faezeh fazi
عضو جدید
سلام بچه ها میشه یکی برام جزوه های نور وصوت وتنظیم ایزدی بزاره خودم نمیتونم دانلودش کنم چون فایل ضمیمه ان برام باز نمیشه ان
کی هس کارگاه؟
ایشون کلاسشون چطور هس؟؟منظورم همون تعاریفی ک از دوستاتون شنیدید هس؟آموزشش ب چ شکل هس؟
ممنون.
بچه ها اس.ام.اس این الان برام اومده
جهت عضویت در گروه وایبری گفتگوی کنکوری های ارشد معماری عدد 1 را به شماره 09212545134 ارسال کنید
برای مرمت عدد 2 را به همین شماره ارسال کنید
واقعیتش ظاهرا تازه گروهش راه افتاده متن اس..ام.اس دقیقا اینجوریه:شما عضوش شدین مفیده مطالبش؟
واقعیتش ظاهرا تازه گروهش راه افتاده متن اس..ام.اس دقیقا اینجوریه:
اگر به نرم افزار وایبر دسترسی دارید، می توانید در گروه های تخصصی آن عضو شوید بدین منظور
اگر تمایل به عضویت در گروه "کنکور کارشناسی ارشد معماری" دارید عدد 1
اگر تمایل به عضویت در گروه "کنکور کارشناسی ارشد مرمت" دارید عدد 2
را به شماره 09212545134 ارسال کنید
در این گروه شما با دوستان خود به تبادل اطلاعات و صحبت خواهید پرداخت و همچنین سوالات خود را در این بخش مطرح کنید تا اساتید راهنمایی های لازم را به شما بدهند
من درخواست فرستادم فعلا وارد گروه نشدم چند مرحله داره، فعلا پذیرش قوانین رو برای من فرستادند که من قبول کردم، الان هم پیغام اومده تا ساعاتی دیگر به گروه عضو می شوید
بچه ها یه منبع خوب برای عناصر جزییات می تونید معرفی کنید چون خوندن منابع اصلی خیلی زیاد و فکر کنم ارزش خوندنشون و ندار .
سلام بچه ها
من تصمیم داشتم کارشناسی ارشد و بزارم برای سال بعد بخوونم ولی بخاطر یه سری مسائل تصمیم گرفتم که هر جوری هست امسال تلاشمو کنم اینگ بگم که هنو پایان نامه ام طراحیش تموم نشده ولی دوستم قراره کمک کنه برا همسن زیاد نگران پایان نامه نیستم
بنظرتون اگر از الان شروع کنم امیدی هست؟؟؟ می تونم تهران قبول شم؟؟؟
بنظرتون الان با این وقت کم از چی شروع کنم چیکار کنم؟؟؟
آخه برنامه ریزیم جوره دیگه ای بود می خواستم از خرداد شروع کنم واسه ارشد سال بعد که اگه خدا بخواد حتماً تهران قبول شم
ولی الان که برنامم عوض شده خیلی بهم استرس وارد کرده. واقعاً امیدوارم که بتونم از پسش بر بیام این توانایی رو در خودم می بینم که روزی 10 ساعت بخونم فقط یه برنامه خوب نیاز دارم
اگه بتونین واسه داشتن یه برنامه خوب کمکم کنین ممنوتون می شم
مرسی از مهربونیتون
خوب اگه دیدین مطالبش مفیده یه اطلاعی بدین تشکر
سلام دوستان من میخوام تازه شروع کنم به خوندن واسه مدیریت میشه بگین باید چه کتابا و جزواتی رو بخونم ؟؟؟
بچه ها باهاله، البته هنوز دوستان زیادی اینجا نیستند که بشه صحبت کرد ولی از طرف ادمین نکات درسی ارسال میشه
ایمیلتو برام خصوصی بذار بفرستم براتسلام بچه ها میشه یکی برام جزوه های نور وصوت وتنظیم ایزدی بزاره خودم نمیتونم دانلودش کنم چون فایل ضمیمه ان برام باز نمیشه ان
فعلا که نمی دونم تازه یکی دو نفری شدیم داریم صحبت می کنیمچقدر خوب اطلاع دارید برای موسسه خاصی هست یا نه؟
فعلا که نمی دونم تازه یکی دو نفری شدیم داریم صحبت می کنیم
مرسی من مرمت رو عضو شدم برای انجمن مهرازی هست، ممنون که اطلاع دادید کارشون عالی بود![]()
کسی جوابشو نمیدونه؟؟؟سلام بچه ها جووونم.....باز یه سوال دارم
تو کتاب فیزیک ساختمان 4 پاراگراف 2 نوشته آسایش حرارتی برای جلوگیری از خروج سرما در زمستان و ورود آن در تابستان و نیز حفظ گرما در زمستان میسر میشود...
اون قسمتای بلود شده رو اشتباه ننوشته؟؟؟
بچه ها کسی سوالا درک این ازمون مرکز خوب زده؟؟؟
شکل سوال 1 چرا گزینه 1 نمیشه دو تا مستطیل سمت راست تقارن دارن....
یا چرا تو قرض الحسنه شفافیت بیشتر از هرچیزی مهمه....
بچه ها ی نگاه ب سولات بندازین لطفا ...![]()
اره فکر کنم.. ولی خوب تو دور اول رو اینا کیلید نکن ک سخت میشه برات...بچه ها من بالاخره دلو زدم به دریا و معماری معاصرو شرو کردم.....احساس میکنم خط به خطش نکتست و شددددیییییدا حوصلم سر میره از خوندنش
به عنوان مثال اینطوری سوال میاد که مهندس معمار تالار بزرگ ماشین کی بود یا مهندس سازش کی بود؟؟؟
یه سوال دیگه : تو مرکز بین منابع معماری معاصر از زمان و معماری منوچهر مزینی هم هست.....کلا سرفصلاش با بقیه فرق داره از کجا تا کجا باید خوندش؟؟؟
بچه ها یه سوال برا گرامر زبان ارشد، زبان ارشد بابک رستمی خوبه یا ارشد زیر ذره بین تو رو خدا تا امشب جواب بدین فردا احتمالا برم نمایشگاه کتاب از اونجا میخوام بخرم