مهیار کجایی داداش بکوب داری میخونی هاااااااااااااااااکارتها کی میاد ؟![]()
مهیار کجایی داداش بکوب داری میخونی هاااااااااااااااااکارتها کی میاد ؟![]()
بچه ها این کتاب در مورد چیه
مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) انتشارات عصر کنکاش ؟
لازمه بخونیم ؟
از بچه ها کی کتاب کنکاش داره ؟؟؟ کیفیت این کتابها چطوره ؟؟؟کدوم کتاب هاشو تهیه کنم ؟؟؟
این کتابها
زبان عمومی 200,000 ریال زبان تخصصی معماری 120,000 ریال ایستایی به بیان ساده 120,000 ریال سیستم های ساختمانی در معماری 150,000 ریال مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) 140,000 ریال تنظیم شرایط محیطی و تاسیسات ساختمان 150,000 ریال طراحی فنی و اجزا ساختمان(عناصر و جزئیات) 120,000 ریال تاریخ معماری جهان 120,000 ریال معماری اسلامی 120,000 ریال معماری معاصر 90,000 ریال درک عمومی معماری 300,000 ریال درک عمومی معماری منظر 140,000 ریال
بچه هایی که این کتاب ها روتهیه کردن نظراتشون رو بگن ؟؟؟
منم درک و منظرشو دارم منظرو دارم میخونم خوبه به نظرم
دوستان به من گفتن منظر کنکاش بگیرم گرفتم به نظرم هم کتاب خوبیهسلام دوستان
خسته درسا نباشیدددددددددددددد
کسایی که منظر خوندن به نظرتون،
واسه منظر کتاب روحانی و نعیما با جزوه هما بهبهانی کافیه بخونم؟یعنی مطالبو پوشش میده ؟
دوستان به من گفتن منظر کنکاش بگیرم گرفتم به نظرم هم کتاب خوبیه
به نظرم اگه اونارو خوندى اوكيه، منظر كنكاش يه مجموعه س از همه اونا، فقط خوبيش اينه كه يه قسمت مبانى نظرى منظر هم داره، و استانداردا، چيزايى كه خوندى شايد اينو پوشش نده.این کتابارو نصفشو خوندم
دیگه فرصت خوندن کتاب جدیدو ندارم
یعنی خیلی کمن اینا؟![]()
مهیار کجایی داداش بکوب داری میخونی هااااااااااااااااا
راستش زیاد میام اینجا استرس میگیرم . چون بچه ها اینجا خیلی استرس نشون میدن از خودشون ... آره بکوب دارم میخونم مخصوصا این 1 ماه آخر چسبیدم . کتابهای قیابکلو رو سه تاشو در عرض 1 هفته حرفه ای خوندم . میخوام برم سراغ کسمایی ( البته خیلی گذرا میخونمش )
راستی کارتها کی میاد ؟ من زیاد اینجا نمیام از دستم نره یه وقت![]()
سلام دوستان این 1600 تست درک عمومی 300 و خورده ای صفحه است خواستم پرینت بگیرم خیلی در میاد البته صفحاتش یه رویه است و خیلی کوچیک راهنمایی کنید چطوری باید پرینت بگیرم
به نظر من کتابشو بگیر که بتونی از درس نامشم استفاده بکنی البته جواب سوالاش اینکا فقط گزینه هاشو گفته تشریحی ندارهسلام دوستان این 1600 تست درک عمومی 300 و خورده ای صفحه است خواستم پرینت بگیرم خیلی در میاد البته صفحاتش یه رویه است و خیلی کوچیک راهنمایی کنید چطوری باید پرینت بگیرم
یعنی چی خیب پشا رو هر کدوم توی یک صفحه میفته دیگه در ضمن چک کن پی دی اف من که تا سوال1060جواب داشت ینعی حول حوش 600تا سوال اخر جواب نداره تعداد صفحاتش هم کم نیست به نظرم نگاه کن اگه مال تو نداره خواستی پرینت نگیرشون
به نظر من کتابشو بگیر که بتونی از درس نامشم استفاده بکنی البته جواب سوالاش اینکا فقط گزینه هاشو گفته تشریحی نداره
کتابشو دارم ولی به قول پویا جان تشریحی نیست یعنی من باید نزدیک به 30 تومن پول پرینت بدم نمیشه یه جوری باشه پشت و رو پرینت بشه تعداد صفحاتش هم کمتر بشه تا بشه پرینت گرفت
ممنون... کتابش چند صفس؟؟با توجه به این زمانی که داریم میشه همشو خوند؟؟
باز من شانسی ک اوردم تابستون پرینتر خریدم...اینگار به دلم افتاده بود ک باید همش پرینت بگیرم...دیروزم رفتم شارژش کردم...اومدم عناصر شریفی و یه سری جزوات سروش نیا و کلی فایل برای آزمون نظام مهندسی پرینت گرفتم....اما اگه تبلتم میداشتیم نیازی به پرینت نبود راحت فایلها رو میبریدم هر جا دوست داشتیم میخوندیم...ببین چرا من خودم پشت و روگرفتم برگه را به جا عمودی افقی میزاره برا پرینت مشکلی نداره خب اگه داری سوالاتی که تشریحی گفته را از پی دی اف بخون مشکلی نیست اون هم خیلی هاش حتی همون جواب گزینه را هم نداره خیلی هم هست که فقط جواب گزینه را داره حدود 1سوم فکنم تشریحی جواب داشته باشه
مگه برگه چند پرینت میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من 2000و خورده ای را 67 تومن پرینت گرفتم
عریزم کنسل شد فقط آرمونای آخرش ک 3تاست قراره برگزار شه.با سلام و خسته نباشید به همگی
بچه ها کسی هست که آزمـــون هاي آمــادگي تـسلّط سازمان سنجش (ويژه داوطلبان كارشناسي ارشد 93) مرجله اول تا پنجم که تا حالا برگزار شده است رو داشته باشه؟؟؟
ایشالله هم ارشد فبول مبشب و هم این دو تا رو منم 5 شنبه صبح و بعد از ظهر دارم.....بچه ها چرا جزوه عناصر شریفی اینقدر خامه...شانس رو میبینی...کسی نکته اینها بهش اضافه نکرده کمک کنه؟؟؟بچه ها دیگه کبود شدم............
من 5 شنبه و جمعه امتحان نظارتو طراحی دارم............ لطفاااا برام دعا کنید
كاش تستى شون كنى اونايى كه فنى رو خوبم بلد نيستن يه شانسى داشه باشن!اینم چند تا سوال فنی واسه کسایی که فنی رو خوب بلدن:
سوال ها بترتیب از آسون به سخت چیده شده اند.
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد.
3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟
5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟
جواب ها رو شب می گم،البته با توضیح!سخت ترین سوالی که می بینید ، سوال شماره 5 می باشد و هر کی پاسخ بده ،واقعا کارش محشره!!!!![]()
آخه جواب 1 و 2 هر کدوم یه کلمه است و مال 3 و 4 هم یه جمله کوتاه!!5 همجوابش 2 جمله است!!كاش تستى شون كنى اونايى كه فنى رو خوبم بلد نيستن يه شانسى داشه باشن!![]()
من فن رو خیلی نخوندم گذاشتم اول دی شروع کنم ولی خب :كاش تستى شون كنى اونايى كه فنى رو خوبم بلد نيستن يه شانسى داشه باشن!![]()
فکر کنم غلط باشناینم چند تا سوال فنی واسه کسایی که فنی رو خوب بلدن:
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند. کابلی
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد. ستون گیر دار در پی میشه ... صفحه ی تا شده هم مث طره عمل میکنه
3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟ برشی علاوه بر تحمل نیروی ثقلی برای مهار نیروهای جانبی هم هست
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟ پوسته تو تکیه گاهش با صاق متفاوته ک با سخت کننده ی انتهایی تنش فشاری کششی و برشی عرضیو تحمل میکنه (مثه تیر)
5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟مفصلی؟
جواب ها رو شب می گم،البته با توضیح!سخت ترین سوالی که می بینید ، سوال شماره 5 می باشد و هر کی پاسخ بده ،واقعا کارش محشره!!!!![]()
فکر کنم یک کششی باشهاینم چند تا سوال فنی واسه کسایی که فنی رو خوب بلدن:
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد.
3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟
5.در سیستم های مرکب از دیوار برشی و قاب توام با خرپاهای کمربندی ، بهتر است اتصالات این سیستم با ستون های اطراف چگونه باشد؟
زیاد سخت نبودااااا.......آقا سخته خدایی ....اینم چند تا سوال فنی واسه کسایی که فنی رو خوب بلدن:
1.سازه های .................... خالص ترین و پربازده ترین رفتار سازه ای را دارند.کابلی
2.رفتار این گونه سازه ها شبیه تیر های طره ای عمود می باشد.هر سازه ی مرکبی که دیوار برشی داره و میتونه سازه ی دارای هسته ی مرکزی هم باشه
3.وجه تمایز دیوار برشی و باربر در چیست؟دیوار برشی هم خمش و هم پیچش رو تحمل میکنه دیوار باربر فقط نیروی ثقلی ....ابعاد دیوار باربر با دیوار برشی متفاوته ........دیوار برشی برای نیرو های جانبیه .......
4.فرق پوسته استوانه ای با طاق گهواره ای در چیست؟ طاق گهواره ای فقط فشار -پوسته هم کشش و هم فشار .........تحمل نیروی باد و زلزله در پوسته
اتصالات خرپاها به ستون که مفصلیه ..........اتصال دیوار برشی اگر مرکزی باشه گیر دار اگر خارج از مرکز باشه مفصل ......اتصال قاب هم که صلبه دیگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |