مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بچه های گل کسی هس که 1100 واژه رو بخونه.......چجوریاس بخونمش یا نه؟ من تافل و 504 رو تموم کردم نمیدونم 1100 رو شروع کنم یا کلا بی خیال شم و لغات کنکور رو بخونم........help me :confused:
من دارم میخونمش خیلی سخت و زمان بره اصلا قابل مقایسه با تافل نیست با توجه به وقت کمی که مونده اگه هنوز لغات سالهای پیش رو نخوندین به نظرم اول اونا رو بخونین و مسلط شین اگه وقت داشتین برین سراغ 1100

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید..کسی میدونه که برای اینکه بخوام منظر امتحان بدم باید چیکار کنم ؟؟شناور بخرم؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
از کجا باید تشخیص بدیم که یه پل ایرودینامیکی؟؟؟؟

از شکلش وسط پل آیرودینامیک برای اینکه هوا عبور کنه خالیه
منظور از فرم آئرودینامیکی فرمی های نرم می باشد که به راحتی باد را از کنار خود عبور دهند

شکل ص 138 درک رفتار مقطع ب

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان و اساتید عزیز والا یه چند صفحه از تاپیکو بالا پایین کردم و دچار افسردگی و حس پشیمونی از شرکت در ازمون بهم دست داد:confused::cry:.برا من که میخوام از 0 شروع کنم به تفکیک درس چه منابع و جزواتی پیشنهاد میدید؟البته بنده پروانه دارم و در امتحان اسکیس مشکلی ندارم احتمالا(خط خطی بلدم:))اما در امتحان تئوری 0 کاملم . ممنون میشم راهنمایی کنید.بدجور تو دلم خالی شد:cry::(.با توجه به فرصت باقی مونده بیشتر تمرکزمو رو چه درسا و منابعی بزارم؟ملی که بعید میدونم برسم واسه غیر انتفاعی یا ازاد شاید بتونم:redface:

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان....یه سوال کتاب تاسیسات میکانیکی برای دانشجویان معماری (سلطان دوست).چاپ اول کتابش خیلی فرق کرده؟؟؟؟؟

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان....یه سوال کتاب تاسیسات میکانیکی برای دانشجویان معماری (سلطان دوست).چاپ اول کتابش خیلی فرق کرده؟؟؟؟؟

لطفا اگه اطلاع دارید بهم بگید ممنون میشم...تاریخ تاپیک واضحه!!!!!

از داشتنش که آره داریم. مهندس خرسند در موردش کلی توضیح داد که که من یادم نمونده :)) جزوه رو هم الان ندارم تا شنبه وگرنه از روش برات مینوشتم اینجا. این جمه از سایت تخصصی عمران:
مرحله ای که پس از ترک خوردن بتن تا رسیدن به استانه رفتار غیر خطی مصالح را الاستوپلاستیک میگویند. تخصصی تر : (در حالتی که تنش در قسمت کششی بتن از حد مدول گسیختگی بتن بالاتر باشد قسمت کشش ترک میخورد. در این حالت اگر در قسمت فشاری بتن تنش از 0.5fc کمتر باشد توزیع تنش در این ناحیه خطی خواهد بود. به این حالت در بتن حالت الاستوپلاستیک گفته میشود)

مرسی عزیز جان اطلاعات خوبی بود اما این بر میگرده به خاصیت مصالح من سوالم در باب طراحی بود اونم از نوع بر اساس وضعیت محدود :!

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه عزیزای درس خون

تازه از کتابخونه اومدم هلاکم

قبل خواب گفتم یه خدا قوت به همه بگم و آرزوی توفیق کنم برا همه

پاینده باشید

سلام خسته نباشی شهر شما کتابخونه تا 12 شب بازه؟؟

amin.shamshiri

عضو جدید
سلام و خسته نباشید به دوستای گل
بچه ها من 5ساعتمو خوندم ورکورد زدم
واقعا دارم از درسایی که میخونم هم لذت میبرم
یک و نیم ساعت درک،پایان فصل دوم کنکاش + 83تست که 57 زدمشون :mad:
نیم ساعت زبان تخصصی نین ساعت هم واژه
یک ساعت ونیم جهان تا پایان چین
و یک ساعت معاصر غرب تا سر لوکوربوزیه
به امید موفقیت هممون

cna12

عضو جدید
طراحی لرزه ای ،فناوری نوین و جزئیات ارتقا دهنده تو جزوه کزازی هست.من که خودم کزازی رو به سینا شریفی که کلی توی جزوه اش ایراد هست ترجیح میدم. در مورد طباطبائی هم خیلی خوب شنیدم ولی راستش جزوه اش رو ندیدم.
این جزوه ی کزازی که میگین از کجا میشه گیر اورد؟؟

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون
پس چرا ایوان خانه اون مدلی که گفتم حساب نمیکنه کارنامه مرکزو ندیدم اون چطوری حساب میکنه

نه عزیزم روش همینه که ایوان خانه حساب می کنه ...
تعداد صحیح*3منهای تعداد غلط تقسیم بر تعداد کل سوالات ضربدر 3

گفتمم که ظریب توی تراز موثره نه درصد

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های گل کسی هس که 1100 واژه رو بخونه.......چجوریاس بخونمش یا نه؟ من تافل و 504 رو تموم کردم نمیدونم 1100 رو شروع کنم یا کلا بی خیال شم و لغات کنکور رو بخونم........help me :confused:

اول لغات کنکور رو بخون اگه وقت اضافه آوردی برو سراغ 1100!!

اقای علی مدد م گفت
اول برید سراغ high school که ریشه شناسی هم داره توش یه جورایی بعد 1100

azi sadeghi

عضو جدید
بچه ها کتاب درک عمومی عصرکنکاش و کتاب زبان تخصصی بابک رستمی جز کتابای واجبه تو این فرصت باقی مونده؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالم در باب طراحی بود اونم از نوع بر اساس وضعیت محدود :!

سلام... این که میگید طراحی المان محدود نیست؟
من میدونم که برای بررسی خاصیت پلاستیک و درواقع رسیدن به جواب یه سری مباحثی هست که بسیار پیچیدست و یکیش المان محدود بود! ولی نمیدونم دقیقا همونه یا نه:)

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب درک عمومی عصرکنکاش و کتاب زبان تخصصی بابک رستمی جز کتابای واجبه تو این فرصت باقی مونده؟

زبان تخصصی که از اول تا آخر تمرین ریدینگه
اونم ریدینگ های کنکورهای مختلف
اصلش همون بخش 1 بود که من گذاشتم ...

درک هم نمی دونم چقدر مفیده !! بچه ها که می گن خوبه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا