مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مهندسای عزیز من شروع میکنم

امروز 5 ساعت زبان خوندم سراسری سال 93تا 90
6 ساعت ایستایی مسائل مربوط به نیرو ،تعادل , پایداری و ناپایداری معین و نامعینی
2ساعت تاریخ جهان فصل رنسانس
2ساعت باقی مونده امروزم میخوام مسائل مربوط به خرپا بخونم :neutral:

خب حالا هر کی میاد بگه امروز چی خونده

نظرتون درباره پیشنهاددوستمون AL!veL0rd چیه من میخوام همچین تاپیکی باشه اگر 15 نفر باشه که روزی 10 تا نکته بزاره این تاپیک بزنیم من خودمم هستم حالا هر کی میخواد اعلام کنه
یعنی روزی 160 تا نکته یاد میگیریم شاید بعضی نکات باشه که ما نبینیم توی کنکور بیاد احتمالا خیلی از کتابامون نمیرسیم بخونیم ولی نکات مهم حداقل اینطوری یه بار به چشممون میخوره نوشتن 10 تا نکته زیاد وقت کسی نمیگیره
موافقا دستاشون بالا :w11:

بنظرم قبلش ی سری ب تاپیک نکات مهم پارسال بزنید تا نکاتی ک اونجا هستو دوباره نذارید
و
اگههههههههههههههه
بتونید نکاتو دسته بندی کنید(هر درس رو جدا بذارید)عالیییییییییی میشه!!!!!!!!!!

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه کدوم میباحث؟
تمامی درسا شاید برای هر درس تاپیک جدا باشه بهترشه که آخرسر که نزدیک کنکور بود نکات مهم راحت مرور کنیم
اگر تاپیک جداگانه باز کنیم برای هر درس هر روز از هر درسی بجز زبان حداقل 3 تا نکته میزاریم
بچه ها نظراتتون بگین

بچه ها اولین مرد Aytakin91 همشهری گل خودم اعلام آمادگی کرد :w11::w11:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندسای عزیز من شروع میکنم

امروز 5 ساعت زبان خوندم سراسری سال 93تا 90
6 ساعت ایستایی مسائل مربوط به نیرو ،تعادل , پایداری و ناپایداری معین و نامعینی
2ساعت تاریخ جهان فصل رنسانس
2ساعت باقی مونده امروزم میخوام مسائل مربوط به خرپا بخونم :neutral:

خب حالا هر کی میاد بگه امروز چی خونده

نظرتون درباره پیشنهاددوستمون AL!veL0rd چیه من میخوام همچین تاپیکی باشه اگر 15 نفر باشه که روزی 10 تا نکته بزاره این تاپیک بزنیم من خودمم هستم حالا هر کی میخواد اعلام کنه
یعنی روزی 160 تا نکته یاد میگیریم شاید بعضی نکات باشه که ما نبینیم توی کنکور بیاد احتمالا خیلی از کتابامون نمیرسیم بخونیم ولی نکات مهم حداقل اینطوری یه بار به چشممون میخوره نوشتن 10 تا نکته زیاد وقت کسی نمیگیره
موافقا دستاشون بالا :w11:

یعنی نفیسه تو 15 ساعت خوندی میخوای 2 ساعتم بخونی........چجوری اخه....:eek: واسه تاپیک نکاتم هستم...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی نفیسه تو 15 ساعت خوندی میخوای 2 ساعتم بخونی........چجوری اخه....:eek: واسه تاپیک نکاتم هستم...
نه من اصلا خسته نمیشم مخصوصا امسال که تازه شروع کردم خدا کنه تا آخر بتونم همینطور پیش برم و بتونم مرور کنم
از 2ساعت باقی مونده نیم ساعتش رفت :D
بچه ها بقیه هم بگن داداش احسان شما هم بگو رمز موفقیتت چیه و چند ساعت و از چه منابعی میخونین مخصوصا زبان و منظر که من توش گیر کردم

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمامی درسا شاید برای هر درس تاپیک جدا باشه بهترشه که آخرسر که نزدیک کنکور بود نکات مهم راحت مرور کنیم
اگر تاپیک جداگانه باز کنیم برای هر درس هر روز از هر درسی بجز زبان حداقل 3 تا نکته میزاریم
بچه ها نظراتتون بگین

بچه ها اولین مرد Aytakin91 همشهری گل خودم اعلام آمادگی کرد :w11::w11:
برنامه جالبی تقسیم کنید منم هستم

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من کلا ناامید شدم
امروز سر جمع دو ساعت هم نخوندم همش
مهمونی دعوت بودیم دیگه اگه نمیرفتم کای حرف پشتم بود.... یه دلیل دیگه این بود که گفتم اگه نرم یکدفعه قبول نشم میگن هرچی درس خوندن اخرشم هیچی قبول نشد:D
بچه ها موفق باشید
کلا افسرده شدم:(

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستانی که اعلام آمادگی کردن میتونیم یا نکته هامون رو توو همون تاپیک بچه های پارسال بذاریم ینی اینجا :
نکات مهم من
یا اینکه همونطور که نفیسه خانم گفتن برا هر درس ی تاپیک جدا داشته باشیم که به نظر بهتر هم باشه

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من ساعت مطالعه بالا خیلی ملاک نیست .. این که چ موضوعاتی میخونیم و چقد مفید هستن ملاک
یادمون باشه مطالعه کمتر و مفید بهتر از مطالعه زیاد و بی ثمر نتیجه میده
هر کی بتونه روزی 10 ساعت مفید مطالعه داشته باشه که واقعأ حوصله میخواد و خستگی ناپذیری برنده است
و اون کسی نیست جز من :D

pzeinali

عضو جدید
سلام بچه ها . من مدت ها بود حس می کردم آدم های خوب ، دوستی ، معرفت ، کمک بی منت و بی چشم داشت و... دیگه تو این دنیا نیست . خیلی ناراحت بودم ... اما از وقتی اومدم اینجا خیلی حس خوبی دارم . ادم هایی که اصلا همدیگه رو نمی شناسن اما چقدر مثبتن و چقدر به هم کمک می کنن . خواستم بگم خیلی خوبین :)
منم دارم تلاش می کنم ساعت درس خوندنمو بیشتر کنم . البته من حجم درسی که مفید می خونم برام مهم تره . یه مقدار تمرکزم کم شده و جاشو داره به استرس میده . با وجود اینکه کم کم از تابستون خوندم اما حس می کنم خیلی کم بوده . یه مقدار کندم . امیدوارم همه مون حسابی تلاش کنیم و به امید خدا جاهای خوبی قبول بشیم :)

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سلام بچه ها . من مدت ها بود حس می کردم آدم های خوب ، دوستی ، معرفت ، کمک بی منت و بی چشم داشت و... دیگه تو این دنیا نیست . خیلی ناراحت بودم ... اما از وقتی اومدم اینجا خیلی حس خوبی دارم . ادم هایی که اصلا همدیگه رو نمی شناسن اما چقدر مثبتن و چقدر به هم کمک می کنن . خواستم بگم خیلی خوبین :)
منم دارم تلاش می کنم ساعت درس خوندنمو بیشتر کنم . البته من حجم درسی که مفید می خونم برام مهم تره . یه مقدار تمرکزم کم شده و جاشو داره به استرس میده . با وجود اینکه کم کم از تابستون خوندم اما حس می کنم خیلی کم بوده . یه مقدار کندم . امیدوارم همه مون حسابی تلاش کنیم و به امید خدا جاهای خوبی قبول بشیم :)
خواهش میکنیم خوبی از خودتونه...
اره کیفیت خیلی مهم چون اگه خیلی بخونی و نتیجه خوبی نگیری بدتر از درس زده میشی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

(^_^) پس هر روز سر بزن چون میخوایم 94منهدم کنیم :neutral:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای بچه ها بابا دمتون گرم....من واسه خوندن خیلی تنبلم خیلییییییییی..................ولی ولی ولیییییییییییییییییییییییییییییی از فردا میام گزارش میدم لطفا نفیسه جان تو هم همیشه بیا بگو چکارا کردی یه جورایی اون حس رقابت بینمون باشه همیشه و همینطور بقیه بچه ها......راستی تاپیک نکات را افتاد بگین قراره چیکار کنیم....من از مهر با اینکه ساعات مطالعاتم خیای پایین بوده ولی همه کتابارو تموم کردم.....بهلههههههههههههههههه چی فکر کردین...............( حالا تصور کنیین چجوری خوندم دیگه).......:biggrin:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ... برا آزمون دوم زبان عمومی زیر ذره بین تا شب وقت دارین-من خودم آزمون اولو به خاطر فراموشی نکرده بودم گفتم شما یادتون نره :gol:
http://generalenglish.ir/

... حتما شرکت کنید حتی اگه بلد نیستین چون یه پاسخنامه ی تشریحی عالی می فرستن به ایمیل تون (با توجه به اینکه آزمونو همه می تونن شرکت کنن و در عوض تو ایمیلا تاکید می کنن پاسخنامه منتشر نشه فک نمی کنم درست باشه که فایلشو بذاریم تو سایت) هر کسی شرکت کنه برا خودش دریافت کنه ;)
... این آزمونشون نسبت به قبلی آسون تر بوده انگار و قراره آزمون بعدی خیلی سخت باشه!
آسون بود!؟
خوش به حالتون که آسون بود.
برای من اصلا آسون نیست.شاید به خاطر اینه که شما خیلی بیشتر از من خوندی.
تو ممرایز که امتیاز میلیونی داری:smile:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آسون بود!؟
خوش به حالتون که آسون بود.
برای من اصلا آسون نیست.شاید به خاطر اینه که شما خیلی بیشتر از من خوندی.
تو ممرایز که امتیاز میلیونی داری:smile:

چنددرصد زدی؟؟؟

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
وای بچه ها بابا دمتون گرم....من واسه خوندن خیلی تنبلم خیلییییییییی..................ولی ولی ولیییییییییییییییییییییییییییییی از فردا میام گزارش میدم لطفا نفیسه جان تو هم همیشه بیا بگو چکارا کردی یه جورایی اون حس رقابت بینمون باشه همیشه و همینطور بقیه بچه ها......راستی تاپیک نکات را افتاد بگین قراره چیکار کنیم....من از مهر با اینکه ساعات مطالعاتم خیای پایین بوده ولی همه کتابارو تموم کردم.....بهلههههههههههههههههه چی فکر کردین...............( حالا تصور کنیین چجوری خوندم دیگه).......:biggrin:
من که فردا صبح بیدار شدنمو و یه بار هم ظهر مقدار خوندنمو و یه بار هم اخر شب مقدار خوندنمو اعلام میکنم
دیگه برم بخوابم فردا باید بیدار بشم
شماها هم برید بخوابید تا فردا زود بیدار بشید

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چنددرصد زدی؟؟؟
نپرس مارال جان:w04:
آزمون و که شروع کردم father جان کارم داشت کلا نتونستم سوالا رو جواب بدم ! بیخیال شدم
به نظرم الان زوده که از خودم توقع داشته باشم که سوالاشو راحت جواب بدم.
من فقط 504 تا درس 25 و تا درس 6 تافل و یه 140 تایی لغات کنکورها رو خوندم.
در کل هنوز خیلی مونده تا بتونم به سوالات اینها جواب بدم!
این آزمون هم برای کسی خوبه که کل کتابشونو خونده باشه.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
و سومین مرد شدیم چهار نفر :w11::w11::w11::w11:
همراهی عزیز من این اسپم هام آخر شب میام پاک میکنم :w05:
توی چهار نفر موندیمااا مرد دیگه ای نیست آیا ؟ ترنج ، مارال ، آزی ،شهید ، ادرویت فرناز ، شادی sheez ، احسان ، Tahoora، آسمان ، منا... از شما خیلی انتظار دارم مشارکت کنین
از فردا شب هم آقای ایرانشاهی عزیز به جمعمون بر میگردن هوووورا

آخرین ویرایش:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
توی چهار نفر موندیمااا مرد دیگه ای نیست آیا ؟ ترنج ، مارال ، آزی ،شهید ، ادرویت فرناز ، شادی sheez ، احسان... از شما خیلی انتظار دارم مشارکت کنین
از فردا شب هم آقای ایرانشاهی عزیز به جمعمون بر میگردن هوووورا

مننم هستم.فقط باید چکار کنم؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا