مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrajavan

عضو جدید
بچه ها این کتاب در مورد چیه
مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) انتشارات عصر کنکاش ؟
لازمه بخونیم ؟

از بچه ها کی کتاب کنکاش داره ؟؟؟ کیفیت این کتابها چطوره ؟؟؟کدوم کتاب هاشو تهیه کنم ؟؟؟
این کتابها

بچه هایی که این کتاب ها روتهیه کردن نظراتشون رو بگن ؟؟؟

index.jpg

Slide1.jpg

آخرین ویرایش:

shematik

عضو جدید
سلام دوستان
خسته درسا نباشیدددددددددددددد
کسایی که منظر خوندن به نظرتون،
واسه منظر کتاب روحانی و نعیما با جزوه هما بهبهانی کافیه بخونم؟یعنی مطالبو پوشش میده ؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خسته درسا نباشیدددددددددددددد
کسایی که منظر خوندن به نظرتون،
واسه منظر کتاب روحانی و نعیما با جزوه هما بهبهانی کافیه بخونم؟یعنی مطالبو پوشش میده ؟
دوستان به من گفتن منظر کنکاش بگیرم گرفتم به نظرم هم کتاب خوبیه

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-زندگي، هديه‌اي‌ست كه من، هر بامداد كه از خواب برمي‌خيزم، روبان‌هاي دُور آن را به آرامي باز مي‌كنم .كريستين بوبن)

-آنان كه هميشه و مداوم از زندگي گله و شكايت دارند، كمتر از ديگران براي نبرد روزانه آماده هستند.((موسوليني))

-تعلل و عقب انداختن کارها، یکی از شایع ترین راههای فرار از رنج است. آنتونی رابینز

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتابارو نصفشو خوندم
دیگه فرصت خوندن کتاب جدیدو ندارم
یعنی خیلی کمن اینا؟ :cry:
به نظرم اگه اونارو خوندى اوكيه، منظر كنكاش يه مجموعه س از همه اونا، فقط خوبيش اينه كه يه قسمت مبانى نظرى منظر هم داره، و استانداردا، چيزايى كه خوندى شايد اينو پوشش نده. :)

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهیار کجایی داداش بکوب داری میخونی هااااااااااااااااا

راستش زیاد میام اینجا استرس میگیرم . چون بچه ها اینجا خیلی استرس نشون میدن از خودشون ... آره بکوب دارم میخونم مخصوصا این 1 ماه آخر چسبیدم . کتابهای قیابکلو رو سه تاشو در عرض 1 هفته حرفه ای خوندم . میخوام برم سراغ کسمایی ( البته خیلی گذرا میخونمش )
راستی کارتها کی میاد ؟ من زیاد اینجا نمیام از دستم نره یه وقت :)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش زیاد میام اینجا استرس میگیرم . چون بچه ها اینجا خیلی استرس نشون میدن از خودشون ... آره بکوب دارم میخونم مخصوصا این 1 ماه آخر چسبیدم . کتابهای قیابکلو رو سه تاشو در عرض 1 هفته حرفه ای خوندم . میخوام برم سراغ کسمایی ( البته خیلی گذرا میخونمش )
راستی کارتها کی میاد ؟ من زیاد اینجا نمیام از دستم نره یه وقت :)

کارت که معمولا 1 روز قبل از آزمون میاد.حالا خیلی زوده.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان این 1600 تست درک عمومی 300 و خورده ای صفحه است خواستم پرینت بگیرم خیلی در میاد البته صفحاتش یه رویه است و خیلی کوچیک راهنمایی کنید چطوری باید پرینت بگیرم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان این 1600 تست درک عمومی 300 و خورده ای صفحه است خواستم پرینت بگیرم خیلی در میاد البته صفحاتش یه رویه است و خیلی کوچیک راهنمایی کنید چطوری باید پرینت بگیرم

یعنی چی خیب پشا رو هر کدوم توی یک صفحه میفته دیگه در ضمن چک کن پی دی اف من که تا سوال1060جواب داشت ینعی حول حوش 600تا سوال اخر جواب نداره تعداد صفحاتش هم کم نیست به نظرم نگاه کن اگه مال تو نداره خواستی پرینت نگیرشون

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من کتابشو بگیر که بتونی از درس نامشم استفاده بکنی البته جواب سوالاش اینکا فقط گزینه هاشو گفته تشریحی نداره

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی خیب پشا رو هر کدوم توی یک صفحه میفته دیگه در ضمن چک کن پی دی اف من که تا سوال1060جواب داشت ینعی حول حوش 600تا سوال اخر جواب نداره تعداد صفحاتش هم کم نیست به نظرم نگاه کن اگه مال تو نداره خواستی پرینت نگیرشون

به نظر من کتابشو بگیر که بتونی از درس نامشم استفاده بکنی البته جواب سوالاش اینکا فقط گزینه هاشو گفته تشریحی نداره

کتابشو دارم ولی به قول پویا جان تشریحی نیست یعنی من باید نزدیک به 30 تومن پول پرینت بدم نمیشه یه جوری باشه پشت و رو پرینت بشه تعداد صفحاتش هم کمتر بشه تا بشه پرینت گرفت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابشو دارم ولی به قول پویا جان تشریحی نیست یعنی من باید نزدیک به 30 تومن پول پرینت بدم نمیشه یه جوری باشه پشت و رو پرینت بشه تعداد صفحاتش هم کمتر بشه تا بشه پرینت گرفت

ببین چرا من خودم پشت و روگرفتم برگه را به جا عمودی افقی میزاره برا پرینت مشکلی نداره خب اگه داری سوالاتی که تشریحی گفته را از پی دی اف بخون مشکلی نیست اون هم خیلی هاش حتی همون جواب گزینه را هم نداره خیلی هم هست که فقط جواب گزینه را داره حدود 1سوم فکنم تشریحی جواب داشته باشه
مگه برگه چند پرینت میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
بابا من 2000و خورده ای را 67 تومن پرینت گرفتم

saghi23

عضو جدید
ممنون... کتابش چند صفس؟؟با توجه به این زمانی که داریم میشه همشو خوند؟؟

514صفحه حجمش خیلی زیاده-به نطر من اگه پرینت بگیرید که گرون تر میشه پس به صرفه هست-از نطر خوندن صفحاتش راحت خونده میشه-میتونید خلاصه بخشایی رو که ندارید بخونید-من بخش طراحیشو خوندم خوب بود
فهرست:

بخش اول :مبانی نظری و مصادیق (خلاصه کل تاریخ)
بخش دوم تفکر و طراحی معماری(طراحی محصول-فرایند طراحی-زیبا شناسی و سواد بصری)
بخش سوم:مباحثی پیرامون روستا
بخش چهارم:هندسه و ترسیمات معماری
بخش پنجم سوالات و پاسخنامه آزمون کارشناسی(البته بعد از هر درسنامه هم تست داره)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ببین چرا من خودم پشت و روگرفتم برگه را به جا عمودی افقی میزاره برا پرینت مشکلی نداره خب اگه داری سوالاتی که تشریحی گفته را از پی دی اف بخون مشکلی نیست اون هم خیلی هاش حتی همون جواب گزینه را هم نداره خیلی هم هست که فقط جواب گزینه را داره حدود 1سوم فکنم تشریحی جواب داشته باشه
مگه برگه چند پرینت میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
بابا من 2000و خورده ای را 67 تومن پرینت گرفتم
باز من شانسی ک اوردم تابستون پرینتر خریدم...اینگار به دلم افتاده بود ک باید همش پرینت بگیرم...دیروزم رفتم شارژش کردم...اومدم عناصر شریفی و یه سری جزوات سروش نیا و کلی فایل برای آزمون نظام مهندسی پرینت گرفتم....اما اگه تبلتم میداشتیم نیازی به پرینت نبود راحت فایلها رو میبریدم هر جا دوست داشتیم میخوندیم...

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

-رمز موفقیت ۲ کلمه است : تصمیم درست
رمز گرفتن تصمیم درست ۱ کلمه است : تجربه
رمز کسب تجربه ۲ کلمه است
: تصمیم نادرست

-امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد

-زندگی پر است از گره هایی که تو آن را نبسته ای اما باید تمام آنها را به تنهایی باز کنی ،تنهای تنها

ینی کلی گشتم و یاد گرفتم چی جوری ازاین چیزای جینگول مینگول بذارم براتونhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=184268&d=1386694013گفتم استررس کاربالارفته دز انرژی هم زیاد کنم

پیوست ها

• g10090.gif
    g10090.gif
    86.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mh.memar

عضو جدید
با سلام و خسته نباشید به همگی
بچه ها کسی هست که آزمـــون هاي آمــادگي تـسلّط سازمان سنجش (ويژه داوطلبان كارشناسي ارشد معماری 93) مرجله اول تا پنجم که تا حالا برگزار شده است رو داشته باشه؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و خسته نباشید به همگی
بچه ها کسی هست که آزمـــون هاي آمــادگي تـسلّط سازمان سنجش (ويژه داوطلبان كارشناسي ارشد 93) مرجله اول تا پنجم که تا حالا برگزار شده است رو داشته باشه؟؟؟
عریزم کنسل شد فقط آرمونای آخرش ک 3تاست قراره برگزار شه.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها دیگه کبود شدم............:wallbash:

من 5 شنبه و جمعه امتحان نظارتو طراحی دارم............ لطفاااا برام دعا کنید
:hypocrite:
ایشالله هم ارشد فبول مبشب و هم این دو تا رو منم 5 شنبه صبح و بعد از ظهر دارم.....بچه ها چرا جزوه عناصر شریفی اینقدر خامه...شانس رو میبینی...کسی نکته اینها بهش اضافه نکرده کمک کنه؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم چند تا سوال فنی واسه کسایی که فنی رو خوب بلدن:
سوال ها بترتیب از آسون به سخت چیده شده اند.
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد.
3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟
5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟

جواب ها رو شب می گم،البته با توضیح!سخت ترین سوالی که می بینید ، سوال شماره 5 می باشد و هر کی پاسخ بده ،واقعا کارش محشره!!!!;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.
5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟

جواب ها رو شب می گم،البته با توضیح!سخت ترین سوالی که می بینید ، سوال شماره 5 می باشد و هر کی پاسخ بده ،واقعا کارش محشره!!!!;)
كاش تستى شون كنى اونايى كه فنى رو خوبم بلد نيستن يه شانسى داشه باشن! :D

*azadeh*

عضو جدید
بچه ها کسی جزوه منظر مریم حسینی رو نداره ؟اینی که تو سایته تکسپایر شده ،من احتیاج دارم:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كاش تستى شون كنى اونايى كه فنى رو خوبم بلد نيستن يه شانسى داشه باشن! :D
من فن رو خیلی نخوندم گذاشتم اول دی شروع کنم ولی خب :
1-کابلی
2-ستونهای با اتصال گیردار به پی
3-دیوار برشی بار افقی هم تحمل میکنه
3-.فک کنم تو نحوه تحمل نیرو باشه مثلا طاق فقط فشاره......
4-مفصلی یا نیمه گیردار.......:confused:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند. کابلی
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد. ستون گیر دار در پی میشه ... صفحه ی تا شده هم مث طره عمل میکنه
3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟ برشی علاوه بر تحمل نیروی ثقلی برای مهار نیروهای جانبی هم هست
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟ پوسته تو تکیه گاهش با صاق متفاوته ک با سخت کننده ی انتهایی تنش فشاری کششی و برشی عرضیو تحمل میکنه (مثه تیر)
:w05:مفصلی؟

فکر کنم غلط باشن:confused:

samsungs3

عضو جدید

فکر کنم یک کششی باشه
2دیوار برشی
3 دیوار برشی نیروها رو در امتداد محور طولی تحمل میکنه..در مقابل نیروهای افقی مقابله میکنه
4 سازه های پوسته ای در مقابل فشار و کشش و برش مقاومت میکنه...
5 قاب و دیوار برشی باعث میشه خیلی دیوار صلب بشه...من متوجه سوالت نشدم...ولی فکر کنم درز لرزه ای نیاز باشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.کابلی
هر سازه ی مرکبی که دیوار برشی داره و میتونه سازه ی دارای هسته ی مرکزی هم باشه
دیوار برشی هم خمش و هم پیچش رو تحمل میکنه دیوار باربر فقط نیروی ثقلی ....ابعاد دیوار باربر با دیوار برشی متفاوته ........دیوار برشی برای نیرو های جانبیه .......
طاق گهواره ای فقط فشار -پوسته هم کشش و هم فشار .........تحمل نیروی باد و زلزله در پوسته
اتصالات خرپاها به ستون که مفصلیه ..........اتصال دیوار برشی اگر مرکزی باشه گیر دار اگر خارج از مرکز باشه مفصل ......اتصال قاب هم که صلبه دیگه

زیاد سخت نبودااااا.......آقا سخته خدایی ....

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.