اصلا نیازی هست به جزوه ها که خونده بشن ؟ یا فقط منابع اصلی رو بخونیم آخه جزوه ها خیلی زیاده آدم نمیدونه کدوم باید خوند
عید بد نبود من چند فصل از سازه در معماری رو خوندم یه سری جزوات این ترممو پاک نویس کردم و خوندم یه کتاب در مورد تاسیسات الکتریکی که استادمون معرفی کرده بود خوندم البته خیلی گذرا رفتم کتابهای نور و آکوستیک قیابکلو رو خریدم که این ترم همراه با درسم اینا رو هم بخونم ) از کتاب تاسیسات مکانیکی سلطان دوست هم یه بخش هایی رو خوندم دو درس از 504 واژه رو هم خوندم در کل بد نبود فقط کارای درس طرحمو انجام ندادم شنبه که برم سر کلاس خراب میشم
چقد عید شما مفید بود خدارو شکر
سلام
من تجربه ای ندارم ولی چیزی که از تو پستا و حرفای بچه های اینجا فهمیدم این بود که واسه تاریخ فقط کتاب بخونیم
بعضی از بچه ها میگن فقط منبع چون اسمش هم روش هست منبع، یعنی از تو اون سوال در میارن
ولی یه سری دیگه میگن منبع و جزورو با هم بخونین که بهتر بفهمین بعضیا هم میگن اول منبع رو خوب بخونین بعد جزورو در کنارش مرور کنید
من فک میکنم خودت باید بفهمی چه جوری بخونی بهتر میفهمی. بعله اینجوریاست
من واسه این 15 روز اول فرودین خیلی برنامه ریزی کرده بودم، ولی متاسفانه هیچ کدومو نشد انجام بدم
فقط 3 درس از 504 رو خوندم تازه دارم میفهمم کل لغات دبیرستان و یادم رفته چون 8 9 سالی میشه که از دست دبیرستان خلاص شدم، میخوام روزی نیم ساعت برا لغتای دبیرستانم وقت بزارم.
بچه ها یکی بیاد بگه چه جوری برنامه ریزی کنم
من امروز یه برنامه ریزی کردم
3 روز تو هفته کلا درگیرم در کل تو هفته 33 ساعت مفید دارم که روزانه 4 تا 5 ساعت و برا درسام گذاشتم و 1 ساعت و برا زبان، اون روزایی که اصلا نمیتونم درس بخونمو تو روزای دیگه جبران میکنم
سه تا کتابم در نظر گرفتم فقط روزنامه وار بخونم یکی کتاب سبک شناسی پیرنیا یکی فیزیک 1 و سازه در معماری شاید معاصر قبادیانم به خاطر علاقم به تاریخ یه نیگا بندازم و هروزم یه درس از 504.
میشه یکی بیاد بگه دارم درست پیش میرم یا نه؟