http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=7982651&viewfull=1#post7982651سلام عزیزم.این معاصرعلی عسگری تو باشگاه هست؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=7982651&viewfull=1#post7982651سلام عزیزم.این معاصرعلی عسگری تو باشگاه هست؟
سلام آقای ایرانشاهی خسته نباشین
به من ندادینا![]()
سلام اقای ایرانشاهی
اگه بخوام سه تا ازمون اخر رو اکادمی شرکت کنم باید بیام تهران حضوری امتحان بدم واسه سه تاش؟
واسه منظر هم ازاده شاهچراغی رو گیر نیاوردم و یکی از بچه ها گفت ثقیل گفته منم عصر کنکاش رو خریدم
1 | تاريخ شهر در ايران | .00 | ||||||||||
2 | بازسازي پس از سانحه | .00 | ||||||||||
3 | زبان عمومي و تخصصي | 40.00 | ||||||||||
4 | دروس فني ساختمان | 67.78 | ||||||||||
5 | دروس تاريخ و مباني نظري | 80.00 | ||||||||||
6 | درک عمومي معماري | 76.67 | ||||||||||
7 | درک عمومي معماري منظر | 86.67 |
سلام آقای ایرانشاهی، فیلم سایه و انعکاس بسیار مفید بود (دستتون درد نکنه) ، اگه شماره های تکمیلی این دو تا مبحث رو هم آماده کنید لطف بزرگی میکنید(کیفیت این دو تا کلیپ بالاتر از فیلم پرسپکتیو بود)
الان نیم ساعت هست که تو 3 صفحه گیر گردم
اینقدر نکته نوشتم
دور اول تابستون خوندم و خیلی دقت نکردم اما الان دارم با دقت میخونمو ولی دو روز دیگه هیچی یادم نیست
![]()
سلام خدمت دوستان پرتلاش مطالعه گروهی کنکور سراسری معماری 94
با توجه به تجربه سال گذشته در استفاده از تاپیک زمانبندی کوتاه مدت به منظور همخوانی روزانه و هفتگی اعضا و جلوگیری از شلوغی تاپیک اصلی برای کنکور امسال نیز این رویه مطالعه گروهی را در نظر گرفته ایم
تاپیک های سال گذشتهتاپیک: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )
تاپیک: زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)
موضوعات مرتبط با این تاپیک :
- اعلام ساعات مطالعه روزانه و هفتگی
- راهنمایی و تجربیات نحوه مطالعه دروس
- مطالبی برای ایجاد انگیزه و روحیه مطالعه
- و دیگر مطالب متفرقه مشابه ....
لطفا به منظور مشاوره و راهنمایی کلی پیرامون مسائل اصلی کنکوری, برای جلوگیری از پراکندگی مطالب مفید کماکان از تاپیک اصلی مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 استفاده بفرمائید
با آرزوی موفقیت در کنکور
شادکام و تندرست باشید
http://s5.picofile.com/file/8153152584/01DCpvn2G.zip.html
بچه ها جون سلام...این درسنامه اول مرکز معماری هست..نمیدونستم تو باشگاه هست یا نه..![]()
خدايا سلام♥
ما
سرحاليم اميد داريم
و مي خنديم و می خونیــــــم
اينها همہ ڪرم شماست
شکر
خدايا خواهشأ
هوايماڹ را داشته باش
سلامتي و سربلندي و موفقیت عطا ڪڹ
آمین
سلام و وقت بخیر
با رکورد 12 ساعت اومدم
رکورد جدیدمه![]()
اینم تویی بعد از 9 ساعتسلام بچه ها
دمتون گرم من 9 ساعت درس خوندم
ان شاءالله فردا جبران میکنم
ثبت نام کنکور کیه؟این تویی بعد از 12 ساعت
بچه ها من اومدم با ثبت 6 ساعت تا این لحضه![]()
حتما بیا بگیر این خیلی کامله واسه همه بچه ها بزار...
یه مجموعه تست تالیفی خودمم هست بیا اینارو بگیر ولی حتما اسکن به بچه ها بده چون اینا هیچ جا نیست!!!
مرسی.
سال دیگه به منم خبر بدینتموم شد مهندس
ثبت نام کنکور کیه؟
سلام بچه ها. خوبین؟چشم ممنون آقای ایرانشاهی
یه داوطلب پیدا شه به صورت خود جوش بیاد از تهران این جزوه بگیره برام !با تشکر قبلی
جزوه تاسیسات و تنظیم آکادمی همین چند هفته پیش گرفتم ولی روش ننوشته جزوه کیهسلام بچه ها. خوبین؟
این جزوات آقای ایزدی و جزوه منظر جاودانی رو اگه کسی داره یا از آکادمی بگیره اینجا بذاره من یکی که خیلی ممنونش میشم. گیر اینام: نوروصوت و تاسیسات و تنظیم جدید ایزدی. و منظر جاودانی.
ثبت نام کنکور کیه؟
اگه این کارو کنی که حسابی مدیونتم نفیسه جونجزوه تاسیسات و تنظیم آکادمی همین چند هفته پیش گرفتم ولی روش ننوشته جزوه کیهاگر بخواین من براتون میزارم
دوستان
تو قسمت اول از آموزش پرسپکتیو آقای ایرانشاهی
گفته می شه که باید یه آلبوم رو از سایت آکادمی دانلود کنیم
من که چیزی تو سایت پیدا نکردم
اگر کسی داره بی زحمت بزاره
ممنون می شم
سلامسلام بچه ها. خوبین؟
این جزوات آقای ایزدی و جزوه منظر جاودانی رو اگه کسی داره یا از آکادمی بگیره اینجا بذاره من یکی که خیلی ممنونش میشم. گیر اینام: نوروصوت و تاسیسات و تنظیم جدید ایزدی. و منظر جاودانی.
سلام
دوستانی که کتاب درک عمومی علی عسگری کنکاش رو دارین یه سوال ..تستاش پاسخ تشریحی داره؟؟؟؟ارزش داره بگیرم؟
یه چیزی ..شما هم مثه من تاریخ رو زود فراموش میکنین ؟یا من خنگم؟![]()
خوبه که فقط تاریخ یادت میره من فن هم یادم میره) طبیعیه بعد 4 سال داریم از مغزمون کار میکشیم نگران نباش. شبا قبل از خواب یه مرووری گذرا رو تصاویر و شکلا کن
سلام به دوستای گل و بلبلم.....
اول اینو بگم که خیالم از بابت خنگیم راحت شد....فک کنم جهان دور سوم یا چهارممه آقا بعد دوروز یادم میره...آدم اینقدر خننننگ
ولی حالا فهمیدم که طبیعیه......
اونایی که صب زود میرین کتابخونه شب میایین پزشو میدین خدارو خوش نمیادااا
من دوروزیه میخوام برم کتابخونه ولی متاسفانه حساسیتم کللل زندگیمو ریخته به هم....دیروز 7 صب بیدار شدم.... میخوابیدم بهتر بود.....آبریزش شدددددید بینی چشمای ورقلمبیده و سینوس درد و.......و یه دلیل دیگه اینکه دنبال یه پایم...پایه هم رشته ای
حالا اون به جهنم شبا خوابم میاداااا ولی کلا نمیتونم بخوابم در نتیجه صب نمیتونم بیدارشم....اون یه روزم استثنا بود....فک کنم از اسفند پارسال اولین روزی بود که ساعت 7 صبو میدیدم
به هر حال ساعات مطالعم روزی 9 ساعت بیشتر نشده......کمتر شده.....کلا حس درس خوندنم پریده اومدم اینجا قوت گرفتم....
یه سوال دیگه بچه ها....شمام مثل من انتظار دارین یه درسو که خوندین تستشو بدددون غلط و صد بزنین؟؟؟؟من دیروز تستای تمدن های اژه ای و یونان و روم رو زدم....یکی رو که میدیدم غلط زدم علنا میدیدم یه قدم از کنکور دور شدم.....منی که به این درستا مسلط بودم احساس میکنم کلا نباید غلط داشته باشم.....ولی قشششنگ 15 تایی غلط داشتماز عصر کنکاش زدم
من تو تستای تالیفی فقط دیدم بپرسن این بنا کدوم قرن ساخته شده شما تو کنکور همچین چیزی دیدییین...جهانو میگماا؟؟؟
یه سوال فنم بپرسم زحمتو کم کنم
بالاخره پوسته میتونه کشش و برش رو با هم تحمل کنه یا نه؟؟؟
مگه نخوندیم هر سازه ای که مقاوت کششی بالایی داشته باشه مقاومت برشی بالایی هم داره....مثل کابل....
ولی تو غشا نوشته پوسته فقط کشش رو تحمل میکنه...البته بعدش گفته کشش و برش هر دو باهم....ممنون میشم جواب بدین...digitalarch جان شرمنده که اینجا پرسیدم....خستم میفهمی؟؟؟خستهههه
به امید رتبه های بهتر همگی![]()
من جزوشو ندیدم............. ولی یه جزوه خوب اول باید کتابو کپی کنه و بعد توضیح اضافیم نده.............. جزوه ب خاطر حجم کمترش نسبت ب کتاب توصیه میشه....سلام
من جزوه های جدید ایزدی رو گرفتم به هیچ دردی نمی خورن عین کتابایقویابکلور و کپی کرده بدون حتی یک زره توضیح اضافی تازه اگه خود کتابو نداشته باشی نمیفهمی چی گفته
من موندم این همه تعریف که از جزوه های ایزدی میکردن به خاطر چی بود قیمت این جزوهها از خود کتاب قیابکلو بیشترههه
مخصوصااااا جزوه نورش افتضاحه
اول اینو بگم که خیالم از بابت خنگیم راحت شد....فک کنم جهان دور سوم یا چهارممه آقا بعد دوروز یادم میره...آدم اینقدر خننننگ
من دوروزیه میخوام برم کتابخونه ولی متاسفانه حساسیتم کللل زندگیمو ریخته به هم....دیروز 7 صب بیدار شدم.... میخوابیدم بهتر بود.....آبریزش شدددددید بینی چشمای ورقلمبیده و سینوس درد و.......و یه دلیل دیگه اینکه دنبال یه پایم...پایه هم رشته ای
حالا اون به جهنم شبا خوابم میاداااا ولی کلا نمیتونم بخوابم در نتیجه صب نمیتونم بیدارشم....اون یه روزم استثنا بود....فک کنم از اسفند پارسال اولین روزی بود که ساعت 7 صبو میدیدم
به هر حال ساعات مطالعم روزی 9 ساعت بیشتر نشده......کمتر شده.....کلا حس درس خوندنم پریده اومدم اینجا قوت گرفتم....
یه سوال دیگه بچه ها....شمام مثل من انتظار دارین یه درسو که خوندین تستشو بدددون غلط و صد بزنین؟؟؟؟من دیروز تستای تمدن های اژه ای و یونان و روم رو زدم....یکی رو که میدیدم غلط زدم علنا میدیدم یه قدم از کنکور دور شدم.....منی که به این درستا مسلط بودم احساس میکنم کلا نباید غلط داشته باشم.....ولی قشششنگ 15 تایی غلط داشتماز عصر کنکاش زدم
من تو تستای تالیفی فقط دیدم بپرسن این بنا کدوم قرن ساخته شده شما تو کنکور همچین چیزی دیدییین...جهانو میگماا؟؟؟
مگه نخوندیم هر سازه ای که مقاوت کششی بالایی داشته باشه مقاومت برشی بالایی هم داره....مثل کابل....
ولی تو غشا نوشته پوسته فقط کشش رو تحمل میکنه...البته بعدش گفته کشش و برش هر دو باهم....ممنون میشم جواب بدین...digitalarch جان شرمنده که اینجا پرسیدم....خستم میفهمی؟؟؟خستهههه
شیرین جان چقدر من و شما همدردیم ..حساسیت و فراموش کردن تاریخ!! اصن میام مرور کنم انگار بار اولمه دارم میخونم..سلام به دوستای گل و بلبلم.....
تو جزوه سروش نیا نوشته سازه پوسته ای کشش فشار برشو تحمل میکنه ص اولش نوشتهسازه های پوسته ای کشش و برش رو با هم تحمل میکنه (مقامتش در برابر باد از طریق برش) شکلشم دیدم ولی نمیدونم کجا.
حداقل 20 روز که از خوندنت گذشته باید تست برنی.... تا بازده واقعی رو بفهمی
به خودت تلقین نکنهی به خودت بگو یادم نمیره باهوشم و اینا
![]()