مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم مهندس ، این کتاب هایی که نام بردین مربوط میشه به کنکور کاردانی به کارشناسی . هرسه تاشون .
من تو کنکور کارشناسیم 3 تاش رو هم کار کردم ، فوق العاده بودن، تست های کنکاش بینهایت عالی بود .
فقط خانم مهرابی ( مبانی نطری مدرسان ) یکم مطالب اضافی و غیر ضروری داشت ولی تست هاش خوب بود .
فکر نمیکنم لازم باشه( و یا حتی صلاح ) که برای کنکور ارشد ازشون استفاده کنیم . نمیدونم .

مرسی از راهنمایت مهندس من فقط جلد کتاب دیدم اطلاعای از داخلش ندارم وقت نشد بررسی کنم به خاطر این نظر شما دوشتان را پرسیدم

آخه قبادیان تو مختون میره؟؟؟؟من با اینکه علاقه شدیدی به معاصر قبادیان دارم ولی از ترسم بهش نزدیک نمیشم...چون حرصم میگیره مطالبی که خوندم یادم نمونده:(برمیگردم مطالبو دوباره مرور کنم میبینم نخیییر دریغ از یه کلمه!!!صد رحمت به معماری اسلامی:razz:
من که تا اطلاع ثانوی از این کتاب شرین پرهیز میکنم(آخه خیلی شیرینه مثل خودمه):D

معماری معاصر غرب قبادیان واقعا اسونه واقعا هم نمی ارزه که 1000تومن هم بدی بری کارگاه اش 150000تومن که جای خود دارد،بهترین راه خوندنش توسط خودت هستش یادم میاد من زمانی که تیو دانشگاه امتحان داشتم حالم خوب نبود برا همین نتونستم برا امتحان بخونمش زیاد فقط یک روخوانی ساده باور کن نمره ام جز نمره خوبها شد هر چند استادمون واقعا سخت امتحان میداد و سخت هم تصیح می کرد در حدی که افتاده داشتیم در ضمن من شب امتحانی بود تاریخ فقط و فقط مرور میخواد به نظرم من البته

یک امروز نتمون قطع بود چقدر پست اضافه شده بوددددددددددددوهههههههههههه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مرسی از راهنمایت مهندس من فقط جلد کتاب دیدم اطلاعای از داخلش ندارم وقت نشد بررسی کنم به خاطر این نظر شما دوشتان را پرسیدم

معماری معاصر غرب قبادیان واقعا اسونه واقعا هم نمی ارزه که 1000تومن هم بدی بری کارگاه اش 150000تومن که جای خود دارد،بهترین راه خوندنش توسط خودت هستش یادم میاد من زمانی که تیو دانشگاه امتحان داشتم حالم خوب نبود برا همین نتونستم برا امتحان بخونمش زیاد فقط یک روخوانی ساده باور کن نمره ام جز نمره خوبها شد هر چند استادمون واقعا سخت امتحان میداد و سخت هم تصیح می کرد در حدی که افتاده داشتیم در ضمن من شب امتحانی بود تاریخ فقط و فقط مرور میخواد به نظرم من البته

یک امروز نتمون قطع بود چقدر پست اضافه شده بوددددددددددددوهههههههههههه

مثلا خیلی راحت یادت میمونه که پل سورن مال کیه و تو چه دوره ای ساخته شده؟؟؟!!!!

راستی بچه ها خلاصه کتاب زمان و معماری دکتر مزینی کافیه؟؟؟یا باید کتابشم بخرم!!؟؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستی بچه ها خلاصه کتاب زمان و معماری دکتر مزینی کافیه؟؟؟یا باید کتابشم بخرم!!؟؟
قرار نیس تو دور اول و دوم که خوندی همه چیز یادت بمونه
مث کتاب داستان بخونش به معمارا و اثارشون که رسیدی تو نت سرچ کن عکسای مختلفشو ببین و یکم بخون ببین چی راجبشون نوشته..:)من که خیلی عاشقشم:redface:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من این کتابو دارم، به نظرم فوق العاده ست، بخصوص برخی فصلهاش که فقط راست کار درس درک عمومی و معماری ایران هست، بخونیدش ضرر نمی کنید
واقعا !؟ به کار درک میاد؟
اساتید تایید میکنند ؟بخونیم؟

alirad

عضو جدید

شاید تو دور اول یادت نمونه...اما مطمئن باش مرتب مرور کنی تو یادت میمونه...تو کنکورم همین معاصر خیلی به درد میخوره...!!!
کتاب دکتر مزینی رو بخونی خیلی خوبه...(جز یکی دو فصلش!)مثل داستانه...واقعا لذت بخشه...برا درک هم خیلی کمکت میکنه...!زیاد وقت نمیگیره!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب پس تو که یادت می مونه مشکلت چیه مهندس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم اول روی منابع اولویت یک تسلط پیدا کن بعد فکر کتاب اضاف کردن باش چون ممکنه نرسونی همه چیزایی که میخری رابخونی و اخر سر حریص شی و استرس ات هم زیاد شه البته این نظر منه

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم اول روی منابع اولویت یک تسلط پیدا کن بعد فکر کتاب اضاف کردن باش چون ممکنه نرسونی همه چیزایی که میخری رابخونی و اخر سر حریص شی و استرس ات هم زیاد شه البته این نظر منه
کاملا موافقم باهات ....من یه عالمه کتاب دارم ...چه خوب و چه بد انقد که کتاب خونه جا نشده جمع کردم زیر تخت و تو کمد....راستش جز استرس چیزی نداشته واسم ......

