مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلش کارت تاریخ

فلش کارت تاریخ

دوستای عزیزم سلام :gol::smile:
از وقتی که این جا عضو شدم یکی از قشنگ ترین چیزهایی که این جا دیدم دوستی و محبت
به رقیبی ه که چند ماه دیگه باید تلاش کنی پشت سرش بذاری ....:gol:
امیدوارم همه این جا جواب محبت هاشون رو ببینند ...
و امیدوارم این روح محبت و خیر خواهی همیشه بینمون باشه و هر روز رو به فزونی ...
داستان فلش کارت ها ... همون جوری که صمیمانه دلم می خواست تموم شد ...:redface:
و با رضایت و خواست قلبی همه بچه هایی که همکاری کردن و
از طرف همشون فایل ها رو در اختیار همه قرار می دیم ...
امیدوارم مفید باشه و برای همه مون دعا کنید ...
ممنونم از همه ی کسایی که توی این کار کمک کردند ...
ممنونم از:bita ، Nafise ، shadi ، linoo ، dorsa.t2020 ،aozita ، azbarani ، sattar017 ، 4fafa ، ILKIN، hasanpour70، azi-sadeghii و
sara_slash1 عزیز !:gol::gol::gol:
امیدوارم کسی رو از قلم ننداخته باشم!

سبک شناسی :

اصول معماری ایرانی:
http://s5.picofile.com/file/8149330676/اصول_معماری_ایرانی.jml.html
شیوه پارسی:
http://s5.picofile.com/file/8147611176/parsi.jml.html
سبک پارتی:
http://s5.picofile.com/file/8148965368/parti.rar.html
شیوه رازی:
http://s5.picofile.com/file/8149097334/شیوه_رازی.jml.html
شیوه خراسانی:
http://s5.picofile.com/file/8151723818/خراسانی.jml.html
شیوه اصفهانی:
http://s5.picofile.com/file/8149329718/شیوه_اصفهانی.jml.html

شیوه آذری اصلاحات نیاز داشت که ان شااالله به محض انجام اصلاحات قرار داده میشه!
جهان و معاصر هم آپلود شده و قرار داده می شود!:gol:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها معذرت می خوام همش سوال می پرسم.....من واقعا نمی دونم رشته ای که دارم می خونم تکنولوژیه، علمی کاربردیه یا معماریه؟بعدشم ...یه چیز جالب اینکه تو مردک نهایی کاردانیم معدلم و ننوشته!!!!!!!!

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها معذرت می خوام همش سوال می پرسم.....من واقعا نمی دونم رشته ای که دارم می خونم تکنولوژیه، علمی کاربردیه یا معماریه؟بعدشم ...یه چیز جالب اینکه تو مردک نهایی کاردانیم معدلم و ننوشته!!!!!!!!
ارزو جان من امروز از مهندس ایرانشاهی پرسیم و توضیح دادم کاردانی کجا خوندم و کارشناسی کجا و ایناو...... :w26: آخرش گفت ناپیوسته ها تکنولوژی هستند، اوکیییییییییییییییییییییییی;)
واسه معدل کاردانی هم من طنگیدم از دانشگاهمون پرسیدم، فردا صبح بزنگ و بپرس:w16:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با ثبت 6 ساعت اومدم :cool:
عاغا برا معماری اسلامی سبک شناسی پیر نیا و جزوه متدین و جزوه عسگری رو بخونم کافیه ؟؟؟
آره زیادیشم هس

ماهم نمیدونیم رشتت چیه؟؟چون نگفتی که بگیم کدومو بزن ولی اگه علمی کاربردی هستی فک کنم باید کارشناسی ناپیوسته بزنی...آره؟؟؟
بچه ها راستی چی بزنیم من خودم دانشگاه آزادم زدم معماری برا دخترخالم علمی کاربردی بود زدم کارشناسی ناپیوسته....نکنه اشتباه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزو جان من امروز از مهندس ایرانشاهی پرسیم و توضیح دادم کاردانی کجا خوندم و کارشناسی کجا و ایناو...... :w26: آخرش گفت ناپیوسته ها تکنولوژی هستند، اوکیییییییییییییییییییییییی;)
جدی؟پس من تکنولوژیم.دو تا برگه ثبت نام دستمه..تو یکیش نوشته رشته انتخای:مهندسی معماری!تو یکی دیگش نوشته رشته انتخابی:علمی کاربردی معماری!
گلم مرسی که گفتین.ولی حوصله ندارم تا فردا صب صبر کنم..شیطونه میگه همون تکنولوژی و بنویس بره.تو خونمونم یه جورایی خیلی لیلی به لالام گذاشتن.همه کارام و خودشون انجام میدن.چن دقیقه پیش با برادرم صحبت می کردم گفتن یادمه وقتی ثبت نامت کردم تکنولوژی بودی...............کلا داستانیه واسه خودش:w16:
ولی خدارو شکر معدل کاردانیم و پیدا کردم:redface:
آره زیادیشم هس

ماهم نمیدونیم رشتت چیه؟؟چون نگفتی که بگیم کدومو بزن ولی اگه علمی کاربردی هستی فک کنم باید کارشناسی ناپیوسته بزنی...آره؟؟؟
بچه ها راستی چی بزنیم من خودم دانشگاه آزادم زدم معماری برا دخترخالم علمی کاربردی بود زدم کارشناسی ناپیوسته....نکنه اشتباه
بیتا جون مرسی که جواب دادین.من کارشناسی ناپیوسته آزادم(یعنی تا اینجاش و می دونم)مشکل من اینه که نمی دونم بهش میگن تکنولوژی،علمی کاربردی یا چی؟!;)

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دانشگاه ازاد میشه مهندسی معماری .البته از ریاضی و پیوسته .برای اطمینان خاطر وارد سیستم اموزش دانشگاهتونم اگه بشین عنوان رشته نوشته شده .

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط مونده کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی:neutral:

تو صفحه ثبت نام سایت سنجش ، تو ستون سمت راست ، یه لیستی هست نوشته " اطلاعات مورد نیاز " تو اون لیست روی گزینه " کد رشته تحصیلی کارشناسی " کلیک کنید . بعد وارد صفحه جدید که شدید ، اسم رشته کارشناسیتون رو بنویسین تا بهتون کد رو بده .

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره ثبت نام کردم:D
خیالتون راحت ناپیوسته میشه تکنولوژی ، منم الان زدم و همه چیز خوب پیش رفت :).... فقط سوالای کنکور 94 رو ندارم :biggrin:، اگه اونم میداد خوب بود:twisted:
الانم دارم برنامه میریزم که جدی تر بخونم:w10:، از شما چه پنهون خیلی داغ درس خوندن نشده بودم تا الان:w11:

faezeh fazi

عضو جدید
سلام دوستان بحثی بود راجع به نکات مهم من نمیدونم چه جوریه کجا باید بنویسیم میشه برامن دوباره بگین

violet07

عضو جدید
bita-archiممنون که تو اون تاپیک زبان جوابمو دادی
بازم کمک بچه ها
من گرامر و بخوام بخونم از کدوم کتاب بخونم ؟
میگن کتاب رستمی.
والا زورم میاد بخرم.انقد که کتاب خریدم.تو سایت واسه دانلود هست؟

violet07

عضو جدید
[/QUOTE]گلم من کتاب رستمی رو ندارم ولی کتاب کاردانی مدرسان،essential grammar in use، کتابای گاج و قلم چی و اینارو دارم.اگه دوس دارین از هر بخش که می خواین یاد بگیرین بهم بگین واستون عکس بگیرم.متنفرم از اینکه مجبوریم اینهمه پول کتاب بدیم.کیفیت موبایلم بدک نیس!فقط یکی بهم بگه چجوری attach کنم فایلو.[/QUOTE]
مرسی عزیزم .ممنون ازت
بیتا جون گفت فعل و زمانها
مصدر و صفات و قید
ضمایر موصولی و حروف اضافه
مهم هستن.
واقعا سختت نیست عکس بگیری؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ثبت نام دانشگاه ازاد کیه?
تاریخ : 1393/8/20
زمان ثبت نام كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد 94
هر ساله دانشگاه آزاد در مقطع ارشد دانشجو مي پذيرد كه زمان برگزاري آزمون هر سال در اوايل خرداد ماه مي باشد.كه ثبت نام براي شركت در آزمون از چند ماه قبل مانده به برگزاري كنكور آغاز مي شود.براي كسب اطلاعات بيشتر با سامانه صداي مشاور تماس بگيريد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین مرکز تماس حاصل نمایید
تماس از تلفن ثابت سراسر ایران بدون گرفتن کد : 9099071611
پاسخگویی 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان پارادایمهای پردیس خانم شاهچراغی رو کی داره؟ خوب توضیح داده؟ چند صفحه اس؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامی دوباره
خسته نباشید دوستان
منم خسته نباشم 9 ساعت خوندم دیگه بریدم :(
جا داره ی تشکر ویژه بکنم از تموم کسایی که صمیمانه و از ته دل دارن به دوستان کمک میکنن و بدون هیچ چشم داشتی و با سخاوت هرچه تمام تر دست همدیگه رو میگیرن تا با هم از این پل عبور کنن
ایشالا این محبت ها گم نمیشه و خدا اجرش رو به تک تک شما ها خواهد داد
یکی از دوستان تو این تاپیک عنوان کرده بود ک حرفای خاله زنکی زده میشه و کسی نیست کمک کنه ؛
دوست عزیز از همین تریبون اعلام مکنم همه بچه های این تاپیک و دوستان هم رشتمون در این انجمن از بهترین های سایت هستن و چ امسال و چ سالهای گذشته از هیچ کمکی دریغ نکردن و کم لطفیه بیایم همچین بحثی رو پیش بکشیم
امیدوارم همینطور دوستانه و با حسن نیت مطالعه مون رو پیش ببریم و با یاری همدیگه ایشالا غول ارشد رو زمین میزنیم : دی
سخنرانی من تموم شد بیشتر از این مصدع اوقات نمیشم :D

برا تک تک عزیزان آرزوی موفقیت دارم :gol:

servaa

عضو جدید
بچه ها لغات اصلی 504 و تافل کتاب جدیدش نه اون کتاب قدیمی کجا میتونم پیداش کنم برای جی ممورایز؟؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
..فردام از صبح تا شب کلاس دارم ولی میخام تو دانشگاه چند ساعتی و بخونم انشالا.......:gol::gol::gol::gol::gol:

حتما می تونی تو دانشگاه درس بخونی عزیزم... حتی اگه نیم ساعت هم بخونیم کلیه;)
خوش بحالتون که روی طرحاتون کار کردید.. من که اصلا به کارای دانشگاهم نرسیدم فعلا:( می ترسم آخرش نه به کنکور برسم نه به دانشگاه:cry:
امروزم فقط یک ساعت مفید درس خوندم اونم زبان
داشتم واسه کنکور ثبت نام میکردم ، شناسنامه مو پیدا نمیکردم... حدودا دو ساعت دنبالش گشتم:biggrin:

الانم برم یکم درس بخونم.. زبان بخونم بهتره و راحت تر

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم..سلامت باشی....
واقعا هم الان دیگه تکلیف هممون روشنه که چی بخونیم....بیشتر ب انگیزه نیاز داریم تا با کیفیت تر و کمیت تر بدرسیم...... من از 9 صبح تا حالا رو طرحم کار میکردم ..... چشام پره خون شده واقعا میترسم تو اییینه نگاه کنم...و گردنو دستامو نمیتونم تکون بدم...جالب اینجاس فردا استاد بم میگه این کاره نیم ساعته:(..فردام از صبح تا شب کلاس دارم ولی میخام تو دانشگاه چند ساعتی و بخونم انشالا.......:gol::gol::gol::gol::gol:

متشکر:gol:
دقیقأ همینطوره و همین دور هم بودنامون و اینکه از برنامه هامون میگیم ی ترغیبی میشه که حس رقابت بیشتر بشه
و اون انگیزه رو بهمون میده که بخونیم
ناگفته نماند هیچ وقت به این دید به موضوع نگا نکینیم که چطور فلانی N ساعت میخونه من نمیتونم ؟؟!! این ینی با دست خودمون استرس رو ب جون خودمون میندازیم
شما همین که کار طرحت تموم شده باید احساس رضایت داشته باشی که وقتت رو صرف درس کردی و اگه الان صرف نمیشد بعدأ بایستی وقت بیشتری صرف میکردی
حالا از هر موقعیتی که تونستی ایشالا استفاده کن و در حد ی مبحث هم بتونی بخونی بازم هنر کردی .. ینی استفاده بهینه از زمان ;)

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال
میانگین 45 باشه رتبه زیر 100 میشه یعنی چی؟که تو کتاب رستمی هم گفته شده.
یعنی درصد هامون در هر درس طوری باشه که میانگین کل دروس بشه 45؟
کلا میانگین بر چه اساسیه؟

یعنی درصد هر درس رو با احتساب ضریب با هم جمع کنیم بعد تقسیم به تعداد ضرایب برابر با 45 بشه
مثلأ زبان 45 با ضریب 2 میشه 90
دروس فنی 60 با ضریب 3 میشه 180
تاریخ 55 با ضریب 2 میشه 110
منظر 45 با ضریب 1 میشه 45
درک عمومی 35 با ضریب 3 میشه 105
مجموعأ میشه 530 تقسیم بر 11 میشه 48.18

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ولی من از سنجش پرسیدم گفت که کد معماری و انتخاب کن.
من ناپیوسته ی علمی کاربردی معماری هستم .

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جدی؟پس من تکنولوژیم.دو تا برگه ثبت نام دستمه..تو یکیش نوشته رشته انتخای:مهندسی معماری!تو یکی دیگش نوشته رشته انتخابی:علمی کاربردی معماری!
گلم مرسی که گفتین.ولی حوصله ندارم تا فردا صب صبر کنم..شیطونه میگه همون تکنولوژی و بنویس بره.تو خونمونم یه جورایی خیلی لیلی به لالام گذاشتن.همه کارام و خودشون انجام میدن.چن دقیقه پیش با برادرم صحبت می کردم گفتن یادمه وقتی ثبت نامت کردم تکنولوژی بودی...............کلا داستانیه واسه خودش:w16:
ولی خدارو شکر معدل کاردانیم و پیدا کردم:redface:

بیتا جون مرسی که جواب دادین.من کارشناسی ناپیوسته آزادم(یعنی تا اینجاش و می دونم)مشکل من اینه که نمی دونم بهش میگن تکنولوژی،علمی کاربردی یا چی؟!;)
خوب نگاه کن به عنوان رشته ت که تو مدرک کارشناسیت نوشته.اگر نوشته علمی کاربردی معماری شما هم مثل من کد معماری و انتخاب کن.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا