مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ojahan

عضو جدید
سلام به همگی.....بچه ها به نظر شما اگه کسی بخواد الان تازه شروع به خوندن برای کنکور کنه با توجه به اینکه پارسال سازه در معماری، درک رفتار، ابنیه سنتی و زارعی رو خونده ( و الان گرچه چیزی یادش نیست! ولی یه کلیتی یادش هست) باید توی این مدت باقی مونده چه کتاب ها یا جزوه هایی رو بخونه که بتونه جایی قبول بشه؟ فکر می کنین برسم؟ :cry:

تنها لازمه با خودت رو راست باشی امروز فردا نکنی
همین الان از جات بلند شی زمانی که مونه رو در نظر بگیری
ساعت هایی که میتونی در طول روز و هفته درس بخونی هم بنویسی
بعد برای منابعی که می خوای بخونی با توجه به برنامه زمان بندی یه برنامه مینویسی
ضمنا حتما ساعت های خوندنت رو هم یادداشت کن
همچنین بهتره از کتابهایی که قبلا خوندی شروع کنی بعدش هم تستهاش رو بزن
ان شا ا.. که موفق میشی

mehrajavan

عضو جدید
بچه ها من زمانم شدیدا کمه..خواستم یه جمع بندی بکنم ببینید منطقیه و یا اینکه چیزی رو از قلم ننداخته باشم...لطفا
ایستایی و فن
اونهایی ک خوندم و باید مرور بشه:
ساختمانها چگونه عمل میکنند/ساختا+مهندش=معمار/ساختمانهای بتنی/فولادی/
اونهایی ک خوندم اما نصفه مونده و باید تموم بشه +مروز=
طراحی لرزه ای/سازه در معماری/درک رفتار/
اونهایی ک باید بخونم و جز مهمهاست:
فناوری نوین/جزئیات ارتقا دهنده/مبانی سازه (اگه بشه کتابهاشو بخونم فکر کنم بهتره نه؟)
اونهایی ک بیخیال کتاب میشمو تو جزوه جمعش میکنم:
فناوری نوین/کل جزوات سروش نیا ک تو تاپیک بود به همراه سینا شریفی
تنظیم شرایط
خوندم و میخوام مرور کنم:
فیزیک 1
دارم میخونم
فیزیک 2/3
نخوندم و باید وقت بزارم
فیزیک 4(مهمه به نظرتون ک بخونم؟با این زمان کم تا 10 دی؟)
ابنیه سنتی قبادیان (240 صفحه اش رو خوندم)
تاسیسات مکانیکی و الکتریکی
جزوه ایزدی(پارسال خونده بود...خوب بود...حجمش کمه فکر کنم بشه خوندش)
کتاب تاسیسات (نصفه خوندمش وقت بشه میخونم در غیر اینصورت همون ایزدی رو اکتفا میکنم)
زبان
دارم میخونم هر روز
504/تافل
خیلی دوست دارم 1100 رو بخونم...واسه 2 هفته اش رو هم خوندم
گرامر (میزارم از دی به بعد ک خیلی وقتم سرمرور نره)
تاریخ جهان
زارعی (دارم میخونم ساده میشه جمعش کرد)
بانی مسعود(بخش معاصرش داغونم میکنه:cry:/راه حل کمک.....)
تاریخ اسلامی
سبک شناسی/جزوه نسیم/متدین(/فکر کنم کفایت کنه؟؟؟؟)
منظر
کتاب کنکاش /و خلاصه های پارسالم
درک
هنوز متاسفانه نخوندم ولی میشه تست و کتاب عسگری و مشق معماری
حالا دوستان کمکم کنم...اگه چیزی خذف باید بشه و اضافه بشه رو بگن حتما...
آزمون17 بهمنم ک باشه 1 ماه برا مرور فکر کنم کافی باشه...آخه الانم تقریبا داره مرور میشه
حالا نظرتون میگید لطفا؟

به نظرم درک رفتارسازه ، سازه در معماری رو بشین خوب تموم کن
فناوری نوین/جزئیات ارتقا دهنده/ رو سرسری مرور کن یانمی خواد بخونی چون خیلی کم ازش سوال میاد شاید 2تا که اگه جزوات توباشگاه رو بخونی جواب میده_سینا شریفی وسروش نیا )
زبان باید اول از گرامر شروع میکردی . حتما از گرامر رو بشین بخون از همین الان باید تست های سالهای گذشته85-92 رو بزن با نحوه سوالها آشنا شو . یه کتاب هست به اسم درک مطلب استاد تقی زاده که خیلی تعریفشو شنیدم اگه تونستی اون رو تهیه کن که با نوع درک مطلب آشنا میشی . میدونی که 50 درصد سوالهای زبان مربوط به قسمت درک مطلبش هست تو این کتاب توضیح میده که چطوری به گزینه جواب صحیح بدی حتی اگر چند تا از لغاتش رو نمیدونی .
من کتاب زبان عمومی ارشد تالیف زهرا آهنگر و محمد اصفهانی رو بهت پیشنهاد میدم هم گرامرتوضیحداده هم لغات تمام لغات مهم 504 تافل و تمام لغات 10 گذشته کنکور رو .

برای تاریخ جهان و معاصر به نظرم جزوه مانا قابوسی خیلی خوبه . البته برای تاریخ اگه بتونی هر دوره ی تاریخی رو تو ذهنت به صورت تصویر سازی ذهنی تو ذهنت مجسم کنی که تو این دوره چه بناهای بوده مهم ترین ویژگی این دوره چی بوده ، شاخص ترین بناهاش چی بوده و هردوره تاریخی رو با توجه به زمانش تو ذهنت بسپاری مطمئنم نتایج خوبی میگیری .
برای منظرم همون کنکاش خوبه
برای درک هم تا میتونی تست بزن و سعی کن رو هر تست تمرکزکن بعد جواب بدی یعنی قشنگ تمام گزینه ها رو تو ذهنت تجسم کن و جواب بده چون سوالات درک ادراکی و مفهومیه وصد البته که باید به نحوه ی سوالات آشنایی داشته باشی که همون کتاب در ک عسگری کنکاش خوبه

حالا این نظرمن بود . حالا ایشالا بچه های دیگه مشارکت کنن تا به یه جمع بندی نهایی برسیم دیگه تمام وقت بشینیم بخونم دیگه کمتر بیام سرچ کنیم هر روز بیام تو نت که چکار کنیم کلی وقت تلف کنیم .

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

به نظرم درک رفتارسازه ، سازه در معماری رو بشین خوب تموم کن
فناوری نوین/جزئیات ارتقا دهنده/ رو سرسری مرور کن یانمی خواد بخونی چون خیلی کم ازش سوال میاد شاید 2تا که اگه جزوات توباشگاه رو بخونی جواب میده_سینا شریفی وسروش نیا )
زبان باید اول از گرامر شروع میکردی . حتما از گرامر رو بشین بخون از همین الان باید تست های سالهای گذشته85-92 رو بزن با نحوه سوالها آشنا شو . یه کتاب هست به اسم درک مطلب استاد تقی زاده که خیلی تعریفشو شنیدم اگه تونستی اون رو تهیه کن که با نوع درک مطلب آشنا میشی . میدونی که 50 درصد سوالهای زبان مربوط به قسمت درک مطلبش هست تو این کتاب توضیح میده که چطوری به گزینه جواب صحیح بدی حتی اگر چند تا از لغاتش رو نمیدونی .
من کتاب زبان عمومی ارشد تالیف زهرا آهنگر و محمد اصفهانی رو بهت پیشنهاد میدم هم گرامرتوضیحداده هم لغات تمام لغات مهم 504 تافل و تمام لغات 10 گذشته کنکور رو .

برای تاریخ جهان و معاصر به نظرم جزوه مانا قابوسی خیلی خوبه . البته برای تاریخ اگه بتونی هر دوره ی تاریخی رو تو ذهنت به صورت تصویر سازی ذهنی تو ذهنت مجسم کنی که تو این دوره چه بناهای بوده مهم ترین ویژگی این دوره چی بوده ، شاخص ترین بناهاش چی بوده و هردوره تاریخی رو با توجه به زمانش تو ذهنت بسپاری مطمئنم نتایج خوبی میگیری .
برای منظرم همون کنکاش خوبه
برای درک هم تا میتونی تست بزن و سعی کن رو هر تست تمرکزکن بعد جواب بدی یعنی قشنگ تمام گزینه ها رو تو ذهنت تجسم کن و جواب بده چون سوالات درک ادراکی و مفهومیه وصد البته که باید به نحوه ی سوالات آشنایی داشته باشی که همون کتاب در ک عسگری کنکاش خوبه

حالا این نظرمن بود . حالا ایشالا بچه های دیگه مشارکت کنن تا به یه جمع بندی نهایی برسیم دیگه تمام وقت بشینیم بخونم دیگه کمتر بیام سرچ کنیم هر روز بیام تو نت که چکار کنیم کلی وقت تلف کنیم .
ممنونم واسه وقتی ک گذاشتین:)
برای گرامر زبان کتاب رستمی رو دارم...اونم بد نگفته پارسال از 5 تا 3 تا زدم ک درست در اومد...اما راست میگی تو درک مطلب خیلی ضعیفم...اونو باید بیشتر وقت بزارم گفتم کتاب تافل و 504 تموم بشه ک بدونم به یه جایی واسه 10 تا سئوال اول رسیدم بعد برم سر درک مطلب ک حداقل از 2 ساعت زبان در روز 1:30 بزارم برا درک بقیه هم برا مرور لغات....
الان تافل درس 21 و 504 درس 33 ...البته کامل دیگه بلدم و هر روز اینقدر مرور کردم ک دیگه مشکلی ندارم...وقت لغات کنکور میمونه و البته 1100...چون اونم خیلیا پیشنهاد دادن....
برای جهان هم بله مانا قابوسی هم تو برنامم میزارم از اون یادم رفته بود...مرسی از یادآوری...;)
فقط مشکل اصلیه من همون درک...نمیدونم چرا نمیشه....بد تحلیل میکنم فکر کنم...اما به نظرم درست میاد...:cry:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من برای گرامر فعلها ، ضمایر ، مصدر ، صفت و جملات شرطی خوندم و هی یادم میره میخوام همینارو مرور کنم خوبه به نظرتون؟؟به نظرتون نور یا تاسیسات رو نخونم مشکلی پش میاد؟شما دو تا جهان زارعی و یانی مسعود رو میخونین>وای خدا چقدر کار دارم

mahana.g

عضو جدید
منم اومدم گرامر بخونم دیدم همش یادم میره گذاشتم کنار ! چون خیلی زیاده میخوام لغت بخونم بیشتر به جاش!
بانی رو تازه میخوام شروع کنم البته نه همه جاشو گوتیک و رنسانس با بخش 6 کامل! اگه وقت داشتم بقیه رو!
واسه دوره از 1 دی کافیه به نظرتون؟
بچه ها من برای گرامر فعلها ، ضمایر ، مصدر ، صفت و جملات شرطی خوندم و هی یادم میره میخوام همینارو مرور کنم خوبه به نظرتون؟؟به نظرتون نور یا تاسیسات رو نخونم مشکلی پش میاد؟شما دو تا جهان زارعی و یانی مسعود رو میخونین>وای خدا چقدر کار دارم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اومدم گرامر بخونم دیدم همش یادم میره گذاشتم کنار ! چون خیلی زیاده میخوام لغت بخونم بیشتر به جاش!
بانی رو تازه میخوام شروع کنم البته نه همه جاشو گوتیک و رنسانس با بخش 6 کامل! اگه وقت داشتم بقیه رو!
واسه دوره از 1 دی کافیه به نظرتون؟
من دورمو از 10 دی شروع میکنم .ولی از یک دی استانداردشه
راستش منم دل خوشی از این گرامر ندارم بعد از مصدر شاید دیگه نخونم منم زمانها و ضمیر خوندم ققط......بعدش 5 تا سوال میاد که به هوای اینکه گرامر خوندیم چون مسلط نیستیم اشتباه میزنیم

آخرین ویرایش:

mahana.g

عضو جدید
اره دقیقا چون بلاخره همهمون یه ذره که گرامر بلدیم اگه آسون بود میشه زد اما حفظ کردن گرامر جدید خیلی سخته کلی استثنا داره! باز امیدم رو لغات بیشتر :D
برای لغات اول از همه چی مهمه ؟؟؟ 504؟ بعد essesial ?

من دورمو از 10 دی شروع میکنم .ولی از یک دی استانداردشه
راستش منم دل خوشی از این گرامر ندارم بعد از مصدر شاید دیگه نخونم منم زمانها و ضمیر خوندم ققط......بعدش 5 تا سوال میاد که به هوای اینکه گرامر خوندیم چون مسلط نیستیم اشتباه میزنیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی سوالات مدیرت های ساخت یا شهر سازی ها را نداره از پاسخ نامه اش عکس بگیره بزاره

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله ........................................امروز و فردا بر عهده این حقیر
-باید خوب و بد دنیا پذیرفت،وقتی ناراحتی لبخند زد ،به داشته ها عشق ورزید و آنهایی که رفته اند به خاطر سپرد..همیشه ببخشید ولی هرگز چیزی را فراموش نکنید،از اشتباهاتتان درس بگیرید اما هرگز افسوس نخورید،آدمها تغییر می کنند،مشکلات به وجود می آیند،اما یادتان باشد زندگی می گذرد

-ایجاد تغییرات بزرگ زندگی تا حدی ترسناک است.اما می دانید حتی ترسناکتر از آن چیست؟حسرت
-سعی کنید چیزی را به دل نگیرید آنچه که آدمها درباره شما می گویند بازتابی از خودشان است نه شما

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالاه ک سارا زود خوب بشن.

بچه ها انشالاه ههه انشالاه از فردا میخام شروع کنم بازم ،ب نظرتون برای معاصر جزوه قابوسی کافیه؟؟؟؟؟؟
ب جان خودم هم وقتم کمه هم نمیکشم بانی مسعودو حالا چیکار کنم اونایی ک خوندن نظربدن ؟؟
تو این دوهفته میخام مبانی سازه برای معماران با قابوسی اگه تایید کنید با درک منظر کنکاشو بخونم با دوتا جزوه از باشکاه !!پیشنهادی دارید بگید خوشحال میشم تا اسنفاده کنم

simin_sm

کاربر فعال
انشالاه ک سارا زود خوب بشن.

بچه ها انشالاه ههه انشالاه از فردا میخام شروع کنم بازم ،ب نظرتون برای معاصر جزوه قابوسی کافیه؟؟؟؟؟؟
ب جان خودم هم وقتم کمه هم نمیکشم بانی مسعودو حالا چیکار کنم اونایی ک خوندن نظربدن ؟؟
تو این دوهفته میخام مبانی سازه برای معماران با قابوسی اگه تایید کنید با درک منظر کنکاشو بخونم با دوتا جزوه از باشکاه !!پیشنهادی دارید بگید خوشحال میشم تا اسنفاده کنم

بانی رو خوندم یعنی اواخرشم....بخونش ولی مطالب اضافی زیاد داره کنکوری بخونش...
مبانی سازه هم یه جوریه....هر چند واجبه خوندنش..ولی اگه درک رفتار و سازه در معماری رو نخوندی اونا رو اول بخون
امیدوارم بزودی سارا جونم هم خوب شه:(

simin_sm

کاربر فعال
بچه ها مانا قابوسی رو میشه جایگزین زارعی کرد؟اصلا ربطی به هم دارن؟
متدین و عسگری و بانی و پیرنیا رو خوندم یا دارم میخونم....زارعی یاقابوسی هم واجبه؟

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
زارعی که خوندنش واجبه و جز منابع ... اما جزوه خانوم قابوسی قسمتهای مهم بانی مسعود و زارعی ... :gol:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زی مراسمی خاص امروز نور رو از منابعم حذف کردم..............به نطرتون خیلی مهمه؟؟؟؟پارسال که نیومد
برای انرژی معمولا ازش چن تا سوال میاد؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
زی مراسمی خاص امروز نور رو از منابعم حذف کردم..............به نطرتون خیلی مهمه؟؟؟؟پارسال که نیومد
عیب نداره تازه داری میشی مث من اقا سجاد هر روز یک کتاب از سمت راست بر می دارم میزارم سمت چپم که بره جز حذفیات میدونم موقع مرور من اخرش وقت اضافه میارم:biggrin::biggrin::biggrin:
خب به نظرم یک کاری کن حداقل یک نگاه سر سری به چند تا تعریف و واحد بنداز با یکی یا دو فرمول اصلی یک درس نامه توی باشگاه بود به نظرم حداقل واحد توشه توی چند سالی که من سوالات دیدم سوالات ازش خیلی ابکی بود به نظرم در اون حد یک نگاه بنداز،تا اونجا که من شنیدم 2یا3سوالی احتمال داره توی انرژی ازش بیادولی برا فیزیک ساختمون برا انرژی هم تاکید روی 1و2هستش

mahana.g

عضو جدید
منظورت بخش نور قیابکلو هست؟ حداقل جزوشو بخون ، هم حجمش کمه هم نکات مهمه گفته اونجا

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام كسي مي دونه براي اين ازمون مركز معماري كتاب معماري و شهرسازي قرن بيستم رو از كدوم صفحه تا كدوم صفحه بايد بخونيم؟ با تشكرررر

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت بخش نور قیابکلو هست؟ حداقل جزوشو بخون ، هم حجمش کمه هم نکات مهمه گفته اونجا
جزوش کجاست؟؟؟؟
اونایی ک مبانی سازه برامعماران خوندن ب نظرتون متنشم خط ب خط بخونم یا فقط عکساشو نگا کنم؟؟؟؟؟؟

mehranisfahani

عضو جدید
سلام بچه ها ی سوال!!
من واس مرور ی سری کتاب میخوام ک خلاصش کامل باشه تستم داشته باشه... درسنامش چیزیو جا نندازه و همه چیو خلاصه بگه!
مخصوصا واس منظر، درک عمومی و تاریخ؟؟؟
ممنون میشم سریعا راهنماییم کنین
مرسی:heart:

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه شما الان حذف کردید من از اولش حذف کرده بودم
میدونم پست موقت پاک میکنم اما اگه کنکاشو تنظیم شرایطشو داشته باشی ی نگا بنداز

mrabie

عضو جدید
سلااااام كسي مي دونه براي اين ازمون مركز معماري كتاب معماري و شهرسازي قرن بيستم رو از كدوم صفحه تا كدوم صفحه بايد بخونيم؟ با تشكرررر

منم نمی دونم . آخه هر چی نگاه می کنم جنبش های معاصرش مطالب خارج سیلابس هم داره. من یه نگاهی به فصل 5 و 6 انداختم.
نمی دونم توی کتاب بانی مسعود باید نئو مدرن هم خونده بشه ؟؟ من فقط 22 و 23 ـشو خوندم :(

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها خواهشا جواب بدین....برا فن تست چی بزنم برا مرور چه کنم کامل بگین بهم لطفا ;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خواهشا جواب بدین....برا فن تست چی بزنم برا مرور چه کنم کامل بگین بهم لطفا ;)

سوال منم هست!!!خاهشن جواب بدید؟؟
و اینکه مبانی سازه برا معماران فقط عکساشو بخونم یا مطالبشم ؟؟؟؟؟
ممنون میشم ممم

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوش کجاست؟؟؟؟
اونایی ک مبانی سازه برامعماران خوندن ب نظرتون متنشم خط ب خط بخونم یا فقط عکساشو نگا کنم؟؟؟؟؟؟

اگه درک رفتار سازه ها و سازه در معماری را خوندی و خوب بلدی و فهمیدی فقط عکسهای مبانی را نگاه کن ولی اگه خوب نفهمیدی یا نخوندی حتما متنشا بخون

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه درک رفتار سازه ها و سازه در معماری را خوندی و خوب بلدی و فهمیدی فقط عکسهای مبانی را نگاه کن ولی اگه خوب نفهمیدی یا نخوندی حتما متنشا بخون

ممنون از راهنماییت اره مبانی برام تکراری میاد چون اونجا فهمیدم،منظورم اینه با این کتاب حس میکنم قاطی،میکنم با چیزایی ک تو درک ،سازه خوندم ..از این کتاب سوال میاد دیگه؟؟واقعا حیفم اومد بابتش پول دادم وقتی هم ک دیدم همون مطالب ...

آخرین ویرایش:

aytakin69

عضو جدید
واسه ایستایی و فن کتاب محتبی فاطمی خیلی خوبه..خیلی از مطالعات موردی کتابای مختلف رو داره...واسه تستم سوالات سالهای قبل از کتاب کنکاش و اگه وقت کردی سوالات کنکور هنرهای ساختم بخون..:)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه ایستایی و فن کتاب محتبی فاطمی خیلی خوبه..خیلی از مطالعات موردی کتابای مختلف رو داره...واسه تستم سوالات سالهای قبل از کتاب کنکاش و اگه وقت کردی سوالات کنکور هنرهای ساختم بخون..:)

کتاب فاطمی چند تومن؟؟؟؟
من برای فن سوالای مرکز آزمونارو میزنم تست همشو پرینت گرفتم اینام خوبه ؟؟

aytakin69

عضو جدید
کتاب فاطمی چند تومن؟؟؟؟ من برای فن سوالای مرکز آزمونارو میزنم تست همشو پرینت گرفتم اینام خوبه ؟؟
من خریدم 20 تومن..مال مرکز معماریه این کتاب..اره خوبه ولی سوالای کنکور یادت نره مهمترن

وضعیت
موضوع بسته شده است.