مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
خواستم نظرم رو بهت بگم
الان حدودا ۱۶ ۱۷روز تا کنکور مونده، به نظر من با همه انرژی که داری شروع کن به خوندن، تستای سالال قبل رو که دوستان هم گفتن حتما بزن و سعی کن بقیه درسارو خلاصه اگه داری بخونی، تو باشگاهم هستش خلاصه بعضی درسا
شما بخون اگه به امید خدا قبول شدی که خدارو شکر... اگه اینطور هم نشد جای ناراحتی نداره چون وقت خیلی زیادی رو هدر نکردی، در ضمن با توجه با درصدای سال قبل میتونی امسال نتیجه خیلی بهتری بگیری، چون با دوره کردن خیلی از چیزایی که خونده بودی تو ذهنت میاد، تاریختو پارسال خوب زدی فن چنت جزوه ای که تو باشگاه هست مثل ورق تا شده، ساختمانهای بلند، طراحی لرزه ای رو بخون یا اگه خودت جزوه کاملتری داری بخون، زبانم با توجه به اینکه الان واسه گرامر وقت کمه یخورده رو درک مطلب کار کن همراه لغت، البته از گرامر فصل موصولی ها رو بخون اگه تونستی
منظر هم جزوه ای که مهندس ایرانشاهی دادن رو بخون، واسه درکم چون وقت کمه پیشنهاد میکنم فیلمای سایه و انعکاس و پرسپکتیو مهندس ایرانشاهی رو ببین، اگه خلاصه یا جزوه هم داری بخون، من خودم عصر کنکاش رو خوندم جزوه دیگه ای نمیشناسم ولی الان واسه اون وقت نیس خیلی زیاده... نا امید نشو حتما بخون..
واست آرزوی موفقیت میکنم..
جزوه فن خرسندم خیلی عالیه برای مرور .....تو باشگا هست...حتما بخون.....
تاریخم برا مرور جزوه مانا و نسیم ..................زبانم با کدینگ تافلو 504......... موفق باشی....

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان دیدم بحث سر معدل هست...
همکاران و دوستان حرف هایی که زدن تقریبا همه درست میگن.. من هم در تایید صحبت دوستان میگم.
طبق گفته سازمان سنجش کنکور ۸۰ درصد و معدل ۲۰ درصد نمره ی شمارو تشکیل میده.
حالا این ۸۰ درصد کنکور خودش به ۱۶ واحد تقسیم میشه: ۵ واحد عملی(اسکیس) و ۱۱ واحد تئوری (۲ زبان+۳ فن+۲تاریخ+۳ درک+۱منظر)
یعنی تقریبا هر ضریب میشه ۵ درصد کل کنکور!!!
این حساب کتاب واقعیه و هیچ کسی هیچ کجا و هیچ وقت اینو نمیگه!!!!
دلیلش اینکه با این حساب معدل که ۲۰ درصد کل کنکور میشه هم ارزش یک درس ضریب چهار!!!!!

اما..........
یه چیز مهم که همه یادشون میره اینکه معدل ۹۰ درصد بچه ها بین ۱۶ تا ۱۸هستش... پس میزان تاثیرش نمیتونه زیاد باشه...
چرا؟؟؟؟؟؟؟این جاش یه ذره بحث اماریه!!!!
چون پراکندگی نمره ها خیلی نزدیک به همه معدل کل به همه نمره ها نزدیکه پس انحراف معیار کل کمه و بعد از نرمال کردن نمره ها تراز یا نمره خام های همه شبیه به هم میشه!!!!!!:confused:

مثل این میمونه که تو یه مدرسه سر معدل بالاتر رقابت باشه بعد بگن ورزش خیلی ضریبش بالاست تو معدل... معلم ورزشم همه نمره ورزشارو ۱۹ و ۲۰ بده... اینطوری تاثیر نمره ورزش خیلی کم میشه...

