مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم چند تا سوال فنی واسه کسایی که فنی رو خوب بلدن:
سوال ها بترتیب از آسون به سخت چیده شده اند.
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.کابلی(کششی)
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد.دیوار برشی
3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟دیوار برشی مقابله با نیروهای جانبی وافقی
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟پوسته علاوه بر فشار و کشش،در مقابل برش هم مقاومت داره
5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟قطعا مفصلی

جواب ها رو شب می گم،البته با توضیح!سخت ترین سوالی که می بینید ، سوال شماره 5 می باشد و هر کی پاسخ بده ،واقعا کارش محشره!!!!;)

امیدوارم درست باشه;)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم یک کششی باشه
2دیوار برشی
3 دیوار برشی نیروها رو در امتداد محور طولی تحمل میکنه..در مقابل نیروهای افقی مقابله میکنه
4 سازه های پوسته ای در مقابل فشار و کشش و برش مقاومت میکنه...
5 قاب و دیوار برشی باعث میشه خیلی دیوار صلب بشه...من متوجه سوالت نشدم...ولی فکر کنم درز لرزه ای نیاز باشه

دقت کنید که منظور این سوال ، نوع اتصال ستون های اطراف با دیوار برشی و تاثیر قاب توام با خرپاهای کمربندیه!
دوستان جوابتون رو توضیح بدین.
این سوال برگرفته از کتاب سازه ساختمان های بلند دکتر حجت الله عادلیه!

mrabie

عضو جدید
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد.

3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟

4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟

5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟

جواب ها رو شب می گم،البته با توضیح!سخت ترین سوالی که می بینید ، سوال شماره 5 می باشد و هر کی پاسخ بده ،واقعا کارش محشره!!!!;)

1. کابلی
2. سازه هایی با هسته مرکزی
3.تحمل نیروهای جانبی دیوار برشی
4.تحمل کشش پوسته استوانه ای و قرار گیری تکیه گاهها . فکر کنم ضخامت طاق گهواره ای هم بیشتر باشه
5.اتصال صلب تا رفتار سازه ها با هم هماهنگ باشه :razz:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد.
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟
5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟

1 تا 4 که مشخصه
یکمی سوالت مبهمه تو قسمت 5
چون خرپای کمربندیه اضافه شده باعث صلبیت میشه ولی اگه همونطور که نوشتی اتصال با ستون باشه منظورت.... مفصلی میشه به نظرم

فکر کنم منظورت اینجا بوده:

1.jpg

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 تا 4 که مشخصه
یکمی سوالت مبهمه تو قسمت 5
چون خرپای کمربندیه اضافه شده باعث صلبیت میشه ولی اگه همونطور که نوشتی اتصال با ستون باشه منظورت.... مفصلی میشه به نظرم

فکر کنم منظورت اینجا بوده:

مشاهده پیوست 184440

سوال کاملا واضحه و برگرفته از خود جمله کتاب می باشد!
شکلی هم که گذاشتی مربوط به تاثیر کمربند میانی و کلاهی بر نمودار خمش سازه می باشد.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به همه افرادی که به این سوال ها جواب دادند یه خسته نباشید گنده!!! تقدیم می کنم!:w30:
samaneh.mhsn
سجی
imah
samsungs3
puyan khan
hanimemar
mrabie
atrali
mitra2470

:w32::w33::w32::w33::w32:
و اما جواب های درست :
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند. کابلی
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد. سازه ساختمان بلند!(به همین سادگی)تو جزوه سینا شریفی و احسان سروش نیا هم اومده.
بعضی ها شروع کردن یه سیستم سازه ای نوین اختراع کردن!!!اون هایی که گفتن دیوار برشی ، به نحوی به جواب نزدیک بودند، ولی بدونین که سازه ساختمان های بلند هم از قوطی ساخته می شه و هم از ترکیب سازه صلب با مهاربندی و ترکیب دیوار برشی با سازه صلب و ....

دیوار برشی علاوه بر تحمل بار ثقلی ،قادر به تحمل نیروهای جانبی ( که می تونه خمش و پیچش باشه ) می باشد ولی دیوار باربر فقط بار ثقلی خودش و هر چی روش باشه رو تحمل می کنه.
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟ پوسته ها قادر به تحمل کشش و برش و فشار می باشند یعنی پوسته استوانه ای می تونه از قابلیت کششی خودش استفاده کنه ولی طاق گهواره ای این قابلیت رو نداره.
استفاده از اتصالات مفصلی،چون اتصالات صلب نمی زارن دیوار برشی از تمام ظرفیت تحمل لنگر ش استفاده کنه یعنی درصد کمی از تحمل لنگر هسته برشی مورد استفاده قرار می گیره. ولی اتصالات مفصلی فقط برش را انتقال می دهند و هیچ لنگری در ستون ها ایجاد نمی کنند و ظرفیت بار محوری ستون هارو افزایش می دهند.
این رو هم کسی توضیح نداده بود یا توضیحش غلط بود.
این عکس رو از کتاب سازه ساختمان بلند دکتر حجت الله عادلی واستون attach کردم ، حتما مطالعه کنید.کتاب قدیمی و نوشته ها رو یجوری بخونین!
1.jpg2.jpg

mehrajavan

عضو جدید
مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) انتشارات عصر کنکاش

مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) انتشارات عصر کنکاش

بچه ها این کتاب در مورد چیه
مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) انتشارات عصر کنکاش ؟
لازمه بخونیم ؟
lg_3fa99_مواد-و-مصالح.jpg

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

mehrajavan

عضو جدید
من فردا قراره این کتاب رو ببینم ، اگه بدرد بخور بود می خرمش و بهت می گم مفیده یا نه.

ممنون . پس منتظر خبرتون هستیم . پس بی زحمت سایر کتاب های کنکاش رو هم نگاه کنید ببینید در چه حدی هستن ؟

آخرین ویرایش:

atrali

کاربر ممتاز
به همه افرادی که به این سوال ها جواب دادند یه خسته نباشید گنده!!! تقدیم می کنم!:w30:
samaneh.mhsn
سجی
imah
samsungs3
puyan khan
hanimemar
mrabie
atrali
mitra2470

:w32::w33::w32::w33::w32:
و اما جواب های درست :
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند. کابلی
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد. سازه ساختمان بلند!(به همین سادگی)تو جزوه سینا شریفی و احسان سروش نیا هم اومده.
بعضی ها شروع کردن یه سیستم سازه ای نوین اختراع کردن!!!اون هایی که گفتن دیوار برشی ، به نحوی به جواب نزدیک بودند، ولی بدونین که سازه ساختمان های بلند هم از قوطی ساخته می شه و هم از ترکیب سازه صلب با مهاربندی و ترکیب دیوار برشی با سازه صلب و ....

دیوار برشی علاوه بر تحمل بار ثقلی ،قادر به تحمل نیروهای جانبی ( که می تونه خمش و پیچش باشه ) می باشد ولی دیوار باربر فقط بار ثقلی خودش و هر چی روش باشه رو تحمل می کنه.
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟ پوسته ها قادر به تحمل کشش و برش و فشار می باشند یعنی پوسته استوانه ای می تونه از قابلیت کششی خودش استفاده کنه ولی طاق گهواره ای این قابلیت رو نداره.
استفاده از اتصالات مفصلی،چون اتصالات صلب نمی زارن دیوار برشی از تمام ظرفیت تحمل لنگر ش استفاده کنه یعنی درصد کمی از تحمل لنگر هسته برشی مورد استفاده قرار می گیره. ولی اتصالات مفصلی فقط برش را انتقال می دهند و هیچ لنگری در ستون ها ایجاد نمی کنند و ظرفیت بار محوری ستون هارو افزایش می دهند.
این رو هم کسی توضیح نداده بود یا توضیحش غلط بود.
این عکس رو از کتاب سازه ساختمان بلند دکتر حجت الله عادلی واستون attach کردم ، حتما مطالعه کنید.کتاب قدیمی و نوشته ها رو یجوری بخونین!
مشاهده پیوست 184469مشاهده پیوست 184470

مرسی دوست خوبم.........البته تو کنکور ازمون توضیح نمیخوان و فقط گزینه درست مد نظره ولی تقریبا منم استدلالی مشابه همین داشتم با این که کتاب دکتر عادلی رو نخوندم.......ولی واقعا دستتون درد نکنه سوال 5 واقعا مفید بود:gol:

حالا من یه سوال میکنم اگه اجازه باشه:

اتصال خرپاهای کمربندی به ستون چگونه است؟(در سیستم های دارای قاب با خرپاهای کمربندی با هسته برشی)

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوست خوبم.........البته تو کنکور ازمون توضیح نمیخوان و فقط گزینه درست مد نظره ولی تقریبا منم استدلالی مشابه همین داشتم با این که کتاب دکتر عادلی رو نخوندم.......ولی واقعا دستتون درد نکنه سوال 5 واقعا مفید بود:gol:

اتصال خرپاهای کمربندی به ستون چگونه است؟(در سیستم های دارای قاب با خرپاهای کمربندی)
جوابش هم یه کلمه است
این طور سیستم ها حتما هسته برشی دارند.................
خرپاهای کمر بندی را می توان یا با اتصالات مفصلی و یا با اتصالات صلب به ستون های پیرامونی متصل کرد.
ولی
اتصالات مفصلی خرپا ها با ستون های اطراف به جهت استفاده از ظرفیت بیشتر دیوار برشی بهتر از اتصالات صلب عمل میکنند.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز من شانسی ک اوردم تابستون پرینتر خریدم...اینگار به دلم افتاده بود ک باید همش پرینت بگیرم...دیروزم رفتم شارژش کردم...اومدم عناصر شریفی و یه سری جزوات سروش نیا و کلی فایل برای آزمون نظام مهندسی پرینت گرفتم....اما اگه تبلتم میداشتیم نیازی به پرینت نبود راحت فایلها رو میبریدم هر جا دوست داشتیم میخوندیم...

بابا من پرینتر دارم هم سیاه سفید هم رنگی ولی خب متاسفانه پرینتر سیاه سفیدم یک طرفه میزنه نمی صرفه این هم برگه بزنم باهاش برا همین دادم بیرون پرینت گرفتن برام انشاله این امتحان ارشد بدم برم یک پرینتر بگیرم که دو طرفه بزنه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اتصال خرپاهای کمربندی به ستون چگونه است؟(در سیستم های دارای قاب با خرپاهای کمربندی)
خوب اگه هسته نباشه که نمیشه ............اونوقت گشتاور چی میشه این وسط یعنی خرپا کاراییشو از دست میده که با این وضعیت اتصال باید صلب باشه دیگه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

atrali

کاربر ممتاز
خوب اگه هسته نباشه که نمیشه ............اونوقت گشتاور چی میشه این وسط یعنی خرپا کاراییشو از دست میده که با این وضعیت اتصال باید صلب باشه دیگه

هسته که داره پویان جان.......ببخشید یادم رفت هستشو بنویسم ولی منظورم همون بود که با هسته هست:)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیزم:
ozra69 mehrnaz.architecنازنین خانوم atrali sara_slash

مرسی از اینکه به تاپیک ما کنکوری های ارشد 92 پیام نور اومدین.ایشالا با روحیه ای که میدین بتونیم کنکور هفته دیگه رو به خوبی پشت سر بذاریم.

واسه همتون ارزوی موفقیت تو کنکور رو دارم:gol::gol::gol:

*.N

عضو جدید
سلام دوستای عزیزم همتون خسته نباشید.بچه ها واسه تنظیم شرایط کتاب قیابکلورو خوبو کامل خوندم یه جزوه کسمایی دارم از باشگاه دانلود کردم به نظرتون اونم بخونم یا همین کتاب کافیه؟؟؟چون هنوز بعضی کتابام هنوز نصفشون مونده با وقتی که باقیه .این بخونم یا نه؟؟؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
:( بچه ها آزمون مرکزو دادین؟ :( واسه همه سخت بود؟ یا فقط من این قدر بد دادم؟

atrali

کاربر ممتاز
به نظر منم سخت بود:(. فقط ایستایی یکمی بهتر بود . من واقعا نمی دونم دیگه چیکار کنم :cry:

ببینید دوستان خوبم این روزها واقعا روزهای ناامید کننده ای واسه همست......من 1 هفته است اصلا هیچی نمیفهمم چون استرس دارم اساسی ولی کسی موفق ودر آخر سر بلند که این روزها رو آروم باشه و زیاد استرس نگیره

در ضمن یه چیزم بگم آزمونای مرکز سختر از کنکور و مبنای سنجش درستی نیست چون سوالاش واقعا ریزه و کنکور شاید 10 درصدش در این حد باشه و خیلی سخت نیست(حالا خودتون انشالله میبینید)

در ضمن خوش به حالتون آزمون شرکت کردید حداقل نقاط ضعفتون رو میفهمید

من که اصلا آزمونی شرکت نکردم چی بگم.......در کل نگران هیچی نباشید;)

mrabie

عضو جدید
ببینید دوستان خوبم این روزها واقعا روزهای ناامید کننده ای واسه همست......من 1 هفته است اصلا هیچی نمیفهمم چون استرس دارم اساسی ولی کسی موفق ودر آخر سر بلند که این روزها رو آروم باشه و زیاد استرس نگیره

در ضمن یه چیزم بگم آزمونای مرکز سختر از کنکور و مبنای سنجش درستی نیست چون سوالاش واقعا ریزه و کنکور شاید 10 درصدش در این حد باشه و خیلی سخت نیست(حالا خودتون انشالله میبینید)

در ضمن خوش به حالتون آزمون شرکت کردید حداقل نقاط ضعفتون رو میفهمید

من که اصلا آزمونی شرکت نکردم چی بگم.......در کل نگران هیچی نباشید;)

به نظرم ازمونای مرکز امسال سخترم شده چون وقتی سوالای سالای قبلو میبینم خیلی بهتره درصدام ... اما خوب حداقلش اینه من خودمو از بین 700-800 نفری که شرکت می کنن می سنجم و میبینم بین اونا در چه حدیم ! اینکه تو ازمونا پیشرفت خاصی نمی کنم با اینکه سعی می کنم بهتر و کامل تر بخونم:(
دقیقا بین این ازمونا اولیش که از همه کمتر خونده بودم بهترین ازمونم بود !

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
منم آزمونو خوب ندادم. مخصوصا درک معماری که حدود 30 درصد زدم
سوالای درکش یه جوری بود
منظرم پایین زدم. سوالاش یکم ناآشنا بود. کسی میدونه از چه کتابی داده بودن؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

من آزمون دادم
زبان و فنش یه خورده آسونتر بود یا من بهتر دادم
تاریخش فوق العاده سخت بود یعنی از فوق العاده هم یه چیزی اون ور تر
درک و منظرشم مثل همیشه بود
حالا باید دید نتیجش چی می شه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم آزمونو خوب ندادم. مخصوصا درک معماری که حدود 30 درصد زدم
سوالای درکش یه جوری بود
منظرم پایین زدم. سوالاش یکم ناآشنا بود. کسی میدونه از چه کتابی داده بودن؟

به نظر منم سخت بود:(. فقط ایستایی یکمی بهتر بود . من واقعا نمی دونم دیگه چیکار کنم :cry:
سلام دوستای گلم
سخت یا آسون بودن ب خودمون مربوط میشه
آزمون این دفه ... اگه تسلط کامل ب جهان داشتیم ... متوسط بود..... راجبه درک هیییییییچ نظری نمیدم خخخخ
و اما منظر ... کتاب نبود.. جزوه ها مد نظرشون بود... مخضوصا بهبهانی و اعتضادی
من شاهچراغیو نخوندم ک ببینم از اونم سوال بوده یا نه
اما وقتای اینجوری ک همش اسمو (مثل اسم کلیسا) یا منظر (اسم پارک ها) رو میارن ... قصدی جز بازی با دانش ما ندارن... ی جورایی خوبه و ی جورایی بد
خوبیش اینه ک من میفهمم ک ضعفم کجاس
و بدیش اینه ک هیچوقت ی کنکور نرمال سوالاش اینجوری نیس و باعث تضعیف روحیه میشه
پس نتیجش هرچی شد بهش توجه نکنید فقط سعی کنید اشکالات رو برطرف کنید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکته طلایی برای آمادگی در ایام کنکور

نکته طلایی برای آمادگی در ایام کنکور

1ـ واقع بینی و تفکر مبتنی بر منطق و همراه با ذهنیت مثبت، رمز اصلی موفقیت شما در ادامه راه است. آنچه مهم به نظر می رسد استفاده از معلومات و فراخوانی مطالب خوانده شده است. بنابر این در هر زمان با توجه به ایام باقیمانده، بر اساس اولویت مطالعه کنید و مطالب قبلی را سازماندهی نمایید. قبل از تسلط کامل بر موضوعات خوانده شده قبلی به سراغ مطالب دیگر نروید. از میان انبوه داوطلبان کنکور، آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر معلومات کافی، توان استفاده از معلومات را داشته باشند گوی سبقت را از دیگران خواهند ربود.

۲ـ از هیجانات روحی خود به بهترین نحو استفاده کنید، کلیه عواملی که ممکن است شما را در ایام امتحانات و نزدیک شدن ایام کنکور مضطرب و نگران سازد نشانه های مثبتی هستند که میزان هوشیاری شما را افزایش می دهند و در صورتی که بتواند آنها را از قبل شناسایی و کنترل کنید نتایج مثبتی نصیبتان خواهد شد بنابراین بدون توجه به عامل به وجود آمدن آن، سعی کنید به عنوان پیام مثبت از آن استفاده کنید تا تصاویر ذهنی شما مثبت شود شما فرصت زیادی ندارید که بخواهید ساعاتی از روز خود را به تجزیه و تحلیل مسائل روانی خود اختصاص دهید بلکه باید بلافاصله نشانه های مثبت حالات روحی خود را شناسایی و پتانسیل حاصل از آن را در راستای اهدافتان مصرف کنید.

۳ـ هر یک از ما دارای سطحی از هوشیاری هستیم که ذهن و بدن ما در آن سطح بیشترین بازده خویش را داراست و به آن سطح اوج عملکرد استرس می گویند (PPSL ـ Performance Stress Peak). برای کنترل استرس درسی در ایام امتحانات و کنکور باید از قبل برنامه ریزی کرد، درک شش عامل کلیدی زیر در این رابطه ضروری است:

الف. آگاهی : باید خودتان با نظارت دقیق متوجه شوید که در چه ساعاتی از روز در نقطه اوج هوشیاری قرار دارید. دروس مشکلتر و مباحث مهمتر را در آن ساعات سازماندهی و مرور کنید.

§ تاریخ و زمان: بعضی اوقات با تغییری کوچک در برنامه های درسی استرس کاهش می یابد.
§موقعیت: از برخورد با آدمها و محیطهای استرس زا دوری کنید. و در صورتی که ممکن نبود، موضع گیری مثبت داشته باشید.
§ احساسات: احساسات و افکار خود رابه مثابه یک خدمتکار بی قید و شرط برای تحقق اهدافتان مورد استفاده قرار دهید.
‌ب. پیش بینی: با تجسم مثبت می توانید مکانیسم های مناسبی برای پیشگیری ایجاد کنید.

‌ج. اجتناب: حتی الامکان سعی کنید حالات خود را به گونه ای تنظیم کنید که تحت تأثیر فشار و استرس نباشید.

‌د. ارزیابی: کنترل و نظارت سیستم مستمر.

‌ه. قاطعیت: با احساسات واقعی خود در یک حالت آرامش و صداقت با خود قرار گیرید و از حقوق خود نیز دفاع کنید. جلوگیری از اتلاف وقت و بهره گیری مؤثر از زمان نوعی دفاع از حقوق خود به شمار می آید.

‌و. اقدام: اغلب برای حل مسائل زندگی خود، فقط فکر می کنیم و کاری مؤثر انجام نمی دهیم . توصیه می شود همین الان در فرصتهای باقیمانده دست به عمل بزنید و با شعار « هر روز بهتر از دیروز » روزهای آتی را به پلهای اصلی موفقیت خود تبدیل سازید.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم
سخت یا آسون بودن ب خودمون مربوط میشه
آزمون این دفه ... اگه تسلط کامل ب جهان داشتیم ... متوسط بود..... راجبه درک هیییییییچ نظری نمیدم خخخخ
و اما منظر ... کتاب نبود.. جزوه ها مد نظرشون بود... مخضوصا بهبهانی و اعتضادی
من شاهچراغیو نخوندم ک ببینم از اونم سوال بوده یا نه
اما وقتای اینجوری ک همش اسمو (مثل اسم کلیسا) یا منظر (اسم پارک ها) رو میارن ... قصدی جز بازی با دانش ما ندارن... ی جورایی خوبه و ی جورایی بد
خوبیش اینه ک من میفهمم ک ضعفم کجاس
و بدیش اینه ک هیچوقت ی کنکور نرمال سوالاش اینجوری نیس و باعث تضعیف روحیه میشه
پس نتیجش هرچی شد بهش توجه نکنید فقط سعی کنید اشکالات رو برطرف کنید
خيلي بد دادما. اومدم خونه تصحيح كردم شوكه شدم. فكر كردم فقط براي من سخت بود. اشتباه زياد زدم. باباااا يكي بياد سر جليه به من بكه شك داري نزننن. نمي تونم نزنم :)))
هر دفعه به خودم مي كم خوب شك داري نزن. دوباره بعد ازمون مي زنم تو سر خودم :))

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي بد دادما. اومدم خونه تصحيح كردم شوكه شدم. فكر كردم فقط براي من سخت بود. اشتباه زياد زدم. باباااا يكي بياد سر جليه به من بكه شك داري نزننن. نمي تونم نزنم :)))
هر دفعه به خودم مي كم خوب شك داري نزن. دوباره بعد ازمون مي زنم تو سر خودم :))
منم خیلی غلط داشتم همیشه... فکر کن 800تا رو ترازم تاثیر داشت
این آزمون ی کم رعایت کردم
امیدوارم جواب بده

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . کسی پاسخ نامه کنکور 92 داره ؟ از کجا پیدا کنم ؟ کتاب من مال پارسال هست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.