مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای من تازه میخوام شروع کنم صبحا هم سر کارم تا 2 اینجوری که شما میگین من نا امید شدم.. اخه من که نمیتونم روزی 10 ساعت بخووونم
عزیزم سعی کن از همون زمانی که داری استفاده کنی.... کسی نگف روزی 10 ساعت حتما....8 ساعت خواب.. 8 ساعت تفریح.. 8 ساعت درس...
خیلی با کار و هزارتا مشکل کنکور قبول شدن... اونم رتبه ها بالا... اون مشاور مرکز ک حرفاشو اینجا گفتم بم میگف من با شوهر داری و هزارتا کار رتبم این شد از ابانم شروع کردم... و میگف دوستشم کار میکرد و شبا بیدار میموند درس میخوند و الان مدیریت دانشگاه تهرانه....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ گفتی....من خودم که از صب تا شب خونم روزی 10 ساعت نمیتونم بخونم:(یعنی بدددون استتسثنا از صب تا بعد از ظهر فقط 3 یا 4 ساعت میتونم بدرسم و بعد از ظهر تااا شب نهایت 5 ساعت....نمیدونم چه کنم:cry:
برا منم سخته...
فک میکنم درسایی مث زبانو مثلا با ممورایز بزاریم اخر شب ... چون با نرم افزاره کمتر خستمون میکنه..... مثلا من الان دارم با ممورایز مرور میکنم از 11 تا حالا... ولی اگه سرم بره الان تو هیچ ورقی نگا نمیکنم :redface:
بعد اینکه تنوع رو تو درسا زیاد کنیم....مثلا بعد تاریخو فن که یکم سنگینه تست درکو و روخونی منظر خیلی میچسبه... :w12: و اینکه وقتی درسی و شروع کردی 1.5 ساعت بخون بعد کتابو ببند و 15 دقیقه استراحت... اینطوری ساعاتتم بیشتر میشه :D

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

چقدر میتونن مفید باشن ؟

والا من که تا الان یک کلمه نخوندم اگه هم بخوام برم تهران این کاراها را با سختی فراوان بیش از پول کارگاه های حداقل 5برابرش را باید هزینه کنم ...................برا من که نمی ارزه ولی خوش به حال اونی که میره

sh.enayati

عضو جدید
سلام بچه ها
من بهمن ترم اخرمه و امسال میخوام ارشد کنکور بدم میخوام تو این چند ماه اینده که فرصت هست بخونم و با خودم شرط کردم اگه تونستم امسال قبول شدم که خوب اگه نشدم بیخیال ارشد میشم اما....
غیر از چندتا کتاب هیچ منبع دیگه ای تهیه نکردم و قصد دارم از بسته های اموزشی استفاده کنم...تو تاپیک برترین موسسات اموزشی معماری ایوانخانه معمار،مرکز معماری ایران و اکادمی تخصصی معماری رو معرفی کردید،من اگه فقط بخوام از بسته های اموزشیشون(منابع)استفاده کنم شما کدومو پیشنهادمیکنید که بسته هاش جامعتر و باکیفیت تر باشه؟

من تا الان فقط به اکادمی تخصصی معماری زنگ زدم گفت منابعش شامل17 تا کتاب که به گفته خودشون تمام منابعو پوشش داده و حدود300تومن در میاد...
رو راهنماییتون حساب میکنم :w27:و میخوام از هفته ی دیگه ان شاالله شروع کنم

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا منم سخته...
فک میکنم درسایی مث زبانو مثلا با ممورایز بزاریم اخر شب ... چون با نرم افزاره کمتر خستمون میکنه..... مثلا من الان دارم با ممورایز مرور میکنم از 11 تا حالا... ولی اگه سرم بره الان تو هیچ ورقی نگا نمیکنم :redface:
بعد اینکه تنوع رو تو درسا زیاد کنیم....مثلا بعد تاریخو فن که یکم سنگینه تست درکو و روخونی منظر خیلی میچسبه... :w12: و اینکه وقتی درسی و شروع کردی 1.5 ساعت بخون بعد کتابو ببند و 15 دقیقه استراحت... اینطوری ساعاتتم بیشتر میشه :D
آخه تو دانشگاه مانشگاه میری به خاطر اون....من خونم دانشگاهم تموم میشه ولی نمیدونم چرا زمان پرت زیاد دارم......!!!
سعی کن ساعت آخر شب لپ تاپ یا گوشی رو نگا نکنی خوابت میپره....من درکو نگه داشتم بعد از تموم شدن کتابا بخونم....چون از اسمش معلومه...... درک....:D
فن و زبان تاریخ میخونم....

سلام بچه ها
من بهمن ترم اخرمه و امسال میخوام ارشد کنکور بدم میخوام تو این چند ماه اینده که فرصت هست بخونم و با خودم شرط کردم اگه تونستم امسال قبول شدم که خوب اگه نشدم بیخیال ارشد میشم اما....
غیر از چندتا کتاب هیچ منبع دیگه ای تهیه نکردم و قصد دارم از بسته های اموزشی استفاده کنم...تو تاپیک برترین موسسات اموزشی معماری ایوانخانه معمار،مرکز معماری ایران و اکادمی تخصصی معماری رو معرفی کردید،من اگه فقط بخوام از بسته های اموزشیشون(منابع)استفاده کنم شما کدومو پیشنهادمیکنید که بسته هاش جامعتر و باکیفیت تر باشه؟

من تا الان فقط به اکادمی تخصصی معماری زنگ زدم گفت منابعش شامل17 تا کتاب که به گفته خودشون تمام منابعو پوشش داده و حدود300تومن در میاد...
رو راهنماییتون حساب میکنم :w27:و میخوام از هفته ی دیگه ان شاالله شروع کنم
سلام عزززیییززززم.....
بسته نخر...
کتابای عصر کنکاش رو جدا جدا بخر....خوبه...

بچه ها جوووونم یه سوال:کسی میدونه فصل اول معماری معاصر عصر کنکاش خلاصه کدوم کتابه؟؟؟خیلی برام ناآشناس
بعدشم چنتا سوال از معاصر میاد ؟؟؟میخوام بیخیال شم انرژیمو بذارم رو دوتا تاریخ دیگه:confused:
از زمان و معماری از کجا تا کجا برای آزمون مرکز میخونیم؟؟؟؟
شما همه منابعی که مرکز معرفی کرده میخونییییین؟؟؟:cry:زیاده آخه:(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه تو دانشگاه مانشگاه میری به خاطر اون....من خونم دانشگاهم تموم میشه ولی نمیدونم چرا زمان پرت زیاد دارم......!!!
سعی کن ساعت آخر شب لپ تاپ یا گوشی رو نگا نکنی خوابت میپره....من درکو نگه داشتم بعد از تموم شدن کتابا بخونم....چون از اسمش معلومه...... درک....:D
فن و زبان تاریخ میخونم....

سلام عزززیییززززم.....
بسته نخر...
کتابای عصر کنکاش رو جدا جدا بخر....خوبه...

بچه ها جوووونم یه سوال:کسی میدونه فصل اول معماری معاصر عصر کنکاش خلاصه کدوم کتابه؟؟؟خیلی برام ناآشناس
بعدشم چنتا سوال از معاصر میاد ؟؟؟میخوام بیخیال شم انرژیمو بذارم رو دوتا تاریخ دیگه:confused:
از زمان و معماری از کجا تا کجا برای آزمون مرکز میخونیم؟؟؟؟
شما همه منابعی که مرکز معرفی کرده میخونییییین؟؟؟:cry:زیاده آخه:(
اها یعنی دانشگات تموم شده.... خوش ب حالت:cry:
10 سوال از معاصر میاد...:D

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها من دارم رفتار سازه اقا گلابچی میخونم بنظرتون برای اینکه بهتر موضوع درک کنم از چی استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟​
با اجازه دوست خوبم Aozita.....
گلم حتما لازم نیس این دو سه کتاب و مبحثی بخونی.....بهتر هر سطری از کتاب و می خونی برای خودت توضیح بدی تا هضمش واست راحت بشه...یادتونم نره که بعضی وقتا حفظ کردن بر یادگیری ارجحیت داره و برعکس! یعنی ممکنه برا یکی این دوتا موضوع یکی بشه...مثال می زنم.....تنش های کششی و فشاری بنا به گفته کتاب درک رفتار سازه ها برا آلومینیوم و فولاد برابره.حالا به نظرت این و باس حفظ کنی یا یاد بگیری؟
این دیگه بستگی به خودت داره!...موفق باشی;)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اها یعنی دانشگات تموم شده.... خوش ب حالت:cry:

ممنون ب خاطر پستای خوب
اگه بازم ازین نکته ها و برسی ها پیدا میکنی برامون لطف میکنی بزاری..
ممنون.
بچه ها کسی تحلیل کنکور 93 رو داره مث همینی ک اینجا دوستمون گذاشتن؟:redface:

آخرین ویرایش:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان.... انشالله خوب درس می خونید...
سلام ابرام جان.. سلامت باشی...:gol::love:
دیگه ب ما سر نمیزنی ..... ای فعلا داریم پیش میریم خوب یا بد....:)
مشکل منو بیشتر بچه ها اینه ک با این که وقت داریم نمیتونیم ساعات مطالعمونو ب 10 ساعت برسونیم.....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تپه سیلک تو کتاب سبک تاریخش قبل ایلامه یعنی 3 تا 4 هزار سال پیش از میلاد بعد تو کتاب زارعی جز معماری ماد محسوب شده 800 سال پیش از میلاد :confused: ....
بعد تو جزوه مانا گفته اخرین لایه اش مال ایلام اغازینه 3 هزار سال....

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان.... انشالله خوب درس می خونید...

:gol::gol::gol:
یک برادر می تواند همانند لنگری در زندگیمان باشد.
همیشه می دانیم برا تشویقمان خواهی آمد..
یک نفر چون تو،ک میتوان امیدواری ها و ترس ها را با او قسمت کرد...

آخرین ویرایش:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی مرسی... به من لطف داری... انشالله در کنکور تک تکتون موفق باشید.... کنکور راحته ... فقط کمی برنامه ریزی می خواهد و توکل بر خدا می خواهد... امیدتون به خدا باشد.. ارشد زیاد مهم نیست... مهم خانواده و ارامش می باشد... سعی کنید از زندگی لذت ببرید.. ارشد بهانه هست هدف نیست.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چغازنبیل چقد بد یمن بود 50 سال بعد استارتش ایلامیا از بین میرن... یعنی ساختش چقد طول کشیده تو این 50 سال ایلام میانی تموم میشه و میرن تو ایلام جدید:confused:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سر فصل کتاب نانو رو میشه برام بزارید آخه من از رو جزوه میخونم میخوام ببینم سیلابس مرکز کدوم فصلها رو میخواد

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته....
من باز اومدم....با همون سوالی بی جواب اومدم:(
بابا یکی به من بگه از زمان و معماری رو برا آزمون اول مرکز از کجا تا کجا باس بخونیم:w00::w06:بعدشم تو کتاب معاصر عصر کنکاش فصل اول خلاصه کدوم کتابه؟؟؟
یکی لطف کنه سرفصلای معماری غرب ریشه ها و مفاهیم رو واسم بذاره:redface:
بعدشم شما هررررچی تو سیلابس مرکز هست رو میخونینننن؟؟؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها سر فصل کتاب نانو رو میشه برام بزارید آخه من از رو جزوه میخونم میخوام ببینم سیلابس مرکز کدوم فصلها رو میخواد

عزیزم میشه فایلتو بذاری ببینم؟؟؟منم دو سه تا دانلود کردم میخوام ببینم کدومو بخونم:gol:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته....
من باز اومدم....با همون سوالی بی جواب اومدم:(
بابا یکی به من بگه از زمان و معماری رو برا آزمون اول مرکز از کجا تا کجا باس بخونیم:w00::w06:بعدشم تو کتاب معاصر عصر کنکاش فصل اول خلاصه کدوم کتابه؟؟؟

با نام و خدای مهربون
من فردا انشاله صب کار تحویل میدم و شروع میکنم به خوندن اگه خدا کمک کنه ...........................والا چی بگم من که بخوام بخونم طبق برنامه خودم میرم جلو تا اصل کاری های تاریخم اوکی نشه و مسلط نشم نمیرم هم سراغ مزیتنی حالا بقیه میان جوابت را میدن

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

بخش اول : خاستگاه معماری غرب
...............فصل اول : بین النهرین
...............فصل دوم : مصر
بخش دوم : جهان باستان
...............فصل سوم : تمدن اژه ای
...............فصل چهارم : یونان
...............فصل پیجم : اترویا
...............فصل ششم : روم
بخش سوم : قرون وسطا
...............فصل هفتم :صدر مسیحیت و بیزانس
...............فصل هشتم : پیش رمانسک
...............فصل نهم : رمانسک
...............فصل دهم : گوتیک
بخش چهارم : خرد گرایی در معماری
...............فصل یازدهم : رنسانس
...............فصل دوازدهم : باروک
...............فصل سیزدهم : میراث رنسانس
...............فصل جهاردهم : تکنولوژی جدید
...............فصل پانزدهم : مکتب شیکاگو
بخش پنجم : رمانتیسم
...............فصل شانزدهم : ریشه ها و گرایش های رمانتیسم
...............فصل هفدهم : اکسپرسیونیسم
...............فصل هجدهم : ارگانیک
بخش ششم : معماری مدرن
...............فصل نوزدهم : خاستگاه های هنری معماری مدرن
...............فصل بیستم : مدرنیسم
...............فصل بیست و یکم : میراث معماری مدرن
بخش هفتم : معماری بعد از 1960
...............فصل بیست و دوم : پست مدرنیسم
...............فصل بیست و سوم : نئوکلاسیک
...............فصل بیست و چهارم : دیکانستراکشن
...............فصل بیست و پنجم : اکو _ تک
...............فصل بیست و ششم : نئومدرن
...............فصل بیست و هفتم : سوپرمدرن

نه همش رو نمیخونم ...... مثلا تاسیسات و تنظیم شرایط و منظر رو از سیلابس نمیخونم و فقط به کتابهای عصر کنکاش بسنده میکنم .
مصالح هم اون آخرا یکم میخونم اونم فقط خلاصه نانو که تو باشکاه هست .(درسنامه مرکز معماری)
تاریخ شهر و بازسازی و اینا هم که دیگه کلن نمیخاد برا معماری و منظر .

اینو از کجا آوردین؟ تحلیل آزمون انرژی رو ندارین؟

این فایل رو از تو سایت ایوان خانه گرفتم .... برای هنرهای ساخت نبود .

آخرین ویرایش:

faezeh fazi

عضو جدید

سلام فصل ۱_۲ ۳_۴_۵_۱۲_۱۶_۱۸به ترتیب (سیر تحول مصالح وساختمان سازی_نانو فناوری چیست_تاریخچه نانو_مفاهمیم بنیادین نانو_نانو در ساختمان _فناوری نانو وفلزات _پارچه ها و غشاهای نانو بنیان_فناوری نانو وچوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا