مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای ایرانشاهی خسته نباشین
به من ندادینا :cry:

حتما بیا بگیر این خیلی کامله واسه همه بچه ها بزار...
یه مجموعه تست تالیفی خودمم هست بیا اینارو بگیر ولی حتما اسکن به بچه ها بده چون اینا هیچ جا نیست!!!
مرسی.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اقای ایرانشاهی
اگه بخوام سه تا ازمون اخر رو اکادمی شرکت کنم باید بیام تهران حضوری امتحان بدم واسه سه تاش؟
واسه منظر هم ازاده شاهچراغی رو گیر نیاوردم و یکی از بچه ها گفت ثقیل گفته منم عصر کنکاش رو خریدم

سلام لیست نمایندگی هارو رو سایت ببین!!
یا اینترنتی هم میتونی...
اتفاقا رتبه یک این آزمونمون از بوشهر بود!!
اقای الماسی
درصداشو نیگاه...

1تاريخ شهر در ايران.00
2بازسازي پس از سانحه.00
3زبان عمومي و تخصصي40.00
4دروس فني ساختمان67.78
5دروس تاريخ و مباني نظري80.00
6درک عمومي معماري76.67
7درک عمومي معماري منظر86.67

واقعا عالی زده!!

من با یه درصدش کار دارم اونم درک که واقعا اگه دیده باشید این آزمون خیلی سخت بود! افرین داره این ادم!!

راستی اگر هر ۴ تا آزمون جامع و ثبت نام کنی تو حتی یکیش تک رقمی بشی کل نکته و تست آکادمی و رایگان میای...

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای ایرانشاهی، فیلم سایه و انعکاس بسیار مفید بود (دستتون درد نکنه) ، اگه شماره های تکمیلی این دو تا مبحث رو هم آماده کنید لطف بزرگی میکنید(کیفیت این دو تا کلیپ بالاتر از فیلم پرسپکتیو بود)

ممنون از انرژی مثبت شما...

اره اینارو واسه بچه های این جا ضبط کردم....
اون فیلم های ‍‍‍قبلی واسه ۲ سال قبل هست..
واسه سایه چشم ولی انعگاس کامل هستش!!
مجموعه تست تالیفی هم حتما بچه ها گذاشتند بگیر...

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان نیم ساعت هست که تو 3 صفحه گیر گردم
اینقدر نکته نوشتم :surprised:
دور اول تابستون خوندم و خیلی دقت نکردم اما الان دارم با دقت میخونم:w10:و ولی دو روز دیگه هیچی یادم نیست:w04:

منم بیش از اندازه یادم میره
برا دوره پیش نهاد می کنم با فلش کارتها دوره کنی !
چون موقع مرور سوال و جوابی میشه و بهتر تو ذهن می مونه ...
من هر فصلی رو که می خونم فلش کارتش رو شروع می کنم ،اول یه دور با فلش کارت دوباره درس رو می خونم
یعنی هی به جزوه بر می گردم ...
بارهای بارهای بعد دیگه سعی می کنم به خود سوال جواب بدم !

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام دوستان خوبم
با توجه به نزدیکتر شدن به زمان آزمون و برای جلوگیری از سرعت اضافه شدن صفحات تاپیک مانند سال تاپیک موازی به منظور زمان بندی کوتاه مدت در نظر گرفته شده ؛ البته لطفا کماکان مطالب و مشاوره های اصلی را در همین تاپیک مطرح بفرمائید

[h=1]تاپیک: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94[/h]

سلام خدمت دوستان پرتلاش مطالعه گروهی کنکور سراسری معماری 94

با توجه به تجربه سال گذشته در استفاده از تاپیک زمانبندی کوتاه مدت به منظور همخوانی روزانه و هفتگی اعضا و جلوگیری از شلوغی تاپیک اصلی برای کنکور امسال نیز این رویه مطالعه گروهی را در نظر گرفته ایم
تاپیک های سال گذشته

موضوعات مرتبط با این تاپیک :
  • اعلام ساعات مطالعه روزانه و هفتگی
  • راهنمایی و تجربیات نحوه مطالعه دروس
  • مطالبی برای ایجاد انگیزه و روحیه مطالعه
  • و دیگر مطالب متفرقه مشابه ....

لطفا به منظور مشاوره و راهنمایی کلی پیرامون مسائل اصلی کنکوری, برای جلوگیری از پراکندگی مطالب مفید کماکان از تاپیک اصلی مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 استفاده بفرمائید

با آرزوی موفقیت در کنکور
شادکام و تندرست باشید

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدايا سلام♥
ما
سرحاليم اميد داريم
و مي خنديم و می خونیــــــم
اينها همہ ڪرم شماست
شکر
خدايا خواهشأ
هوايماڹ را داشته باش
سلامتي و سربلندي و موفقیت عطا ڪڹ
آمین
:gol:

سلام و وقت بخیر
با رکورد 12 ساعت اومدم
رکورد جدیدمه :cool:

این تویی بعد از 12 ساعت :w22:

سلام بچه ها
دمتون گرم من 9 ساعت درس خوندم
ان شاءالله فردا جبران میکنم
اینم تویی بعد از 9 ساعت :w47:

بچه ها من اومدم با ثبت 6 ساعت تا این لحضه:neutral:

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما بیا بگیر این خیلی کامله واسه همه بچه ها بزار...
یه مجموعه تست تالیفی خودمم هست بیا اینارو بگیر ولی حتما اسکن به بچه ها بده چون اینا هیچ جا نیست!!!
مرسی.

چشم ممنون آقای ایرانشاهی
یه داوطلب پیدا شه به صورت خود جوش بیاد از تهران این جزوه بگیره برام ! :D با تشکر قبلی

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ثبت نام کنکور کیه؟

سراسری تموم شده مهلت ثبت نامش
اما من سال اول که میخواستم ارشد شرکت کنم
بسیار خجسته رفتم سایت سازمان سنجش دیدم یه هفته ای هست که مهلتش تموم شده:biggrin:

ولی رفتم خود سازمان و دستی ثبت نام کردم
روز کارت دادن ازم پول گرفتن(2 برابر)
حالا شمام اگه جا موندی برو خود سازمان تا یه هفته ثبت نام دستی هست احتمالا

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چشم ممنون آقای ایرانشاهی
یه داوطلب پیدا شه به صورت خود جوش بیاد از تهران این جزوه بگیره برام ! :D با تشکر قبلی
سلام بچه ها. خوبین؟
این جزوات آقای ایزدی و جزوه منظر جاودانی رو اگه کسی داره یا از آکادمی بگیره اینجا بذاره من یکی که خیلی ممنونش میشم. گیر اینام: نوروصوت و تاسیسات و تنظیم جدید ایزدی. و منظر جاودانی.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. خوبین؟
این جزوات آقای ایزدی و جزوه منظر جاودانی رو اگه کسی داره یا از آکادمی بگیره اینجا بذاره من یکی که خیلی ممنونش میشم. گیر اینام: نوروصوت و تاسیسات و تنظیم جدید ایزدی. و منظر جاودانی.
جزوه تاسیسات و تنظیم آکادمی همین چند هفته پیش گرفتم ولی روش ننوشته جزوه کیه :surprised: اگر بخواین من براتون میزارم

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان
تو قسمت اول از آموزش پرسپکتیو آقای ایرانشاهی
گفته می شه که باید یه آلبوم رو از سایت آکادمی دانلود کنیم
من که چیزی تو سایت پیدا نکردم
اگر کسی داره بی زحمت بزاره
ممنون می شم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جزوه تاسیسات و تنظیم آکادمی همین چند هفته پیش گرفتم ولی روش ننوشته جزوه کیه :surprised: اگر بخواین من براتون میزارم
اگه این کارو کنی که حسابی مدیونتم نفیسه جون :redface:
راستی اون قضیه پیگیری و رهگیری رو خواستم واست عکس بفرستم نشد. بالای برگ ثبت ناممو نگاه کردم. نوشته کد رهگیری ثبت نام.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان
تو قسمت اول از آموزش پرسپکتیو آقای ایرانشاهی
گفته می شه که باید یه آلبوم رو از سایت آکادمی دانلود کنیم
من که چیزی تو سایت پیدا نکردم
اگر کسی داره بی زحمت بزاره
ممنون می شم

مشاهده پیوست آلبوم تصاویر پرسپکتیو وسایه -حامد ایرانشاهی.rar

اینجا میتونی عضو سایت شی و بقیش رو دانلود کنی.

servaa

عضو جدید
سلام بچه ها. خوبین؟
سلام
من جزوه های جدید ایزدی رو گرفتم به هیچ دردی نمی خورن عین کتابایقویابکلور و کپی کرده بدون حتی یک زره توضیح اضافی تازه اگه خود کتابو نداشته باشی نمیفهمی چی گفته
من موندم این همه تعریف که از جزوه های ایزدی میکردن به خاطر چی بود قیمت این جزوهها از خود کتاب قیابکلو بیشترههه
مخصوصااااا جزوه نورش افتضاحه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
دوستانی که کتاب درک عمومی علی عسگری کنکاش رو دارین یه سوال ..تستاش پاسخ تشریحی داره؟؟؟؟ارزش داره بگیرم؟
یه چیزی ..شما هم مثه من تاریخ رو زود فراموش میکنین ؟یا من خنگم؟:surprised:

خوبه که فقط تاریخ یادت میره من فن هم یادم میره :)) طبیعیه بعد 4 سال داریم از مغزمون کار میکشیم نگران نباش. شبا قبل از خواب یه مرووری گذرا رو تصاویر و شکلا کن

سلام به دوستای گل و بلبلم.....
اول اینو بگم که خیالم از بابت خنگیم راحت شد:D....فک کنم جهان دور سوم یا چهارممه آقا بعد دوروز یادم میره...آدم اینقدر خننننگ:redface:
ولی حالا فهمیدم که طبیعیه......
اونایی که صب زود میرین کتابخونه شب میایین پزشو میدین خدارو خوش نمیادااا:w04:
من دوروزیه میخوام برم کتابخونه ولی متاسفانه حساسیتم کللل زندگیمو ریخته به هم....دیروز 7 صب بیدار شدم.... میخوابیدم بهتر بود.....آبریزش شدددددید بینی چشمای ورقلمبیده و سینوس درد و.......:cry: و یه دلیل دیگه اینکه دنبال یه پایم...پایه هم رشته ای:w09:
حالا اون به جهنم شبا خوابم میاداااا ولی کلا نمیتونم بخوابم در نتیجه صب نمیتونم بیدارشم....اون یه روزم استثنا بود....فک کنم از اسفند پارسال اولین روزی بود که ساعت 7 صبو میدیدم:biggrin:
به هر حال ساعات مطالعم روزی 9 ساعت بیشتر نشده......کمتر شده.....کلا حس درس خوندنم پریده اومدم اینجا قوت گرفتم....

یه سوال دیگه بچه ها....شمام مثل من انتظار دارین یه درسو که خوندین تستشو بدددون غلط و صد بزنین؟؟؟؟من دیروز تستای تمدن های اژه ای و یونان و روم رو زدم....یکی رو که میدیدم غلط زدم علنا میدیدم یه قدم از کنکور دور شدم.....منی که به این درستا مسلط بودم احساس میکنم کلا نباید غلط داشته باشم.....ولی قشششنگ 15 تایی غلط داشتم:( از عصر کنکاش زدم

من تو تستای تالیفی فقط دیدم بپرسن این بنا کدوم قرن ساخته شده شما تو کنکور همچین چیزی دیدییین...جهانو میگماا؟؟؟

یه سوال فنم بپرسم زحمتو کم کنم:D
بالاخره پوسته میتونه کشش و برش رو با هم تحمل کنه یا نه؟؟؟
مگه نخوندیم هر سازه ای که مقاوت کششی بالایی داشته باشه مقاومت برشی بالایی هم داره....مثل کابل....
ولی تو غشا نوشته پوسته فقط کشش رو تحمل میکنه...البته بعدش گفته کشش و برش هر دو باهم....ممنون میشم جواب بدین...digitalarch جان شرمنده که اینجا پرسیدم....خستم میفهمی؟؟؟خستهههه
:w09:

به امید رتبه های بهتر همگی:)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اینو بگم که خیالم از بابت خنگیم راحت شد:D....فک کنم جهان دور سوم یا چهارممه آقا بعد دوروز یادم میره...آدم اینقدر خننننگ:redface:
من دوروزیه میخوام برم کتابخونه ولی متاسفانه حساسیتم کللل زندگیمو ریخته به هم....دیروز 7 صب بیدار شدم.... میخوابیدم بهتر بود.....آبریزش شدددددید بینی چشمای ورقلمبیده و سینوس درد و.......:cry: و یه دلیل دیگه اینکه دنبال یه پایم...پایه هم رشته ای:w09:
حالا اون به جهنم شبا خوابم میاداااا ولی کلا نمیتونم بخوابم در نتیجه صب نمیتونم بیدارشم....اون یه روزم استثنا بود....فک کنم از اسفند پارسال اولین روزی بود که ساعت 7 صبو میدیدم:biggrin:
به هر حال ساعات مطالعم روزی 9 ساعت بیشتر نشده......کمتر شده.....کلا حس درس خوندنم پریده اومدم اینجا قوت گرفتم....

یه سوال دیگه بچه ها....شمام مثل من انتظار دارین یه درسو که خوندین تستشو بدددون غلط و صد بزنین؟؟؟؟من دیروز تستای تمدن های اژه ای و یونان و روم رو زدم....یکی رو که میدیدم غلط زدم علنا میدیدم یه قدم از کنکور دور شدم.....منی که به این درستا مسلط بودم احساس میکنم کلا نباید غلط داشته باشم.....ولی قشششنگ 15 تایی غلط داشتم:( از عصر کنکاش زدم

من تو تستای تالیفی فقط دیدم بپرسن این بنا کدوم قرن ساخته شده شما تو کنکور همچین چیزی دیدییین...جهانو میگماا؟؟؟

مگه نخوندیم هر سازه ای که مقاوت کششی بالایی داشته باشه مقاومت برشی بالایی هم داره....مثل کابل....
ولی تو غشا نوشته پوسته فقط کشش رو تحمل میکنه...البته بعدش گفته کشش و برش هر دو باهم....ممنون میشم جواب بدین...digitalarch جان شرمنده که اینجا پرسیدم....خستم میفهمی؟؟؟خستهههه

پوسته هم برش رو تحمل میکنه هم کشش......ولی واسه بار متمرکز که باعث خمیش میشه ضعیفه دلیلشم اینه که پوسته نازک هست.....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من جزوه های جدید ایزدی رو گرفتم به هیچ دردی نمی خورن عین کتابایقویابکلور و کپی کرده بدون حتی یک زره توضیح اضافی تازه اگه خود کتابو نداشته باشی نمیفهمی چی گفته
من موندم این همه تعریف که از جزوه های ایزدی میکردن به خاطر چی بود قیمت این جزوهها از خود کتاب قیابکلو بیشترههه
مخصوصااااا جزوه نورش افتضاحه
من جزوشو ندیدم............. ولی یه جزوه خوب اول باید کتابو کپی کنه و بعد توضیح اضافیم نده.............. جزوه ب خاطر حجم کمترش نسبت ب کتاب توصیه میشه....

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin::biggrin:
ببخسید میخندم شیرین جان
احساس میکنم همه با هم همدرد شدیم کلا;)
منم همچین با اعتماد به نفس میرم تست میزنم ... یهو میبینم ااااااا دل غافل این غلط اونیکی غلط :razz:
بعد جالبه که اون گزینه ای که حس اولم بوده رو نزدم و همون اتفاقا درست بوده!!!! کلا سر کنکور اینکارو بکنم از اخر اول میشم:confused:

anahitashiraz

عضو جدید

سازه های پوسته ای کشش و برش رو با هم تحمل میکنه (مقامتش در برابر باد از طریق برش) شکلشم دیدم ولی نمیدونم کجا.
حداقل 20 روز که از خوندنت گذشته باید تست برنی.... تا بازده واقعی رو بفهمی
به خودت تلقین نکن :) هی به خودت بگو یادم نمیره باهوشم و اینا :)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز

شیرین جان چقدر من و شما همدردیم ..حساسیت و فراموش کردن تاریخ!! اصن میام مرور کنم انگار بار اولمه دارم میخونم..:surprised:

azi sadeghi

عضو جدید
سازه های پوسته ای کشش و برش رو با هم تحمل میکنه (مقامتش در برابر باد از طریق برش) شکلشم دیدم ولی نمیدونم کجا.
حداقل 20 روز که از خوندنت گذشته باید تست برنی.... تا بازده واقعی رو بفهمی
به خودت تلقین نکن :) هی به خودت بگو یادم نمیره باهوشم و اینا :)
تو جزوه سروش نیا نوشته سازه پوسته ای کشش فشار برشو تحمل میکنه ص اولش نوشته
سازه ورف تا شو هم فشار کشش برش و خمشو تحمل میکنه:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا