مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دارم دیونه میشم برنامه به کل بهم ریخته اون هم دست خودم نبوده،تازه از امروز هم مریض شدم ،فقط 4ساعت خوندم ،به خدا برگه ها504 ام بردم با خودم بیمارستان به زور فقط 2درسش خوندم نمی دونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟
من خیلی دوست دارم قبول شممممممم:cry::cry:
حتی امروز از منابع ام هم کم کردم
بچه ها مایم و دو ماه ،چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم اون هفته حالم بود.
قرار شد 2-3 روز کلا همه چیو بزارم کنار برم عشق و حال.
اگه از نظر روحی و ذهنی خسته ای پیشنهاد میکنم همین کرو کنی و رفرش شی و با انرژی برگردی سر درست.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من دارم دیونه میشم برنامه به کل بهم ریخته اون هم دست خودم نبوده،تازه از امروز هم مریض شدم ،فقط 4ساعت خوندم ،به خدا برگه ها504 ام بردم با خودم بیمارستان به زور فقط 2درسش خوندم نمی دونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟
منم هفته پیش کلا تو دسته و عزاداری و .... بودم +پایان نامه هم دارم +کلی کار که هر روز تو خونه محول میکنن به من ................... اینا رو گفت که بگم همه مشکل دارن تنها شما نیستی

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم هفته پیش کلا تو دسته و عزاداری و .... بودم +پایان نامه هم دارم +کلی کار که هر روز تو خونه محول میکنن به من ................... اینا رو گفت که بگم همه مشکل دارن تنها شما نیستی

منم ک سرخوش تر از همه تازه با شرکت صحبت کردم ک از 4 آذر به مدت 1 ماه نرم شرکت و برم درس بخونم...همه تا آذر تموم کردن و میرن برا مرور من تازه وارد میدون شدم...هاهاها...تازه به قول تو اینها ک نیست خواهر و مادر و برادر و دوست و ....کلی توقعات دارند ک اگه انجام ندیم کلا از نفرین سقط میشیم والاااا:biggrin:خوش باش مثل من و بدون یه نفر هنوز هست ک تازه میخواد شروع کنه عزیزم

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها
من واسه درس زبان خیلی استرس دارم
واسه لغت کتاب 504 و essential words میخونم
و واسه زبان تخصصی کتاب رستگارپور

میخواستم بدونم اینایی که من میخونم واسه کنکور مطلوب هست؟ شماها چی میخونین؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

همینا درسته دوست عزیز +1100

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

مطلوب است ولي نميدونم كافي باشه يا نه
كلا هيچي كافي نيست
خودكشيم كه كنيم بازم يه سري چيزا هست كه نخونديم
بايد تعادل داشت

m.a24

عضو جدید
درنومیدی بسی امیداست /پایان شب سیه سپیداست
وقتی خودتو بسپری دست صاحبت دیگه خیالت راحته ازهمه جا و همه چیز
یادمون نره که بهترین رتبه هارو اونایی گرفتن که ارومتر ازبقیه بودن تاکید میکنم بدون تنش واسترس درس بخونیم تا روش امتحان شده ی موفق هارو درپیش گرفته باشیم
یادمون باشه بهترینها بیشترین هارو ندارن بلکه ار اونی که دارن بهترین استفاده رو میبرن:)

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من منابعمو تقریبا نصف کردم میترسم نرسم تموم کنم.کلا سراپا استرسم از صبح که پا میشم درگیر کتابامم تا شب ولی بزنی رو هم 5 ساعت مفید نمیتونم بخونم

m.a24

عضو جدید
من منابعمو تقریبا نصف کردم میترسم نرسم تموم کنم.کلا سراپا استرسم از صبح که پا میشم درگیر کتابامم تا شب ولی بزنی رو هم 5 ساعت مفید نمیتونم بخونم
یادمون باشه بهترینها بیشترین هارو ندارن بلکه ار اونی که دارن بهترین استفاده رو میبرن:)
کیفیت مطالعه مهمه نه کمیتش تاهرجا که رسیدی از اواسط دی دوره رو تا اخرهفته اول بهمن مرور کن وارهفته دوم درست مث ارمون سراسری از خودت ازمون بگیر اما دو سه روز مونده فقط استراحت کن این رویه منه
اینو گفتم که فکرنکنی بقیه دارن شاخ غول میشکنن
همیشه یه سری سوالا واسه جواب ندادنه سعی کن خودتو خوب برای حواب دادنیا اماده کنی:)

آخرین ویرایش:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه این درصدای منه
زبان 53
فن 30
تاریخ 40
درک 40
منظر 63
رتبه هم 58
بقیه بچه ها هم اگه میتونن بذارن تا حدودش دستمون بیاد

من واسه فن نگرانم کل 2 هفته رو فن میخونم اما بازم تو ازمون خراب میکنم ،از ترس ازمون تو کتابا کلا به ی چیزایی گیر میدم و اسما و ریز به ریز کلمات و همه چی دقت میکنم که گاهی خودمم خندم میگیره:razz:
احساس میکنم ازمونا از جزییات زیاد میدن که کنکور اصلی اینطوری نیس.اما یکی بهم گفت ممکنه کنکورو همینقدر از گوشه ها بدن!!!!!!!!!اره؟!!!:cry:
اينم درصداي من.
زبان ٩٥
فن ٢٠
تاريخ ٥٠
درك ٣٠
منظر ٥٥

رتبه ٦٤
منم بد جور با فن مشكل دارم. بيشتر از ٢٠ نمي تونم بزنم

andi

عضو جدید
سلام بچه ها

من یک پیشنهاد دارم , نارسیس 504 هم خییییییلی خوبه نرم افزار , مثل g5 هست .

payman.shsh

عضو جدید
سلام دوستان متاسفانه من تازه با باشگاه آشنا شدم کاش زودتر عضو میشدم
تا الان درک رفتار سازه ،مبانی سازه برای معماران ، سازه در معماری ، طراحی لرزه ای ، جزییات ارتقا دهنده ، فیزیک 2 ، سبک شناسی پیرنیارو خوندم.خیلی عقیم؟؟
به نطرتون برای معماری غرب چی بخونم؟منطرم هیچی نخوندم تا حالا.کلا بچه های اینجارو دیدم ناامید شدم
ممکنه بهم بگین دیگه چی بخونم

m.a24

عضو جدید
تا الان درک رفتار سازه ،مبانی سازه برای معماران ، سازه در معماری ، طراحی لرزه ای ، جزییات ارتقا دهنده ، فیزیک 2 ، سبک شناسی پیرنیارو خوندم.خیلی عقیم؟؟
به نطرتون برای معماری غرب چی بخونم؟منطرم هیچی نخوندم تا حالا.کلا بچه های اینجارو دیدم ناامید شدم
میبینم که فن رو ترکومدید.
جزوه های متدین و عسکری.
جزوه منظر پارسه و کتاب راهیان درک و مبانیش عالیه.
جزوه های قیابکلو
زبان چی؟

m.a24

عضو جدید
اينم درصداي من.
زبان ٩٥
فن ٢٠
تاريخ ٥٠
درك ٣٠
منظر ٥٥

رتبه ٦٤
دوستم پسشنهاد میکنم اون بخش از فنیا که بادرک تلفیق شدن رو بیشتروبهتربخونید چون سوالات فنی کنکور اصلی مفهومی و عمقی طراحی میشن;)
زبانم مبارک باشه عالی زدین:gol::w11:

m.a24

عضو جدید
واقعا فنو ترکوندم؟؟؟؟زبان فقظ 30 درس از 504
برای ما که حال خوندن این کتابهای دوست عزیزگلاب رو نداریم خوبه والا
مایه چزوه میخونیم هزاربار ازخودمون تعریف و تمجید میکنیم اونوقت یکی پیدامیشه مث شما کتابارو خونده میگه ترکوندم؟واقعا؟؟؟؟
زبانم به نظرم جزوه تافلم بدانلودین حداقل شبی چندتا لغت بخونی ضرر نمیکنین

m.a24

عضو جدید
دوستان ایا اینجا کسی هست که هم اسکیس تازه شروع کرده باشه هم درس بخونه؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوب زدین فن رو به 50 برسونین قظعا اولین
كتاباي فن رو دارما ولي اصلااااا حسش نيست :) از اول از اين درس فن بدم مي اومد.
شمام خيلي عقب نيستين. استرس نداشته باش منظر جزوه بخون با كتاب كنكاش بعد اكه وقت شد شكل ها و نقشه هاي كتاب نعيما رو ببين. تاريخ معاصر هم با قباديان شروع كن بعد برو سراغ باني مسعود. فن رو هم خوب داري مي خوني ادامه بده. زبان رو نمن خودم نمي خونم براي همين نمي دونم كدوم منابع رو معرفي كنم ولي مي توني يه سر به تابيك زبان تو باشكاه بزني.
راستي من با كوشي مي ام اينجا g ch p ندارم. :)))

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اينم درصداي من.
زبان ٩٥
فن ٢٠
تاريخ ٥٠
درك ٣٠
منظر ٥٥

رتبه ٦٤
تبریک میگم به خاطر زبانت مهندس زبانتو ترکوندی ..............فن هم دیگه 4 تا کتابه الکی گندش نکنید ............منظر چی میخونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahana.g

عضو جدید
دوستان سلام من همش از دور پیگیری میکنم مطالبو :D یه سوالی همه داریم منظر میخونین کامل؟ من اصلا سراغ منظر نرفتم؟
واسه تاریخ خلاصه کتابا جایی نیست؟ مثل خلاصه های فن مه مرکز گذاشته بود؟

shima jo0on

عضو جدید
اصلا وضعیت بدی نداری تا اینجا خوبی همه کم و بیش در همین حد هستیم فقط از این به بعدشو محکم بچسب که عقب نمونی:D تفکرت رو مثبت کن ارامشتو داشته باش و با سرعت بیشتر از قبل ادامه بده...به نظر من برای غرب بانی مسعود و قبادیانو بخون قبادیان که ساده تره و خیلی هم زود پیش میره اول بخونش و بعدم بانی مسعودو با دقت بخون برای منظر هم من عصر کنکاشو فقط میخونم خیلی هم راضیم ...موفق باشی دوست عزیزجدید:D;)

• Like
واکنش ها: imah

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سلام من همش از دور پیگیری میکنم مطالبو :D یه سوالی همه داریم منظر میخونین کامل؟ من اصلا سراغ منظر نرفتم؟
واسه تاریخ خلاصه کتابا جایی نیست؟ مثل خلاصه های فن مه مرکز گذاشته بود؟

تاریخ که معلوم نیست از کجا و چجوری بدن ولی من خلاصه جهان زارعی رو که برا کنکاش هست تو بخش جزو ها دیدم............دو تا جزوه نسیم عسگری و مانا قابوسی هم که دیگه خلاصه های معروف تاریخ هستن

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریک میگم به خاطر زبانت مهندس زبانتو ترکوندی ..............فن هم دیگه 4 تا کتابه الکی گندش نکنید ............منظر چی میخونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا زبانو ٨٠ مي زنم. تو اين ازمون اسون بود.
بزركش نكرررردم فقط ازش بدم مي اد خوووب :)

منظر نعيما. شاهجراغي. عناصر منظز سايمون بل. طراحي باغ روحاني. جزوه هاي باشكاه.

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها من از اول ترکیبی خوندم یعنی فنو تاریخو زبانو در کنار هم داشتم حالا میخوام جداشون کنم مثلا تاریخو بخونم تموم شه کلا بعد فنو تموم کنم البته زبان همچنان ثابت میمونه به نظرتون کار درستیه؟؟؟اخه فک نمیکنم که دیگه وقتی برای اشتباه و ازمون و خطا داشته باشم...مرسی اگه نظرتونو بگین:w40:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من از اول ترکیبی خوندم یعنی فنو تاریخو زبانو در کنار هم داشتم حالا میخوام جداشون کنم مثلا تاریخو بخونم تموم شه کلا بعد فنو تموم کنم البته زبان همچنان ثابت میمونه به نظرتون کار درستیه؟؟؟اخه فک نمیکنم که دیگه وقتی برای اشتباه و ازمون و خطا داشته باشم...مرسی اگه نظرتونو بگین:w40:

من هم از هفته پیش سیستمم به این صورت تغییر پیدا کرده تا الان چند تا کتابو که نصفه خونده بودم تونستم تموم کنم و کلی از استرسم کم شده ولی لازمه که حتما مرور بشن

m.a24

عضو جدید
دوستم تارخ خیلی فراره ها؟ایا وقت برای مرور مجددش گذاشتی؟
به این فکرکردی که فن رو فقط میشه در شرایط روحی خوب با وقت ازاد خوب خوند؟

زهر ا

عضو جدید
[لازمه که حتما مرور بشن[/QUOTE]
مگه ما هربازکه می خونیم مرور درس قبل رو نمیکنیم چرا همش درمورد مرور صحبت می شه؟ چی رودوباره مرور کنید؟ نکنه یه باز روزنامه وار خوندید که باز مرورکنید؟ آره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.