مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز برای زبان غیر از 504 باید کتاب تافل هم خونده بشه :]
چه بسا تافل مهتر از 504 هست
بچه ها جونم کتاب زیر ذره بین خیلی عالیه
اگه خواستین کتاب بخرین به زیر ذره بینم فکر کنید
دوستان سیستمهای ساختمانی یعنی همون چیزایی که تو درک رفتار سازه گلابچی میخونیم؟؟؟؟؟:que:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله حتما از مصالح شناسی سوال خواهید داشت. ولی موضوعات خیلی عمقی رو مورد پرسش قرار نمی دن.
حتما سیمان،بتن ، آهک ، گچ ومصالح نوین و نانو رو مطالعه کنید که خیلی مهم هستن...

اون کتابی که معرفی کردین رو بخونیم میتونیم سوالا رو ج بدیم؟؟
عنوان کتابه چیه؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ی فایل صوتی تو نت پیدا کردم در مورد : (آموزش نحوه تست زدن زبان انگلیسی … مربوط به تستهای ردینگ) استاد قاضی مرادی (از اساتید پارسه )
امیدوارم مفید باشه براتون
موفق باشید
دانلود

رمز در صورت نیاز :
www.Archi-arch.com یا www.naghsh-negar.com

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا حالا معماری جهان و سبک شناسی رو 2 بار مرور کردم ومعماری غرب یه بار روزنامه وار و معماری معاصر خوشنویس تقریبا نصف و خلاصه وار معماری اسلامی و ورق تاشده ایین نامه زلزله مبانی سازه معماری و سازه قوس و سازه معاصر جزوه سروشنیا و چند تا باز جزوه خوندم میدونم عقب موندم و کتاب زیاد نخوندم و زیاد توی جزوه ها تمرکز کردم ولی باز سعی میکنم و شما هم انرزی بدین! پلیز!:cry:

به نام خدا من اومدم بخونم یک درس 504+چند صفحه سروش نیا کلا تغطیل شد تا بریم برا مهر یا شاید هم نیمه هاش .....................حالا اگهتا موقع کنکور اندازه شما بخونم باید کلاه ام بندازم هوا ........................انرژی گرفتیییییییییییییی حالا

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ی فایل صوتی تو نت پیدا کردم در مورد : (آموزش نحوه تست زدن زبان انگلیسی … مربوط به تستهای ردینگ) استاد قاضی مرادی (از اساتید پارسه )
امیدوارم مفید باشه براتون
موفق باشید
دانلود

رمز در صورت نیاز :
www.Archi-arch.com یا www.naghsh-negar.com

یه نفر لطف میکنه یه جای راحت آپ کنه
آخه ایمیل منو قبول نمیکنه:cry:

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام دوستان خوبم
در صورت تمایل به استفاده از سایت ممیرایز www.memrise.com برای یادگیری کلمات در کنار استفاده از کتابی مثل زیرذره بین که دیگر دوستان هم پیشنهاد میدن

بعد از خواندن
کلمات 504 از کورس های 504 Essential English Words
و لغات تافل از این کورس ESSENTIAL WORDS FOR THE TOEFL یا این کورس TOEFL Essential Words For Persians

میتوانید از لغات 1100 هم استفاده کنید , نقص های این کورس رو به مرور رفع و آپدیت میکنم ( 920 لغت )
1100 Words You Need to Know(For Persian)

بعضی دیگر از کورس های مفید دوستان تا به حال
زبان عمومی ارشد
Arshad Honarhaye Sakht & Maremat 88-93
Arshad Memari 90-93
MA test in iran
Understanding structures
essential english words(dr.zamani)
Architectural words
A visual dictionary of architecture

آخرین ویرایش:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

dreaamlaand

عضو جدید
به نام خدا من اومدم بخونم یک درس 504+چند صفحه سروش نیا کلا تغطیل شد تا بریم برا مهر یا شاید هم نیمه هاش .....................حالا اگهتا موقع کنکور اندازه شما بخونم باید کلاه ام بندازم هوا ........................انرژی گرفتیییییییییییییی حالا
متشکرم واقعا انرزی دادی:razz::biggrin:
عزیزم مطمعا هستم من که اینجور پیش میرم جای نمیرسم بلکه شما که اینطور عمیق میخونین موفق هستین پس امیدوار باش...حالا شما انرزی گرفتین:):biggrin:;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
متشکرم واقعا انرزی دادی:razz::biggrin:
عزیزم مطمعا هستم من که اینجور پیش میرم جای نمیرسم بلکه شما که اینطور عمیق میخونین موفق هستین پس امیدوار باش...حالا شما انرزی گرفتین:):biggrin:;)

والا من که فعلا درس تعطیلم در حال حاضر یک کار موقت دارم که سرگرم اونم چون می خوام انشاله اگه خدا بخواد با پولش چند تا کتاب بگیرم ........................حالا اگه شد درس هم می خونم ولی در کل نیت دارم کم بخونم ولی با کیفیت چون میدونم هر چی بیشتربخونم دلیلی بر بهتر کار کردن نیست

dreaamlaand

عضو جدید
والا من که فعلا درس تعطیلم در حال حاضر یک کار موقت دارم که سرگرم اونم چون می خوام انشاله اگه خدا بخواد با پولش چند تا کتاب بگیرم ........................حالا اگه شد درس هم می خونم ولی در کل نیت دارم کم بخونم ولی با کیفیت چون میدونم هر چی بیشتربخونم دلیلی بر بهتر کار کردن نیست
من هم موافقم قبلا هم گفتم شما که با کیفیت میخونین بهتر از من نتیجه میگیرین که تند تند روزنامه وار میخونم دست خودم نیست استرس دارم:w10::w06::wallbash: .عزیزم انشاالله هممون هرجا که دوست داریم قبول بشیم:cry:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین جان شما میدونی استادا تبریزش کیان؟
آکادمی تخصصی شعبه نداره توتبریز؟

والا بری سایتی که دادم همه چی دستت میاد....تا اونجایی که میدونم استادای تهرانن...مثل سروش نیا و.....
از آکادمی خبر ندارم...تا اونجایی هم که شنیدم ایوان خانه بهر از بقیس.....انتخاب با شما;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم موافقم قبلا هم گفتم شما که با کیفیت میخونین بهتر از من نتیجه میگیرین که تند تند روزنامه وار میخونم دست خودم نیست استرس دارم:w10::w06::wallbash: .عزیزم انشاالله هممون هرجا که دوست داریم قبول بشیم:cry:

استرس چرا این همه وقت دارید بابا شما الان شروع کردید من نه من الان در واقع سر کار هستم از صب تا ظهر برا نهار میام دوباره عصر میرم تا شب تازه وقتی میام خسته ام و ادامه کارای اونجا را انجام میدم بیا یکی از رقبات کم شد چی بهتر از این ،اگه با استرس می خونی اصلا نخون ارم و راحت بخون نتیجه را بده دست خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه شدی عین من، انگار دنبالم کردن:biggrin:
(یه چیزی بگم قبلش از مارال خبری نیست ها:cool:)
بچه ها جونم خواهش میکنم جوابمو بگین خوب دیگه:razz:
دوستان سیستمهای ساختمانی یعنی همون چیزایی که تو درک رفتار سازه گلابچی میخونیم؟؟؟؟؟
:confused:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان سیستمهای ساختمانی یعنی همون چیزایی که تو درک رفتار سازه گلابچی میخونیم؟؟؟؟؟

فهرست کتاب سیستم های ساختمانی عصرکنکاش ( سیدجوادطباطبایی - سحر قلیچی )

بخش اول : سازه های کششی

............... فصل اول : سازه های کابلی
............... فصل دوم : سازه های غشایی
............... فصل سوم : سازه های هوا فشرده

بخش دوم : سازه های فشاری

............... فصل چهارم : سازه های قوسی
............... فصل پنجم : سازه های طاقی
............... فصل ششم : سازه های مصالح بنایی

بخش سوم : سازه های کششی و فشاری

............... فصل هفتم : سازه های خرپایی
............... فصل هشتم : سازه های کش بستی
............... فصل نهم : سازه های فضاکار

بخش چهارم : پوسته های نازک

...............فصل دهم : سازه های پوسته ای

بخش پنجم : سازه های خمشی

...............فصل یازدهم : سازه های ورق تاشو
...............فصل دوازدهم : سازه های قابی و طره ای
...............فصل سیزدهم : سازه های پیش تنیده

بخش ششم : ساختمان های بلند

...............فصل چهاردهم : ساختمان های بلند

پیوست 1 : سیستم های ساختمانی آینده
پیوست 2 : معمار+مهندس=ساختار
پیوست 3 : سازه به مثابه معماری

آخرین ویرایش:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه شدی عین من، انگار دنبالم کردن:biggrin:
(یه چیزی بگم قبلش از مارال خبری نیست ها:cool:)
بچه ها جونم خواهش میکنم جوابمو بگین خوب دیگه:razz:

آره گلم بیشترش تو درک رفتار و سازه در معماری میخونیم ولی پارچه های کششی و پوسته ها ورق تاشده و سازه های فضاکار کتاب جدا هم دارن ........

ستاره90

عضو جدید
سلام دوستان میشه منو راهنمایی بکنید . من ترم اخر کارشناسیم . 17 واحد دارم با پایان نامه مرمت،طرح5،،کارورزی ،دو واحد عمومی
از طرفی هم میخام ارشد شرکت کنم . به نظر شما میتونم بخونم . نمی دو نم چرا احساس میکنم .اگه امسال قبولنشم یا ندم وقت تلف شده زیاد داشتم چون اگه ساله دیگه بدم مهر 95 میرم سرکلاس؟خواهشا بگید شما جای من بودید چیکار میکردید.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان میشه منو راهنمایی بکنید . من ترم اخر کارشناسیم . 17 واحد دارم با پایان نامه مرمت،طرح5،،کارورزی ،دو واحد عمومی
از طرفی هم میخام ارشد شرکت کنم . به نظر شما میتونم بخونم . نمی دو نم چرا احساس میکنم .اگه امسال قبولنشم یا ندم وقت تلف شده زیاد داشتم چون اگه ساله دیگه بدم مهر 95 میرم سرکلاس؟خواهشا بگید شما جای من بودید چیکار میکردید.

من اگه جای تو باشم هم درس می خونم هم برای ارشد چون حتی اگه قبول نشی یکم رای سال بعدت هموار کردی جدی میگم اگه قرار باشه همه همون سال اول قبول شن دیگه هیچی البته اگه روزانه می خوای سخته ولی با غیر انتفاعی و پیام نور می تونی قبول شی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول جواد عزتی : ای بابا .. ای بابا ... ای بابا
همش به خودت بستگی داره عزیزم، دلت بخواد قبول شی شهید بهشتی هم قبول میشی ، نخوایی هم نمیشه، منم 21 واحد دارم مهر +پایان نامه +طرح 5!
تلاش کنیم خدا رو چه دیدی
من که تا الان خدا میدونه چیزی حفظ نکردم ، گاهی وقتها یه درسایی رو روزنامه وار نگاه کردم
امیدوار باش دوست خوبم

این دانشگاه شهید بهشتی چیه که همه آرزوشون شده من که یک نفربه شخصه هر شب خوابش رو می بینم ، می شه مهر سال دیگه یکی از صندلی های کلاس ارشد معماری شهید بهشتی مال ما بشه . ای امام رضا توکل کردیم به تو عیدی از امام رضا سال بعد قبولی ارشد معماری روزانه شهید بهشتی .

memar_lahijani

عضو جدید
این دانشگاه شهید بهشتی چیه که همه آرزوشون شده من که یک نفربه شخصه هر شب خوابش رو می بینم ، می شه مهر سال دیگه یکی از صندلی های کلاس ارشد معماری شهید بهشتی مال ما بشه . ای امام رضا توکل کردیم به تو عیدی از امام رضا سال بعد قبولی ارشد معماری روزانه شهید بهشتی .

آی گفتیییییی :redface:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالله به حق امام رضا که هر چی ازش خواستم دادم ، شما و همه بچه هایی که ارزو دارن(و خودم:redface:) شهید بهشتی قبول شیم;)
چه میکنید بادرسها؟ چیا خوندید؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینم ایشالا که زود خوب شی:gol::gol::w36:
بچه ها من امروز انتخاب واحد دارم.درسته دو ترمم مونده هنوز ولی چون واحد زیاد برداشته بودم الان واحدام تو این ترم پخش و پلان:biggrin:
بچه ها نمیدونم چرا استرس گرفتم:cry:زندگیم افتاده رو دور تند....بدو بدو شده:w34:
بچه ها کسی میدونه بهترین دانشگاه های ایران از لحاظ رتبه برا معماری (مثلا معماری به معماری ) کدومان؟.....صرفا واسه انگیزه گرفتن بدونیم خوبه;)

flower m

عضو جدید
درس ایستایی مبحث ستون و تنش و کرنش جزء مباحث سوالات کنکور نیست ؟ نمی خواد این مبحث هارو بخونیم ؟ :cry:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این دانشگاه شهید بهشتی چیه که همه آرزوشون شده من که یک نفربه شخصه هر شب خوابش رو می بینم ، می شه مهر سال دیگه یکی از صندلی های کلاس ارشد معماری شهید بهشتی مال ما بشه .

به به آق مَهَندیس ....
خوش اومدی........صفا آوردی به پایپک.......
شهید بهشتی که خوراک خودته .........

بچه ها کسی میدونه بهترین دانشگاه های ایران از لحاظ رتبه برا معماری (مثلا معماری به معماری ) کدومان؟.....صرفا واسه انگیزه گرفتن بدونیم خوبه;)

1.دانشگاه تهران
2.شهید بهشتی
3.علم و صنعت
4.تربیت مدرس
و دوستان

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

به به اقای مهندس والا من که گیر شهید بهشتی نیستم زیاد همون مدرس هم روزانه بیاریم که حوالی تهران باشیم بازم شکر ....................................... انشاله عیدی ما باشه سال دیگه این موقع دانشگاه تهران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا