مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
Arezoya وا!.....خب منم ترم سه هستم!!!:surprised:

فکر کنم منظور شما این هست که کاردانی را تموم کردین و کارشناسی ترم 3 هستین در واقع میشه ترم 7 وترم بعد تموم میکنی؟:smile::heart:
آره دیگه...آخه آقای Arc گفتن بشین درس دانشگاتو بخون منم تعجب کردم.آخه خیلی می چسبه آدم بدون این که پشت کنکور بمونه بره دانشگاه....البته میزان چسبندگیشو خودم تجربه نکردم:biggrin:.
بچه ها من عین چی تو حل پلان بیمارستانم گیر کردم.فرم کلیش دستم اومده ولی خیلی سخته:cry:مخصوصا که فرم منحنی برداشتم!

servaa

عضو جدید
من هم همین ها را می خونم البته ناگفته نماند که من کتاب زارعی و غب قبادیان وو غرب بانی را میخونم اگه خدا توفیقش بده ....................اخه من نمی تونم یک ضرب خلاصه حفظ کنم تا کل جریان ندونم نمی تونمجزوه بخونم متاسفانه ..............ولی جزوه نسیم عسگری فوق العاده است به نظرم من که ارسال هر چی تاریخ زدم از همون بودش ....................فقط یک چند تا اشتباه کرده بودم موقع خوندن جزوات وکتابها که امسال دارم روی مخ خودم کار میکنم که انا را تکرار نکنم
خوشحال میشیم از تجربیاتت استفاده کنیم

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ترنج گفتیم بیاین روح بدین تاپیک نه اینکه عین روح نا مرئی بشی......................:D بابا اینجا چرا همه بی حالن ما امسال خواستیم درس بخونیم همه چی و همه بی حال شدن......پارسال این موقع کل کل 10 ساعت بود........تاپیک نکات....سوال .......حتی اونایی که آزمون شرکت نکرده بودن خونه حل میکردن و درصد میدادن....................بیتا نیس atrali رفت....کوجاییینننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
بابا ترنج گفتیم بیاین روح بدین تاپیک نه اینکه عین روح نا مرئی بشی......................:D بابا اینجا چرا همه بی حالن ما امسال خواستیم درس بخونیم همه چی و همه بی حال شدن......پارسال این موقع کل کل 10 ساعت بود........تاپیک نکات....سوال .......حتی اونایی که آزمون شرکت نکرده بودن خونه حل میکردن و درصد میدادن....................بیتا نیس atrali رفت....کوجاییینننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باحال‌ترین ، عالی‌ترین و درسخون ترین گروه سال 92 بود. من که هر چی یاد گرفتم از اونا یاد گرفتم. بیشتر جروه های همین انجمنم واسه اون تاپیکه. خیلی بچه های گلی بودن رتبه‌های خوبیم آوردن. امیدوارم همیشه موفق باشن :heart:

نه اس نداده..همون سامانه ازمون برم؟؟

والا نمیدونم خودشون میفرستن :D

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
عطر علی که بای داده ب هممون:( بیتام به زودی میاد......حتما سر میزنه........... عزیزم شما شروع کن من ندیدم بیای ساعت مطالعتو بگی............:cool: من من خیلی کم بتونم 10 ساعت بخونم ولی اگه یجوری کل بندازی یجوری مجبور شم میتونم بخونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم........................................................
بیین هر شب سات مطالعمونو بگیم.....

بابا چند بار از برنامم گفتم ولی هیشکی هیچی نمیگه خب منم دلسرد میشم........من بترکهههههههههههه 7 یا 8 ساعت......اینم که میگیم تا الان 2 یا 3 روز اینجوری ترکوندنی خوندمااااا.....:biggrin:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم ساعت خوندن خیلی مهم نیست و انگیزه نمیده به کسی بهتر اینه که هر کسی بگه هر روز چند ساعت خونده و تو این چند ساعت چیا خونده و چند صفحه کلا خونده اگر میخواین همچین حرکتی کنید

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستای گلم
تصمیم گرفتم از امروز دیگه تند تند بیام اینجا سر بزنم
بچه ها من این چند روزه که ثبت نام ارشد بود خیلی با بچه های معماری برخورد داشتم و سوال کردم ازشون همه اکثرا تازه شروع کردن و تازه کلی از این بچه ها فقط دارن آزمایشی شرکت میکنن
رقیبامون خیلی زیاد نیستن و ی کوچولو به خودمون سختی بدیم حتما رتبه ی خوب میاریم
دوستای عزیزم تلاش کنیم ... ما میتوانیم;)

من روزای 5شنبه از 8صبح تا 8شب کلاس دارم و کلا این روز رو حذف کرده بودم ولی دیروز تو دانشگاه قسمت معماری ژاپن از کتاب زارعی خوندم و همچین حدود30 تا لغت زبان خوندم:redface:

faezeh fazi

عضو جدید
سلام دوستان خدا قوت خسته نباشین
دوستان لینک تاپیک کل آزمونهای آزمایشی رو میشه برام بزارین

azi sadeghi

عضو جدید
سلام بچه ها.خوبین؟
من امروز هیچی نخوندم
یکی بهم نصیحت کنه همش وقتمو با گربم گذروندم

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه شما واسه عناصر چی میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی بکنید منو
جزوه طباطبایی که تو قسمت جزوه ها هست نا خواناست:(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه شما واسه عناصر چی میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی بکنید منو
جزوه طباطبایی که تو قسمت جزوه ها هست نا خواناست:(
سینا شریفیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

Arc.a

عضو جدید
آره دیگه...آخه آقای Arc گفتن بشین درس دانشگاتو بخون منم تعجب کردم.آخه خیلی می چسبه آدم بدون این که پشت کنکور بمونه بره دانشگاه....البته میزان چسبندگیشو خودم تجربه نکردم:biggrin:.
بچه ها من عین چی تو حل پلان بیمارستانم گیر کردم.فرم کلیش دستم اومده ولی خیلی سخته:cry:مخصوصا که فرم منحنی برداشتم!

من فک کردم ترم 3 کارشناسی منظورته:D موفق باشی;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فک کردم ترم 3 کارشناسی منظورته:D موفق باشی;)

نه.....ترم 3 کاردانی به کارشناسی ناپیوسته!!!;).......................بچه ها میشه دعا کنین فردا کلی برف بباره کلاسام تعطیل شه:hypocrite:.هیچی آماده نکردم ببرم برا استاد.....نهفیدوهنم چرا کلا این جوریم:w05:هیچی به ذهنم نمیرسه....بعد یهو منفجر میشه ذهنم :biggrin:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااامممممممممم
خوبید؟؟؟؟؟؟
من ک هنو ثبت نام نکردم گذاشتم لحظه آخر:D
آزی و آرزو من از شما ی قدم عقبترم.هنو تو فرمم:|||

راستیییییی
سحر درمورد جزوه ای ک گفه بود میذاره واسمون گفت ک حجم اسکن ها شده 400 مگ نمیشه اصلا اپ نمیشه تیکه تیکه هم سختمه وقت میبره باید عکس بگیرم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم ساعت خوندن خیلی مهم نیست و انگیزه نمیده به کسی بهتر اینه که هر کسی بگه هر روز چند ساعت خونده و تو این چند ساعت چیا خونده و چند صفحه کلا خونده اگر میخواین همچین حرکتی کنید

مهندسای عزیز من شروع میکنم

امروز 5 ساعت زبان خوندم سراسری سال 93تا 90
6 ساعت ایستایی مسائل مربوط به نیرو ،تعادل , پایداری و ناپایداری معین و نامعینی
2ساعت تاریخ جهان فصل رنسانس
2ساعت باقی مونده امروزم میخوام مسائل مربوط به خرپا بخونم :neutral:

خب حالا هر کی میاد بگه امروز چی خونده

;7971169 گفت:
...
دوستانی ک میخونن جا داره ی خدا قوت به همگی بگم و ی پیشنهادی داشتم میخواستم نظر بقیه رو بدونم
پارسال دوستان ی تاپیک دایر کردن و نکاتشون رو میذاشتن و بقیه میخوندن و ایده جالبی بود .. حالا ما هم میتونیم این کارو بکنیم ..
حداقل مزیتش اینه که با صرف زمان کوتاه چند نکته مفید و کاربردی میتونیم یاد بگیریم

نظرتون درباره پیشنهاددوستمون AL!veL0rd چیه من میخوام همچین تاپیکی باشه اگر 15 نفر باشه که روزی 10 تا نکته بزاره این تاپیک بزنیم من خودمم هستم حالا هر کی میخواد اعلام کنه
یعنی روزی 160 تا نکته یاد میگیریم شاید بعضی نکات باشه که ما نبینیم توی کنکور بیاد احتمالا خیلی از کتابامون نمیرسیم بخونیم ولی نکات مهم حداقل اینطوری یه بار به چشممون میخوره نوشتن 10 تا نکته زیاد وقت کسی نمیگیره
موافقا دستاشون بالا :w11:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
15 تا مرد پیدا شه که تاپیک نکات مهم در کنکور ارشد 94 بزنیم :w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11::w11: 16امیشون خودم هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا