مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان میشه منو راهنمایی بکنید . من ترم اخر کارشناسیم . 17 واحد دارم با پایان نامه مرمت،طرح5،،کارورزی ،دو واحد عمومی
از طرفی هم میخام ارشد شرکت کنم . به نظر شما میتونم بخونم . نمی دو نم چرا احساس میکنم .اگه امسال قبولنشم یا ندم وقت تلف شده زیاد داشتم چون اگه ساله دیگه بدم مهر 95 میرم سرکلاس؟خواهشا بگید شما جای من بودید چیکار میکردید.
چرا داریی همشواین ترم بر میداری
پایان نامه رو چنتا واحدو بزار بعد عید ....

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جونم من عین چییییییییییییییییییییی تو گل موندم:cry:....میشه کمکم کنین؟:gol::w36:
مرداد ماه برنامم این طوری بود که 3 ساعت برا تاریخ گذاشته بودم،سه ساعت برای سازه(کتاب گلابچی) و دو سه ساعتم برا زبان.این برنامم طوری بود که تو 2 ساعت سازه تموم میشد بعد تو یه ساعت بعدیش مرور می کردم و دقیق میشدم تو متن.خیلی خوب بود بازده یادگیریمم بالا بود.ولی برنامه شهریورم که چن روزه شروع کردم شامل فن(قیابکلو)،زبان،سازه(کتاب گلابچی)،ایستائی(ایستائی مدرسان)و تاریخ میشه(تاریخ ایران...سبک شناسی).همونطوری که متوجه شدین چون تعداد درسا رو زیاد کردم برا اینکه ایستائیم به نظرم مهمه و یا تنظیم شرایط و تاسیسات،مقدار ساعات مطالعه هر درس خیلی کم شده.یه جوریه که فقط سعی می کنم تند تند مطالب و بخونم،نمیرسم مرور کنم هیچ!بعضی وقتام نمیرسم تموم کنم!.............حتما میگین خب برگرد تو برنامه قبلیت!....حق دارین ولی خب ایستائی رو چیکار کنم؟تنظیم و تاسیسات چی؟ایستائیم زیاد خوب نیس...یه جورایی سوالای آسون و می تونم حل کنم ولی سوالای سخت و نه.از تنظیم و تاسیساتم هیچی نمی دونم....هیچی.
میشه راهنماییم کنین؟!.....................فداتون شم...خیلی دوستون دارم:gol::w40:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جونم من عین چییییییییییییییییییییی تو گل موندم:cry:....میشه کمکم کنین؟:gol::w36:
مرداد ماه برنامم این طوری بود که 3 ساعت برا تاریخ گذاشته بودم،سه ساعت برای سازه(کتاب گلابچی) و دو سه ساعتم برا زبان.این برنامم طوری بود که تو 2 ساعت سازه تموم میشد بعد تو یه ساعت بعدیش مرور می کردم و دقیق میشدم تو متن.خیلی خوب بود بازده یادگیریمم بالا بود.ولی برنامه شهریورم که چن روزه شروع کردم شامل فن(قیابکلو)،زبان،سازه(کتاب گلابچی)،ایستائی(ایستائی مدرسان)و تاریخ میشه(تاریخ ایران...سبک شناسی).همونطوری که متوجه شدین چون تعداد درسا رو زیاد کردم برا اینکه ایستائیم به نظرم مهمه و یا تنظیم شرایط و تاسیسات،مقدار ساعات مطالعه هر درس خیلی کم شده.یه جوریه که فقط سعی می کنم تند تند مطالب و بخونم،نمیرسم مرور کنم هیچ!بعضی وقتام نمیرسم تموم کنم!.............حتما میگین خب برگرد تو برنامه قبلیت!....حق دارین ولی خب ایستائی رو چیکار کنم؟تنظیم و تاسیسات چی؟ایستائیم زیاد خوب نیس...یه جورایی سوالای آسون و می تونم حل کنم ولی سوالای سخت و نه.از تنظیم و تاسیساتم هیچی نمی دونم....هیچی.
میشه راهنماییم کنین؟!.....................فداتون شم...خیلی دوستون دارم:gol::w40:
چند روز در هفته مثلا 3 روزشو زبانو تاسیسات و تاریخ بخون
4 روز دیگشو زبانو ایستایی و تاریخ یا فنو زبانو ایستایی
این که تو یه روز میتونی 3 تا درس مختلفو جمع کنی جوابم داده پس ادامش بده ولی ببین هر کدوم از کتابا چقد زمان لازم داره تا تمومش کنی بعد بجای اینکه تو روز اون زمانو بش بدی تو هفته برنامتو تغییر بده...:)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مرررسی آرررزو جون فدای تو....کمی بهترم:w36:
پیشنهاد من واست اینه که فعلا تنظیم و تاسیسات رو بذاری کنار....به برنامه قبلیت ادامه بده اواسط مهر تنظیم و تاسیسات رو بیار تو برنامت....از آبان که شرو کردی به مرور کتابای دیگه، به تنظیم و تاسیسات نیم ساعت اینا بیشتر وقت میذاری....چون تا اونجایی که من میدونم گرفتن تنظیم و تاسیسات خیلی راحت تر از کتابای دیگس....از طرفی شیرین هم هست....باز مختاری عزیزم:)
موفق باشی عزیزم:gol:

dreaamlaand

عضو جدید
میشه کسی فهرست مطالب کتابهای درک رفتار سازه -سازه در معماری -مباتی سازه برای معماری(گلابچی) را بگه؟

مارال 110

عضو جدید
سلام منم تازه دارم شروع میکنم از تاریخ معاصر غرب وزبان شروع کردم . نظرتون چیه ؟ سازه هم از در ک رفتار سازه گلابچی .راستی فرم فضا نظم به نظرتون مهم اگه اره چه طوری بخونم روشکلاش تاکید کنم ؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خلاصه جزوه مانا قابوسی#645 #657 یا #673
بچه ها این جزوه صفحه 8 تا 15 رو نداره
پارت 2 نداره؟nerv_39_.gif

dreaamlaand

عضو جدید
بچه ها به نظر من از هرکجا قبول شدین برین و دنبال شهیدبهشتی نگردین عزیزان من توی این زمونه فقط اطلاعات و مدرک بالا و کمی پارتی مهم هست کسانی رو میشناسم که با مدرک دانشگاههای چرت و پرت به کجاها که نرسیدن پس شما تلاش کنید و اگر شهید بهشتی قبول نشدین ناراحت نشین و توکل به خدا بکنین و خوندن و مطالعه فقط برای کنکور نباشه بلکه برای افزایش اطلاعات هم باشه.

archisal

کاربر بیش فعال
ای ول ، لب مطلبو گفتی،واقعا هم همینطوریه، یارویی میشناسم تو دانشگاه چرتی خونده و الان استاد دانشگاهه و داره حالشو میبره...والا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمککککک ، من دارم دیوانه میشممم . نه میتونم درس بخونم نه میتونم تفریح کنم . :(

چرا عزیزمممممممممممم اگه خسته ای برای خوندن یکم به خودت استراحت بده و لذت ببر بعدش هم کم کم شروع کن نه از روزی 10 ساعت

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من پارسال هر چی زور زدم رتبم بالای هزار بود امسال میخوام دوباره بخونم؟به نظرتون مرکز ثبت نام کنم؟؟؟دو ساله الان داره رتبه یک میده ما یک نمیخوایم زیر 300 بشیم باز راضیم
در ضمن این جزوه سینا شریفی که پارسال بچه ها میخوندن کسی داره با کتاب ساختمانهای بلند گلابچی آخه کتابش خیلی گرونه
یه جمع بندی از منابعتونم اگه بدیسن ممنون میشم من تازه میخوام شروع کنم
جزوه هاس شروش نیا بخش تیر و نمودار و پا هم هس؟

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
آآِ« آزمونای آزمایشی رایگان چجوریاس همون موقع باید ج بدیم یا دانلود میکنم بعد جوابشو میل میکنیم؟مرکز 3 مهر آزمون داره

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها من پارسال هر چی زور زدم رتبم بالای هزار بود امسال میخوام دوباره بخونم؟به نظرتون مرکز ثبت نام کنم؟؟؟دو ساله الان داره رتبه یک میده ما یک نمیخوایم زیر 300 بشیم باز راضیم
در ضمن این جزوه سینا شریفی که پارسال بچه ها میخوندن کسی داره با کتاب ساختمانهای بلند گلابچی آخه کتابش خیلی گرونه
یه جمع بندی از منابعتونم اگه بدیسن ممنون میشم من تازه میخوام شروع کنم
جزوه هاس شروش نیا بخش تیر و نمودار و پا هم هس؟
لازمه یه مطلبی رو خدمت همه دوستان عرض کنم و اون اینه که خام تبلیغات هیچ موسسه ای نشید ......شاید این موسسات کمکتون کنند ولی مطمئن باشید معجزه نمیکنن و تا خودتون به خودتون ایمان نداشته باشید و تلاش نکنید مطمئن باشید ره به جایی نمیبرید
همونطور که خیلی از نفرات برتر هیچ کلاسی نرفتن مثل بچه های همین باشگاه که رتبه های خوبی اوردن

و اما بیتا خانم شما باید ببینید چرا پارسال نتیجه نگرفتید و دلیل شکستتون رو ریشه یابی کنید و برطرفش کنید و مطمئن باشید اگه اینکارو بکنید و با اراده قوی و پشتکار پیش برید موفق میشید

بهترین جمع بندی منابع هم از نظر من تو این پست:#3897

موفق باشید:)

memar_lahijani

عضو جدید
چرا عزیزمممممممممممم اگه خسته ای برای خوندن یکم به خودت استراحت بده و لذت ببر بعدش هم کم کم شروع کن نه از روزی 10 ساعت

ای بابا ... ای بابا ...
10 ساعت ؟؟؟
من باید تو خواب ببینم 10 ساعتو .
خیلی هنر کرده باشم تو این مدت ، بیشترین ساعتی که تو یه روز خوندم 4 ساعت بوده .
عذرا جووون :(... امیدوارم توانش رو پیدا کنم . هم باید سرعت رو بالا ببرم هم ساعت خوندن رو . دعام کن . :gol::gol:

parinush

عضو جدید
دوستای من چرا اینقدر ناراحت و فاز منفی هستید؟:(

اصن به بهشتی و بقیه دانشگاه ها فکر نکنید. حتی به کنکور هم فکر نکنید از خوندنتون لذت ببرید. ازین که یه کلمه بیشتر از معماری یادبگیرید لذت ببرید.

من خودم تازه چند روزی هست شروع کردم و ترم دیگه ترم هفتمه و کلی واحد دارم . احتمال زیاد هم نمیرسم که بخونم :D اما دچار نا امیدی نمیشم .

شما هم نا امید نباشید و ادامه بدید.

بچه ها خلاصه ی کتاب بانی مسعود تو باشگاه بود. اما خیلی غیر واضح بود ( کیفت عکس پایین بود) کسی با کیفیت ترش رو نداره؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ... ای بابا ...
10 ساعت ؟؟؟
من باید تو خواب ببینم 10 ساعتو .
خیلی هنر کرده باشم تو این مدت ، بیشترین ساعتی که تو یه روز خوندم 4 ساعت بوده .
عذرا جووون :(... امیدوارم توانش رو پیدا کنم . هم باید سرعت رو بالا ببرم هم ساعت خوندن رو . دعام کن . :gol::gol:

انشاله درست میشه فقط باید برنامه ریزی کنی مهندس ............................انشاله که همه تون موفق باشید.................. نگران نباشید من هنوز شروع نکردم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازمه یه مطلبی رو خدمت همه دوستان عرض کنم و اون اینه که خام تبلیغات هیچ موسسه ای نشید ......شاید این موسسات کمکتون کنند ولی مطمئن باشید معجزه نمیکنن و تا خودتون به خودتون ایمان نداشته باشید و تلاش نکنید مطمئن باشید ره به جایی نمیبرید
همونطور که خیلی از نفرات برتر هیچ کلاسی نرفتن مثل بچه های همین باشگاه که رتبه های خوبی اوردن

و اما بیتا خانم شما باید ببینید چرا پارسال نتیجه نگرفتید و دلیل شکستتون رو ریشه یابی کنید و برطرفش کنید و مطمئن باشید اگه اینکارو بکنید و با اراده قوی و پشتکار پیش برید موفق میشید

این اکادمی که همش گفته بیاین جزوه های منو بخونید...
این جزوه هارو میشه تهیه کرد؟؟

ستاره90

عضو جدید
چرا داریی همشواین ترم بر میداری
پایان نامه رو چنتا واحدو بزار بعد عید ....

.سلام دوستم.اخه خوابگاهیم و اینکه نمی تونم غیر از پایان نامه بقیه اشونو بزارم برای ترم بعد و برای همون پایان نامه هم اگه بخام تمدید کنم. احتمال اینکه خوابگاه بهم ندن هست. بهر حال همشونو باید بگذرونم. حساب کردم دیدم روزی سه تا 4 ساعت بیشتر نمیشه وقت گذاشت واسه درس خوندن به هر حال میدونید معماری فکر کردن لازم داره نمی تونی بگی یک ساعته میبندم میرم درس میخونم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تازه شدی عین من، انگار دنبالم کردن:biggrin:
(یه چیزی بگم قبلش از مارال خبری نیست ها:cool:)
بچه ها جونم خواهش میکنم جوابمو بگین خوب دیگه:razz:
دوستان سیستمهای ساختمانی یعنی همون چیزایی که تو درک رفتار سازه گلابچی میخونیم؟؟؟؟؟
:confused:
مارال بنا ب نصیحت دوستان ترک نت و باشگاه کرده:cool: البته بهتون سر میزنم ک از غم دلتنگی من ب درستون لطمه نخوره:redface::gol::D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام
ی فایل صوتی تو نت پیدا کردم در مورد : (آموزش نحوه تست زدن زبان انگلیسی … مربوط به تستهای ردینگ) استاد قاضی مرادی (از اساتید پارسه )
امیدوارم مفید باشه براتون
موفق باشید
دانلود

رمز در صورت نیاز :
www.Archi-arch.com یا www.naghsh-negar.com

یه نفر لطف میکنه یه جای راحت آپ کنه
آخه ایمیل منو قبول نمیکنه:cry:

http://s5.picofile.com/file/8139461234/ghazimoradi.wma.html
:gol:

alirad

عضو جدید
این اکادمی که همش گفته بیاین جزوه های منو بخونید...
این جزوه هارو میشه تهیه کرد؟؟

جزوه های آکادمی رو میتونین از رو سایتش بردارین...عضو سایت بشین و تو بخش دانلود جزوه هارو گذاشتن...اونایی هم که نیستن رو اگه برین خود موسسه از اتشاراتش آقای گلریز همشو میتونین بگیرین!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچچچچه هاااا کممممک....نمیدونم چم شده....از مود درس خوندن اومدم بیرون:(یه چیزی بهم تجویز کنین اننننرژی بگیرم

امروز یه نگا به زبان عمومی ارشد مدرسان انداختم....درسنامش چرا اینطوریه؟؟؟

خخخخییییلی ریز همه چیو توضیح داده....آدم یه چیزایی رو هم که ذاتی بلده قاطی میکنه...:Dبه نظرتون در این حد ریز سوال میدن؟؟؟
اصلا می ارزه که آدم به خاطر 5 تا دونه سوال کتاب به اون کت و کلفتی بخونه؟
؟نظر شما چیه؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچچچچه هاااا کممممک....نمیدونم چم شده....از مود درس خوندن اومدم بیرون:(یه چیزی بهم تجویز کنین اننننرژی بگیرم

امروز یه نگا به زبان عمومی ارشد مدرسان انداختم....درسنامش چرا اینطوریه؟؟؟

خخخخییییلی ریز همه چیو توضیح داده....آدم یه چیزایی رو هم که ذاتی بلده قاطی میکنه...:Dبه نظرتون در این حد ریز سوال میدن؟؟؟
اصلا می ارزه که آدم به خاطر 5 تا دونه سوال کتاب به اون کت و کلفتی بخونه؟
؟نظر شما چیه؟؟؟

بشین بخون که من شروع کنم نمیرسی بهم هاااااااااااااا بدو بخونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
برا زبان به نظرم اول درک مطلب بعدش هم لغت ته اش هم گرامر ادم اینجوری سرمایه گذاری کنه بهتر نتیجه میده

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بشین بخون که من شروع کنم نمیرسی بهم هاااااااااااااا بدو بخونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
برا زبان به نظرم اول درک مطلب بعدش هم لغت ته اش هم گرامر ادم اینجوری سرمایه گذاری کنه بهتر نتیجه میده
درک مطلبا چی شد خانوم مهندس؟!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آره باید به خودم بیام.....فقط برم از این سینوسای لعنتی عکس بندازم بعد....دردش کسلم میکنه نمیذاره فکرمو متمرکز کنم....تااا میخوام کتابو باز کنم خوابم میگیره...فک کنم که صد در صد سینوزیت دارم
عمممرا بذارمممم از من سبقت بگیری....:D

شوخی میکنم توام زودی شرو کن من رقیب موووووخووووام

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها ایوان خانه شعبه تبریز واسه آزمونای حضوری و آنلاینش تخفیف زده اگه میخواین آنلاین ثبت نام کنین از این سایت ثبت نام کنین که تخفیف بخورین www.boed.ir
آزمون رایگان دومشم 21 امه
تازه سمینارم گذاشتن تو تبریز....من فرصت کنم میرم

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی علی آقا.راستش تنها دلیل شکستم خودم بودم و اینکه یه خروار منبع ریختم دور خودم آخرشم نتونستم مرور کنم اینو برای دوستان میگم که من شدم درس عبرت براشون دیگه این اشتباهو تکرار نکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا