ممنون..لعنتی هر منبعی یه چی گفته ..مثلا سبک شینکل نئوکلاسیسم بوده ولی کلا التقاطی کار میکرده-
یه سوال ...این سبک های احیایی التقاطی حساب میشن یا نه؟؟؟؟![]()
التقاط گرایی یا الکتسیسم یعنی ترکیبی از جند سبک
ممنون..لعنتی هر منبعی یه چی گفته ..مثلا سبک شینکل نئوکلاسیسم بوده ولی کلا التقاطی کار میکرده-
یه سوال ...این سبک های احیایی التقاطی حساب میشن یا نه؟؟؟؟![]()
وقتی من پیش مشاور رفتم ... گفت تجهیزات و مولد ها خیلی مهم است ...سلام یه سوالی بنده دارم...ممنون می شم پاسخ بدین
1 تو تاسیسات مکانیکی اون بخشای مربوط به تعیین ظرفیتا و ابعاد و در مجموع مساله ها تو کنکور میاد؟
2 تا الان از منابع ارشد نرسیدم عناصر و مصالحو بخونم به نظر شما می رسم بخونم یا .................................................................................................................................................................ولش کنم؟
متدين 2 خيلي خوبهبچه ها متدین باشگاه و خوندیدن؟؟ با جزوه ای که مرکز میده چه فرقی داره!!مال مرکز خیلیی بد خطه خب!
اونجاهايي كه عدد و رقم داره تايم نزار كه چرتهسلام یه سوالی بنده دارم...ممنون می شم پاسخ بدین
1 تو تاسیسات مکانیکی اون بخشای مربوط به تعیین ظرفیتا و ابعاد و در مجموع مساله ها تو کنکور میاد؟
2 تا الان از منابع ارشد نرسیدم عناصر و مصالحو بخونم به نظر شما می رسم بخونم یا .................................................................................................................................................................ولش کنم؟
بچه ها جاتون خالی رفتم تو هوا زیرصفر نشستم بستنی خوردم نمیدونین چه صفایی داشت جای همگی خالی![]()
کتابش هست و چزوه pdf نداره، البته چندتامقاله از شاهین حیدری هست.بچه ها کسی جروه تنظیم شرایط حیدری رو داره ؟
اینم جزء منبع است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها کسی جروه تنظیم شرایط حیدری رو داره ؟
خب اینم واسه نور می خونن!اینم جزء منبع است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكربه دور جدیدی از سوالات محله(!) با اجرای ex5*ser خوش آمدید!!!!
در این مسابقه هوش و فکر مهم نیست !!ببخشید البته که مهمه و هر کی که نتونه به این سوالات جواب بده یه ............. است!
واما سوالات.............
1.در پوسته های استوانه ای هر چه طول استوانه کم شود ، تنش های طولی به شکل .......قوسى؟!؟ برشى؟؟؟ نمى دونم خب!!!.......... در می آیند.
2.زمان واخنش،مدت زمانی است که پس از قطع منبع صدا ، تراز فشار صدا .......يادم نى هنوز مرور نكردم!..... دسی بل افت می کند.
3.هم تراز شدن کف کابین با کف تمام شده طبقه در محل ورودی آسانسور را تراز .....؟؟؟؟؟؟؟؟......... گویند.
4.سیستم .ديافراگم.سیستمی است افقی یا تقریبا افقی که نیروی جانبی را به اجزای مقاوم عمودی منتقل می کند.
5.در سقف زین اسبی ، تنش های حلقه های محدب ..فشارى..... و تنش های حلقه های مقعر ...كششى.... می باشد.
پاسخ ها روز شنبه ساعت 21:30 پس از گفتگوی ویژه خبری.......
به دور جدیدی از سوالات محله(!) با اجرای ex5*ser خوش آمدید!!!!
در این مسابقه هوش و فکر مهم نیست !!ببخشید البته که مهمه و هر کی که نتونه به این سوالات جواب بده یه ............. است!
واما سوالات.............
1.در پوسته های استوانه ای هر چه طول استوانه کم شود ، تنش های طولی به شکل عرضی؟قوسی؟محوری؟در می آیند.
2.زمان واخنش،مدت زمانی است که پس از قطع منبع صدا ، تراز فشار صدا 60 دسی بل افت می کند.
3.هم تراز شدن کف کابین با کف تمام شده طبقه در محل ورودی آسانسور را تراز .............. گویند.
4.سیستم دیافراگم سیستمی است افقی یا تقریبا افقی که نیروی جانبی را به اجزای مقاوم عمودی منتقل می کند.
5.در سقف زین اسبی ، تنش های حلقه های محدب فشاری و تنش های حلقه های مقعر کششی می باشد.
به دور جدیدی از سوالات محله(!) با اجرای ex5*ser خوش آمدید!!!!
واما سوالات.............
1.در پوسته های استوانه ای هر چه طول استوانه کم شود ، تنش های طولی به شکل فکر میکنم میره به سمت عمودی یا همون خطی...خووو هر چی کشیده باشه قوسیه اما اونم زیاد کشیده شه میره ب سمت افقی... در می آیند.
2.زمان واخنش،مدت زمانی است که پس از قطع منبع صدا ، تراز فشار صدا .60..... دسی بل افت می کند.
3.هم تراز شدن کف کابین با کف تمام شده طبقه در محل ورودی آسانسور را تراز .تراز طبقه شدن...کلک از تو مقررات سئوال در میاری..... گویند.
4.سیستم دیافراگم.....سیستمی است افقی یا تقریبا افقی که نیروی جانبی را به اجزای مقاوم عمودی منتقل می کند.
5.در سقف زین اسبی ، تنش های حلقه های محدب .فشاری.. و تنش های حلقه های مقعر ..کششی.. می باشد.
بععععله....................همون سویسیه دیگه.که تو آلپ زندگی میکنهمثلن دونستن این مطلب چه کمکی به معماری می کنه
زمان واخنش،مدت زمانی است که پس از قطع منبع صدا ، تراز فشار صدا 60 دسی بل افت می کند.
یک ذره فایده آنچنانی نداره
و هزاران جمله از این جملات برین ببینی معماری اصیل چه طوری هست
همه شما زاها حدید رو می شناسید اون برنده جایزه پریتزکر هست ولی آیا زمتور رو که اون هم اتفاقا برنده این جایزه هست می شناسید؟
مثلن دونستن این مطلب چه کمکی به معماری می کنه
زمان واخنش،مدت زمانی است که پس از قطع منبع صدا ، تراز فشار صدا 60 دسی بل افت می کند.
یک ذره فایده آنچنانی نداره
و هزاران جمله از این جملات برین ببینی معماری اصیل چه طوری هست
همه شما زاها حدید رو می شناسید اون برنده جایزه پریتزکر هست ولی آیا زمتور رو که اون هم اتفاقا برنده این جایزه هست می شناسید؟
الان یچیزی به نظررم اومد شاید انرژی زا باشه ... به جای جمله این میگم و یه دعا براتون میکنم
امروز تو اتوبوس یهو صدای یه پیرمرد برام جلب توجه کرد برگشتم نگاشون کردم ناخواگاه دیدم دوتا پیرمرد که موهاشون سفید سفید بود کنارهم نشستن و یکیشون تو گوش اون یکی یچیزی میگه و اون یکی هی قاه قاه میخنده ...یه لحظه رفتم تو فکر ..یعنی میشه پیر بشم تو اتوبوس کناردوستم بشینم و برام حرف بزن و من بی هیچ دغدغه ای از ته دل بخندم و کسی مث من باشه اونروز و ارزو کن ارامش من داشته باشه ..
براتون دعا میکنم تو همه شزایط سخت زندگیتون ارامش داشته باشین حتی اگه عزیزی از دس دادین حتی اگه بی عدالتی دیدین حتی خیلی چیزهای ناراحت کننده دیگه ... امیدوارم همیشه امید داشته باشین خوش باشین و بی دغدغه لبخند به لب داشته باشین
امین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |