مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من این سیلابسا رو از کجا دانلود کنم؟
الهام عزیز لینکشو گذاشت اینجا
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ی-ارشد-سراسری-94/page77?p=7540727#post7540727

مارال جون اگر بتونی اطلاعاتتو تبدیل به یه فایل کنی و واسه ما هم بذاری که دیگه واقعا مدیونت میشم. به هر حال خیلی گلی. ممنون

چشم،هر مطلب مفیدی بود حتما میذارم
اگه هم زیاد بود فایلشو میذارم
گل هم خودتی;):D

O . P . O . S

عضو جدید
سلام هم کنکوری ها...
منم میخوام کم کم شوروع کنم چون اصلا تو خودم نمیبینم تایستون بشینم روزی ۱۰ ساعت کتابایی که اکثرا نگاشونم نکردم رو بخونم....

فقط نمیدونم ازکجا شروع کنم.پارسال تا حدودی تایپیک بچه های ۹۳ رو دنبال میکردم.....وحالا نوبت خودم شده:cry:
یه مشکل دیگه هم هست تا حالا داشتم به گرایش های منظر و معماری فکر میکردم الان یکی دیگه هم بهش اضافه شده <برنامه ریزی شهری> واقعا موندم برا کدومش بخونم؟

کسی هست یک خلاصه از چیزایی که تا الان گفته شده ونتیجه هایی که گرفتین اینجا بنویسه تا به من وبقیه دوستانی که تازه میان اینجا کمک کنه ایا؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام هم کنکوری ها...
منم میخوام کم کم شوروع کنم چون اصلا تو خودم نمیبینم تایستون بشینم روزی ۱۰ ساعت کتابایی که اکثرا نگاشونم نکردم رو بخونم....

فقط نمیدونم ازکجا شروع کنم.پارسال تا حدودی تایپیک بچه های ۹۳ رو دنبال میکردم.....وحالا نوبت خودم شده:cry:
یه مشکل دیگه هم هست تا حالا داشتم به گرایش های منظر و معماری فکر میکردم الان یکی دیگه هم بهش اضافه شده <برنامه ریزی شهری> واقعا موندم برا کدومش بخونم؟

کسی هست یک خلاصه از چیزایی که تا الان گفته شده ونتیجه هایی که گرفتین اینجا بنویسه تا به من وبقیه دوستانی که تازه میان اینجا کمک کنه ایا؟

سلام عزیزم
خوش اومدی!

این لیست منابعیه ک معرفی شده: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...27#post7540727
اکثرا با 504(زبان) و سازه درمعماری و مبانی سازه(فن) شرو کردیم!
خیلی ازین منابع هم اینجا: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308383-**جزوه-های-آزمون-ارشد-معماری** هستش
موفق باشی

O . P . O . S

عضو جدید
سلام عزیزم
خوش اومدی!

این لیست منابعیه ک معرفی شده: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...27#post7540727
اکثرا با 504(زبان) و سازه درمعماری و مبانی سازه(فن) شرو کردیم!
خیلی ازین منابع هم اینجا: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308383-**جزوه-های-آزمون-ارشد-معماری** هستش
موفق باشی

مرسییی.
باوشه منم از همین امروز که شنبه هست شروع میکنم۵۰۴ میخونم.

من حفظیاتم افتضاحه کسی میدونه با این حال چه طور میشه ازپس حفظیات براومد؟

راستی یه پیشنهاد دارم.یه تایپیک بزنیم مخصوص اونهایی که توی این یکی دوسال رتبه شون یا اسکیسشون خوب شده و اگر هم چنین کسی رو میشناسیم دعوتش کنیم به این تایپیک.وازشون بخوایم با تجربیت خودشون ما رو راهنمایی کنن.اینجوری یه تایپیک خالص ازاطلاعات مفید وازموده شده داریم.چطوره؟

m.a24

عضو جدید
سلام خوبین یاران؟
میبینین چقد روم زیاده بااینکه به طور جدی شرو نکردم اما میام اینجا پست میزارم
ببخشید جسارت میکنم اما من با اساتید فن ابرام و ایماه کاملا موافقم که شروع جدی باید ازمهر باشه و الان فقط باید روی نقاط ضعف تمرکز کرد.
من خودم میخوام فعلا روی زبان و کلابچی و اسکیسم کارکنم.
اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه کتابخونه خوب تو تهران حوالی پیروزی نمشناسم.کسی هست راهنمایی کنه؟
ممنونم:gol:

samanehshah

عضو جدید
مرسییی.

راستی یه پیشنهاد دارم.یه تایپیک بزنیم مخصوص اونهایی که توی این یکی دوسال رتبه شون یا اسکیسشون خوب شده و اگر هم چنین کسی رو میشناسیم دعوتش کنیم به این تایپیک.وازشون بخوایم با تجربیت خودشون ما رو راهنمایی کنن.اینجوری یه تایپیک خالص ازاطلاعات مفید وازموده شده داریم.چطوره؟

آرههههههه
من که خودمو کشتم از بس دنبال این رتبه های برتر گشتم و پیداشون نکردم. ;)

nasim666

عضو جدید
دوستان ظرفیت پذیرش دانشگاه هارو دارید؟

توی سایت سنجش زده ظرفیت سال 92 رو برای هر دانشگاه و هر رشته، برو قسمت کارشناسی ارشد و دفترچه رو دانلود کن! البته اینکه تکمیل ظرفیتم میگیره دیگه اونو تو ظرفیتش نیاوردن!!

nasim666

عضو جدید
مرسییی.

منم حفظیاتم خیلییییییی ضعیفه و فقط تنها راهش اینه که برا درسای حفظی لاقل 3و4 دور و بذاری کنار و کلا اون درس و بخوری! مجبوریم خوب :razz:

nazi6232

عضو جدید
بچه ها این کتابای ایستایی همه تئوری هستش..... ولی کنکور کلی حلیات داره............این معزل به نظرتون فقط با کلاس حل میشه؟؟؟؟؟؟ یا با کتاب خوندن اگه میشه کتاب معرفی کنید لطفا.................

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین یاران؟
میبینین چقد روم زیاده بااینکه به طور جدی شرو نکردم اما میام اینجا پست میزارم
ببخشید جسارت میکنم اما من با اساتید فن ابرام و ایماه کاملا موافقم که شروع جدی باید ازمهر باشه و الان فقط باید روی نقاط ضعف تمرکز کرد.
من خودم میخوام فعلا روی زبان و کلابچی و اسکیسم کارکنم.
اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه کتابخونه خوب تو تهران حوالی پیروزی نمشناسم.کسی هست راهنمایی کنه؟
ممنونم:gol:

اینجارو ببین
http://informations-shahr.blogsky.com/1389/07/01/post-9/

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این کتابای ایستایی همه تئوری هستش..... ولی کنکور کلی حلیات داره............این معزل به نظرتون فقط با کلاس حل میشه؟؟؟؟؟؟ یا با کتاب خوندن اگه میشه کتاب معرفی کنید لطفا.................

فک نمیکنم حل کردنی زیاد داشته باشه البته معماری رو میگم، شما سوالات کنکور رو نیگا کردی؟

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان گلم
گفتم بیام ی سری بهتون بزنم ... خدارو چ دیدی شاید چند روز دگ ک نتایج اومد منم مجبور شدم بیام تو جمعتون ...باز درس بخونم :| |:
دیدم انگار آشفته بازاره اینجا :|
ببینید من پیشنهاد میکنم برای جلو رفتن درسهاتون ی برنامه ی قوی رو پیش ببرید
من خودم آزمونهای مرکز رو شرکت کردم منتهی اون آزمونها از مهرماه شروع شد و ی برنامه داشت و من طبق سیلابس های اون جلو میرفتم اما خب چون اون سیلابسها سنگین بود نمیرسیدم کامل بخونم ...معمولا تاسیسات از قلم میفتاد برای مثال
الان پیشنهاد من ب شما اینه ک حالا چ بخواید ک آزمونی رو شرکت کنید و یا نخواید اما یکی از سیلابسهارو ب با روحیتون سازگار تره جلو ببرید ... مسلما هرکدوم ی سری نقص ها داره ک توی مرور های چندگانتون اونارو جبران خواهید کرد
هر دو هفته یک بار ی آزمون بود و ی سیلابس ... شما تا مهرماه میتونید کلی از درسهارو با توجه ب اینکه ممکنه اصلا بار اولتون باشه اون کتاب رو میخونید جلو ببرید و وقت کافی برای مرور هم خواهید داشت
اینم چند تا از برنامه هاست ... خودتون انتخاب کنید و یا حتی کمی تغییرش هم بدید ... اما خودتون رو مجبور ب انجامش کنید حالا شده 60درصدشون انجام بدید اما واقعا انجام بدید... ضرر نخواهید کرد..
درضمن .. وقتی هنوز درسی رو نخونید و تسلط ندارید ب هیییییییییچ عنوان تست نزنید ... روحیتون داغون میشه
ی نکته ی مهم : از الان هم زیاد ب خودتون فشار نیارید ... آخرش ک باید واسه ی مرور ها از جون مایه گذاشت خسته میشید

خیلی خیلی ممنون
اما یه سوال دارم:این سیلابس مرکز معماری که شامل 5 تا آزمون هست مربوط به چه سالی ه؟

memar_lahijani

عضو جدید

عزیزم ایستایی به بیان ساده انتشارات عصر کنکاش خوبه ، راه میفتی باهاش . بیخیال کلاس .

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
امشب چه سوت و کوره اینجا
یولی هم که نیس چن روزه :cool:
19درس 504بالاخره مرورش تموم شد :confused: لغت های تافل رو هم همزمان شروع کردم کسی توی ممورایز کورس این لغت های تافل رو داره؟ انگلیسی به انگلیسی (بخش مترادف ها)؟ نبود کاملش:razz:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من امروز هیچی نخوندم
8ساعت کلاس داشتم:|

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز هیچی نخوندم
8ساعت کلاس داشتم:|

منم همینطور
از 6 صب بیدارم تااااااا 5 دانشگاه بودم بعدم مثه جسد اومدم خونه تاخواستم بخوابم مهمون اومد برامون:D الانم دارم میرم بخوابم، خدافظیییی:)

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یه سوال برام پیش اومده این وقت شب:D
این سیلابسا که میگین قضیه اش چیه؟ من اینجور فهمیدم که یه بودجه بندیه مثلا میگه از اینجا تا اینجای منابع رو بخون بعد یه امتحان میگیره مثلا، حالا اگه این که من فهمیدم درسته زمان بندیش چه جوری میشه؟ یعنی منظورم این هست نرمش اینه که تو چند هفته باید تموم کنم بعد برم سراغ بودجه بندیه بعدی؟

یه نظر هم میشه بدین
من با یکی از بچه ها که تجربه کنکورو داشت صحبت کردم بهم گفت قبل از هر کاری اول بیا سوالات 10 سال کنکور گذشته رو یه نیگا بنداز تا بفهمی چی بخونی چی نخونی و دستت بیاد که از چیا سوال میاد، به نظرتون منی که هیچی حالیم نیس و هیچ تصویری از این کتاباو مطالب ندارم برام مفید هست یا نه؟ شما باشین این کارو میکنین؟ یا شاید هم این کارو کردین، آره؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام آلاجون
سوال اول:این سیلابسا واسه کسایی بوده ک مثلا مرکزمعماری ثبت نام کردن واسه آزمون آزمایشی
اونا مثلا باید تو2هفته میخوندن
اما الان من و تو میتونیم بسته ب توان و تایممون خودمون برنامه ریزی کنیم
خوبیشم تو اینه ک برنامه واسه همه درسا داری و همشونو همزمان پیش میبری
و مفیدتر میشی
سوال دوم:الهام جون گفت این کارو نکنید!! گفت تا مبحثی رو نخوندی تست نزن،انرژی منفی میده بهت
راستم میگه،اینجوری میبینی هیچی بلد نیستی استرسی میشی و سردرگمم میشی
بنظر من اول منابع اصلی رو بخونیم بعدبریم رو تست بهتره..

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آلاجون
سوال اول:این سیلابسا واسه کسایی بوده ک مثلا مرکزمعماری ثبت نام کردن واسه آزمون آزمایشی
اونا مثلا باید تو2هفته میخوندن
اما الان من و تو میتونیم بسته ب توان و تایممون خودمون برنامه ریزی کنیم
خوبیشم تو اینه ک برنامه واسه همه درسا داری و همشونو همزمان پیش میبری
و مفیدتر میشی
سوال دوم:الهام جون گفت این کارو نکنید!! گفت تا مبحثی رو نخوندی تست نزن،انرژی منفی میده بهت
راستم میگه،اینجوری میبینی هیچی بلد نیستی استرسی میشی و سردرگمم میشی
بنظر من اول منابع اصلی رو بخونیم بعدبریم رو تست بهتره..

سلاااام به روی ماهت:)
آهان فهمیدم

آره منم همین حسو دارم که وقتی ببینم هیچی حالیم نیس یکم استرس بگیرم.
مرسی عزیزم، شبت بخیر:)

samanehshah

عضو جدید
بچه ها من یه سوال برام پیش اومده این وقت شب:D
این سیلابسا که میگین قضیه اش چیه؟ من اینجور فهمیدم که یه بودجه بندیه مثلا میگه از اینجا تا اینجای منابع رو بخون بعد یه امتحان میگیره مثلا، حالا اگه این که من فهمیدم درسته زمان بندیش چه جوری میشه؟ یعنی منظورم این هست نرمش اینه که تو چند هفته باید تموم کنم بعد برم سراغ بودجه بندیه بعدی؟

یه نظر هم میشه بدین
من با یکی از بچه ها که تجربه کنکورو داشت صحبت کردم بهم گفت قبل از هر کاری اول بیا سوالات 10 سال کنکور گذشته رو یه نیگا بنداز تا بفهمی چی بخونی چی نخونی و دستت بیاد که از چیا سوال میاد، به نظرتون منی که هیچی حالیم نیس و هیچ تصویری از این کتاباو مطالب ندارم برام مفید هست یا نه؟ شما باشین این کارو میکنین؟ یا شاید هم این کارو کردین، آره؟

آلا جان من این کارو کردم و چون هنوز خیلی پیش نرفتم هیچ کدوم از سوالا رو بلد نبودم فقط اعصابم خورد شد. تو به هیچ وجه این کارو نکن. منم دیگه تا خوب پیش نرفتم شکر بخورم ازین کارا کنم. :D

m.a24

عضو جدید
سلام دوستان من دیروز رکورد خودمو شکوندم:w11:
از2ساعت رسیدم به 5ساعت مطالعه.1.5اسکیس1.5زبان تخصصی2ایستایی
گاهی نمیخواهی و میشود
کاهی نمیشود که نمیشود
اما دیروز شد.الا جان اینارو رفتم کتاب معماری نداشت.:cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پارسال وقتی شروع کردم به خوندن از همون اول هر هفته یک سری از سوالات کنکور یم زدم اولش مال سالهای 83 اینها بود که اسون بودش ،هذف هم این بود که با سوالات اشنا شم من نخونده بودم ولی هیچ وقت درس ها را زیر 30درصد نزدم البته به جز زبان که فلسفه اش فرق می کرد ،به خاطر همین موقع خوندن به نکته هایی که طراح سوالات مد نظر داشتن دقت می کردم اول سر توی فن درصدم با تنظیم ها و تاسیسات ها بالا بود و ولی بعدش اخراش تنظیم و تاسیسات هام تقریبا نمی زدم و درصد از روی سازه ها بود
هر کی با شناخت خودش تصمیم بگیره که سوالات کنکور نگاه کنه یا نه
نگاه کردنشون هم دلیل به بلد یا بلد نبودننیست ،در ضمن شما می تویند سوال بخویند جوابش هم نگاه کنید بدون استرس بگید خب مثلا تاریخ ها اول این تریپ سوال بودن حالا به کجا رسیدن ،میگید مثلا الان توی سال اخر کنکور اومدن اسم بنا هم گفتن ،خب موقع خوندن به این ریز کاری ها هم توجه کنیم ،این کجاش استرس داره که بدونی ریتم چیه ،دیدن سوالات به معنی حلشون هم نیست این که نمونه اش داشته باشید من حتی وقتی درس می خوندم یک درس می موندم می رفتم سوالات را باز می گردم ببینم تیو اون بخش تا چه حد ریزش شده طراح سوال ،استرس که نداشت برام مفید هم بود
موفق باشید

m.a24

عضو جدید
دوستان مهم اصلا تست زدن یا نزدن نیس مهم تحلیل تست هست
یعنی اینکه شما بازدن تست به روش طرح سوال و اینکه در چه مبحثی ضعف دار ی بشی بعد برگردی و مبحث مربوطه رو به روش طراحان خوب بخونی
اما این برمیگرده به میزان سواد شما در اون درس مربوطه اگه در اون زمینه هیچ اطلاعاتی نداشته باشی چیو میخوای تحلیل کنی؟
بنظرم این یه نسخه خوبه منتها برای وقتی که شما حداقل دو تا کتاب تو اون زمینه خونده باشی بعد خودتو بسنجی
بعدشم به درصدها هیچ اعتباری نیس
ببخشید انقدر با جسارت میحرفم

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب فن شناسی معماری ایران، توسط پروفسور محمود گلابچی و مهندس آیدین جوانی دیزجی تالیف گردیده است که در انتشارات دانشگاه تهران منتشر شده است.

،همزمان با روز معمار کتاب فن شناسی معماری ایران که توسط پروفسور محمود گلابچی استاد برجسته دانشکده معماری دانشگاه تهران، استاد نمونه دانشگاه‏های کشور و چهره ماندگار جمهوری اسلامی ایران در معماری و مهندسی راه و ساختمان و آقای مهندس آیدین جوانی دیزجی تالیف گردیده است بوسیله انتشارات دانشگاه تهران در 570 صفحه با تصاویر متعدد منتشر شد.

هدف این کتاب آشنایی با فنون ساخت در معماری ایران و شناخت ویژگی‌های ساختاری معماری سنتی در مناطق مختلف کشور و سیستم‌های سازه‌ای آن‌ها می‎باشد. فصول هفده گانه کتاب امکان درک دقیق و صحیح معماری ایران و ارزش‎های آن را با استفاده از تصاویر بسیار فراهم می‎سازد و این آغاز مسیری است برای پی بردن به روابط موجود بین عناصر ساختمانی و دیگر عوامل تأثیرگذار بر معماری و فناوری سازه در معماری غنی و پرشکوه ایران. در این کتاب رابطه ساختار با اقلیم، فرهنگ، آداب و رسوم اجتماعی و ویژگی‎های جغرافیایی که هر کدام مقوله‌ مهمی در فن شناسی معماری ایران به شمار می‎روند و شناخت دقیق آنها مستلزم بررسی‎ها و تحقیقات گسترده‎ای بوده است با استفاده از نتایج این مطالعات و ارائه مصادیق واقعی به تفصیل بیان شده است.
کتاب فن شناسی معماری ایران در هفده فصل منتشر گردیده است.
فصل اول کتاب به ساختمایه‌های معماری سنتی اختصاص دارد و فصل دوم به ملات‌ها و اندودهای پرکاربرد در معماری ایران پرداخته است. در فصل سوم با ورود به موضوع پی‌ها و جرز‌ها، شیوه‌های ساخت بناها با مصالح متنوع و موجود تشریح شده است. در فصل چهارم مباحث بسیار مهم و گسترده‎ای مانند تاغ‌ها و گنبدها در قالب فصلی با عنوان پوشش‌های منحنی مورد بررسی قرار گرفته است. در این فصل سعی شده است تا از منابع گسترده‌ای برای توضیح جامع مبانی معماری سنتی تاغ و گنبد استفاده شود. موضوع پوشش‌های غیرمنحنی شامل سقف‌های مسطح و شیروانی نیز در فصل پنجم بصورت مجزا مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل ششم، کاربندی و مقرنس، دو عنصر سازه‌ای- تزئینی معماری ایران بررسی شده‎اند. فصل‎های هفتم تا یازدهم نیز به سازه‌های خاص معماری ایران، شامل بادگیر، مناره، سابات، آسیا و کبوترخانه اختصاص یافته‎اند. در فصل دوازدهم سیر تحول آجرکاری در ایران به لحاظ اهمیت و جایگاه آن هم از دیدگاه معماری و هم از نظر سازه و تزئینات به تفصیل بیان شده است. تزئینات وابسته به معماری شامل کاشی، نقاشی، گچبری، تزئینات فلزی و چوبی در فصل سیزدهم مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. فصل چهاردهم در ارتباط با برداشت و مستندسازی بناهاست، که در تمامی مراحل شناخت، مقاوم‎سازی و بهسازی بناها حائز اهمیت بسیار می‎باشد.
فصل پانزده به توضیح مفصل در رابطه با اشکال گوناگون چفدهای بکار رفته در معماری ایران ‎می‎پردازد. دو فصل پایانی کتاب به مباحث زلزله، پایداری سازه‌های سنتی و چگونگی مقاوم‌سازی سازه‌های معماری گذشته ایران اختصاص دارد. دو پیوست در انتهای کتاب، که حاصل مطالعات گسترده و تفصیلی بر روی بناهای مختلف است، شامل فهرست جامعی از بناهای تاریخی کشور و جزئیات سازه‌ای آن‌ها و نیز نام معماران گذشته و معاصر ایران، به منظور نکو داشت یاد و خاطره آنان و قدردانی از تلاش ارزشمند آنان در شکل گیری تمدن با شکوه ایران می‎باشد.
عناوین فصل‎های کتاب عبارتند از:
• فصل اول: ساختمايه‎ها

• فصل دوم: ملات‎ها و اندودها

• فصل سوم: پي و جرز

• فصل چهارم: پوشش‎هاي منحني

• فصل پنجم: پوشش‎هاي غيرمنحني

• فصل ششم: کاربندي و مقرنس

• فصل هفتم: بادگير

• فصل هشتم: مناره (منار)

• فصل نهم: سابات

• فصل دهم: آسيا

• فصل یازدهم: کبوترخانه

• فصل دوازدهم: سير تحول آجرکاري در ايران

• فصل سیزدهم: تزئينات وابسته به معماري

• فصل چهاردهم: برداشت و مستندسازي

• فصل پانزدهم: شكل شناسي چفدها و تاغ‎ها

• فصل شانزدهم: زلزله و سازه‎هاي سنتي

• فصل هفددهم: مرمت و پايدارسازي بناها

• پيوست 1 . جزئيات سازه اي بناها

• پيوست 2 . مهرازان ايراني

با توجه به کمبود منابع فارسی در زمینه فن شناسی معماری ایران، امید است این کتاب با معرفی مصور فنون مورد استفاده در معماری غنی و پرافتخار ایران بتواند به عنوان یک کتاب مرجع برای معماران و مهندسان کشور و دانشجویان این رشته‎ها قابل استفاده باشد.
علاقه‎مندان می‎توانند جهت تهیه کتاب به فروشگاه‎های انتشارات دانشگاه تهران (خیابان انقلاب، مقابل دانشگاه تهران) مراجعه نموده و برای خرید اینترنتی کتاب به سایت انتشارات دانشگاه تهران با آدرس http://press.ut.ac.ir/ مراجعه نمایند.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مای گاد :weirdsmiley:
باز کارخونه ی گلابی کار افتاد :huh:
مججلی نیست ... اینم می خونیم :thumbsup2:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با توجه به کمبود منابع فارسی در زمینه فن شناسی معماری ایران، امید است این کتاب با معرفی مصور فنون مورد استفاده در معماری غنی و پرافتخار ایران بتواند به عنوان یک کتاب مرجع برای معماران و مهندسان کشور و دانشجویان این رشته‎ها قابل استفاده باشد.

ما نخوایم کمبودمون رفع بشه کی رو باید ببینیم:crying:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا