سلام
از کجا باید تشخیص بدیم که یه پل ایرودینامیکی؟؟؟؟
من دارم میخونمش خیلی سخت و زمان بره اصلا قابل مقایسه با تافل نیست با توجه به وقت کمی که مونده اگه هنوز لغات سالهای پیش رو نخوندین به نظرم اول اونا رو بخونین و مسلط شین اگه وقت داشتین برین سراغ 1100بچه های گل کسی هس که 1100 واژه رو بخونه.......چجوریاس بخونمش یا نه؟ من تافل و 504 رو تموم کردم نمیدونم 1100 رو شروع کنم یا کلا بی خیال شم و لغات کنکور رو بخونم........help me![]()
سلام بچه ها خسته نباشید..کسی میدونه که برای اینکه بخوام منظر امتحان بدم باید چیکار کنم ؟؟شناور بخرم؟؟
سلام
پس نیازی به کارت جدا و اینا نیست؟؟ یهو استرس گرفتم...سلام منظر هم تو مجموعه معماری معماری هست دیگه
پس نیازی به کارت جدا و اینا نیست؟؟ یهو استرس گرفتم...![]()
مرسی..یهو همچین استرس گرفتم..ممنونمجموعه معماری که منظر هم شاملش میشه کدش 1352 هست
مگه هنوز مهلت ثبت نام هست?!
مگه هنوز مهلت ثبت نام هست?!
#6920دوستان و اساتید عزیز والا یه چند صفحه از تاپیکو بالا پایین کردم و دچار افسردگی و حس پشیمونی از شرکت در ازمون بهم دست داد.برا من که میخوام از 0 شروع کنم به تفکیک درس چه منابع و جزواتی پیشنهاد میدید؟البته بنده پروانه دارم و در امتحان اسکیس مشکلی ندارم احتمالا(خط خطی بلدم
)اما در امتحان تئوری 0 کاملم . ممنون میشم راهنمایی کنید.بدجور تو دلم خالی شد
.با توجه به فرصت باقی مونده بیشتر تمرکزمو رو چه درسا و منابعی بزارم؟ملی که بعید میدونم برسم واسه غیر انتفاعی یا ازاد شاید بتونم
![]()
من مرداد میومدم بودبچه ها این تاپیک تو چه تاریخی فعال شده؟
پس با هم اومدیممنظورم این بود که تاپیک کی شروع شده
![]()
قبل از عید نوروز !فکر کنم بهمن ماه بود...بچه ها این تاپیک تو چه تاریخی فعال شده؟
سلام دوستان....یه سوال کتاب تاسیسات میکانیکی برای دانشجویان معماری (سلطان دوست).چاپ اول کتابش خیلی فرق کرده؟؟؟؟؟
از داشتنش که آره داریم. مهندس خرسند در موردش کلی توضیح داد که که من یادم نمونده) جزوه رو هم الان ندارم تا شنبه وگرنه از روش برات مینوشتم اینجا. این جمه از سایت تخصصی عمران:
مرحله ای که پس از ترک خوردن بتن تا رسیدن به استانه رفتار غیر خطی مصالح را الاستوپلاستیک میگویند. تخصصی تر : (در حالتی که تنش در قسمت کششی بتن از حد مدول گسیختگی بتن بالاتر باشد قسمت کشش ترک میخورد. در این حالت اگر در قسمت فشاری بتن تنش از 0.5fc کمتر باشد توزیع تنش در این ناحیه خطی خواهد بود. به این حالت در بتن حالت الاستوپلاستیک گفته میشود)
سلام به همه عزیزای درس خون
تازه از کتابخونه اومدم هلاکم
قبل خواب گفتم یه خدا قوت به همه بگم و آرزوی توفیق کنم برا همه
پاینده باشید
این جزوه ی کزازی که میگین از کجا میشه گیر اورد؟؟طراحی لرزه ای ،فناوری نوین و جزئیات ارتقا دهنده تو جزوه کزازی هست.من که خودم کزازی رو به سینا شریفی که کلی توی جزوه اش ایراد هست ترجیح میدم. در مورد طباطبائی هم خیلی خوب شنیدم ولی راستش جزوه اش رو ندیدم.
ممنون
پس چرا ایوان خانه اون مدلی که گفتم حساب نمیکنه کارنامه مرکزو ندیدم اون چطوری حساب میکنه
بچه های گل کسی هس که 1100 واژه رو بخونه.......چجوریاس بخونمش یا نه؟ من تافل و 504 رو تموم کردم نمیدونم 1100 رو شروع کنم یا کلا بی خیال شم و لغات کنکور رو بخونم........help me![]()
این جزوه ی کزازی که میگین از کجا میشه گیر اورد؟؟
سوالم در باب طراحی بود اونم از نوع بر اساس وضعیت محدود :!
بچه ها کتاب درک عمومی عصرکنکاش و کتاب زبان تخصصی بابک رستمی جز کتابای واجبه تو این فرصت باقی مونده؟