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

جملم سوالیه عزیزم...یعنی از مشکلات گننده من همینه که فکر میکنم باید دور اول و دوم همممه چی بره تو مخم و اگه نره استرس میگیرم...که میدونم امممکان نداره...
آخه من شهرستانم...کتابفروشیای اینجا خیییلی از کتابارو ندارن...کتابایی که میخوام بخرم از یه شهر دور میخرم به خاطر اون مجبورم همه رو لیست کنم و یه جا بخرم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملم سوالیه عزیزم...یعنی از مشکلات گننده من همینه که فکر میکنم باید دور اول و دوم همممه چی بره تو مخم و اگه نره استرس میگیرم...که میدونم امممکان نداره...
آخه من شهرستانم...کتابفروشیای اینجا خیییلی از کتابارو ندارن...کتابایی که میخوام بخرم از یه شهر دور میخرم به خاطر اون مجبورم همه رو لیست کنم و یه جا بخرم
کی مجبورت کرده؟
3 یا 5 یا 6 یا 7 :Dتا از کتابارو انتخاب کن از تو لیستت و فعلا بخر تا اینارو بخونی 1 یا 2 ماه میگذره بعد برو سراغ ما بقی البته اگه تو این مدت بتونی این کتابارو تموم کنی

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی مجبورت کرده؟
3 یا 5 یا 6 یا 7 :Dتا از کتابارو انتخاب کن از تو لیستت و فعلا بخر تا اینارو بخونی 1 یا 2 ماه میگذره بعد برو سراغ ما بقی البته اگه تو این مدت بتونی این کتابارو تموم کنی

منم دقیقا به این نتیجه رسیدم
من فقط فن و زبان و تاریخ فعلا تا آخر تابستون میخونم ببینم چی پیش میاد
تاریخ جهان زارعی(یه سری جزوه های خلاصه که دانلود کردم)
معاصر قبادیان(یه سری جزوه های خلاصه که دانلود کردم)
سبک و معماری ایرانی پیرنیا
زبان رستگار پور و تست و 504 فقط
فن رو باید برم از نزدیک ببینم کدومش به دردم میخوره:confused:
البته میدونم نمیشه همه اینارو تموم کرد ولی توکل به خدا هرکدوم رو ایشالا نصف میکنم:D

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دقیقا به این نتیجه رسیدم
من فقط فن و زبان و تاریخ فعلا تا آخر تابستون میخونم ببینم چی پیش میاد
تاریخ جهان زارعی(یه سری جزوه های خلاصه که دانلود کردم)
معاصر قبادیان(یه سری جزوه های خلاصه که دانلود کردم)
سبک و معماری ایرانی پیرنیا
زبان رستگار پور و تست و 504 فقط
فن رو باید برم از نزدیک ببینم کدومش به دردم میخوره:confused:
البته میدونم نمیشه همه اینارو تموم کرد ولی توکل به خدا هرکدوم رو ایشالا نصف میکنم:D
اره خوبه
این خلاصه ها رو از کجا دی الل کردی ؟؟
ولی سعی کن زودتر تمومش کنی و کتابا دیگه هم ماه بعدی اضافه کنی.
زیادم نزار بت خوش بگذره:):D

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام هم قطاریا شما درساتون چطوری مرور میکنین ؟
من فعلا دارم میخونم چون هنوز صفرم مرورو شروع نکردم ..
ولی زبان 504 دارم از فلش کارت میخونم که هر روز لغتا روز قبلو مرور میکنم :)
شما چی کار میکنی؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره خوبه
این خلاصه ها رو از کجا دی الل کردی ؟؟
ولی سعی کن زودتر تمومش کنی و کتابا دیگه هم ماه بعدی اضافه کنی.
زیادم نزار بت خوش بگذره:):D

از تاپیک جزوه ها دانلود کردم...
بابا با من باشه میخونم....کار بار زیاد داریم:cry:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فعلا دارم میخونم چون هنوز صفرم مرورو شروع نکردم ..
ولی زبان 504 دارم از فلش کارت میخونم که هر روز لغتا روز قبلو مرور میکنم :)
شما چی کار میکنی؟

از سایت ممرایز برای حفظ لغات 504 خبر داری؟؟؟سایت خوبیه یه نگا بهش بنداز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فعلا دارم میخونم چون هنوز صفرم مرورو شروع نکردم ..ولی زبان 504 دارم از فلش کارت میخونم که هر روز لغتا روز قبلو مرور میکنم :)شما چی کار میکنی؟
من تاریخ ایران و درک رفتار سازه ها تموم کردم از 1 شهریور قرار شروع کنم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
از سایت ممرایز برای حفظ لغات 504 خبر داری؟؟؟سایت خوبیه یه نگا بهش بنداز
نه برای من جواب نداد
اخه قبل عید یه دور باش خوندم ولی یه لغتم تو ذهنم نموند
خنگ نیستما :)
ولی وقتی تو جمله و متنو اینا میخونی لغتو بیشتر یادت میمونه :w30:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

شما هر کتابی بخوای رو میتونی از سایت های معتبر فروش کتاب سفارش بدی برات بفرستن هر جزوه از موسسه ای هم بخوای
باهاشون تماس بگیر پکش میکنن و میفرستن برات

mitra71

عضو جدید
تستهای چند سال اخیر کنکور و آزمون های آزمایشی موسسات مختلفه و تالیفی هم هست توش.

1600 تستی که تو باشگاه هست رو آقای عسکری تو کتابش طبقه بندی کردن و پاسخنامه هاش هم کلیدی هستش.

و در آخر کتاب هم تست های سالهای 1389 تا 1392 رو قرار دادن با پاسخنامه تشریحی.

فهرست کتاب :

بخش اول :مبانی نظری و مصادیق معماری

............فصل اول : مبانی نظری معماری

............فصل دوم : بستر معماری و ابزار شناخت

............فصل سوم : آشنایی با ابنیه تاریخی

بخش دوم : تفکر و طراحی معماری

............فصل چهارم : طراحی محصول

............فصل پنجم : فرآیند طراحی

............فصل ششم : زیبایی شناسی و سواد بصری

بخش سوم : مبانی پیرامون شهر و روستا

............فصل هفتم : توپوگرافی ، روستا و شهر

بخش چهارم : هندسه و ترسیمات معماری

............فصل هشتم : پرسپکتیو ، سایه و انعکاس

بخش پنجم : سوالات و پاسخنامه آزمون های کارشناسی ارشد

سلام:smile:
این دوتا کتاب که معرفی کردین واسه درک کافیه؟؟؟؟:(:question:

mahi bano

عضو جدید
سلام دوستان من تازه واردم:w27:

این سوال منم هس:(
تاریخ اصلن یادم نمیمونه باید چیکار کنم:cry:
سعی کن خصوصیات هر بنا و دوره رو با عکس و پلان یاد بگیری. بعد خواستی مرور کنی اول عکسها و پلان ها رو یه دور نگاه کن با دقت و خصوصیاتشون رو واسه خودت توضیح بده بعدا دوباره متن کتاب رو بخون چند بار این کار و کنی خوب توی ذهنت بمونه جلوی عکسای کتاب نکته هاشون رو بنویس. اگه این کار ها رو بکنی ماه آخر فقط با دیدن عکس و نکته هایی که نوشتی همش واست مرور میشه.

nayyereh.a

عضو جدید
سلاااام
خوبید؟
من کتاب زبان چی بخونم اخر؟504 یا Essentional Words for the TOEF:(

mahi bano

عضو جدید
میخوام از مهم تره شرو کنم....کدوم مهم تره؟؟؟؟

به گفته آقای رستمی اول 504 و لغات کنکورهای گذشته بعدا تافل. اگر زبانتون خیلی ضعیفه اول از همه لغات راهنمایی و دبیرستان رو شروع کنید.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

دکمه تشکر رو برای این مواقع گذاشتن عزیزم
لطفا تاپیک. با پست های الکی پر نکنین
وقتی میخوای بخونی کلی وقت آدمو میگیره
اینجوری پیش بره ماه های آخر سر در گم میشیم:cry:

alirad

عضو جدید
سلام دوستان من تازه واردم:w27:

این سوال منم هس:(
تاریخ اصلن یادم نمیمونه باید چیکار کنم:cry:
هر کتابی که میخونی هر روز ازش خلاصه نویسی کن برا خودت...دور اول زیاد وقتتو میگیره،اما دور های بعدی همینا رو بخونی کافیه!
بعضی تاریخ ها و آثار خاص هم که خیلی مهمن رو یه تیکه کاغذ کوچیک یادداشت کن...هر روز قبل اینکه شرو به خوندن کنی یه بار دوره کن...بعد یه هفته همشون یادت میمونه...!!!
این تجربه خودمه که خیلی جواب میده!

SaM.J.D

عضو جدید

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب فن شناسی (گلابچی + آیدین جوانی) کمی بو دار به نظر میاد، آخه ظاهرا دکتر زده تو فاز معماری ایران

این دو تا صفحه رو نگاه کنید
http://www.bananews.ir/research/research-university/20443-نخستین-سالگرد-تاسیس-دانشگاه-پارس.html

http://parsuniversity.ir/

میشه بیشتر توضیح بدی......یعنی ممکنه آقای گلابچی درس تاریخم با کتاباش انحصاری کنه؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا