آره دیگه...آخه آقای Arc گفتن بشین درس دانشگاتو بخون منم تعجب کردم.آخه خیلی می چسبه آدم بدون این که پشت کنکور بمونه بره دانشگاه....البته میزان چسبندگیشو خودم تجربه نکردمArezoya وا!.....خب منم ترم سه هستم!!!
فکر کنم منظور شما این هست که کاردانی را تموم کردین و کارشناسی ترم 3 هستین در واقع میشه ترم 7 وترم بعد تموم میکنی؟![]()
خوشحال میشیم از تجربیاتت استفاده کنیممن هم همین ها را می خونم البته ناگفته نماند که من کتاب زارعی و غب قبادیان وو غرب بانی را میخونم اگه خدا توفیقش بده ....................اخه من نمی تونم یک ضرب خلاصه حفظ کنم تا کل جریان ندونم نمی تونمجزوه بخونم متاسفانه ..............ولی جزوه نسیم عسگری فوق العاده است به نظرم من که ارسال هر چی تاریخ زدم از همون بودش ....................فقط یک چند تا اشتباه کرده بودم موقع خوندن جزوات وکتابها که امسال دارم روی مخ خودم کار میکنم که انا را تکرار نکنم
بابا ترنج گفتیم بیاین روح بدین تاپیک نه اینکه عین روح نا مرئی بشی......................بابا اینجا چرا همه بی حالن ما امسال خواستیم درس بخونیم همه چی و همه بی حال شدن......پارسال این موقع کل کل 10 ساعت بود........تاپیک نکات....سوال .......حتی اونایی که آزمون شرکت نکرده بودن خونه حل میکردن و درصد میدادن....................بیتا نیس atrali رفت....کوجاییینننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اس نداده..همون سامانه ازمون برم؟؟
عطر علی که بای داده ب هممونبیتام به زودی میاد......حتما سر میزنه........... عزیزم شما شروع کن من ندیدم بیای ساعت مطالعتو بگی............
من من خیلی کم بتونم 10 ساعت بخونم ولی اگه یجوری کل بندازی یجوری مجبور شم میتونم بخونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم........................................................
بیین هر شب سات مطالعمونو بگیم.....
سینا شریفییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییبچه شما واسه عناصر چی میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی بکنید منو
جزوه طباطبایی که تو قسمت جزوه ها هست نا خواناست![]()
#6920سلام من تازه میخوام برای ارشد بخونم
اولا اینکه وقت دارم ؟
دوما اینکه از کجا شروع کنم
گرایش هم معماری معماری
مرسی که راهنمایی میکنید
مگه اس ام اس میده؟!اس ام اس نداده مگه؟ من 9 شدم![]()
مگه اس ام اس میده؟!![]()
آره دیگه...آخه آقای Arc گفتن بشین درس دانشگاتو بخون منم تعجب کردم.آخه خیلی می چسبه آدم بدون این که پشت کنکور بمونه بره دانشگاه....البته میزان چسبندگیشو خودم تجربه نکردم.
بچه ها من عین چی تو حل پلان بیمارستانم گیر کردم.فرم کلیش دستم اومده ولی خیلی سختهمخصوصا که فرم منحنی برداشتم!
من فک کردم ترم 3 کارشناسی منظورتهموفق باشی
![]()
به نظرم بعیده با این فرصت کم
سلام دوستان خدا قوت خسته نباشین
دوستان لینک تاپیک کل آزمونهای آزمایشی رو میشه برام بزارین
به نظرم ساعت خوندن خیلی مهم نیست و انگیزه نمیده به کسی بهتر اینه که هر کسی بگه هر روز چند ساعت خونده و تو این چند ساعت چیا خونده و چند صفحه کلا خونده اگر میخواین همچین حرکتی کنید
;7971169 گفت:...
دوستانی ک میخونن جا داره ی خدا قوت به همگی بگم و ی پیشنهادی داشتم میخواستم نظر بقیه رو بدونم
پارسال دوستان ی تاپیک دایر کردن و نکاتشون رو میذاشتن و بقیه میخوندن و ایده جالبی بود .. حالا ما هم میتونیم این کارو بکنیم ..
حداقل مزیتش اینه که با صرف زمان کوتاه چند نکته مفید و کاربردی میتونیم یاد بگیریم
واسه کدوم میباحث؟15 تا مرد پیدا شه که تاپیک نکات مهم در کنکور ارشد 94 بزنیم16امیشون خودم هستم