مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

#morteza#

عضو جدید
خوشبحالتون من ترم اخرم باید درسای دانشگامو بخونم. از تابستون شروع میکنم واسه کنکور. ولی 504 رو یه بار خوندم لغاتش رو. شما ها تموم کردین دانشگاه رو؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من با ممورایز ی دور زدم 504رو ولی 75 درصدشو یادم رفته
جیکار کنم؟؟:cry:
:redface:من ترم 6 ام و کلی کار استادامون برا عید دادن برا عیدم هنوز برنامه ای نریختم

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون
دوباره شروع کن به خوندن من تازه شروع کردم 504 واژه رو ، شما با یکم مرور همه یادت میاد
منم کلی برای عید بهمون پیک نوروزی دادن :دی

پیک نوروزی رو خوب اومدی. ;)

برای ما هم دادن. اونم چه پیکی !!! :confused: :cry: :(

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام
من که اسفند رو بخاطر دزدیده شدن ماشین خودم و تصادف ماشین پدرم از دست دادم....
انگار خدا دید کم تو سال 92 بلا سرم آورده یهو 2تا توی اسفند نازل کرد!!!!
البته جفتش دقیقا 28 اسفند حل شد ولی منو کلی از درس عقب انداخت و ناامیدم کرد....
الان هم استرس دارم هم بی روحیه م...
:cry:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستای خــــــــــــــــوبم. عـــــــــــــــیدتون مبارکــــــــــــــــــــــ :w33: چندوقت بود نیومده بودم. دلم برای باشگاهو بچه ها و شور و انرژیشون تنگ شده بود. واااااقعاً این باشگاه نعمتیه واسه کسایی مثل من. خیلی خوشحالم که عضوی ازین باشگام. آدم کلی انگیزه میگیره و کلی چیز یاد میگیره. کمک میکنه. کمک میشه.

شما یه تشکر فوق ویژه داری
خیلی خیلی دلسوزانه و خالصانه تجاربتو در اختیار ما میذاری
ممنون.
اینکه کسایی که تجربه دارن همراهیمون کنن عالیه.
من هر بار سر میزنم به اینجا کلی انگیزم برای ادامه بیشتر میشه ولی خب ته دلم خیلی می ترسم اینبارم موفق نشم...

:redface: شما لطف داری. من حس میکنم تو این راه کنکور هرچی بیشتر خیرخواه بقیه باشی و اطلاعاتتو در اختیار بقیه بذاری بیشتر نتیجه میگیری. اصلاً اینجوری نیست که با کمک به کسی شما عقب بمونین و کسی بخواد جای شما رو بگیره. کمک کردن و کمک گرفتن حس خوبی میده که واسه ادامه ی راه بهتون کمک میکنه. درسته ما یه جورایی رقیب هستیم اما یادتون باشه که هرکی به اندازه تلاشش نتیجه میگیره و هرکی جایگاه خودش رو داره. همه با کمک هم به نتیجه دلخواهمون میرسیم. اینو لازم دونستم بگم.

من وقتی برنامه ریزی نمیکنم بهتر میخونم :biggrin:
یه سوال؟توی همون دوره اول خلاصه نویسی کنیم یا بذاریم دور دوم؟:confused:

تاکنون 9درس 504
20 صفحه زیبایی شناسی(میخوام بذارمش کنار حوصله م رو سر میبره :D)
10 صفحه سازه در معماری
معماری جهان:معماری مصر و هند

همه ه روخوانیه! منو نبینید ها من قصد جدی برای ارشد ندارم فقط دارم میخونم :w12:

خلاصه نویسی رو من میذارم واسه وقتی که مطلب رو یاد گرفتم و به عنوان یه جمع بندی بهش نگاه میکنم که سیر مطالبو تو ذهنم بیارم. اما اینکه هرچی رو بلد نیستین بخواین بنویسین اونم دورای اول مث اینه که دارین کتابو رونویسی میکنین. نکنین این کارو. زیر مطالب مهم خط بکشین و بارها بخونینش.

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی‌،،بنده لیسانس برق و ارشد مدیریت دارم،۴ تا سوال دارم اگه کسی‌ می‌دونه لطفا راهنمایی کنه
۱.اگه برای کنکور ارشد ۹۴ بخوام رشتهٔ مدیریت پروژه از گروه هنرهای ساخت رو بزنم مجاز هستم یا فقط می‌تونم مهندسی‌ معماری از گروه معماری رو بزنم و اینکه آیا کنکور هر دو گروه(هنرهای ساخت و معماری) تو یه روز یا دوروز مختلف؟
۲.برای انتخاب رشته آیا موقع ثبت نام باید تعین کنیم که کدوم رشته رو میخوایم یا اینکه بد از اینکه نتایج اومد و مجاز به انتخاب رشته بودیم میتونیم با توجه به درصد‌ها هر رشته که خواستیم انتخاب کنیم
۳.اینکه میگن بیست درصد معدل توی کنکور تاثیر داره آیا معدل آخرین مدرک تحصیلی یا معدل لیسانس؟
۴.اگر بخوام تعداد متقاضیان ثبت نام در هر رشته رو تو سال‌های قبل بدونم از کجا می‌شه این آمار و در بیارم.
مرسی‌ از لطف و حوصلتون

1. شما برای ارشد مجازین هر رشته ی باربط و بی ربطی که میخواین رو انتخاب کنین (باربط و بی ربط به لیسانستون). کنکور معماری و هنرهای ساخت هم تو دو روز پشت سر همه. هردو رو میتونین شرکت کنین.
2. من هنرهای ساخت شرکت نکردم اما فک کنم اینجوریه که اول هنرهای ساخت شرکت میکنین بعداً رشته رو انتخاب میکنین. هر رشته اما سوالای مربوط به خودشو جواب میده. مثلاً مدیریت باید سوالای درس مدیریت رو جواب بده. اما مصالحو جواب نمیده. فکـــــــــــ کنماااا. حالا بچه های باتجربه تر اصلاح کنن اگه اشتباه میگم. اما معماری رو میدنم بعد از اومدن رتبه ها انتخاب رشته میکنیم. مثلاً یکی منظر میخواد یکی معماری یکی معماری اسلامی و....
3. برای کاردانی به کارشناسی ها هم معدل کاردانی و هم کارشناسی. برای لیسانس ها معدل لیسانس.
4. موسساتی مثل ایوانخانه معمار و یا مرکز معماری این اطلاعات رو کامل دارن.

سلام
من با ممورایز ی دور زدم 504رو ولی 75 درصدشو یادم رفته
جیکار کنم؟؟:cry:
:redface:من ترم 6 ام و کلی کار استادامون برا عید دادن برا عیدم هنوز برنامه ای نریختم

دوست عزیز چرا اینقد ناراحت و با استرس؟؟؟ به خدا خیلی تعجب میکنم بعضیا از الان استرس دارن! ببینید همـــــــــه ی آدما اینجوریَن که کل مطلب رو با یه دور خوندن یاد نمیگیرن. هر دور یه سری چیزا رو یاد میگیرن. دور اول یه کُلــیَت میاد دستت. دور دوم یه سری جزئیاتو یاد میگیری. دور سوم جزئیات بیشتر و الی آخر. یادگیری تمرکز و تمرین و تکرار میخواد.
اگه درس میخونی وقتت رو بذار واسه دانشگات به نظر من. وقتت رو بذار واسه یادگیری درسات. درست که تموم شد کنکورو شروع کن به طور جدی. این نظر منه البته.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w24:یولیا خوشحالم مشکلت حل شد ایشالا امسال سال قشنگترین اتفاقات باشه
فقط سعی کن عقب افتادگیاتو جبران کنی
دیگه حرف از نا امیدی و استرس نزن حتی اگه واقعا هست
امید وار باش و پر تلاش:w30:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
adroit جان مرسی از راهنماییات
استرس ندارمو ناراحتم نیسم:redface::biggrin:
ولی شاید لحنم اینجوری بود
حتما یه دور دیگه میخونم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا میگی از الان برای کنکور نخونیم!!!
من نمی تونم اصلا چند ماه بعد لیسانس تو خونه بمونم برا کنکوررررررررررررررررررررررررررررر:cry:

nasir.mb66

عضو جدید
حالا باید معماری باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما که بیو تکنولوژی خوندیم چی؟راستی من ارشد امتحان دادم نمیدونم چی میشه

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا میگی از الان برای کنکور نخونیم!!!
من نمی تونم اصلا چند ماه بعد لیسانس تو خونه بمونم برا کنکوررررررررررررررررررررررررررررر:cry:
آخه دَرست هنوز کلی ازش مونده. اگه واقعاً میتونی به هردوش برسی بخون. در هر حال خودت صلاح خودتو بهتر میدونی.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w24:یولیا خوشحالم مشکلت حل شد ایشالا امسال سال قشنگترین اتفاقات باشه
فقط سعی کن عقب افتادگیاتو جبران کنی
دیگه حرف از نا امیدی و استرس نزن حتی اگه واقعا هست
امید وار باش و پر تلاش:w30:
مرسی دوست خوبم
چشم
استارت میزنم به امید خدا;)

nasim666

عضو جدید
بچه ها عید همتون مبارک ، امیدوارم امسال بزرگترین هدیمون و تو دانشگاه تهران بهمون بدن :w23: آمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن:w42:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
عیدتون مبارک دوستان عزیز.
دوستان یه کتاب که دتایل های معماری داشته باشه واسه ارشد و کارای اجرایی میشناسید معرفی کنید؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میخوام ازتون برای راحت تر نکته برداری کردن کمک بگیرم
البته این کار به هممون کمک میکنه
هرکس پایه بود بگه که باهاش هماهنگ کنم

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه چندوقتیه دارم این تاپیک رو میخونم، ولی چون 45 صفحه بود و منم خیلی لاکپشتم، دو هفته طول کشید :D
خیلی خوشم اومده از اینجا و به نظرم خیلی به درس خوندنم کمک میکنه و روحیه و انرژی و انگیزه بهم میده ^_^
امیدوارم منم تو جمعتون بپذیرین :">
البته هنوز بین معماری و انرژی انتخاب قطعی نکردم، ولی احتمالا همون انرژی رو انتخاب میکنم
فعلا زبان و فن رو که بینشون مشترک هست شروع میکنم تا بعد :)
زبان رو با ممرایز دارم میخونم درس 4 هستم، فن رو هم قصد دارم از سازه در معماری و درک رفتار همزمان (همونجوری که عذرا جون گفتن) شروع کنم.. البته اصلا تا الان این کتابا رو نخوندم و تو دانشگاه درسای سازه ای رو فقط پاس کردم ینی الان صفرم
زبانم بد نیس اما بقیه درسارو شوتم :child: راستی من خیلی خوندنم کنده و کلا تنبل هم هستم تو درس خوندن :cry:
به نظرتون خیلی بعیده انرژی قبول شم؟ چون امسال برعکس سالای پیش انگیزه م زیاده و یه هدفی دارم از ارشد خوندن :heart:
و با این حرف اون دوستمون که گفتن باید بدونیم از چه کتابی چه چیزی رو بخونیم هم خیلی موافقم، چون خودم خیلی ریز میخونم و الکی سر همه مباحث وقت میذارم، تو پروژه هام هم همینجوری بودم و همیشه ضربه شو خوردم
و در آخر هم اینکه واقعا خوشحالم اینجا رو پیدا کردم :w40::w14:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینقدر درس نخوندم،روم نمیشه بیام باشگاه اصن:cry:
سلام عزیزم
زود شروع کردیم که این نخوندنا فرصت جبران داشته باشیم

من هم بخاطر یه سری بلای نازله از آسمان اسفندو از دست دادم
دوباره استارت بزن. هممون با همیم

سلام آقـــــــا منم بازی بدین :biggrin:

سلام دوستان
من یه چندوقتیه دارم این تاپیک رو میخونم، ولی چون 45 صفحه بود و منم خیلی لاکپشتم، دو هفته طول کشید :D
خیلی خوشم اومده از اینجا و به نظرم خیلی به درس خوندنم کمک میکنه و روحیه و انرژی و انگیزه بهم میده ^_^
امیدوارم منم تو جمعتون بپذیرین :">
البته هنوز بین معماری و انرژی انتخاب قطعی نکردم، ولی احتمالا همون انرژی رو انتخاب میکنم
فعلا زبان و فن رو که بینشون مشترک هست شروع میکنم تا بعد :)
زبان رو با ممرایز دارم میخونم درس 4 هستم، فن رو هم قصد دارم از سازه در معماری و درک رفتار همزمان (همونجوری که عذرا جون گفتن) شروع کنم.. البته اصلا تا الان این کتابا رو نخوندم و تو دانشگاه درسای سازه ای رو فقط پاس کردم ینی الان صفرم
زبانم بد نیس اما بقیه درسارو شوتم :child: راستی من خیلی خوندنم کنده و کلا تنبل هم هستم تو درس خوندن :cry:
به نظرتون خیلی بعیده انرژی قبول شم؟ چون امسال برعکس سالای پیش انگیزه م زیاده و یه هدفی دارم از ارشد خوندن :heart:
و با این حرف اون دوستمون که گفتن باید بدونیم از چه کتابی چه چیزی رو بخونیم هم خیلی موافقم، چون خودم خیلی ریز میخونم و الکی سر همه مباحث وقت میذارم، تو پروژه هام هم همینجوری بودم و همیشه ضربه شو خوردم
و در آخر هم اینکه واقعا خوشحالم اینجا رو پیدا کردم :w40::w14:
خوش اومدی

از من کندتر و تنبلتر نیستی دوست خوبم
تازه من متاهل هم هستم و قراره از اول تیر سر کار هم برم:w22:
خدا بزرگه

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه سوالی هم داشتم نخندین بهم :D
این دکمه ی تشکر زیر پستا رو پیدا نمیکنم :w20:
زیر مشخصات هر کاربر 3 تا گزینس تشکر و یه ستاره و یه مثلث
برا من که به فارسی نوشته تشکر شاید برای شما tank
باشه

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان میخوام ازتون برای راحت تر نکته برداری کردن کمک بگیرم
البته این کار به هممون کمک میکنه
هرکس پایه بود بگه که باهاش هماهنگ کنم

من فعلا واسه یه معماری هند تایم لاین درست کردم خیلی باحاله :D

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر مشخصات هر کاربر 3 تا گزینس تشکر و یه ستاره و یه مثلث
برا من که به فارسی نوشته تشکر شاید برای شما tank
باشه

ئه :| تا الان نبود :)) شاید به خاطر این که تا الان هیچ پستی نذاشته بودم :)
ممنونم ^_^

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدی

از من کندتر و تنبلتر نیستی دوست خوبم
تازه من متاهل هم هستم و قراره از اول تیر سر کار هم برم:w22:
خدا بزرگه[/QUOTE]

متشکرم ^_^ امیدوارم هممون تا روز آخر با انرژی و انگیزه ادامه بدیم و به هدفمون برسیم :heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا