منکه ترم 4 ناپیوسته م.
البته برا ترم بعدیم طرح 5 و یک عدد طرح نهایی ناقابل و یک عدد کارآموزی میمونه.
منم ترم 6 پیوسته ام و دو ترم دیگه دارم اگه خدا بخواد
منکه ترم 4 ناپیوسته م.
البته برا ترم بعدیم طرح 5 و یک عدد طرح نهایی ناقابل و یک عدد کارآموزی میمونه.
سلام بچه ها. سال نوتون مبارک.منم اومدم که با شما بخونم.![]()
مفاهیم پایه در معماری + مشق معاری عیسی حجت + نویفرت + جزوه درک مهدی حجت(دانشگاه تهران) + جزوه درک معماری احمد خوشنویس(دانشگاه تهران) + جزوه فرایندطراحی امیرسعید محمودی(دانشگاه تهران)+ و کلیه مقالات عیسی حجت (بخاطراینکه بیشتر با طرز فکرشون آشنا شیم .چون ایشون طراح سوالات درک هستن)بچه ها من از درک شروع کردم بلکه درک و شعورم از معماری بالا بره، لدفا کتابای مهمشو بهم بگید. خودم اینا رو خوندم: فرم فضا نظم، فضا زمان معماری، زیبایی شناسی و بوطیقا
بستگی داره به شرایطتون. اگه دانشجو نیستین ، میشه درسای دیگرم شروع کنین یواش یواش. اگرم که مث من دانشجو هستین اولویت باید با درسای دانشگاهتون باشه بعد کنکور ، چون هنوز نزدیک ی سال به آزمون هست. الکی نباید از الان زیادی شلوغش کنیم و استرسیش کنیم . منکه خودم الان فقط زبان و درک وسازه رو شرو کردم.حالا تاریخ و بقیه مباحث رو از تابستون شرو میکنم . الان آروم آروم دارم پیش میرم تا خودمو عادت بدم ب درس خوندن.(چون نزدیک 2 سالی هس که از کنکور کارشناسیم گذشته) رفته رفته ساعات مطالعه رو باید افزایش بدیم ن اینکه از اول جوگیر شیم و بعد چند ماه خدای نکرده پنچرشیم (این نطر شخصی منه ) رهرو آن نیس گه گهی خسته و گهی تند رود/رهر. آن است که آهسته و پیوسته رودسلام منم بلاخره بعد از 2 هفته کلنجار رفتن با غول تنبلیم موفق شدم بیام اینجا، برا من که عاشق خواب و گردشم خیلی سخته بشینم تو خونه درس بخونم ولی خب دیگه جو گیر شدم، منم میخوام با شما شروع کنم
حالا عید دیدنیا تموم شه از زبان و سازه و فیزیک 1 شروع میکنم، کسی نظری پیشنهادی نداره؟
خوش اومدی![]()
از من کندتر و تنبلتر نیستی دوست خوبم
تازه من متاهل هم هستم و قراره از اول تیر سر کار هم برم
خدا بزرگه
سلام خوش اومدی به نظر من روی یه بخش زوم نکن کتابایی که خوندی عالی هستن. ولی از رو لیست منابع بخونی بهتره. حالا فک کنم جزوه های اساتید خوب رو بخونی و کتاب عصر کنکاش رو برای جمعبندی بخری عالیه. علاوه بر این از تاپیک جزوه ها سوالات درکی که گذاشته شده رو بگیر و بزنبچه ها من از درک شروع کردم بلکه درک و شعورم از معماری بالا بره، لدفا کتابای مهمشو بهم بگید. خودم اینا رو خوندم: فرم فضا نظم، فضا زمان معماری، زیبایی شناسی و بوطیقا
چه خبره؟!!!!!اگه الان ازت بپرسن سازه چی بخونیم لابد کل لیست گلابچی +جزوه فاطمی و طباطبایی و سروشنیا و شریفی و ... رو یکجا میگی بخونیم!!!!!!!!!!الکی شلوغش نکنین!اینطوری پست میذارین ممکنه بعضیا جا بزنن!مفاهیم پایه در معماری + مشق معاری عیسی حجت + نویفرت + جزوه درک مهدی حجت(دانشگاه تهران) + جزوه درک معماری احمد خوشنویس(دانشگاه تهران) + جزوه فرایندطراحی امیرسعید محمودی(دانشگاه تهران)+ و کلیه مقالات عیسی حجت (بخاطراینکه بیشتر با طرز فکرشون آشنا شیم .چون ایشون طراح سوالات درک هستن) بستگی داره به شرایطتون. اگه دانشجو نیستین ، میشه درسای دیگرم شروع کنین یواش یواش. اگرم که مث من دانشجو هستین اولویت باید با درسای دانشگاهتون باشه بعد کنکور ، چون هنوز نزدیک ی سال به آزمون هست. الکی نباید از الان زیادی شلوغش کنیم و استرسیش کنیم . منکه خودم الان فقط زبان و درک وسازه رو شرو کردم.حالا تاریخ و بقیه مباحث رو از تابستون شرو میکنم . الان آروم آروم دارم پیش میرم تا خودمو عادت بدم ب درس خوندن.(چون نزدیک 2 سالی هس که از کنکور کارشناسیم گذشته) رفته رفته ساعات مطالعه رو باید افزایش بدیم ن اینکه از اول جوگیر شیم و بعد چند ماه خدای نکرده پنچرشیم (این نطر شخصی منه ) رهرو آن نیس گه گهی خسته و گهی تند رود/رهر. آن است که آهسته و پیوسته رود
اینا برا کنکور نیستنا.... من خودم زیبایی شناسی رو اوایل تاپیک گفتم ولی منظورم کنکور نبود اصلا، فقط در حد یه مطالعه ی کلی چون ذهنیت خوبی به آدم می ده... احساس مسئولیت کردم که اینجا هم یاد آوری کنم یه وقت باعث اشتباه بعضی از دوستان نشم، من حتی تو کنکور یکی دو تا از سوالا رو با توجه به همین زیبایی شناسی زدم که غلط از آب درومد (لکور بوزیه و اون سوال باغ سازی اروپایی) ... البته از عکساش گاهی سوال طرح می شه ولی خب کلا خیلی حجیمه و با اینکه کتاب بی نهایت خوبیه ولی ارزش کنکوری نداره یه جوراییبچه ها من از درک شروع کردم بلکه درک و شعورم از معماری بالا بره، لدفا کتابای مهمشو بهم بگید. خودم اینا رو خوندم: فرم فضا نظم، فضا زمان معماری، زیبایی شناسی و بوطیقا
به نظر من که زبان بخون قبلا تو این پستا نظرمو نوشتم :ســــــــــــــــــــــــلام به همه ی عزیزان پشت کنکوری http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif
من 2 ماه دیگه استارات میزنم...همه داشته هامو سر یه بازی کوچولو باختم و صفره صفرم...منظورم داشته های علمیه هااا...البته خیلی زیادم نبودن ولی خوب...
من الان در حکم یه پشت کنکور کاردانیم...بگید از کجا و چطوری شروع کنم؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/icon_question.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/icon_question.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/icon_question.gif
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w27.gif
راس میگین شما .سلام خوش اومدی به نظر من روی یه بخش زوم نکن کتابایی که خوندی عالی هستن. ولی از رو لیست منابع بخونی بهتره. حالا فک کنم جزوه های اساتید خوب رو بخونی و کتاب عصر کنکاش رو برای جمعبندی بخری عالیه. علاوه بر این از تاپیک جزوه ها سوالات درکی که گذاشته شده رو بگیر و بزنچه خبره؟!!!!!اگه الان ازت بپرسن سازه چی بخونیم لابد کل لیست گلابچی +جزوه فاطمی و طباطبایی و سروشنیا و شریفی و ... رو یکجا میگی بخونیم!!!!!!!!!!الکی شلوغش نکنین!اینطوری پست میذارین ممکنه بعضیا جا بزنن!
بچه ها من ی پیشنهادی دارم :من دیگه دارم گیج میشم....
هرکسی یه چیز میگه....
الان دیگه نمیدونم منابع اصلی چیان.....
جزوه های مهم کدومان....
کمک
بچه ها من ی پیشنهادی دارم :
همگی تایپک ** مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 93 **رو بخونیم .
اونجا بچه های پارسال و سال های قبل گفتگو کردن و ما هم میتونیم از تجربه هاشون استفاده کنیم .
ب نظر من کلیات کنکور ارشد چه منابع و چه طریقه خوندن و همه جی دستمون میاد.
من دیگه دارم گیج میشم....
هرکسی یه چیز میگه....
الان دیگه نمیدونم منابع اصلی چیان.....
جزوه های مهم کدومان....
کمک
ببین دوست عزیزم همه تقریبا الان وضعیت تورو دارن، منم مثه تو هنوز فک میکنم از تو عقبترم تو اینکه چی بخونم چی نخونم
واسه این چیزا وقت داریم هنوز، گیج نباش فقط رو دو سه تا مبحث تمرکز کن،
من خودم به این نتیجه رسیدم که زبانمو تقویت کنم با همون سایتی که فرزانه گفت، کنارش کتاب سازه در معماریو بخونم با فیزیک 1و اگه شد سبک شناسی پیرنیرو هم نیگا کنم، زیاد شد که،
حالا خودتو گیج نکن ما تا وقتی که بچه های 93 کنکور بدنو بیان اینجا واسه راهنمایی، رو زبانو این درسای مشخص شده کار میکنیم تا بعدش ببینیم چی میشه![]()
ببین دوست عزیزمنظورم به بعضی از بچه هاست که خودشونو عقل کل حساب می کنن. مثل استاد همه چی دونن .
می تواز اولشم از عید بدم میومدااا!!نه درس میخونم نه لاقل کاری میکنم که خوش بگذره! عیدم داره تموم میشه و من هنوز اول راهم نیستم !!
بچه ها خوب بگید شمام نخوندین من بدونم تنها نیستم انگیزه بگیرم![]()
از اولشم از عید بدم میومدااا!!نه درس میخونم نه لاقل کاری میکنم که خوش بگذره! عیدم داره تموم میشه و من هنوز اول راهم نیستم !!
بچه ها خوب بگید شمام نخوندین من بدونم تنها نیستم انگیزه بگیرم![]()
می تو![]()
عیده باباآخ آخ منم همینطور
فقط من 3 تا درس از 504 رو خوندم ولی همشو یادم رفته دارم همینارو هی مرور میکنم![]()
انشالا که میادمن از شنبه درس خواهم خواند (شنبه ای که هرگز فرا نمیرسد :دی)
خیلی ممنون که این لینک گذاشتین ،کسی از بین شماها نمیدونه چه جوری میشه جزوه های دانشگاه تهران تهیه کرد آخه همه میگن که استادای اونجا طراح سوالها هستند.ممنون
بهترین سایتی که الان موجوده برای ارشد معماری همین باشگاه هست (الان تو فیس یا سایتای دیگه کسی جزوه بخواد آدرس اینجارو میده) ما پارسال کلا از جزوه های اینجا استفاده کردیم و خیلی کمک کرد بهمون تو آزمون..همین لینکی که دوستمون گزاشتن برید و تهیه کنید به غیر از جزوه سروش نیا که اگه مقدور بود برید از ایوانخانه بگیرید چون هر سال به روز میشه (البته اونم جزوه کسی که کلاسشو رفته)خیلی ممنون که این لینک گذاشتین ،کسی از بین شماها نمیدونه چه جوری میشه جزوه های دانشگاه تهران تهیه کرد آخه همه میگن که استادای اونجا طراح سوالها هستند.ممنون