مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
چکار کنم بدجور گیر داده
باید بعد از امتحان سراری بشینم واسه عمران بخونم
خودتو اذیت نکن .. از الان درگیر اون نباش ...تلاشتو واسه رشته خودت بکن ...:eek: این بابا و مامانا رو خدا حفظشون کنه ایشالااااااااااااااا چه چیزا که نمیخوان از آدم..:razz::razz:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .
ممرایزی برای تاریخ یا درک هست آیا ؟!
یا برای دروس فنی ؟! یا 504 یا تافل ؟!:D

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها لغات کنکور 90 91 92 93 رو کسی فایل ممورایزشو داره؟ یادمه یکی گذاشته بود اما نمیدونم کجاس!
درواقع دنبال تست های عمومی این 4سال اخیرم. کتاب من قدیمیه. اینارو نداره! تست های لغت رو میخوام.

تست درک معماری این چند سال اخیرم میخوام. :D

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها لغات کنکور 90 91 92 93 رو کسی فایل ممورایزشو داره؟ یادمه یکی گذاشته بود اما نمیدونم کجاس!
درواقع دنبال تست های عمومی این 4سال اخیرم. کتاب من قدیمیه. اینارو نداره! تست های لغت رو میخوام.

فایل جی ممورایز تا سال 91 :
برا سالای 92 و 93 رو هم بچه ها کار کردن (فک کنم نفیسه) من زیاد در جریان نیستم...

تستای کنکورو با جواب تستی از این سایت می شه دانلود کرد: pdfhost.ir
برای زبان عمومی می تونی سوالای این رشته ها رو دانلود کنی:
صبح چهارشنبه: مدیریت / عصر چهارشنبه: عمران/ صبح پنج شنبه: هنر ساخت/ عصر پنج شنبه: برق/ صبح جمعه: معماری/ عصر جمعه: تاریخ

این سایته البته معماری 93 رو نداره ولی سوالای معماری و هنر ساخت رو کلا می تونی از صفحه ی اول تاپیکای هر سال -تاپیک بررسی سوالات کنکور 93 مثلا- دانلود کنی، یه تاپیک آرشیو سوالات کنکورم هست که فک کنم همه رو تا سال آخر داره... اگه منظورت جواب تشریحی بود که برا 90 و 92 رو من خودم تو تاپیکا دیدم بچه ها از عصر کنکاش عکس گرفتن -الان یادم نیست کجا دیدم فک کنم یه تاپیک جزوه که قبلا داشتیم اونجا باشه- ولی 93 و 91 رو در جریان نیستم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من یه تعریفی از صلبیت و شکل پذیری میکنم ببینید درسته?و اگه درسته جواب سوالی که اخر میپرسم چیه?
سازه ای که صلب دچار تغییر شکل نمیشه و شکل پذیر هم نیست پس سازه ای که کاملا صلبه چون پچار تغییر شکل نمیشه خوبه و چون شکل پذیر و منعطف نیست و نمیتونه انرژی. زلزله رو جذب کنه و میرا کنه پس بده
از طرفی سازه ای که شکل پذیره صلب نیست و از این نظر بده ولی تغییر شکل میده البته تا قبل اینکه به حداکثر تغییر شکل خودش برسه و جاری بشه انرژی زلزله رو میرا و جذب میکنه پس از این لحاظ خوبه
و از اونجایی که صلبیت و شکل پذیری با همکاریه هم و توام با هم میتونن یه سازه خوب بسازن(یعنی اجزای سازه ای صلب باشن و اجزای غیر سازه ای و کم اهمیت شکل پذیر)به همین دلیل تو طراحی لرزه ای بر مبنای ظرفیت ساختمون رو ترکیب صلب و منعطف طراحی میکنیم
حالا اینجوری گفته شده که اوایل قرن 20فکر میکردن سازه صرفا باید صلب باشه اما طی زلزله ای که اومد و ساختمونای صلب داغون شدن چون شکل پذیری نداشتن برای میراگری داغون شدن مهندسام فک کردن پس حتما بهتره ساختمونا صرفا شکل پذیر و نرم طراحی شن اما اینجوری گفته شده که بازم طی زلزله ای که اومد و ساختمونهای صرفا منعطف خراب شدن اونجا بود که فهمیدن باید ساختمون تواما صلب و نرم طراحی شه
حالا سوال من اینه که اگه همه حرفهایی که زدم درسته چرا ساختمونهای شکل پذیر خراب شدن?اصلا بدیه یه ساختمونی که صرفا شکل پذیر باشه چیه?شاید الان بگین خب چون صلبیتی نداره و تغییر شکل میده،اما مگه تو همون اوایل تعریفم نگفتیم که ساختمون شکل پذیر تا قبل این که تغییر شکل ها به حداکثر خودش و مرحله جاری شدن برسه انرژی زلزله رو جذب میکنه پس چرا ساختمون نمیتونه صرفا شکل پذیر و نرم باشه?

pzeinali

عضو جدید

سوال های کنکور با پاسخ نامه کلیدی در konkur.in

پاسخنامه ی تشریحی هم باید آکادمی تخصصی یا مرکز معماری داشته باشن .فایل pdf شو دیدم قبلا اما یادم نمیاد کجا بود

fzgnj

عضو جدید
بچه ها واسه قاطي نكردن عكسا و اسماي بناهاي رنسانس و گوتيك و باروك چيكار ميكنيد؟؟😐قاطي كردم همرو😞

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

ارشد معماری 90 تا 93 : http://www.memrise.com/course/381508/arshad-memari-90-93/
ارشد هنرهای ساخت 88 تا 93 : http://www.memrise.com/course/380870/arshad-honarhaye-sakht-maremat-88-93/

دوستان من یه تعریفی از صلبیت و شکل پذیری میکنم ببینید درسته?و اگه درسته جواب سوالی که اخر میپرسم چیه?
سازه ای که صلب دچار تغییر شکل نمیشه و شکل پذیر هم نیست پس سازه ای که کاملا صلبه چون پچار تغییر شکل نمیشه خوبه و چون شکل پذیر و منعطف نیست و نمیتونه انرژی. زلزله رو جذب کنه و میرا کنه پس بده
از طرفی سازه ای که شکل پذیره صلب نیست و از این نظر بده ولی تغییر شکل میده البته تا قبل اینکه به حداکثر تغییر شکل خودش برسه و جاری بشه انرژی زلزله رو میرا و جذب میکنه پس از این لحاظ خوبه
و از اونجایی که صلبیت و شکل پذیری با همکاریه هم و توام با هم میتونن یه سازه خوب بسازن(یعنی اجزای سازه ای صلب باشن و اجزای غیر سازه ای و کم اهمیت شکل پذیر)به همین دلیل تو طراحی لرزه ای بر مبنای ظرفیت ساختمون رو ترکیب صلب و منعطف طراحی میکنیم
حالا اینجوری گفته شده که اوایل قرن 20فکر میکردن سازه صرفا باید صلب باشه اما طی زلزله ای که اومد و ساختمونای صلب داغون شدن چون شکل پذیری نداشتن برای میراگری داغون شدن مهندسام فک کردن پس حتما بهتره ساختمونا صرفا شکل پذیر و نرم طراحی شن اما اینجوری گفته شده که بازم طی زلزله ای که اومد و ساختمونهای صرفا منعطف خراب شدن اونجا بود که فهمیدن باید ساختمون تواما صلب و نرم طراحی شه
حالا سوال من اینه که اگه همه حرفهایی که زدم درسته چرا ساختمونهای شکل پذیر خراب شدن?اصلا بدیه یه ساختمونی که صرفا شکل پذیر باشه چیه?شاید الان بگین خب چون صلبیتی نداره و تغییر شکل میده،اما مگه تو همون اوایل تعریفم نگفتیم که ساختمون شکل پذیر تا قبل این که تغییر شکل ها به حداکثر خودش و مرحله جاری شدن برسه انرژی زلزله رو جذب میکنه پس چرا ساختمون نمیتونه صرفا شکل پذیر و نرم باشه?

اگر کتاب طراحی لرزه ای رو داری مبحث

طراحی بر اساس ظرفیت رو که به 3 بخش تقسیم میشه مطالعه کن

کاملا متوجه میشی

اگر اشتباه نکنم باید فصل 8 باشه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

اگر کتاب طراحی لرزه ای رو داری مبحث

طراحی بر اساس ظرفیت رو که به 3 بخش تقسیم میشه مطالعه کن

کاملا متوجه میشی

اگر اشتباه نکنم باید فصل 8 باشه
خب شما خودتون نظرتون چیه راجع به سوالم?
میدونم.که سوالم مربوط به کتاب طراحی لرزه ای هستش:rolleyes:

miladsamadi

عضو جدید
بچه ها کسی اون حزوه که تو کارگاه میدن رو واسه درس فن سازه در معماری ایران با معماری بایونیک رو داره؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جوری بفهمیم کدوم واحدهای دانشگاه آزاد برای معماری بهتر هستن ؟
لیستی چیزی وجود نداره ؟
باید به تراز قبولی پارسال نگاه کنیم ؟

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

narges17

عضو جدید
سلام بچه ها
یه سوال دارم نمیدونستم کجا بپرسم دیگه همینجا میپرسم ببخشید
بچه ها من میتونم واسه ارشد هم عمران امتحان بدم هم معماری؟؟؟(دانشگاه ازاد).
پدر شدیدا قصد داره منو بفرسته رشته عمران....
دلم واسه خودم میسوزه این همه نشستم واسه معماری خوندم حالا میگه برو عمران بخون
راستی یه سوال دیگه منابع امتحانی عمران با معماری خیییلی تفاوت داره؟؟؟

واسه عمران حتما باید کلاس بری، فقط درس ایستایی یکم میتونه بهت کمک کنه. بقیه دروسش کاملا متفاوته. 95% از سوالاتم مساله هست ک خیلی سختت میشه ک خودت بخونی.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جوری بفهمیم کدوم واحدهای دانشگاه آزاد برای معماری بهتر هستن ؟
لیستی چیزی وجود نداره ؟
باید به تراز قبولی پارسال نگاه کنیم ؟

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

ریطی به تراز نداره!!!!
تراز رو خود بچه ها تعیین می کنن... نه اینکه دانشگاه بهتر تراز بالاتر داره...

۲ تا دانشگاه خیلی خیلی خوب وجود داره... تهران مرکز و علوم تحقیقات که واقعا خوبن...
من نظرم اول تهران مرکز هست بت توجه به استاداش ولی علوم تحقیقات دکتری داره!!

تو انتخاب هاتونم طبق بند ۳۴ میتونید بدون در نظر گرفتن شانس قبولی خوب به بد بزنید...
یعنی اول مرکز بعد علوم تحقیقات بعد یا غرب یا شمال یا جنوب و ......... یعنی اینکه دانشگاه با تراز پایین رو اول بزنید تو شنس قبولی تاثیری نداره...

واسه بچه های شهر های غیر تهران هم بیشتر پیشنهادم موندن تو شهر های دور و اطراف خودشونه!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای ایرانشاهی گرامر رو نپرسیدین?

یه خانم asemane داریم تو باشگاه که خیلی هم با من دوسته!!!
ایشون من تاپیک هاش و میدیدم واسه زبان خوب راهنمایی می کنه...
اگر جواب بدن خیلی خوبه... من دکتر تقی زاده و مهندس خرسند رو خیلی سخت پیدا میکنم!!!

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریطی به تراز نداره!!!!
تراز رو خود بچه ها تعیین می کنن... نه اینکه دانشگاه بهتر تراز بالاتر داره...

۲ تا دانشگاه خیلی خیلی خوب وجود داره... تهران مرکز و علوم تحقیقات که واقعا خوبن...
من نظرم اول تهران مرکز هست بت توجه به استاداش ولی علوم تحقیقات دکتری داره!!

تو انتخاب هاتونم طبق بند ۳۴ میتونید بدون در نظر گرفتن شانس قبولی خوب به بد بزنید...
یعنی اول مرکز بعد علوم تحقیقات بعد یا غرب یا شمال یا جنوب و ......... یعنی اینکه دانشگاه با تراز پایین رو اول بزنید تو شنس قبولی تاثیری نداره...

واسه بچه های شهر های غیر تهران هم بیشتر پیشنهادم موندن تو شهر های دور و اطراف خودشونه!

ممنون از راهنماییتون
واحد قزوین چطور ؟ اطلاعی دارید که در چه سطحیه
من الان تو سایت azmoon می رم لینک ثبت نامی نمی بینم واسه ارشد !!!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مطلب نسبتا مهم واسه درک!!

من ازمون ازمایشی های موسسات دیگرو دیروز دیدم یه مورد مهم به ذهنم رسید در مورد درس خودم بگم!!!
واقعا در مورد تعداد تست ای هر درس باید دقت کرد...
در مورد درس خودم یعنی پرسپکتیو و سایه و کلا هندسه تو سالای مختلف:
۹۰ :۴ تا سوال
۹۱ :۴ تا سوال
۹۲ :۴ تا سوال
۹۳ :۳ تا سوال

ولی سوالا تو ازمونا خیلی کمتر از حد واقعیش بود و بسیار غیر استاندارد!!!( خیلی رو درس خودم غیرت دارم)
اینکه این پرسپکتیو چند نقطه ای واسه کنکور کاردانی هم دیگه نمی اد!!!!!!!!
تعداد هم باید ۳ یا ۴ تا باشه...

یه چیز مهم دیگه در مورد اهمیت سایه پرسپکتیو:
میانگین ۴ تا تست ضریب ۴ از ۲۰ تا تست درک مثل ۶ تا تست از ۳۰ تا تست فن!!!
یعنی سایه پرسپکتیو مثل ۶ تا تست فن میرزه!!! تازه میانگین درک پایین تره از فن!!!
۶ تا تست از تنظیم و تاسیسات و عناصر مهم تره تازه خیلی راحت تره!!!
بعضی ها به من تو باشگاه گفتن که سایه تستاش سخته!! قلقش دستت بیاد اسون هم هست!!!
حتما تست های ازمون های اکادمی با جواباشو ببنید و اون دفترچه سوالای تالیفیه منو... قسمت سایه و انعکاسم فیلماشو ببنید کلی جلو میافتید...

خیلی حیفه این درس به این هلویی!!!!!!

اصن یکی ایمیل بده!!!
این دفترچه رو ایمیل کنم... ای سوالا ۷ تا تست کنکور هم قاطیشه ولی حدود ۵۰ تا تست تالیفی هست که جواب خیلی خیلی تشریحی داره... اینو حتما ببنید...

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییتون
واحد قزوین چطور ؟ اطلاعی دارید که در چه سطحیه
من الان تو سایت azmoon می رم لینک ثبت نامی نمی بینم واسه ارشد !!!

قزوین واقعا خوبه... خیلیا میگن که بعد از بعضی تهرانا از همه بهتره!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا