مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arch_ro1

عضو جدید
ممنون دوست من :w27: فکر میکردم یه کتاب دیگه هست خوشحالم که این کتاب چون ما این رو تو دانشگاه خوندیم.جزوه نسیم عسگری که تو این سایت هست به صورت pdf تایپ شده است یا نه اسکن شده.آخه اسکن شده ها حوصله آدمو میبرن

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون دوست من :w27: فکر میکردم یه کتاب دیگه هست خوشحالم که این کتاب چون ما این رو تو دانشگاه خوندیم.جزوه نسیم عسگری که تو این سایت هست به صورت pdf تایپ شده است یا نه اسکن شده.آخه اسکن شده ها حوصله آدمو میبرن
تایپ شده و از روی تایپ اسکن شده!

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدن عنوان این تاپیک به طرز عجیبی حس خاصی بهم داد، ما تو تاپیک ارشد 92 بودیم، خیلی سریع گذشت...
بچه ها موفق باشین، یه نکته ی مهم اینکه این آزمون و اسکیسش و کل دوره ی ارشد، ارزش نگرانی و استرس داشتن نداره، بخونید که یاد بگیرید و بتونید با دانش کار کنید :)
اگر طوری بخونید که به عنوان یه فارغ التحصیل معماری، اطلاعات مناسبی داشته باشین، بعیده رتبه ی بدی بیارین...(بین 300 تای اول)
شما ارشد هستید الان؟ کجا میخونید؟ چه گرایشی؟رتبه اتون خوب شد؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

دور از جونت ما هم این کتاب توی دانشگاه خوندیم البته خوندن که چه عرض کنم 2یا3شب اخر امتحان همه را حفظ کردیم ،نسیم عسگری هم تا انجا که سراغ دارم احتمالا عکس ازش باشه عزیزم اکثر فایل ها که بچه میزارن عکس نه اسکن چون اسکنحجمش زیاده و از طرفی کیفیت پایین اونا به خاطر دوربینشون معمولاکه این جوریه ولی به هر حال دستشون درد نکنه که با این ها را میزارن

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه هاجوووونم....خوبین؟؟؟؟منم به جمعتون را میدین؟:redface:
راستش من خیلی وقته میخوام شرو به خوندن کنم ولی سردرگمم...نمیدونم از کجا شروع کنم:(:confused:
یه خورده راهنماییم کنین دیگههههه....گنا دارم آخه:(

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هاجوووونم....خوبین؟؟؟؟منم به جمعتون را میدین؟:redface:
راستش من خیلی وقته میخوام شرو به خوندن کنم ولی سردرگمم...نمیدونم از کجا شروع کنم:(:confused:
یه خورده راهنماییم کنین دیگههههه....گنا دارم آخه:(

خوش اومدی ؟ در حال تحصیلی؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرررسی..:smile:
نه تموم کردم...
شما چی؟؟اومدی اینجا بخونی؟؟؟
به نظرت از کتابای هنرستان شرو کنم بهتره؟؟؟
هممون اومدیم اینجا به هم روحیه بدیم و کمک کنیم که باهم پیشرفت کنیم .
راستش من کتابای هنرستان رو ندیدم ولی نشنیدم کسی برا ارشد از هنرستان شروع کنه ....انقد کتاب مهم داریم که وقت به اونا نمیرسه ...شما از کتابای اصلی شروع کن +زبان

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
راستش من کتابای هنرستان رو ندیدم ولی نشنیدم کسی برا ارشد از هنرستان شروع کنه ....انقد کتاب مهم داریم که وقت به اونا نمیرسه ...شما از کتابای اصلی شروع کن +زبان

منم از کتب هنرستان شرو کردم مهندس،البته مسلما نه همشون
بنظرم الان ک تایم داریم خوبه ی نگاهیی هم ب اونا بندازیم بخصوص واسه امثال من ک هنرستانی نبودن!!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آخه تو چند پست اول یا گمونم تاپیک ارشد پارسال دیدم خیلیا از کتابای هنرستان شرو کردن....منم گفتم از پایه شرو کنم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم از کتب هنرستان شرو کردم مهندس،البته مسلما نه همشون
بنظرم الان ک تایم داریم خوبه ی نگاهیی هم ب اونا بندازیم بخصوص واسه امثال من ک هنرستانی نبودن!!

منم موافقم....مخصوصا بناهای تاریخی و مواد مصالح و عناصرجزییات...از پایه مطالعه بشن درکشون راحت تر میشه به نظرم...
حجم زیادی هم ندارن...چون تو دانشگاه یه سری چیزا رو خوندیم راحت تر تو مخ میره درک میشه

arch_ro1

عضو جدید
ما هم مثل شما از هر فصل فقط 3 ،4تا ساختمان معرفی میکردن که فقط اینا رو بخونین من خودم بعدا" این کتاب رو خوندم واسه ارشد 93 البته نه کامل کامل ولی خوب تا حدودی

arch_ro1

عضو جدید
خوش اومدی منم اذر پایان نامه ام رو دادم و فقط 2 ماه تونستم بخونم :( خوشحالم که یکی مثل خودم پیدا شده که تموم کرده و درگیر امتحانات نیست.من کتاب 504 رو خریدم و 4 درس خوندم و دارم معماری جهان رو دونه دونه از فصل هاش رو میخونم و خلاصه مینویسم.تو هم بهتره از زبان شروع کنی چون همه تاکیدشون رو زبان هست.موفق باشین;):victory:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدی منم اذر پایان نامه ام رو دادم و فقط 2 ماه تونستم بخونم :( خوشحالم که یکی مثل خودم پیدا شده که تموم کرده و درگیر امتحانات نیست.من کتاب 504 رو خریدم و 4 درس خوندم و دارم معماری جهان رو دونه دونه از فصل هاش رو میخونم و خلاصه مینویسم.تو هم بهتره از زبان شروع کنی چون همه تاکیدشون رو زبان هست.موفق باشین;):victory:
نار
احت نباش من هم امتحان ندارم ولی شاید از اوایل ماه رمضون شروع کنم نمی دونم والا من انشاله اگه بخوام بخونم از تافل و یک سری لغت دیگه است کهیم خوام بخونم ته اش هم برا تقویت زبان و ردینگ احتمالا میخوام یان کتاب زبان تخصصیرا بخونم که فک کنم مال مهدوی نژاد شبی یک یا دو متنش ترجمه کنم که با زبان راه بیفتم و درک مطلبم قوی شه ،اگه کسی ایده جدیدی به ذهنش رسید هم می تونه بگه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها یک سوال من گوشی جدید دادن دستم ولی راستش زیاد ازش سردر نمیارم می خواستم بدونم ایا یک برنامه زبان خوب که به این بخوره سراغ ندارید تا باهاش زبان بخونم راستش من از دوربینش خوشم اومده ،حالا نیم دونم به کار زبان خوندن میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟main.jpg

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی بچه ها یک سوال من گوشی جدید دادن دستم ولی راستش زیاد ازش سردر نمیارم می خواستم بدونم ایا یک برنامه زبان خوب که به این بخوره سراغ ندارید تا باهاش زبان بخونم راستش من از دوربینش خوشم اومده ،حالا نیم دونم به کار زبان خوندن میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 211747
آره عزیزم چرا که نه؟
سیستم عاملش چیه؟؟اگه اندروید باشه خیلی برنامه ها میتونی نصب کنی...مثلا 504 ....هم ترجمه فارسی داره هم مترادف انگلیسی هم تلفظ....یا english street جملات پرکارد و اصطلاحاته...یا لایتنر زبان انگلیسی که اونم خوبه
ولی برنامه تخصصی معماری گیر نیاوردم ...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره عزیزم چرا که نه؟
سیستم عاملش چیه؟؟اگه اندروید باشه خیلی برنامه ها میتونی نصب کنی...مثلا 504 ....هم ترجمه فارسی داره هم مترادف انگلیسی هم تلفظ....یا english street جملات پرکارد و اصطلاحاته...یا لایتنر زبان انگلیسی که اونم خوبه
ولی برنامه تخصصی معماری گیر نیاوردم ...

نه اندریود نیست اون یکی که قبل این دادن دستم سامسونگ بود و اندروید ،اما دوربینش به پای این نمی رسید ،والا ظاهرا میگفتن سیمبون یک همچین چیزی و میگفتن جاوا هم داره والا من که از گوشی سر در نمیارم
فقط میرم سراغ دوربینش

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نه اندریود نیست اون یکی که قبل این دادن دستم سامسونگ بود و اندروید ،اما دوربینش به پای این نمی رسید ،والا ظاهرا میگفتن سیمبون یک همچین چیزی و میگفتن جاوا هم داره والا من که از گوشی سر در نمیارم
فقط میرم سراغ دوربینش
عذراجونم اگه میخوای رو گوشیت نرم افزار نصب کنی حتما اندروید بگیر
سیمبین و جاوا دیگه نرم افزارای خوب و آپدیت ندارن زیاد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذراجونم اگه میخوای رو گوشیت نرم افزار نصب کنی حتما اندروید بگیر
سیمبین و جاوا دیگه نرم افزارای خوب و آپدیت ندارن زیاد

اخه این دوربینش واقعا عالیهههههههه خوشم اومد ازش بد جورررررررررر

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اخه این دوربینش واقعا عالیهههههههه خوشم اومد ازش بد جورررررررررر

خخخخخخخخخ
دیگه یا این یا اوون
من باشم دوربین مهمتره واسم
زبانو بدون اون نرم افزارا هم میشه خوند
منم زیاد سردرنمیارم سرچ کردم چیز خاصی نفهمیدم
بنظرم از بچه های تالار موبایل بپرس

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخ
دیگه یا این یا اوون
من باشم دوربین مهمتره واسم
زبانو بدون اون نرم افزارا هم میشه خوند
منم زیاد سردرنمیارم سرچ کردم چیز خاصی نفهمیدم
بنظرم از بچه های تالار موبایل بپرس

والا من عشق دوربینم ،بدجور موندم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
والا من عشق دوربینم ،بدجور موندم
مث من!!!
پس همینو بردار!!
یا سرچ کن تو همین رنج قیمت ی کار اندروید با دوربین خوب بخر حالا نوکیا نبودم نبوده
اگه عجله نداری من میتونم واست بپرسم

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااام بچه هااا:D
من چند روز نبودم:D هیچیم نخوندم:D بازم میرم چند روز نیستم:D هر هر هر هر :D نمیدونم چرا نیشم بسته نمیشه از خوشحالی:D از این خنده عصبیاست:D

حالا اومدم اینجا یه چیز بپرسم اسپم نشه:p

از این همایش ایوان خانه خبری نشد؟ من منتظرم اس ام اس بزنه ولی چند روز گوشیم در دسترس نیس:D نمیدونم اتفاقی افتاده یا نه؟ کسی خبر نداره؟

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
درس نداری؟؟امتحان نداری؟؟؟کنکور نداری؟؟؟پروژه نداری؟؟؟
پ چی داری؟؟؟:d
علیک سلام
کجایی ک آنتن نداری؟؟؟؟:cool:
خبری شد بت اس میدم:whistle:

آب سیب دارم:w15:

گوشیم ناخواسته رفته مسافرت بدون صاحابش:D راحت شدم بخدا :)
حالا فعلا هستم خواستم برم زنگ میزنم ازت خبر میگیرم:D

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
هندونه دارییییییییییییی
زنگ بزن
باز تک نزنی ک دیگه من نمیزنگم:||:
واسه اینکه اسپم نشه!!! تو کتابای هنرستانو هم میخونی؟؟
مارال جان وقتتو داری تلف میکنی دوستم
شماها که اینقد انگیزه دارین وقتتونو بذارین رو کتابای اصلی
کتابای اصلی هم کم نیستا....
با خوندن حواشی ذهنتو پر نکن که برای مطالب اصلی جا نداشته باشه و پس بزنه
موفق باشی

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
مارال جان وقتتو داری تلف میکنی دوستم
شماها که اینقد انگیزه دارین وقتتونو بذارین رو کتابای اصلی
کتابای اصلی هم کم نیستا....
با خوندن حواشی ذهنتو پر نکن که برای مطالب اصلی جا نداشته باشه و پس بزنه
موفق باشی[/QUOT]
.....یکی پیدا شد حرف دل منو گفت...:redface:

آخرین ویرایش:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه وضعیه؟
مگه اینجا میوه فروشیه؟ سیب و هندونه چه ربطی به ارشد داره؟:thumbsdown::w00:
شان تاپیک رو حفظ کنید. :cool:

با سیب و انار میخواین ارشد بدین:w10: ؟؟؟

:D:D:D

اذیتشون نکن بزار خوش باشن ......بگو ببینیم چی خوندی؟من الان دارم میرم یکم زبان بخونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا