با ثبت 6 ساعت اومدم
عاغا برا معماری اسلامی سبک شناسی پیر نیا و جزوه متدین و جزوه عسگری رو بخونم کافیه ؟؟؟
اره کافیه.......خوش به حالت.....من هنوز تو 4 ساعت گیر کردم....

با ثبت 6 ساعت اومدم
عاغا برا معماری اسلامی سبک شناسی پیر نیا و جزوه متدین و جزوه عسگری رو بخونم کافیه ؟؟؟
ارزو جان من امروز از مهندس ایرانشاهی پرسیم و توضیح دادم کاردانی کجا خوندم و کارشناسی کجا و ایناو......بچه ها معذرت می خوام همش سوال می پرسم.....من واقعا نمی دونم رشته ای که دارم می خونم تکنولوژیه، علمی کاربردیه یا معماریه؟بعدشم ...یه چیز جالب اینکه تو مردک نهایی کاردانیم معدلم و ننوشته!!!!!!!!
فردا عزیزم تا شب ساعت 12 وقت هستبچه ها امروز روز آخر ثبت نام ارشده یا فردا؟
آره زیادیشم هسبا ثبت 6 ساعت اومدم
ماهم نمیدونیم رشتت چیه؟؟چون نگفتی که بگیم کدومو بزن ولی اگه علمی کاربردی هستی فک کنم باید کارشناسی ناپیوسته بزنی...آره؟؟؟بچه ها معذرت می خوام همش سوال می پرسم.....من واقعا نمی دونم رشته ای که دارم می خونم تکنولوژیه، علمی کاربردیه یا معماریه؟بعدشم ...یه چیز جالب اینکه تو مردک نهایی کاردانیم معدلم و ننوشته!!!!!!!!
فردا روزه آخره.البته تمدید می کنن.بچه ها من معدل کاردانیمم پیدا کردم حالا فقط مونده کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسیبچه ها امروز روز آخر ثبت نام ارشده یا فردا؟
جدی؟پس من تکنولوژیم.دو تا برگه ثبت نام دستمه..تو یکیش نوشته رشته انتخای:مهندسی معماری!تو یکی دیگش نوشته رشته انتخابی:علمی کاربردی معماری!ارزو جان من امروز از مهندس ایرانشاهی پرسیم و توضیح دادم کاردانی کجا خوندم و کارشناسی کجا و ایناو......آخرش گفت ناپیوسته ها تکنولوژی هستند، اوکیییییییییییییییییییییییی
واسه معدل کاردانی هم من طنگیدم از دانشگاهمون پرسیدم، فردا صبح بزنگ و بپرس![]()
بیتا جون مرسی که جواب دادین.من کارشناسی ناپیوسته آزادم(یعنی تا اینجاش و می دونم)مشکل من اینه که نمی دونم بهش میگن تکنولوژی،علمی کاربردی یا چی؟!آره زیادیشم هس
ماهم نمیدونیم رشتت چیه؟؟چون نگفتی که بگیم کدومو بزن ولی اگه علمی کاربردی هستی فک کنم باید کارشناسی ناپیوسته بزنی...آره؟؟؟
بچه ها راستی چی بزنیم من خودم دانشگاه آزادم زدم معماری برا دخترخالم علمی کاربردی بود زدم کارشناسی ناپیوسته....نکنه اشتباه
فقط مونده کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی![]()
بچه ها ثبت نام دانشگاه ازاد کیه?
نوشته چند ماه قبل از خردادامتحان ازاد کیه که ثبت نامش خرداد!!!
لطفا جواب بدین کمک کنینبچه ها لغات اصلی 504 و تافل کتاب جدیدش نه اون کتاب قدیمی کجا میتونم پیداش کنم برای جی ممورایز؟؟
..فردام از صبح تا شب کلاس دارم ولی میخام تو دانشگاه چند ساعتی و بخونم انشالا.......![]()
مرسی عزیزم..سلامت باشی....
واقعا هم الان دیگه تکلیف هممون روشنه که چی بخونیم....بیشتر ب انگیزه نیاز داریم تا با کیفیت تر و کمیت تر بدرسیم...... من از 9 صبح تا حالا رو طرحم کار میکردم ..... چشام پره خون شده واقعا میترسم تو اییینه نگاه کنم...و گردنو دستامو نمیتونم تکون بدم...جالب اینجاس فردا استاد بم میگه این کاره نیم ساعته..فردام از صبح تا شب کلاس دارم ولی میخام تو دانشگاه چند ساعتی و بخونم انشالا.......
![]()
یه سوال
یه سوال
میانگین 45 باشه رتبه زیر 100 میشه یعنی چی؟که تو کتاب رستمی هم گفته شده.
یعنی درصد هامون در هر درس طوری باشه که میانگین کل دروس بشه 45؟
کلا میانگین بر چه اساسیه؟
ولی من از سنجش پرسیدم گفت که کد معماری و انتخاب کن.ارزو جان من امروز از مهندس ایرانشاهی پرسیم و توضیح دادم کاردانی کجا خوندم و کارشناسی کجا و ایناو......آخرش گفت ناپیوسته ها تکنولوژی هستند، اوکیییییییییییییییییییییییی
واسه معدل کاردانی هم من طنگیدم از دانشگاهمون پرسیدم، فردا صبح بزنگ و بپرس![]()
خوب نگاه کن به عنوان رشته ت که تو مدرک کارشناسیت نوشته.اگر نوشته علمی کاربردی معماری شما هم مثل من کد معماری و انتخاب کن.جدی؟پس من تکنولوژیم.دو تا برگه ثبت نام دستمه..تو یکیش نوشته رشته انتخای:مهندسی معماری!تو یکی دیگش نوشته رشته انتخابی:علمی کاربردی معماری!
گلم مرسی که گفتین.ولی حوصله ندارم تا فردا صب صبر کنم..شیطونه میگه همون تکنولوژی و بنویس بره.تو خونمونم یه جورایی خیلی لیلی به لالام گذاشتن.همه کارام و خودشون انجام میدن.چن دقیقه پیش با برادرم صحبت می کردم گفتن یادمه وقتی ثبت نامت کردم تکنولوژی بودی...............کلا داستانیه واسه خودش
ولی خدارو شکر معدل کاردانیم و پیدا کردم
بیتا جون مرسی که جواب دادین.من کارشناسی ناپیوسته آزادم(یعنی تا اینجاش و می دونم)مشکل من اینه که نمی دونم بهش میگن تکنولوژی،علمی کاربردی یا چی؟!![]()