zahra.2014
عضو جدید
واسه سال 94 از الان خوندن زود نیست؟وسط راه بی انگیزه و سرد میشین
واسه سال 94 از الان خوندن زود نیست؟وسط راه بی انگیزه و سرد میشین
من امروز کلا درگیر سوالا بودم اصلا درس نخوندممگه قرار نشد هر روز ظهر 5 تا بذارین؟؟؟؟؟
اینجوری که باید کلا پای نت باشیم....
مگه قرار نشد هر روز ظهر 5 تا بذارین؟؟؟؟؟
مگه قرار نشد هر روز ظهر 5 تا بذارین؟؟؟؟؟
شاید بتونه بهتونه برنامه ریزیش تاثیر بذاره ولی فکر کنم وقتی مفیده که ازمونشون رو هم شرکت کنیاگه سوالهامون این یه تاپیک جدا داشته باشه بهتره چون دسترسی به تحلیل بچه ها اینجوری سخته .
دوستان شما چقدر با مشاوره تخصصی کنکور موسسات مثل مرکز معماری و ایوان خانه موافقین؟ میتونه مفید باشه؟ منظورم اینه زیر نظر مشاور درس خوندن خوبه؟ اخه یه عده میگن استرس میگیره ادم .
اسپم میکنیممممممممم میگن چرا اسپم میکنی؟؟؟شاید بتونه بهتونه برنامه ریزیش تاثیر بذاره ولی فکر کنم وقتی مفیده که ازمونشون رو هم شرکت کنی
بچه ها موافقین تاپیک جدا بزنم؟؟ من نظر خودم بود همینجا کار کنیم چون جو تاپیک رو خوب میکرد![]()
سلام بچه ها خوبید ، نازنین خانم درست می گه ، بیایید برای هر درس یک تایپیک جدید درست کنیم . و با هم مثل الان خوب پیش بریم . من الان پیشگام تایپیک ایستایی و فن ساختمان هستم کسی هست یا علی .
طبق برنامه و تایم بندی باشه قاطی نمیشههر کدوم برا خودش یه سری مشکلات داره.اگه برا هر درس یه تاپیک جدا باشه اون موقع باید هر روز 7-8 تا تاپیک رو نگاه کنیم اگه هم همه درس ها اینجا پرسش و پاسخ بشن ادم قاطی میکنه.رای من ممتنع
اگه قرار باشه برای همه درس ها اینکار باشه باید هردرس رو روزی همون 5 تا بکنیم که برسونیم و اونوقت هر درس جداگانه تاپیک داشته باشه خوب میشه
من درک رو انتخاب کردم چون ربط زیادی به خوندن نداره اما ایستایی و تاریخ رو فکر کنم باید یه مدت صبرکنیم تا همه یه چیزایی بخونن
اگه قرار باشه برای همه درس ها اینکار باشه باید هردرس رو روزی همون 5 تا بکنیم که برسونیم و اونوقت هر درس جداگانه تاپیک داشته باشه خوب میشه
من درک رو انتخاب کردم چون ربط زیادی به خوندن نداره اما ایستایی و تاریخ رو فکر کنم باید یه مدت صبرکنیم تا همه یه چیزایی بخونن
اسپم میکنیممممممممم میگن چرا اسپم میکنی؟؟؟
راهنمایی میخوایممممممممم میگن چرا راهنمایی میخوای؟؟؟
درس میخونیممممممم میگن تاپیک جدا بزن:||:
من ترجیح میدم همین تاپیک باشه
حرفتون درسته ولی ممکنه براتون یک سوال پیش بیاد که توی این سوالاتی که با هم مرور می کنیئ . نکته مهمی رو لازم داشته باشید . ولی یهو مواجه می شوید با نوشته ها و صفحات زیاد که هر کدو از نوشته ها با دیگری فرق می کنه به عنوان مثال . یکی از در س خوندنش می گه ،یکی ازتاسف درس نخوندنش ، یکی از اینکه تازه وارد این تایپیک شده ابراز احساسات میکنه و ..... به نظر من اگه هر درس توی یک پیج جدا باشه خیلی خوبه . موقعی که سوال برات پیش بیاد و بخوای رجوع کنی به سوال های بچه ها گیج نمی شی . برای ایستایی هم گفتم بیاین از صفر بریم جلو نه بریم یهو سراغ تست .
اسپم میکنیممممممممم میگن چرا اسپم میکنی؟؟؟
راهنمایی میخوایممممممممم میگن چرا راهنمایی میخوای؟؟؟
درس میخونیممممممم میگن تاپیک جدا بزن:||:
من ترجیح میدم همین تاپیک باشه
بچه ها اینجا چه خبرهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسترن جان فکر میکنم بهتره یه تاپیک جداگانه زده بشه چون ماهیت رفع اشکال فرق داره با هدف تاپیک
من همچنان تابع نظر جمع هستماگه مدیر هم صلاح بدونن تاپیک جداگانه میزنیم
اقو ما اومدیم این وسط 4 تا تست بزنیم نمیدونم چی شده دارن ما رو پاس میدن یه تاپیک جدید بزنیم :دی
دوست عزیز تایپک مورد نظر که خیلی وقت پیش ایجاد شد . دیگه چرا دوباره بزنیم . همراهی عزیز لینک دادن دیگه .اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
بچه ها سر سفره ی عقدم میشینه آدم دفعه ی 3وم میگه بله !!!!!!!!!!!!!!!! اعصابم خورد شد یه تاپیک بزنید دیگه ای کارا چیه ؟ما وقتمون بیخود نیس که میایم هی سر میرنیم زود تاپیک بزنید دیگه نمیخوام تعارف مارف بازی در بیارید دیگه ام بجث تاپیک ماپیک نکنید
ببخشید اعصابم خورد شد :/![]()