پس نگران معدل نباشید مگر اینکه واسه تکنولوژی و انرژی دارید میخونید و معدلتون زیر ۱۴ باشه!!!
تازه کاوه دوستم سال ۹۰ رتبه ۹ شد انرژی با معدل ۱۲.۵... پس اونم قابل جبران هست!!!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این پاور دکتر حقیر هستش استاد دانشگاه تهران.. سوال هایی بوده که فقط از این جزوه بوده.. تقریبا هم جهان و هم معاصر..
حتما حتما باید قبلش این ۲ مبحث رو خونده باشید از منابع دیگه... چون انسجام این پاور تو کلاس ایشون اتفاق می افته و پاور خالی این ویژگی رو نداره.
و در ضمن اوناییکه تو تاریخ منابع رو خوب نخوندن اونارو کامل کنن نه اینکه به این گیر بدن...
دقیقا حکم جزوه دکتر متدین رو تو ایران و اسلام داره... امیدوارم براتون مفید باشه...

https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PdDJXdVdfOXU4ZkE/view?usp=sharing

hh.architect

عضو جدید
بچه ها کسی نتونست پاور پونت دکتر حقیر و باز کنه ؟
فکر کنم فایل مشکل داره چون من فایر فاکسمو الان آپدیت کردم اما بازم خطا داد !
مهندس ایرانشاهی ایراد از کجاست ؟

mukrian

عضو جدید
سلام مهندس ایرانشاهی محترم خسته نباشید لطف کنید دوباره آزمون جامع سوم را بگذارید مرسی ممنونم

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
استاد سروش نیا جواب ایمیلمو دادند. فناوری نوین ساختمان و جزئیات ارتقاء دهنده برای معماری ها هم مهم هستش. در مورد نانو فناوری هم ازشون سوال کردم ،گفتن برای نانو وجزئیات ارتقاء دهنده ، خوندن جزوات خودشون کفایت میکنه.

:gol::gol:

آخرین ویرایش:

milad.arch

عضو جدید

ojahan

عضو جدید
سلام دوستان دیدم بحث سر معدل هست...
همکاران و دوستان حرف هایی که زدن تقریبا همه درست میگن.. من هم در تایید صحبت دوستان میگم.
طبق گفته سازمان سنجش کنکور ۸۰ درصد و معدل ۲۰ درصد نمره ی شمارو تشکیل میده.
حالا این ۸۰ درصد کنکور خودش به ۱۶ واحد تقسیم میشه: ۵ واحد عملی(اسکیس) و ۱۱ واحد تئوری (۲ زبان+۳ فن+۲تاریخ+۳ درک+۱منظر)
یعنی تقریبا هر ضریب میشه ۵ درصد کل کنکور!!!
این حساب کتاب واقعیه و هیچ کسی هیچ کجا و هیچ وقت اینو نمیگه!!!!
دلیلش اینکه با این حساب معدل که ۲۰ درصد کل کنکور میشه هم ارزش یک درس ضریب چهار!!!!!

اما..........
یه چیز مهم که همه یادشون میره اینکه معدل ۹۰ درصد بچه ها بین ۱۶ تا ۱۸هستش... پس میزان تاثیرش نمیتونه زیاد باشه...
چرا؟؟؟؟؟؟؟این جاش یه ذره بحث اماریه!!!!
چون پراکندگی نمره ها خیلی نزدیک به همه معدل کل به همه نمره ها نزدیکه پس انحراف معیار کل کمه و بعد از نرمال کردن نمره ها تراز یا نمره خام های همه شبیه به هم میشه!!!!!!:confused:

مثل این میمونه که تو یه مدرسه سر معدل بالاتر رقابت باشه بعد بگن ورزش خیلی ضریبش بالاست تو معدل... معلم ورزشم همه نمره ورزشارو ۱۹ و ۲۰ بده... اینطوری تاثیر نمره ورزش خیلی کم میشه...

پس نگران معدل نباشید مگر اینکه واسه تکنولوژی و انرژی دارید میخونید و معدلتون زیر ۱۴ باشه!!!
تازه کاوه دوستم سال ۹۰ رتبه ۹ شد انرژی با معدل ۱۲.۵... پس اونم قابل جبران هست!!!

حرفتون کاملا درست اما خوب برا کسایی مثل من که به هر دلیلی معدلشون از اون نرمال همه بچه ها پایین تره خودشو نشون میده
پارسال کسی که درصدهاش مثل من بود اما معدلش از من بهتر بود حدودا 600-700 تا اختلاف با من داشت

coleopatra

عضو جدید
بچه ها برای زدن تستای کنکورای سالای قبل، از چه سالی بزنیم؟ اون قدیمیا انگار سوالاش استاندارد نیست.
بعدش یه چیز دیگه من که معماری ام، کنکورای هنرهای ساخت را هم بزنم؟ برم کتاب بخرم؟ یا اینترنتیش هست؟
مرسی

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفتون کاملا درست اما خوب برا کسایی مثل من که به هر دلیلی معدلشون از اون نرمال همه بچه ها پایین تره خودشو نشون میده
پارسال کسی که درصدهاش مثل من بود اما معدلش از من بهتر بود حدودا 600-700 تا اختلاف با من داشت
این حرف شما تو بازه رتبه ی ۳۰۰۰ به بالا مطمئنا اتفاق افتاده. ولی کلا بله بالاخره تاثیر داره دیگه..

mrsetareh

عضو جدید
بچه ها برای زدن تستای کنکورای سالای قبل، از چه سالی بزنیم؟ اون قدیمیا انگار سوالاش استاندارد نیست.
بعدش یه چیز دیگه من که معماری ام، کنکورای هنرهای ساخت را هم بزنم؟ برم کتاب بخرم؟ یا اینترنتیش هست؟
مرسی

شما از سال 90 شروع کنید تا 92 (تا روند و متد طراحی تست ها دست بیاد) و اگر وقت کردی به ترتیب برو سال های عقب تر،
ترجیحا 90 تا 92 هنر های ساخت رو هم بزن.

( بخس بسیار مهم تست زدن، تحلیل سوالاست، یه سری پاسخ نامه های تشریحی تو اینترنت هست اما اگر میخوای هزینه کنی من عصر کنکاش رو دیدم و نوع توضیحش خوب بوده )

mrsetareh

عضو جدید
دوستان

شما زمانی که برای پاسخ به 30 سوال زبان (10 سوال لغت، 5 سوال گرامر و هر یک از 3 متن،درک مطلب) اختصاص میدید به نتفکیک چقدره ؟

اگر تکنیک خاصی در پاسخ گویی در حداقل زمان با بیشترین بازده به هر کدوم از 3 بخش زبان دارید لطفا بگید..

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
استاد سروش نیا جواب ایمیلمو دادند. فناوری نوین ساختمان و جزئیات ارتقاء دهنده برای معماری ها هم مهم هستش. در مورد نانو فناوری هم ازشون سوال کردم ،گفتن برای نانو وجزئیات ارتقاء دهنده ، خوندن جزوات خودشون کفایت میکنه.

به نظر من با توجه به اهمیت کتاب ها خوندن جزوه خیلی بهتره..
الان استاد های خوب فن زیادن... احسان سروش نیا.. سینا شریفی..طباطبایی...خرسند... پس جزوه هاشو گیر بیارید خیلی بهتره...
خوندن این کتاب ها برای تکنولوژی و انرژی ها توصیه میشه ولی واسه معماری اضافه کاریه.. به تعداد تستش نمی ارزه..
شما بسیار دلسوزانه مشاوره میدید و مطمئنا بعد از قبولی مشاور خیلی خوبی میشی پس بزار یه چیز مهم بگم بهتون..
استادها هر چقدر هم با تجربه باشن باز چون فقط استاد اون درسن باز تو ناخوداگاه طرف درس خودشون رو میگیرن یعنی حرفشون را باید شنید ولی باید با دید کلی به همه ی درس ها به بعضی هاش عمل کرد..

بچه ها جزوه دکتر حقیر درستش اینجاست.
https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PTnMtT3hCbEZTSmc/view?usp=sharing

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان استاد های خوب فن زیادن... احسان سروش نیا.. سینا شریفی..طباطبایی...خرسند... پس جزوه هاشو گیر بیارید خیلی بهتره...
خوندن این کتاب ها برای تکنولوژی و انرژی ها توصیه میشه ولی واسه معماری اضافه کاریه.. به تعداد تستش نمی ارزه..
شما بسیار دلسوزانه مشاوره میدید و مطمئنا بعد از قبولی مشاور خیلی خوبی میشی پس بزار یه چیز مهم بگم بهتون..
استادها هر چقدر هم با تجربه باشن باز چون فقط استاد اون درسن باز تو ناخوداگاه طرف درس خودشون رو میگیرن یعنی حرفشون را باید شنید ولی باید با دید کلی به همه ی درس ها به بعضی هاش عمل کرد..

، شما لطف داری ...
مطمئنا همینطوره آقای ایرانشاهی ، ولی به هرحال تمام سعیم بوده که مواردی رو از اساتید خوب میشنوم به بچه ها اطلاع بدم، تعداد زیادی از بچه ها به این موسسات میان ولی به علت های مختلف دوست ندارن اون موارد رو به اینجا انتقال بدن. با اینکه خیلیاشون هم به اینجا سر میزنن.

دقیقا حرف شما درسته ، دیگه از نظر من هم زمان خوندن کتاب جدید نیست ، باید از خلاصه خوب (جزوه) استفاده کرد .

................

شماهم همین که از وقتتون گذاشتید و این فایل هارو در اختیارمون قرار میدین مجددا ازتون تشکر میکنم. فایل های آموزشی که در آپارت گذاشتیذ واقعا عالی بودند.

آخرین ویرایش:

alionel92

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بچه ها جزوه دکتر حقیر درستش اینجاست.
https://drive.google.com/file/d/0BynOiRM0qm4PTnMtT3hCbEZTSmc/view?usp=sharing
آقای ایرانشاهی ، لطفا برای قسمت سایه و پرسپکتیو آزمونهای جامعتون فیلم تهیه کنید چون نکاتی که متذکر میشدین تو آزمونهای قبلی خیلی مفید بود...

fzgnj

عضو جدید
بچه ها كسي ميدونه جزوه جزييات ارتقادهنده و فناوري نوين سروش نيا كجاس؟؟راستي اون كتاب جديده ي گلابچيو چيكاركنيم؟؟كجاي دلمون بذاريم 😖آخه

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

She12345

عضو جدید
بچه ها کسی کتاب اصفهانی (زبان عمومی) چاپ 93 داره؟؟؟ صفحات اخرش سوالای 93 رو داره؟؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کارگاه نکته و تست مهندس ایرانشاهی

ببخشید بابت تاخیر در گذاشتن جزووه
کیفیتش رو کم کردم حجمش کم بشه
اگه خیلی پایینه بهم بگید کیفیت بهترش رو می ذارم

:Dخوب شد خودت گفتی
چندتا از عکسا خیلی ناخوانا هستش
اگه بتونی اونا رو مجدداعکس بگیری و آپ کنی بقیشون خوبه
ممنونم بابت لطفت:gol:

ebadi69

عضو جدید
اولاً: اینی که گفتم نقل قول بود و از صحت درستی و نادرستیش اطلاعی ندارم
دوماً: دوست خوبم من فقط درمورده تاثیر معدل نقل قول کردم نه ضریب دانشگاه ها
سوماً: در مورد رتبهٔ 250 که گفتم، دیدم که گفتم وگرنه چرا الکی بیام حرفی بزنم
چهارماً: اون دوستتون که با معدل بالا میگید که رتبش بهتر شده، احتمالا زبان رو بهتر زده، چون زبان، ضریب پنهان کنکوره ارشده، شما دوباره مراجعه کن به کارنامهاشون
پنجماً: الآن تایم گفتن و بحث کردن راجب به این چیزا نیست، فعلاً فقط درس و مرور
موفق باشید :victory:

آقای میلاد عزیز من وقتی گفتم کارنامه دونفرو مقایسه کردم یعنی به درصد زبان هاشونم توجه کردم و اینو گفتم :smile:
منظور از ضریب دانشگاه اینکه معدل هرکس در ضریب دانشگاش ضرب میشه تا اینجوری کسایی که دانشگاهای تاپ درس خوندن حقشون ضایع نشه تو دفترچه ثبت نام این نوشته شده
و اینجور موقعام کسایی که معدلشون پایین بوده خیلی رو این مسله حساس میشن ولی خب بلاخره باید یک فرقی بین کسی که چهار سال تو دانشگاه درس خونده وکسی که 4ماهه داره برای کنکور میخونه باشه و منظور از معدل بالا قابل توجه همه دوستان معدل 18 به بالا هس وگرنه بله الان اکثر میانگین معدلا به قول اقای ایرانشاهی 16تا 18 هس
وکسی که معدلش بالاس یک پون مثبت داره برای خودش علاوه بر درصدایی که میاره و مطمیننا تاثیر زیادی داره برا معدل بالاتر از 18

ojahan

عضو جدید
این حرف شما تو بازه رتبه ی ۳۰۰۰ به بالا مطمئنا اتفاق افتاده. ولی کلا بله بالاخره تاثیر داره دیگه..

آقای مهندس همچین گفتید بالای 3000 که به کل نا امید شدم از خودم.
آخه من تو پست های قبلی از بچه ها مشاوره خواسته بودم اگه شما هم نظرتون رو بگید ممنون میشم
امسال به دلایلی تا الان هی چی نخوندم پارسال با معدل 13.4 و درصد های زبان 22 فنی 42 تاریخ 44 درک 32 منظر 7 شدم 2001
حالا میگین چه کار کنم امیدی هست خودم که نا امیدم
لطفا نظرتون رو بگین برام مهمه
متشکرم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز

milad.arch

عضو جدید
آقای میلاد عزیز من وقتی گفتم کارنامه دونفرو مقایسه کردم یعنی به درصد زبان هاشونم توجه کردم و اینو گفتم :smile:
منظور از ضریب دانشگاه اینکه معدل هرکس در ضریب دانشگاش ضرب میشه تا اینجوری کسایی که دانشگاهای تاپ درس خوندن حقشون ضایع نشه تو دفترچه ثبت نام این نوشته شده
و اینجور موقعام کسایی که معدلشون پایین بوده خیلی رو این مسله حساس میشن ولی خب بلاخره باید یک فرقی بین کسی که چهار سال تو دانشگاه درس خونده وکسی که 4ماهه داره برای کنکور میخونه باشه و منظور از معدل بالا قابل توجه همه دوستان معدل 18 به بالا هس وگرنه بله الان اکثر میانگین معدلا به قول اقای ایرانشاهی 16تا 18 هس
وکسی که معدلش بالاس یک پون مثبت داره برای خودش علاوه بر درصدایی که میاره و مطمیننا تاثیر زیادی داره برا معدل بالاتر از 18
من فقط چیزیو گفتم که شنیده بودم و از طرف خودم حرفی نزدم (چون اطلاعی در موردش نداشتم)، اینی هم که گفتم از صحبتهای دکتر سعیدی پور بود که اومده بودن شهرمون (پارسال) :)
سپاسگذارم بابت اطلاعات تکمیلیتون ;)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
با این حساب من ک معدلم+19 هست امیدوارتر شم ینی؟؟؟؟ آخه هیچی نخوندم:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا