خوش اومدی![]()
ممنون
دوباره شروع کن به خوندن من تازه شروع کردم 504 واژه رو ، شما با یکم مرور همه یادت میاد
منم کلی برای عید بهمون پیک نوروزی دادن :دی
شما یه تشکر فوق ویژه داری
خیلی خیلی دلسوزانه و خالصانه تجاربتو در اختیار ما میذاری
ممنون.
اینکه کسایی که تجربه دارن همراهیمون کنن عالیه.
من هر بار سر میزنم به اینجا کلی انگیزم برای ادامه بیشتر میشه ولی خب ته دلم خیلی می ترسم اینبارم موفق نشم...
من وقتی برنامه ریزی نمیکنم بهتر میخونم
یه سوال؟توی همون دوره اول خلاصه نویسی کنیم یا بذاریم دور دوم؟
تاکنون 9درس 504
20 صفحه زیبایی شناسی(میخوام بذارمش کنار حوصله م رو سر میبره)
10 صفحه سازه در معماری
معماری جهان:معماری مصر و هند
همه ه روخوانیه! منو نبینید ها من قصد جدی برای ارشد ندارم فقط دارم میخونم![]()
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی،،بنده لیسانس برق و ارشد مدیریت دارم،۴ تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
۱.اگه برای کنکور ارشد ۹۴ بخوام رشتهٔ مدیریت پروژه از گروه هنرهای ساخت رو بزنم مجاز هستم یا فقط میتونم مهندسی معماری از گروه معماری رو بزنم و اینکه آیا کنکور هر دو گروه(هنرهای ساخت و معماری) تو یه روز یا دوروز مختلف؟
۲.برای انتخاب رشته آیا موقع ثبت نام باید تعین کنیم که کدوم رشته رو میخوایم یا اینکه بد از اینکه نتایج اومد و مجاز به انتخاب رشته بودیم میتونیم با توجه به درصدها هر رشته که خواستیم انتخاب کنیم
۳.اینکه میگن بیست درصد معدل توی کنکور تاثیر داره آیا معدل آخرین مدرک تحصیلی یا معدل لیسانس؟
۴.اگر بخوام تعداد متقاضیان ثبت نام در هر رشته رو تو سالهای قبل بدونم از کجا میشه این آمار و در بیارم.
مرسی از لطف و حوصلتون
سلام
من با ممورایز ی دور زدم 504رو ولی 75 درصدشو یادم رفته
جیکار کنم؟؟
من ترم 6 ام و کلی کار استادامون برا عید دادن برا عیدم هنوز برنامه ای نریختم
آخه دَرست هنوز کلی ازش مونده. اگه واقعاً میتونی به هردوش برسی بخون. در هر حال خودت صلاح خودتو بهتر میدونی.چرا میگی از الان برای کنکور نخونیم!!!
من نمی تونم اصلا چند ماه بعد لیسانس تو خونه بمونم برا کنکوررررررررررررررررررررررررررررر![]()
مرسی دوست خوبمیولیا خوشحالم مشکلت حل شد ایشالا امسال سال قشنگترین اتفاقات باشه
فقط سعی کن عقب افتادگیاتو جبران کنی
دیگه حرف از نا امیدی و استرس نزن حتی اگه واقعا هست
امید وار باش و پر تلاش
چه پیکی؟ شماها ترم چندید؟؟![]()
سلام عزیزممن اینقدر درس نخوندم،روم نمیشه بیام باشگاه اصن![]()
سلام آقـــــــا منم بازی بدین![]()
خوش اومدیسلام دوستان
من یه چندوقتیه دارم این تاپیک رو میخونم، ولی چون 45 صفحه بود و منم خیلی لاکپشتم، دو هفته طول کشید
خیلی خوشم اومده از اینجا و به نظرم خیلی به درس خوندنم کمک میکنه و روحیه و انرژی و انگیزه بهم میده ^_^
امیدوارم منم تو جمعتون بپذیرین :">
البته هنوز بین معماری و انرژی انتخاب قطعی نکردم، ولی احتمالا همون انرژی رو انتخاب میکنم
فعلا زبان و فن رو که بینشون مشترک هست شروع میکنم تا بعد![]()
زبان رو با ممرایز دارم میخونم درس 4 هستم، فن رو هم قصد دارم از سازه در معماری و درک رفتار همزمان (همونجوری که عذرا جون گفتن) شروع کنم.. البته اصلا تا الان این کتابا رو نخوندم و تو دانشگاه درسای سازه ای رو فقط پاس کردم ینی الان صفرم
زبانم بد نیس اما بقیه درسارو شوتمراستی من خیلی خوندنم کنده و کلا تنبل هم هستم تو درس خوندن
![]()
به نظرتون خیلی بعیده انرژی قبول شم؟ چون امسال برعکس سالای پیش انگیزه م زیاده و یه هدفی دارم از ارشد خوندن
و با این حرف اون دوستمون که گفتن باید بدونیم از چه کتابی چه چیزی رو بخونیم هم خیلی موافقم، چون خودم خیلی ریز میخونم و الکی سر همه مباحث وقت میذارم، تو پروژه هام هم همینجوری بودم و همیشه ضربه شو خوردم
و در آخر هم اینکه واقعا خوشحالم اینجا رو پیدا کردم![]()
زیر مشخصات هر کاربر 3 تا گزینس تشکر و یه ستاره و یه مثلثراستی یه سوالی هم داشتم نخندین بهم![]()
این دکمه ی تشکر زیر پستا رو پیدا نمیکنم![]()
دوستان میخوام ازتون برای راحت تر نکته برداری کردن کمک بگیرم
البته این کار به هممون کمک میکنه
هرکس پایه بود بگه که باهاش هماهنگ کنم
زیر مشخصات هر کاربر 3 تا گزینس تشکر و یه ستاره و یه مثلث
برا من که به فارسی نوشته تشکر شاید برای شما tank
باشه