مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sadaf1369

عضو جدید
لطفا بهم یک کتاب تست برادروس فنی که کتابای گلابچی روپوشش بده معرفی کنید و اینکه منکه عناصرو مصالح هیچی نخوندم الان چی بخونم که زودتموم شه

sadaf1369

عضو جدید
یک کتاب تست زبان تخصصی هم معرفی کنید بهم لطفا.کتاب رستگارپور سوالاشم باید حل کنم؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا بهم یک کتاب تست برادروس فنی که کتابای گلابچی روپوشش بده معرفی کنید و اینکه منکه عناصرو مصالح هیچی نخوندم الان چی بخونم که زودتموم شه
به نظرم تستهای هنرهای ساخت رو بزن.برای زبانم همونا ون هنرهای ساخت و کنکورای معماری گدشته سعی کن تو اولویتت باشه

andi

عضو جدید
سلام بچه ها و خسته نباشین .
من برای معاصر به راهنماییتون نیاز دارم .
کم خوندمش و جزوه یا کتابی هست که تو این مدت باقیمونده , بتونه کمکم کنه تو زدن تستای معاصر کنکور .
لطفا راهنماییم کنین , مرسی .:que:
چرا هیچکس توجه نمی کنه اینجاااااااا؟؟؟؟!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جمله های دیشب

جمله های دیشب

-در زمین عشقی نیست که زمینت نزند ، آسمان را دریاب . . .

-مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند
اما خوشبختی دیگران همیشه در جلو دیدگان آنهاست

-
کسی باش که عمری با تو بودن ، یک لحظه ، و لحظه ای بی تو بودن ، یک عمر باشد

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من لینک دانلود سوال های کنکور کنکاش خریدم ... اما لینک کار نکرد ... زنگ زدم رسیدگی نکردند !!! ... .
اصلا به روی خودشون نیوردند !!! .
پول هم به حساب برنگردوندند !!! .
این چنین ادمهایی داریم !!! .:(
به نظر من جزوه نسیم و مانا عالی هستند !!!... برای تست سوالات کنکور بزنید ! .

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر از پاسخ دهندگان گرامــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:w33::w33::w33::w33:

واما پواسخ (!).............

1.در پوسته های استوانه ای هر چه طول استوانه کم شود ، تنش های طولی به شکل ................. در می آیند.منحنی!خطوط دور نیروها رو میگه و می تونین به جزوه های خانه عمران و عصرکنکاش مراجعه کنین.یعنی اگه طول زیاد باشه ،بالا در داخل تیر در قسمت بالا ، تنش فشاری و در پایین تیر ، تنش کششی ولی اگه تیر کوتاه بشه به جایی می رسه که تو تیر تو قسمت بالا و پایین،کششی می شه و تو وسط ،فشاری .
2.زمان واخنش،مدت زمانی است که پس از قطع منبع صدا ، تراز فشار صدا ............ دسی بل افت می کند.60 دسی بل
3.هم تراز شدن کف کابین با کف تمام شده طبقه در محل ورودی آسانسور را تراز .............. گویند.
هم طبقه شدن
4.سیستم ............سیستمی است افقی یا تقریبا افقی که نیروی جانبی را به اجزای مقاوم عمودی منتقل می کند.دیافراگم
5.در سقف زین اسبی ، تنش های حلقه های محدب ....... و تنش های حلقه های مقعر ....... می باشد.
فشاری ، کششی کابلی

و اما!!!!!!!!!!!!!!
سری جدید با سوال های تاریخ!!!!!

1.قدیمی ترین مدرسه ایران بهمراه سبک و دوره.......
2.قدیمی ترین مناره ایران...........
3.اولین مسجدی که قوس های تیزه دار تو اون استفاده شد........
4.باشکوه ترین دوره هنر ایرانی...........
5.کدام بنا در خراسان به موزه آجر معروف است............
6.تو وسط حیاط مسجد عتیق شیراز چه چیزی هست..............
7.سه بنا ی معروف که ستاوند توشون بکار رفته رو بگین........
8.پایتخت کویر کجاست..............
9.ساقه مخروطی پاکار گنبدی رو چی می گن............
10.ساقه استوانه ای پاکار گنبد رو چی می گن.............

این دوتا کمی تخصصی و کارپشته ها جواب بدین

11.گنبد داخلی این بنا از نوع بیز و گنبد خارجی ان از نوع شبدری تند می باشد.................
بناش معروفه و اولین بنای 4 ایوانی می باشد.
12.
گنبد داخلی این بنا از نوع بستو و گنبد خارجی ان از نوع رک می باشد................
52 گز ارتفاع داره و جز خوش تناسب ترین بناها می باشد.

جواب ها چهارشنبه شب ساعت 21:30 بعد اخبار ساعت 21!
:D

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
-برنده می گوید مشکل است ، اما ممکن
و بازنده می گوید ممکن است ، اما مشکل . .

-از خدا پرسیدم:خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟ خدا جواب داد : گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر.
با اعتماد زمان حالت را بگذران و بدون ترس برای آینده آماده شو.
ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز .
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن.
زندگی شگفت انگیز است فقط اگربدانید که چطور زندگی کنید،
مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای 1 نفر
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی
كوچك باش و عاشق.. كه عشق می داند آئین بزرگ كردنت را
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
فرقى نمی كند گودال آب كوچكى باشى یا دریاى بیكران...
زلال كه باشى، آسمان در توست

-زندگي را نخواهيم فهميد اگر ديگر آرزو کردن و رويا ديدن را از ياد ببريم و جرات زندگي بهتر داشتن را لب تاقچه به فراموشي بسپاريم فقط به اين خاطر که در گذشته يک يا چند تا از آرزوهايمان اجابت نشدند.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

1.قدیمی ترین مدرسه ایران بهمراه سبک و دوره.......اگه قدیمی بخوایم بگیم بر میگرده به دوره ایلام اما من یه جا خوندم مدرسه جندی شاهبور البته بماند ک مدرسه خرگرد هم شاید باشه اما به نظر من همونهاییه ک گفتم...بسته به گزینه های تستی داره
مناره میل اژدها قبل از اسلام بعد از اسلام میشه مناره ساوه بعد از مناره ساوه مناره پامنار هست
مسحد نائین؟؟؟یه جا فکر کنم خوندم اینو گفته بود...
سلجوقی؟؟؟
رباط شرف؟؟
6.تو وسط حیاط مسجد عتیق شیراز چه چیزی هست..............خدایخانه یه بنایی ک بر روی حوض هست...تنها بنایی ک به این شکل است...از مهمترین بناهای صدر اسلام
7.سه بنا ی معروف که ستاوند توشون بکار رفته رو بگین........ستاوند اگه اشتباه نکنم فضایی بود ک از سه طرف بسته و ستون آوند بنایی ک از 3 طرف باز (همش این دو تا رو با هم قاطی میکنم:cry:)اینجوری باشه کاخ اختصاصی کوروش و کاخ بار عام کوروش و کاخ آپادانای تخت جمشید ستاوند دارند...
8.پایتخت کویر کجاست..............نمیدونم شاید اصفهان باشه شایدم یزد
9.ساقه مخروطی پاکار گنبدی رو چی می گن............؟؟؟؟؟؟؟؟نخوندم هنوز
10.ساقه استوانه ای پاکار گنبد رو چی می گن.............؟؟؟؟؟؟نخوندم هنوز

11.گنبد داخلی این بنا از نوع بیز و گنبد خارجی ان از نوع شبدری تند می باشد.................
مسجد زواره؟؟؟؟؟
12.
گنبد داخلی این بنا از نوع بستو و گنبد خارجی ان از نوع رک می باشد................گنبد قابوس

[/QUOTE]
حالا چرا اینقدر دیر جوابهارو میزاری؟؟؟زودتر بزار برو سر سئوالهای بعدی...

آخرین ویرایش:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
تشکر از پاسخ دهندگان گرامــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:w33::w33::w33::w33:

واما پواسخ (!).............

1.در پوسته های استوانه ای هر چه طول استوانه کم شود ، تنش های طولی به شکل ................. در می آیند.منحنی!خطوط دور نیروها رو میگه و می تونین به جزوه های خانه عمران و عصرکنکاش مراجعه کنین.یعنی اگه طول زیاد باشه ،بالا در داخل تیر در قسمت بالا ، تنش فشاری و در پایین تیر ، تنش کششی ولی اگه تیر کوتاه بشه به جایی می رسه که تو تیر تو قسمت بالا و پایین،کششی می شه و تو وسط ،فشاری .
2.زمان واخنش،مدت زمانی است که پس از قطع منبع صدا ، تراز فشار صدا ............ دسی بل افت می کند.60 دسی بل
3.هم تراز شدن کف کابین با کف تمام شده طبقه در محل ورودی آسانسور را تراز .............. گویند.
هم طبقه شدن
4.سیستم ............سیستمی است افقی یا تقریبا افقی که نیروی جانبی را به اجزای مقاوم عمودی منتقل می کند.دیافراگم
5.در سقف زین اسبی ، تنش های حلقه های محدب ....... و تنش های حلقه های مقعر ....... می باشد.
فشاری ، کششی کابلی

و اما!!!!!!!!!!!!!!

1.قدیمی ترین مدرسه ایران بهمراه سبک و دوره.......
2.قدیمی ترین مناره ایران....
4.باشکوه ترین دوره هنر ایرانی
دوره رازی
6.تو وسط حیاط مسجد عتیق شیراز چه چیزی هست
خدایخانه
8.پایتخت کویر کجاست
یزد

12.
گنبد داخلی این بنا از نوع بستو و گنبد خارجی ان از نوع رک می باشدگنبد قابوس

فقط همینو بلد بودم............اخه نخوندم تاریخ........شرمنده:redface:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w33:

1.قدیمی ترین مدرسه ایران بهمراه سبک و دوره.......من خونده بودم شوش
بعد اسلام یا قبل اسلام؟؟؟؟؟؟ .....مناره ایاز؟؟؟؟؟؟/
جامع نائین
سلجوقی....شیوه اگه میگفتی میشد پارتی؟؟؟؟
5.کدام بنا در خراسان به موزه آجر معروف است...........
.2 تا موزه آجر کاری داریم یکی مقبره امیر اسماعیل اون یکی رباط شرف نمیدونم کدومش خراسانه
6.تو وسط حیاط مسجد عتیق شیراز چه چیزی هست..............خدایخانه
7.سه بنا ی معروف که ستاوند توشون بکار رفته رو بگین.......
.کاخ کوروش....هشت بهشت اصفهان .....و نمیدونم
ندارد ....یزد
گریو
اربانه

جامع زواره ...نمیدونم منظورت از اولین بنای چهار ایوانی مدرسه مسجد ؟؟؟؟؟؟؟ ...
12.
گنبد داخلی این بنا از نوع بستو و گنبد خارجی ان از نوع رک می باشد................مشه قابوس

اینم از جوابای من

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جمله های دیشب..

جمله های دیشب..

-خداوند هیچ قفلی را بدون کلیدش خلق نمی کند و هیچگاه مشکلات را بدون راه حلشان سر راهتان قرار نمی دهد . به او اعتماد کنید

-قدر عزیزانی که در زندگی تان هستند را بدانید چون هیچگاه نمی دانید چه وقت دیگر کنارتان نخواهند بود

-بزرگترین آزمون ایمان زمانی است که آنچه را می خواهید بدست نمی آورید،با این حال قادرید بگویید : خدایا شکرت

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

و اما!!!!!!!!!!!!!!

1.قدیمی ترین مدرسه ایران بهمراه سبک و دوره.......فخریه سبزوار(دیلمی)
تاریخانه؟؟!
رازی
چهلستون...کاخ آینه خانه...عالی قاپو
گریو
اربانه

11.گنبد داخلی این بنا از نوع بیز و گنبد خارجی ان از نوع شبدری تند می باشد.............
مسجد جامع زواره
12.
گنبد داخلی این بنا از نوع بستو و گنبد خارجی ان از نوع رک می باشد................گنبد قابوس

اینم جوابای نصفه نیمه من:redface::D

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

- هیچ دلیلی وجود ندارد که به خاطر چیزی که نمی توانید تغییرش دهیدخود را دچار استرس کنید.به پیش روید و قوی تر شوید.

-زندگی از لحظاتی خاص تشکیل شده که باعث می شود که ارزش زیستن داشته باشد. اوقات گرانبهای بسیاری وجود دارند که به دلیل استرس و سبک زندگی شتاب زده،آنها را از دست می دهیم. باید از این سرعت بکاهیم و بدانیم که زنده بودن و عشق ورزیدن چقدر قیمتی است

-وقتی خداوند شرایط سختی را پیش رویتان قرار می دهد ، خودش نیز شما را در عبور از آن یاری خواهد کرد. زندگی آسان نیست، گاهی شادی، گاهی غصه. اما در هر بالا و پایین درسهایی می آموزید که باعث قوی شدنتان می گردد.

اینم صلوات پیامبر برای ارامش قلبتون : http://s5.picofile.com/file/8106838184/salavat.wav.html

آخرین ویرایش:

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان.ممنون بابت مشارکت همه درمورد کنکور...
به من مشاره بدین لطفا..من تازه الان یعنی حدود یک ماه مونده به کنکور به صورت جدی دارم درس میخونم چون قبلش مشغول کار بودم...لطفا بگین الان چطوری بخونم اگه منابع وخلاصه هایی که دوستان توی سایت گذاشتن بخونم نتیجه میگیرم یا همون کتاب های اصلی بخونم...

arefeh

کاربر ممتاز
این ex5*ser دقیقا مثل سازمان سنجش و نظام مهندسیه...میگه فلان روز جوابهارو میزارم اما همچینان بعد از گذشت چند ساعت پاسخنامه برروی سایت قرار نگرفته....
البته فکر کنم داره از رو آرامگاه گوهر شاد و مسجد گوهر شاد اسکیس میزنه...بنده خدا وقت نکرده...خخخخخخخخخخخخخخ هاااااااااااااااا....:biggrin:
آقا بدجور حالمون گرفته شده یکی بیاد راهنمایی بکنه...من چیکار کنم با این زبان با این درک عمومی...این دو تا روووو روانم شده....:razz:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ex5*ser دقیقا مثل سازمان سنجش و نظام مهندسیه...میگه فلان روز جوابهارو میزارم اما همچینان بعد از گذشت چند ساعت پاسخنامه برروی سایت قرار نگرفته....
البته فکر کنم داره از رو آرامگاه گوهر شاد و مسجد گوهر شاد اسکیس میزنه...بنده خدا وقت نکرده...خخخخخخخخخخخخخخ هاااااااااااااااا....:biggrin:
آقا بدجور حالمون گرفته شده یکی بیاد راهنمایی بکنه...من چیکار کنم با این زبان با این درک عمومی...این دو تا روووو روانم شده....:razz:
:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر از پاسخ دهندگان گرامــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

1.قدیمی ترین مدرسه ایران بهمراه سبک و دوره.......فخریه سبزوار دیلمی
مناره ایاز
مسجد نایین
دوره سلجوقی و قرن 5 و سبک رازی
رباط شرف در سرخس
خدایخانه
از این هم راحتتر ،ستاوند تعاریف متعددی داره که عبارتند از:40 ستونی که از سه طرف بازه-ایوانی که سقفش با ستون های 4 طرف نما ساخته شده و......هر جا یه تعریفی زده پس زیاد به تعریف گیر ندین.مثل 40 ستون اصفهان و عالی قاپو و آرامگاه سعدی و ......
8.پایتخت کویر کجاست..............یزد(بنا به گفته استاد پیرنیا)
9.ساقه مخروطی پاکار گنبدی رو چی می گن............گریو
اربانه
مسجد زواره
12.

اینم عارفه است!

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واسه اونا که خسته شدن و دارن خسته میشن...مدیونین اگه نخونین:)

واسه اونا که خسته شدن و دارن خسته میشن...مدیونین اگه نخونین:)

چند کلمه حرف با بچه های کنکوری.

-نمیدونم تا حالا این ادمهایی رو که میرند کوه رو دیدید یا نه؟ به سه دسته تقسیم میشوند. دسته اول همون هایی هستند که همون اول راه یه جا اطراق میکنند و خیلی زود از ادامه صعود سر باز میزنند من به اینا میگم واگذار کننده ها دسته دوم اونایی هستند که تا دو سه تا کمپ رو خوب میان اما دیگه بعدش خسته میشن و بیخیال ادامه مسیر میشن اینا اسمشون شرکت کننده ها هستند دسته سوم هم اونهایی هستندکه از اول عزمشون جزم بوده که قله رو فتج کنند و تا به اخر با تمام توان ادامه میدهند اینا رو میگم پیشروها....

کنکوری ها هم دقیقا همین شکلی هستند. دسته اول اونا هستند که هر سال میان پرس و جو میکنند و کلی این ور اونور میکنند که کنکور چی کار کنیم کی شروع کنیم و این جرفها اما خیلی زود به بهانه های مختلف بیخیال میشند. خیلی از شما به این طور ادمها برخورد کردید...

دسته دوم همون شرکت کننده ها هستند همون هایی که کلی پول کلاس و کتاب و هزار تا چیز دیگه میدن اما با شنیدن چند تا خبر نا امید کننده خیلی سریع از ادامه راه منصرف میشوند و یا سرعتشون خیلی کم میشه اینها اونهایی هستند که تحمل فشار و سختی ندارند و همیشه هر جا که شده به بهانه های مختلف از زیر کار پرفشار فرار کردند...

دسته اخر رو هم که همتون بهتر از من میشناسید اونهایی که این قدر میرن تا به قله برسند...

۲- تو یه همایشی در ارتباط با کنکور شرکت کرده بودم که یکی از مشاورها جرف جالبی زد میگفت یه سری مطالعات اماری انجام دادیم دیدیم اکثر بچه ها تو دو دوره زمانی تلاششون خیلی کم میشن و به اصطلاح شل میکنند دوره اول برای اونهایی که از تابستون شروع میکنند اواخر تابستون هست و دوره دوم برای اونهایی که از مهر ماه شروع میکنند اواخر پاییز علتش هم این است که هم بعد چند ماه بی وقفه تلاش کردن خسته میشن هم اینکه اون نتایچی که از خودشون انتظار داشتند نرسیدن مثلا تو پاییز تو ازمونهای ازمایشی رتبه خوبی کسب نکردند و ی تو تابستون هر کاری میکنند نمیتونند به برنامه هایی که برای تابستون خودشون ریختند برسند و به همین علت ناامید میشن...

۳- یه مثالی خوندم تو یه کتاب به اسم سندروم نیاگارا. این سندرم میگفت که آدمها وقتی میفتند تو یه رود خروشان اولش شروع میکنند تند تند پارو زدن بعد با ارومتر شدن رود و عادت کردن با اوضاع کم کم فشار پارو زدن ادمها هم کمتر میشه تا جایی که این پارو زدن به طور کامل قطع میشه و ادمها خودشون رو به طور کامل در مسیر رود قرار میدن همین جور با مسیر رودحرکت میکنند (بدون برنامه و بی هدف) بعد یهو وقتی به خودشون میان که میبینند چند متر دیگه میرسند به آبشار نیاگارا و پرت میشن پایین حالا هی پارو رو دستشون میگیرند شروع میکنند به پارو زدن ولی دیگه اون موقع دیر شده و افاقه ای نمی کنند تو کنکورم زیاد دیدم از این دست ادمها که اولش کلی تقلا میکنند و تلاش بعد کم کم این تلاش هاشون کم و کمتر میشه تا جایی که تقریبا به صفر میرسه بعد یکی دو ماه مونده به کنکور دوباره تلاش هاشون شروع میشه غافل از اینکه اون موقع دیگه فایده ای نداره...

۴- توی فیلم بوی خوش زن ال پاچینو یه دیالوگ معروف داره که میگه همیشه میدونستم راه خوب چیه راه بد چیه ولی هیچ وقت راه خوب رو نرفتم میدونی چرا؟ چون سخت بود....احتمالا همتون میدونید که برای قبول شدن تو کنکور باید چی کار کرد. باید چهار ماه بی وقفه تلاش کرد اما خوب به بهانه های مختلف از این کار سر باز میزنید؟ چرا؟ چون سخته....

۵- نمیدونم چند تاییتون عضو فیسبوک هستید. اصلا بهش سر میزنید یا نه. فیسبوک پنج سال پیش رو یادتون میاد؟ اون موقع ها که تازه کار بود؟ یادتونه کلا چقدر مزخرف بود؟ تو این پنج سال دیدید به کجا رسیده؟ تا حالا دیدید فیسبوک تو یه ماه هیچ اپدیتی نداشته باشه؟ فیسبوک در سایه بدون اینکه مزاحمتی ایجاد کنه دائم در حال بهتر و بهتر شدنه. دائم داره قابلیت های جدید اضافه میکنه و خودشو بهبود میده. احتمالا بگید این دیگه چه ربطی به کنکور داره... کلا مستقل از کنکور تو هر مرحله از زندگی باید تا لحظه اخر تلاش کنی و هیچ وقت دست از بهتر شدن بر نداری. فیسبوک اگه میخواست فکر کنه که الان دیگه تکمیله و چیز دیگه ای نیاز نداره شاید دو یا سه سال پیش دست میکشید اما همیشه داره خودشو بهتر میکنه هر روز داره چیزهای جدید اضافه میکنه و هیچ وقت این اپ دیتهاش تمومی نداره...هر روز که دست از تلاش بر داریم و فکر کنیم دیگه نمیشه کاری کرد اون روز رو از دست دادیم.... اگه میخواهی تو زندگیت به جایی برسی باید فیسبوکی باشی یعنی دائم در حال تلاش باشی و دائم سعی کنی پیشرفت کنی .. پیشرفتها یه شبه حاصل نمیشه بلکه کم کم این تغییرات به وجود میاد تو شما....

۶- تا حالا به امارها دقت کردید؟ میگن ۲۰ درصد جوون های ما بیکارند میگن ۱۰ درصد معتادند میگن ۳۰ درصد مشکل اعصاب دارند یا امار های کنکور که میگه ۵۰ درصد قبول نمیشند یا .....
تا حالا شده از اون ور به امارها دقت کنید؟ مثلا امار اول یعنی اینکه هشتاد درصد سر کارند امار دوم یعنی اینکه ۹۰ درصد جوونها معتاد نیتسند امار سوم یعنی شاید ۷۰ درصد مشکل اعصاب ندارند امار سوم یعنی ۵۰ درصد قبول میشن خود شما تا حالا شده بگی چرا جز ۵۰ درصد قبولی نباشیم؟ چرا جز هشتاد درصدی که کار داریم نباشیم؟ و ... این قضیه یه علت داره اونم اینکه ساختار مغز انسان این طوریه که خبرهای بد رو زودتر میگیره... دیدید دستتون رو بگذارید رو اب جوش چه سریع عکس العمل نشون میدید؟ حالا از یه جای گرم بیاین زیر کولر چقدر طول میکشه تا بدنتون حال بیاد؟ مسئله اینجاست که ذهن انسان به صورت انی خبرهای بد رو دریافت و پردازش میکنه اما برای پردازش خبرهای خوب کمی زمان میبره.. و طولانی تر از خبرهای بد میشه.... پس اگه دائم دارید خبر بد راجع به کنکور میشنوید تعجب نکنید ذهنتون این جوره و این طور عادت کردید به فکر کردن...به خودتون یه کم فرصت فکر کردن بیشتر بدید شاید تو همون خبرها خبرهای خوب هم وجود داشته باشه....

خیلی حرف زدم این چند سطر رو خالی گذاشتم که یه کم فکر کنید به این چیزهایی که گفتم فکر کنید شاید به دردتون بخوره. کنکور دادن فقط درس خوندن مداوم نیست. اول از همه باید بتونی روحیه خودتو حفظ کنی. اینایی که گفتم شاید بتونه تو حفظ روحیه تون کمک کنه شایدم وضع این قدر خراب باشه که هیچ کاری نشه کرد... به هر حال اگه میخواستم دوباره کنکور بدم لااقل تا خود کنکور سعی میکردم خیلی به اخبار منفی توجه نکنم و تمام تلاشم رو بکنم سعی میکردم اسیر سندروم نیاگارا نشم و تلاش کنم اون راهی رو که میدونم درسته و سخته رو ادامه بدم.. تلاش میکردم خیلی زود قانع نشم و تا رسیدن به قله دست از کار نکشم و از همه مهمتر تمام تلاشم رو میکردم که لا اقل برای یه بار که تو عمرم شده تمام تلاشم رو برای یه کار بکنم تا بعدا حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورم
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل اگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم....
http://manesht.ir منبع :

arefeh

کاربر ممتاز
تشکر از پاسخ دهندگان گرامــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

1.قدیمی ترین مدرسه ایران بهمراه سبک و دوره.......فخریه سبزوار دیلمی
مناره ایاز
مسجد نایین
دوره سلجوقی و قرن 5 و سبک رازی
رباط شرف در سرخس
خدایخانه
از این هم راحتتر ،ستاوند تعاریف متعددی داره که عبارتند از:40 ستونی که از سه طرف بازه-ایوانی که سقفش با ستون های 4 طرف نما ساخته شده و......هر جا یه تعریفی زده پس زیاد به تعریف گیر ندین.مثل 40 ستون اصفهان و عالی قاپو و آرامگاه سعدی و ......
8.پایتخت کویر کجاست..............یزد(بنا به گفته استاد پیرنیا)
9.ساقه مخروطی پاکار گنبدی رو چی می گن............گریو
اربانه
مسجد سبزوار
12.

اینم عارفه است!

چرا سئوالات پاسخهاش عوض شده؟؟؟؟:confused:میگم سازمان سنجشی اینجوری میکنی:razz:...
الان مسجد سبزوار اولین 4 ایوانیه؟؟؟مگه زواره نی؟؟؟:confused:
در رابطه با عکس نه اشتباه کردی این نیستم من...یه عکس دیگه بزاری راحتتر میتونم نظرمو بگم:D

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا سئوالات پاسخهاش عوض شده؟؟؟؟:confused:میگم سازمان سنجشی اینجوری میکنی:razz:...
الان مسجد سبزوار اولین 4 ایوانیه؟؟؟مگه زواره نی؟؟؟:confused:
در رابطه با عکس نه اشتباه کردی این نیستم من...یه عکس دیگه بزاری راحتتر میتونم نظرمو بگم:D
:surprised:
زواره است!اون قدر کامنت زدی که منم قات زدم!
اون عکس هم دقیقا تویــــــی!:D

arefeh

کاربر ممتاز
:surprised:
زواره است!اون قدر کامنت زدی که منم قات زدم!
اون عکس هم دقیقا تویــــــی!:D

ازت متنفرررررم...خود سنجشی.....همش نیگاااااااااااه...ج غلط میده....واه واه واه...سنجش سنجش سنجش.....حتی راهیان ارشدم نیستی...خود خود سنجشی

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-قوی بمانید چون همه چیز بهتر خواهد شد. شاید اکنون هوا طوفانی باشد اما تا ابد باران نخواهد بارید.

-خدایا! می دانم بی عیب نیستم ، می دانم که گاهی تو را فراموش میکنم، می دانم که ایمانم دچار لغزش شده، می دانم گاهی خونسردی ام را از دست می دهم . اما ازاینکه مرا بی قید و شرط دوست داری و فرصت دیگری به من می بخشی تا از نو آغاز کنم ، سپاسگزارم!

-بیدارشدن برای دیدن روزی دیگر یک نعمت است.آن را دست کم نگیرید .قدرش رابدانید و خوشحال باشید از اینکه زنده اید..

تمام شدن ماه صفر و شروع ماه ربیع الاول بهتون تبریک میگم دوستان

آخرین ویرایش:

نااا

عضو جدید
سلام دوستان اینجا کسی هست تو مفطع کارشناسی ارشد باشه؟؟؟
من واقعه دنبال یه پروپوزال واسه درس روشهای تحقیق میردم کسی داره کمکم کنه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.