مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

فقط تبلیغاته
سوالاش کاملن سوالای خز سال پیشه
من یکی جواب ازمونو آخرش نتونستم بفهمم
فقط آخر سر نوشتن ک فلان کس با رتبه فلان تو آزمونای ما شرکت کرده
شما تو ازموناش شرکت کرده بودین

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب به نظرت چطوری لغت حفظ کنم که بتونم سر جلسه بزنم چون می بینی 100تا لغت حفظ میکنی ولی سر جلسه نمی تونی بزنی من این مشکل بزرگ را دارم هنوز درک مطلب بهتره ، قواعد هممیترسم بزنم اشتباه شه

سلام. جسارتا لایتنر منو نجات داد ..انقد برام روتین شده بود که تو مدتی که واسه کنکور می خوندم حتی یک شبم نشد که زبان نخونم. دیگه جعبم جا نداشت ....504 و تافل + هر لغتی که از آزمونا و کنکورای پارسال پریسال جدید بود...البته من لغت رو می نوشتم + یک جمله که اون لغت توش باشه .تو تافل و 504 جمله هم داره ...بعد اون جمله تو ذهنم میموند ...
فقط تبلیغاته

سلام:) شما زبانو چند درصد زدین با اینایی که خوندید؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام. جسارتا لایتنر منو نجات داد ..انقد برام روتین شده بود که تو مدتی که واسه کنکور می خوندم حتی یک شبم نشد که زبان نخونم. دیگه جعبم جا نداشت ....504 و تافل + هر لغتی که از آزمونا و کنکورای پارسال پریسال جدید بود...البته من لغت رو می نوشتم + یک جمله که اون لغت توش باشه .تو تافل و 504 جمله هم داره ...بعد اون جمله تو ذهنم میموند ...

روش منم همینه اما جملاتو از لانگمن مینویسم+؟لغات مشابهشو
زبان چند زدی ؟؟

moeinz

کاربر بیش فعال

سلام 42
چجوری ثبت نام کرده بودین

از همون سایتش...

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط تبلیغاته
شما آزمون های کدوم موسسه رو شرکت کرده بودین؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

میشه در مورد جسارتا لایتنر یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟ممنون

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised: یعنی چی ...من چون پریدم وسط بحث گفتم جسارتا.:D

واییییی ..........:redface:شرمنده فک کردم اسم یه برنامه جدیده لایتنره مثل ماندگار..جی5...و....

فک کردم اسم انگلیسیه به فارسی نوشتی.....:biggrin: :sweatdrop: :sweatdrop: :sweatdrop:

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن دیگه تو بازار و مغازه ها هس
اگه شهرتون کوچیکه سخت گیر مید و اون موقع باس از سایتش بخرین

آره من کلی این مشکلو داشتم
نمیدونم چ جوری حفظ میکنین ولی من نوشته بودم تو ی دفتر و رو اسم معنیش دستمو میزاشتم و معنیشو میگفتم ک بدترین نوع حفظ کردنه حداقلش برا من
معنیشو میگفتم ولی تو متن بلد نمیشدم
تا اینکه آخرای کار یکی دو ماه آخر دیدم نمیشه دیگه
اینجوری نمیشه اون ده تارو زد
چون کتاب زیر ذره بینو هم داشتم ک فقط تستای ده تای اولیه
تستاش برام کابوس بود چون اصلن لغتا یادم نمیموند
بعدش نارسیس رو پیدا کردم
خریدمش نزدیک ی هفته استفادش کردم...ک حس میکردم خیلییی تاثیر خوب داره
چون هم انگلیسی ب فارسیه و هم برعکس
فایل صوتی لغاتم میتونی برداری و قبل خاب یا وقتی بیرونی گوش بدی ک تاثیر فوق العادیه ای داره
ولی از شانس بدم زد سیستمم بعد ی هفته خراب شدو و دیگهنتونستم ازش استفاده کنم
ولی بعدش ی کاری ب ذهنم رسید
همون دفتر ک لغتارو نوشته بودم ی دفتر دیگه برداشتمو لغتایی ک شبیه هم بودن...چ تلفظی و چ املایی و چ معنایی رو ی جا نوشتم ک خیلی بهتر میشد حفظ کرد و تا حدودی این روش نجاتم داد
من طرز حفظ کردن تیک 8ی یا جی 5ی یا اونی ک خودم استفاده میکردمو اصلن توصیه نمیکنم

خب به نظرتون بهترین روش حفظ لغت چیه ،ایا همون دفترچه و لغات مشابه را پیدا کردن هستش یا این نرم افزار ببینیم میشه پیدا کرد که البته بعید یم دونم اینجا یافت شه اگه واقعا این قدر تاثیر داره بسپارم یکی پیدا کنه برام واقعا با قسمت لغات زبان مشکل دارم لغت حفظ میشه ولی تست وای نگوووووو

یعنی شما توی لاینتر هم لغت هم جمله اون را می نوشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معنی جمله را هم می نوشتید یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من قبلا لغت خالی با لابنتر حفظ کردم ولی حس میکنم تاثیری نداره لغت تنها بلد باشی

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اول از همه به دوستان خوبم بخاطر پشتکارشون تبریک میگم و انیدوارم شاهد موفقیت همه تون در کنکور آینده باشم
در ادامه از دوستان گلم بخاطر پیامهاشون و اینکه به یادم بودن بسیار بسیار ممنونم.
.
.
واقعیت اینه که من خیلی با انرژی شروع کردم ولی ظاهرا زمین و زمان دست به دست هم دادن تا قسمت نباشه امسال همراهیتون کنم....
خیلی دوست داشتم در کنارتون باشم ولی نمیشه...
گاها به تاپیک سر میزنم و خوشحالم میبینم با انرژی پیش میرید
براتون دعا میکنم
موفق باشین :gol:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح بخیر
میشه یکم در مورد کتاب زبان عمومی رستمی توضیح بدید؟کدوم انتشاراته؟
میشه یه نفر عکس فهرست کتابشو بزاره؟!
ممنون

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان ..کسی کتاب درک عمومی انتشارات کنکاش رو نداره؟؟ اگه دارین به نظرتون خوبه؟ اخه من اینجا پیدا نکردم که ببینم توش چه خبره مجبورم از سایتش بخرم
اگه کسی اطلاعاتی یا عکسی داره ازش ممنون میشم بذاره..:w20::w27::w27::(

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی امتحان اکادمی رو شرکت کرد
بعد این که ارسال پاسخ نامه رو زدم اررور داد دیگه حوصله ندارم دوباره پر کنم:(برای شماهام ارور میده?

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان ..کسی کتاب درک عمومی انتشارات کنکاش رو نداره؟؟ اگه دارین به نظرتون خوبه؟ اخه من اینجا پیدا نکردم که ببینم توش چه خبره مجبورم از سایتش بخرم

من دارم کتاب خوبیه.....کتاب آقای علی عسگریه

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها کسی امتحان اکادمی رو شرکت کرد
بعد این که ارسال پاسخ نامه رو زدم اررور داد دیگه حوصله ندارم دوباره پر کنم:(برای شماهام ارور میده?

نه واسه من ارور نداد فرم یالای پاسخ نامه رو کامل پر کرده بودین؟

moeinz

کاربر بیش فعال
بدرد نخوره
فقط قسمت سایه و پرسپکتیو رو بخونین

آخرین ویرایش:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی شما توی لاینتر هم لغت هم جمله اون را می نوشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معنی جمله را هم می نوشتید یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من قبلا لغت خالی با لابنتر حفظ کردم ولی حس میکنم تاثیری نداره لغت تنها بلد باشی

نه، معنی جمله رو نمی نوشتم ...فقط معنی کلمه پشت کارت.حتی اگه اون کلمه چند تا معنی مختلف می داد جمله هاشو می نوشتم.این باعث میشه بهتر تو ذهن بمونه.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدرد نخوره
فقط قسمت سایه و پرسپکتیو رو بخونین

واقعا ...شما چه منبع بهتر از این کتاب میشناسید میشه معرفی کنید ...من برا درک حتما باید حداقل یه کتاب بخونم.. ..
نه، معنی جمله رو نمی نوشتم ...فقط معنی کلمه پشت کارت.حتی اگه اون کلمه چند تا معنی مختلف می داد جمله هاشو می نوشتم.این باعث میشه بهتر تو ذهن بمونه.

نوشتن اینهمه جمله زمان بر و مشکل نی؟ شما از چه نوع لایتنری استفاده میکنید؟دستی یا نرم افزاری

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا