جزوه فن خرسندم خیلی عالیه برای مرور .....تو باشگا هست...حتما بخون.....سلام دوست عزیز
خواستم نظرم رو بهت بگم
الان حدودا ۱۶ ۱۷روز تا کنکور مونده، به نظر من با همه انرژی که داری شروع کن به خوندن، تستای سالال قبل رو که دوستان هم گفتن حتما بزن و سعی کن بقیه درسارو خلاصه اگه داری بخونی، تو باشگاهم هستش خلاصه بعضی درسا
شما بخون اگه به امید خدا قبول شدی که خدارو شکر... اگه اینطور هم نشد جای ناراحتی نداره چون وقت خیلی زیادی رو هدر نکردی، در ضمن با توجه با درصدای سال قبل میتونی امسال نتیجه خیلی بهتری بگیری، چون با دوره کردن خیلی از چیزایی که خونده بودی تو ذهنت میاد، تاریختو پارسال خوب زدی فن چنت جزوه ای که تو باشگاه هست مثل ورق تا شده، ساختمانهای بلند، طراحی لرزه ای رو بخون یا اگه خودت جزوه کاملتری داری بخون، زبانم با توجه به اینکه الان واسه گرامر وقت کمه یخورده رو درک مطلب کار کن همراه لغت، البته از گرامر فصل موصولی ها رو بخون اگه تونستی
منظر هم جزوه ای که مهندس ایرانشاهی دادن رو بخون، واسه درکم چون وقت کمه پیشنهاد میکنم فیلمای سایه و انعکاس و پرسپکتیو مهندس ایرانشاهی رو ببین، اگه خلاصه یا جزوه هم داری بخون، من خودم عصر کنکاش رو خوندم جزوه دیگه ای نمیشناسم ولی الان واسه اون وقت نیس خیلی زیاده... نا امید نشو حتما بخون..
واست آرزوی موفقیت میکنم..
تاریخم برا مرور جزوه مانا و نسیم ..................زبانم با کدینگ تافلو 504......... موفق باشی....

خوب شد خودت گفتی