم.و مث سبک شناسی بوخونمش.
:redface::rambo:
ب نظرتون معماری ایرانیو هم بخرم بزارم جلو چشم ؟ن اینطوری همش چشمک میزنه بهم بیا منو بخون.

یا بزارم جهانو تمووم کنم بعد؟
:w05::w20:

اولا که باید اعتراف کنم حسودیم شد.:sweatdrop:دوما تبریک میگم.:gol::w23: .سوما در رابطه با آتیش زدن سبک شناسی بایس بگم با شما موافقم;)

mitra71

عضو جدید
سلام
خسته نباشین مهندس جونااا:w23:
این آزمون آکادمی جواب سوالارو از کجا باید بگیریم؟؟:razz:

فردا تو شهرمون سمینار و کارگاه عملیه روند طراحیه آرتور آذری ومعاصر قبادیان
ازصب تا غروب به نظرتون مفید هست برم؟؟
آخه من هر همایش و سمیناری که رفتم بیخود بوده؟؟:w08:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام
خسته نباشین مهندس جونااا:w23:
این آزمون آکادمی جواب سوالارو از کجا باید بگیریم؟؟:razz:

فردا تو شهرمون سمینار و کارگاه عملیه روند طراحیه آرتور آذری و قبادیان
ازصب تا غروب به نظرتون مفید هست برم؟؟
آخه من هر همایش و سمیناری که رفتم بیخود بوده؟؟:w08:
ازمون و پاسخنامه تو سایت اکادمی در قسمت دانلود موجوده دوست عزیز

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این تفاسیر من خیلی عقبم که..تازه امتحان نظام هم با 42 رد شدم بایست برا اونم بخونم
واقعا راهی به ذهنتون میرسه؟؟که بتونم برا جفتش بخونم؟نصف روزم نیستم ..خـــــــــــــــــــــــــدایـــــــــــــــــــــــــا:cry:

arshadememari

عضو جدید
سلام بچه ها شما رتبتونو توی اکادمی میگین من 200 شدم یعنی گند زدم نمیدونم از چن نفر بوده زبانو منظر2 درصد تاریخ 8 درصد درک30 درصد فن 10 میشه بگین در چه حدی هستم؟؟؟!!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟//

memar_lahijani

عضو جدید
سلام بچه ها شما رتبتونو توی اکادمی میگین من 200 شدم یعنی گند زدم نمیدونم از چن نفر بوده زبانو منظر2 درصد تاریخ 8 درصد درک30 درصد فن 10 میشه بگین در چه حدی هستم؟؟؟!!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟//

چه جوری ببینم رتبمو دوستم ؟ هر چی هم ورود میزنم وارد نمیشه . کلا سایتشون مبهمه .

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
:):)
من دارم کتاب خوبیه.....کتاب آقای علی عسگریه

بدرد نخوره
فقط قسمت سایه و پرسپکتیو رو بخونین

دوستان عزیز دستتون درد نکنه مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی..:w27::w36::w36::w30::w42:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تو تاپیک جزوات مهارت های سیزده گانه ی زبان هست برای reading .
من فکر کردم که از کتاب ارشد زیر ذره بین ه!
شما میدونی عنوان کتابی که فصل سومش مهارت های سیزده گانه درک مطلب ه چیه؟
:w46:

presante

عضو جدید
با سلام خدمت مهندسین عزیز....یه سوال دارم.... من چند وقت پیش کتاب زیبایی شناسی گروتر رو خریدم .کتابش جلد قرمزی داره و 200و خورده ای صفحه ست....یه کتاب زیبایی شناسی دیگه هم خریدم که 600 صفخه ست و اون هم نوشته گروتره..... حالا من کدومو باید بخونم ؟؟؟؟؟ مطالبشو هم با هم مقایسه کردم...اون 200 صفحه ایه خلاصه شده ی اون 600 صفخه ایه ست.....
ممنون میشم راهنماییم کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا