مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faezeh fazi

عضو جدید
سلام بچه ها میشه یکی برام جزوه های نور وصوت وتنظیم ایزدی بزاره خودم نمیتونم دانلودش کنم چون فایل ضمیمه ان برام باز نمیشه ان

SaM.J.D

عضو جدید
بچه ها اس.ام.اس این الان برام اومده

جهت عضویت در گروه وایبری گفتگوی کنکوری های ارشد معماری عدد 1 را به شماره 09212545134 ارسال کنید

برای مرمت عدد 2 را به همین شماره ارسال کنید

saman3230

عضو جدید
کی هس کارگاه؟
ایشون کلاسشون چطور هس؟؟منظورم همون تعاریفی ک از دوستاتون شنیدید هس؟آموزشش ب چ شکل هس؟
ممنون.

دوست من سر کلاس علی مدد رفته میگه اول از همه اینکه خیلی با حوصله است و هر سئوالی که می پرسی کلی برات وقت میزاره کامل برات توضیح میده
میگن خیلی پیگیره و کلا شیوه درس دادنش عالیه جوری که واقعا درک رو به خورده آدم میده

faezeh fazi

عضو جدید
بچه ها اس.ام.اس این الان برام اومده

جهت عضویت در گروه وایبری گفتگوی کنکوری های ارشد معماری عدد 1 را به شماره 09212545134 ارسال کنید

برای مرمت عدد 2 را به همین شماره ارسال کنید

شما عضوش شدین مفیده مطالبش؟

SaM.J.D

عضو جدید
شما عضوش شدین مفیده مطالبش؟
واقعیتش ظاهرا تازه گروهش راه افتاده متن اس..ام.اس دقیقا اینجوریه:

اگر به نرم افزار وایبر دسترسی دارید، می توانید در گروه های تخصصی آن عضو شوید بدین منظور

اگر تمایل به عضویت در گروه "کنکور کارشناسی ارشد معماری" دارید عدد 1

اگر تمایل به عضویت در گروه "کنکور کارشناسی ارشد مرمت" دارید عدد 2

را به شماره 09212545134 ارسال کنید

در این گروه شما با دوستان خود به تبادل اطلاعات و صحبت خواهید پرداخت و همچنین سوالات خود را در این بخش مطرح کنید تا اساتید راهنمایی های لازم را به شما بدهند

من درخواست فرستادم فعلا وارد گروه نشدم چند مرحله داره، فعلا پذیرش قوانین رو برای من فرستادند که من قبول کردم، الان هم پیغام اومده تا ساعاتی دیگر به گروه عضو می شوید

faezeh fazi

عضو جدید
واقعیتش ظاهرا تازه گروهش راه افتاده متن اس..ام.اس دقیقا اینجوریه:

اگر به نرم افزار وایبر دسترسی دارید، می توانید در گروه های تخصصی آن عضو شوید بدین منظور

اگر تمایل به عضویت در گروه "کنکور کارشناسی ارشد معماری" دارید عدد 1

اگر تمایل به عضویت در گروه "کنکور کارشناسی ارشد مرمت" دارید عدد 2

را به شماره 09212545134 ارسال کنید

در این گروه شما با دوستان خود به تبادل اطلاعات و صحبت خواهید پرداخت و همچنین سوالات خود را در این بخش مطرح کنید تا اساتید راهنمایی های لازم را به شما بدهند

من درخواست فرستادم فعلا وارد گروه نشدم چند مرحله داره، فعلا پذیرش قوانین رو برای من فرستادند که من قبول کردم، الان هم پیغام اومده تا ساعاتی دیگر به گروه عضو می شوید

خوب اگه دیدین مطالبش مفیده یه اطلاعی بدین تشکر

hasanpour70

کاربر فعال
سلام بچه ها
من تصمیم داشتم کارشناسی ارشد و بزارم برای سال بعد بخوونم ولی بخاطر یه سری مسائل تصمیم گرفتم که هر جوری هست امسال تلاشمو کنم اینم بگم که هنوز پایان نامه ام طراحیش تموم نشده ولی دوستم قراره کمک کنه برا همین زیاد نگران پایان نامه نیستم
بنظرتون اگر از الان شروع کنم امیدی هست؟؟؟ می تونم تهران قبول شم؟؟؟

بنظرتون الان با این وقت کم از چی شروع کنم چیکار کنم؟؟؟

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه منبع خوب برای عناصر جزییات می تونید معرفی کنید چون خوندن منابع اصلی خیلی زیاد و فکر کنم ارزش خوندنشون و ندار .

جزوه شریفی را شنیدم خوبه برای عناصر -البته طباطبایی هم شنیدممممممممممممممممم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من تصمیم داشتم کارشناسی ارشد و بزارم برای سال بعد بخوونم ولی بخاطر یه سری مسائل تصمیم گرفتم که هر جوری هست امسال تلاشمو کنم اینگ بگم که هنو پایان نامه ام طراحیش تموم نشده ولی دوستم قراره کمک کنه برا همسن زیاد نگران پایان نامه نیستم
بنظرتون اگر از الان شروع کنم امیدی هست؟؟؟ می تونم تهران قبول شم؟؟؟

بنظرتون الان با این وقت کم از چی شروع کنم چیکار کنم؟؟؟

سلام نا امیدی از شیطان هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا من که نیت دارم از چند روز دیگه شروع کنم و کلی هم امید دارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم اخه ادم با اید زنده است اگه درست بشیی و بخونی اره موفق میشی توکل کن به خدا و بشین بخون جواب این که از چی بخونی و اینها هم توی پست های قبل زیاد گفته شده فن و زبان برای استارته ولیالان دیگه بیاد کم کم یک برنامه متعادل بزاری

hasanpour70

کاربر فعال
آخه برنامه ریزیم جوره دیگه ای بود می خواستم از خرداد شروع کنم واسه ارشد سال بعد که اگه خدا بخواد حتماً تهران قبول شم

ولی الان که برنامم عوض شده خیلی بهم استرس وارد کرده. واقعاً امیدوارم که بتونم از پسش بر بیام این توانایی رو در خودم می بینم که روزی 10 ساعت بخونم فقط یه برنامه خوب نیاز دارم

اگه بتونین واسه داشتن یه برنامه خوب کمکم کنین ممنوتون می شم
مرسی از مهربونیتون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه برنامه ریزیم جوره دیگه ای بود می خواستم از خرداد شروع کنم واسه ارشد سال بعد که اگه خدا بخواد حتماً تهران قبول شم

ولی الان که برنامم عوض شده خیلی بهم استرس وارد کرده. واقعاً امیدوارم که بتونم از پسش بر بیام این توانایی رو در خودم می بینم که روزی 10 ساعت بخونم فقط یه برنامه خوب نیاز دارم

اگه بتونین واسه داشتن یه برنامه خوب کمکم کنین ممنوتون می شم
مرسی از مهربونیتون

شما بخون و توکل به خدا روزی دو ساعت زبان
2ساعت هم فن محاسباتی ها یا سیتم های ساختمانی
2ساعت هم تاریخ
2تاساعت هم درک تست
2ساعت هم فن دوباره
این پارتهای یک روز خوب به صورت کلی هستش برای شروع اون هم با 10 ساعت

SaM.J.D

عضو جدید
مرسی من مرمت رو عضو شدم برای انجمن مهرازی هست، ممنون که اطلاع دادید کارشون عالی بود ;)

برای معماری هم عالی هست، نکات مهم رو می فرستند بصورت خلاصه و مفید، البته هنوز حضور بچه ها کمرنگ هست، واقعا اگه کسی امکانش رو داره بیاد

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جووونم.....باز یه سوال دارم
تو کتاب فیزیک ساختمان 4 پاراگراف 2 نوشته آسایش حرارتی برای جلوگیری از خروج سرما در زمستان و ورود آن در تابستان و نیز حفظ گرما در زمستان میسر میشود...
اون قسمتای بلود شده رو اشتباه ننوشته؟؟؟
کسی جوابشو نمیدونه؟؟؟:cry:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی سوالا درک این ازمون مرکز خوب زده؟؟؟
شکل سوال 1 چرا گزینه 1 نمیشه دو تا مستطیل سمت راست تقارن دارن....
یا چرا تو قرض الحسنه شفافیت بیشتر از هرچیزی مهمه....
بچه ها ی نگاه ب سولات بندازین لطفا ...:gol:
:cry:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من بالاخره دلو زدم به دریا و معماری معاصرو شرو کردم.....احساس میکنم خط به خطش نکتست و شددددیییییدا حوصلم سر میره از خوندنش:(
به عنوان مثال اینطوری سوال میاد که مهندس معمار تالار بزرگ ماشین کی بود یا مهندس سازش کی بود؟؟؟:cry:
یه سوال دیگه : تو مرکز بین منابع معماری معاصر از زمان و معماری منوچهر مزینی هم هست.....کلا سرفصلاش با بقیه فرق داره از کجا تا کجا باید خوندش؟؟؟

alionel92

عضو جدید
بچه ها جزوه کامل تنظیم و تاسیسات مکانیکی ایزدی تو سایت هست ؟
مثکه اینی که تو سایت هست ناقصه...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من بالاخره دلو زدم به دریا و معماری معاصرو شرو کردم.....احساس میکنم خط به خطش نکتست و شددددیییییدا حوصلم سر میره از خوندنش:(
به عنوان مثال اینطوری سوال میاد که مهندس معمار تالار بزرگ ماشین کی بود یا مهندس سازش کی بود؟؟؟:cry:
یه سوال دیگه : تو مرکز بین منابع معماری معاصر از زمان و معماری منوچهر مزینی هم هست.....کلا سرفصلاش با بقیه فرق داره از کجا تا کجا باید خوندش؟؟؟
اره فکر کنم.. ولی خوب تو دور اول رو اینا کیلید نکن ک سخت میشه برات...
دور اول چیزا دیگش مث مصالحش شیشه و فولاد ... یا اینکه مال نمایشگاه ماشین الات بود .... اینا خوب تو ذهن میمونه.... وقتی رو اینا مسلط شی.. دورا بعدی فقط اسم معمارشو بخون برو جلو.... :gol:

linoo

عضو جدید
بچه ها اگه کسی همایش 6 مهر و همینطور 10 مهر ایوانخانه رو رفت اینجا واسمون میگه چی گفتن؟ کی قولشو میده ؟

arch_ro1

عضو جدید
سلام بچه ها من اسمم از علوم تحقیقات تبریز اومده برا دانشگاه ازاد.خودم امسال میخواستم برا سراسری بخونم تا الانم یه کمی خوندم ولی خونواده اصرار دارن برم ازاد بخونم گفتن اگه سال بعد قبول نشی اون موقع یه سال از ارشد عقب میوفتی منم میخوام برم برا ثبت نام.البته اگه برسم حتما برا سراسری هم میخونم میخوام اگه قبول شدم برم از نو ارشد سراسری رو شرو کنم.

arch_ro1

عضو جدید
بچه ها یه سوال برا گرامر زبان ارشد، زبان ارشد بابک رستمی خوبه یا ارشد زیر ذره بین تو رو خدا تا امشب جواب بدین فردا احتمالا برم نمایشگاه کتاب از اونجا میخوام بخرم

سامرانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام کسی منابع ارشد طراحی شهری رو میدونه؟و اینکه با کدوم منبع میشه زبان تخصصی و اسکیس رو قوی کرد ؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال برا گرامر زبان ارشد، زبان ارشد بابک رستمی خوبه یا ارشد زیر ذره بین تو رو خدا تا امشب جواب بدین فردا احتمالا برم نمایشگاه کتاب از اونجا میخوام بخرم

من دو تاشو با هم خریدم اشتباه کردم همشون مثل همن . سوالات کنکوره دیگه. به نظرم کتاب رستمی بهتره

astronomygirl66

عضو جدید
بچه ها شما برنامتون واسه خوندن چجوریه؟
از روی سیلابس آزمونا میخونین یا خودتون برنامه ریختین؟
لطفا با تجربه ها راهنمایی کنن که بهتره آزمون شرکت کنیم و با سیلابس اون پیش بریم یا خودمون؟ و مثلا نهایت جامع هارو شرکت کنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا