تایپ شده و از روی تایپ اسکن شده!ممنون دوست منفکر میکردم یه کتاب دیگه هست خوشحالم که این کتاب چون ما این رو تو دانشگاه خوندیم.جزوه نسیم عسگری که تو این سایت هست به صورت pdf تایپ شده است یا نه اسکن شده.آخه اسکن شده ها حوصله آدمو میبرن
شما ارشد هستید الان؟ کجا میخونید؟ چه گرایشی؟رتبه اتون خوب شد؟دیدن عنوان این تاپیک به طرز عجیبی حس خاصی بهم داد، ما تو تاپیک ارشد 92 بودیم، خیلی سریع گذشت...
بچه ها موفق باشین، یه نکته ی مهم اینکه این آزمون و اسکیسش و کل دوره ی ارشد، ارزش نگرانی و استرس داشتن نداره، بخونید که یاد بگیرید و بتونید با دانش کار کنید
اگر طوری بخونید که به عنوان یه فارغ التحصیل معماری، اطلاعات مناسبی داشته باشین، بعیده رتبه ی بدی بیارین...(بین 300 تای اول)
ممنون دوست منفکر میکردم یه کتاب دیگه هست خوشحالم که این کتاب چون ما این رو تو دانشگاه خوندیم.جزوه نسیم عسگری که تو این سایت هست به صورت pdf تایپ شده است یا نه اسکن شده.آخه اسکن شده ها حوصله آدمو میبرن
سلام بچه هاجوووونم....خوبین؟؟؟؟منم به جمعتون را میدین؟
راستش من خیلی وقته میخوام شرو به خوندن کنم ولی سردرگمم...نمیدونم از کجا شروع کنم
یه خورده راهنماییم کنین دیگههههه....گنا دارم آخه![]()
خوش اومدی ؟ در حال تحصیلی؟
هممون اومدیم اینجا به هم روحیه بدیم و کمک کنیم که باهم پیشرفت کنیم .مرررسی..
نه تموم کردم...
شما چی؟؟اومدی اینجا بخونی؟؟؟
به نظرت از کتابای هنرستان شرو کنم بهتره؟؟؟
هممون اومدیم اینجا به هم روحیه بدیم و کمک کنیم که باهم پیشرفت کنیم .
راستش من کتابای هنرستان رو ندیدم ولی نشنیدم کسی برا ارشد از هنرستان شروع کنه ....انقد کتاب مهم داریم که وقت به اونا نمیرسه ...شما از کتابای اصلی شروع کن +زبان
هممون اومدیم اینجا به هم روحیه بدیم و کمک کنیم که باهم پیشرفت کنیم .
راستش من کتابای هنرستان رو ندیدم ولی نشنیدم کسی برا ارشد از هنرستان شروع کنه ....انقد کتاب مهم داریم که وقت به اونا نمیرسه ...شما از کتابای اصلی شروع کن +زبان
منم از کتب هنرستان شرو کردم مهندس،البته مسلما نه همشون
بنظرم الان ک تایم داریم خوبه ی نگاهیی هم ب اونا بندازیم بخصوص واسه امثال من ک هنرستانی نبودن!!
نارخوش اومدی منم اذر پایان نامه ام رو دادم و فقط 2 ماه تونستم بخونمخوشحالم که یکی مثل خودم پیدا شده که تموم کرده و درگیر امتحانات نیست.من کتاب 504 رو خریدم و 4 درس خوندم و دارم معماری جهان رو دونه دونه از فصل هاش رو میخونم و خلاصه مینویسم.تو هم بهتره از زبان شروع کنی چون همه تاکیدشون رو زبان هست.موفق باشین
![]()
آره عزیزم چرا که نه؟راستی بچه ها یک سوال من گوشی جدید دادن دستم ولی راستش زیاد ازش سردر نمیارم می خواستم بدونم ایا یک برنامه زبان خوب که به این بخوره سراغ ندارید تا باهاش زبان بخونم راستش من از دوربینش خوشم اومده ،حالا نیم دونم به کار زبان خوندن میخوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 211747
آره عزیزم چرا که نه؟
سیستم عاملش چیه؟؟اگه اندروید باشه خیلی برنامه ها میتونی نصب کنی...مثلا 504 ....هم ترجمه فارسی داره هم مترادف انگلیسی هم تلفظ....یا english street جملات پرکارد و اصطلاحاته...یا لایتنر زبان انگلیسی که اونم خوبه
ولی برنامه تخصصی معماری گیر نیاوردم ...
عذراجونم اگه میخوای رو گوشیت نرم افزار نصب کنی حتما اندروید بگیرنه اندریود نیست اون یکی که قبل این دادن دستم سامسونگ بود و اندروید ،اما دوربینش به پای این نمی رسید ،والا ظاهرا میگفتن سیمبون یک همچین چیزی و میگفتن جاوا هم داره والا من که از گوشی سر در نمیارم
فقط میرم سراغ دوربینش
عذراجونم اگه میخوای رو گوشیت نرم افزار نصب کنی حتما اندروید بگیر
سیمبین و جاوا دیگه نرم افزارای خوب و آپدیت ندارن زیاد
اخه این دوربینش واقعا عالیهههههههه خوشم اومد ازش بد جورررررررررر
خخخخخخخخخ
دیگه یا این یا اوون
من باشم دوربین مهمتره واسم
زبانو بدون اون نرم افزارا هم میشه خوند
منم زیاد سردرنمیارم سرچ کردم چیز خاصی نفهمیدم
بنظرم از بچه های تالار موبایل بپرس
مث من!!!والا من عشق دوربینم ،بدجور موندم
درس نداری؟؟امتحان نداری؟؟؟کنکور نداری؟؟؟پروژه نداری؟؟؟
پ چی داری؟؟؟
علیک سلام
کجایی ک آنتن نداری؟؟؟؟
خبری شد بت اس میدم
مارال جان وقتتو داری تلف میکنی دوستمهندونه دارییییییییییییی
زنگ بزن
باز تک نزنی ک دیگه من نمیزنگم:||:
واسه اینکه اسپم نشه!!! تو کتابای هنرستانو هم میخونی؟؟
مارال جان وقتتو داری تلف میکنی دوستم
شماها که اینقد انگیزه دارین وقتتونو بذارین رو کتابای اصلی
کتابای اصلی هم کم نیستا....
با خوندن حواشی ذهنتو پر نکن که برای مطالب اصلی جا نداشته باشه و پس بزنه
موفق باشی[/QUOT]
.....یکی پیدا شد حرف دل منو گفت...![]()
این چه وضعیه؟
مگه اینجا میوه فروشیه؟ سیب و هندونه چه ربطی به ارشد داره؟
شان تاپیک رو حفظ کنید.
با سیب و انار میخواین ارشد بدین؟؟؟
![]()