مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
In a day,when you don,t come across any problems ,You can be sure that you are travelling in a wrong path
اگر روزی نتونی از عهدهء مشکلات برآیی می تونی مطمئن باشی که تو در یک مسیر اشتباه قدم برداشتی

If you win you need not explain But if you lose should not be there to explain.
اگر تو برنده باشی نیازی به توضیح نداری اما اگر شکست بخوری چیزی برای توضیح دادن نداری.

Don,t compare yourself wiith anyone in this world.If you do so,you are insulting yourself
در این دنیا خودت را با هیچ کس مقایسه نکن اگر اینکار را بکنی خودت را خوار می شماری

Winning doesn,t always mean being first Winning means you,r doing better than you,re done before.
بردن به این معنی نیست که تو همیشه اول باشی بردن به این معنی است که تو بهتر از قبلت باشی

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
به ترتیب:
مبانی سازه برای معماران
جزییات ارتقا دهنده
طراحی لرزه ای
بتن
فولاد
فناوری نوین
فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنند
فصل 3 مبانی طراحی ساختمانهای بلند
پوسته ها و سازه ورق تا شده
نمونه موردی های استاتیک کاربردی و مقاومت مصالح
سیستم های ساختمانی آینده
بقیه جزوه کفایت میکنه
اینا رو بخونید بیمه شدید;)
بچه ها لطفا منو راهنمایی کنین من هنوز نمی دونم واسه ارتقا دهنده چی خوبه پاک گیج شدم :confused:...با این تاکیدی که روی جزیات ارتقا دهنده هست و حجم بالای کتاب نمی تونم کتاب رو بخونم..در حال حاظر 2 تا جزوه دارم سروش نیا و طباطبایی ولی حس می کنم خام هستند باید حفظ کنم و نمی تونم دلچسب بخونمشون.. ایوانخانه و مرکز هم جزوه خوبی نداشتند..نظرتون چیه؟ممنون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاچند تا سوال داشتم:
1-واسه درک کسی یک جزوه خوب از پرسپکتیو ها سراغ نداره که بزاره توی تایپک جزوه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-واسه درک من تا الان تست های سال قبل میزدم با توجه به خوندنم خیلی داغون بازار نمی زندم ولی امشب که اومدم شروع کنم 1600تست علی عسگری را بزنم یکم جا خوردم ، درصد بالایی اش نمی تونستم با اطمینان بزنم ،به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟/
3-برای درک قبول دارم که در واقع ترکیبی از تمام دروس هستش ولی به نظرتون برای سوالهایی که قراره سوپرایز شیم چی باید بخونیم ،کلا اگه یک دسته بندی از سوالات درک که چی ها هستن و چی ها باید بخونیم بگید ممنون میشم .

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا منو راهنمایی کنین من هنوز نمی دونم واسه ارتقا دهنده چی خوبه پاک گیج شدم :confused:...با این تاکیدی که روی جزیات ارتقا دهنده هست و حجم بالای کتاب نمی تونم کتاب رو بخونم..در حال حاظر 2 تا جزوه دارم سروش نیا و طباطبایی ولی حس می کنم خام هستند باید حفظ کنم و نمی تونم دلچسب بخونمشون.. ایوانخانه و مرکز هم جزوه خوبی نداشتند..نظرتون چیه؟ممنون
اگه مشکلت خریدن کتابه که جزوه بخون................اگه خداروشکر جز مرفهین بی درد هستین کتابو بخرین مطالب جزوه رو بخون با عکسهای کتاب

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

من وقتی کتابشو میخوندم جزوه سروش نیا رو هم نگا میکردم همه فصلا عالی بود همه چیزای که مهم بود نوشته فقط فصل آخرش هست که خیلی خلاصه اش کرده میتونی فصل آخرشو از کتاب بخونی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هاچند تا سوال داشتم:
1-واسه درک کسی یک جزوه خوب از پرسپکتیو ها سراغ نداره که بزاره توی تایپک جزوه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-واسه درک من تا الان تست های سال قبل میزدم با توجه به خوندنم خیلی داغون بازار نمی زندم ولی امشب که اومدم شروع کنم 1600تست علی عسگری را بزنم یکم جا خوردم ، درصد بالایی اش نمی تونستم با اطمینان بزنم ،به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟/
3-برای درک قبول دارم که در واقع ترکیبی از تمام دروس هستش ولی به نظرتون برای سوالهایی که قراره سوپرایز شیم چی باید بخونیم ،کلا اگه یک دسته بندی از سوالات درک که چی ها هستن و چی ها باید بخونیم بگید ممنون میشم .
درک تست بزن فقط.............برا پرسپکتیو کتاب هنرستانم فک کنم خوب باشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من دارم کتابو میخونم خیلی کتابه خوبیه توصیه من اینه که کتابو اگه تونستی بخون اگه نتونستی توصیه سروش نیا اینه که جزوهاشو بخونی

یکی از دوستان که قرار بود مترادفایه زبانو بزاره..........کجایییییییییییییییییییییییی دوست عزیز قرار بود تا شنبه هفته پیش بزاریا ما منتظریم پلییییییییییییییز زود کمکمون کن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sara.saba

عضو جدید
سلام من اومدم رتبه تک رقمی کنکور93:)
هورراااااااااااااااااااااا
بنظرمن مهم کیفیت خوندنه نه کمیتش
پس ازبین بهترینها کمترین روبابهترین کیفیت بخونین

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهادمیکنم به تاپیک تجربیات ارشد سربزنین
واینکه بیایم جزوه هاوکتابامونو مبادله کنیم
مثلا من تهران خ پرستارم خوشحال میشم بدونم دوستان تواین محدوده کدوم کتابخونه میرن
یه سری ازکتابامو خوندم وتادم ازمون نیاز ندارم میتونیم توهمون کتابخونه مبادله داشته باشیم
ازدوستان کسی هست؟

سلام تک رقمی جون :w08:خوش اومدی به جمع ما :w27::w17:تبادل موافقم . بعدشم بهترین ها از نظر شما کدوما هستن میشه لدفن راهنمایی کنین؟ :w05:

sara.saba

عضو جدید
سلام تک رقمی جون :w08:خوش اومدی به جمع ما :w27::w17:تبادل موافقم . بعدشم بهترین ها از نظر شما کدوما هستن میشه لدفن راهنمایی کنین؟ :w05:
سلام به روی ماهت دوچشمون سیاهت به تاپیک جدید سربزن منتظرتما ببین کاملا بستگی به سطح علمی خودت داره اگه خیلی خوبه برو توخط اونایی که هیشکی وقت نمیکنه بخونه مثل گلاب عزیز دل بابا اما اگه خوبه برو سراغ جزوات تخصصی مثل قیاب خانوم امااگه مث من متوسطی مهمتزینهارو خوب بخون

*.N

عضو جدید
سلام بچه ها من 504 روتموم کردم ولی مرورش ادامه داره تافلم رسیدم درس 5.گرامر اصلا کار نکردم .میخواستم راهنماییم کنید واسه تست از چی شروع کنم و اسه ادامه زبان چطوری پیش برم غیر از لغات خوندنو متنا؟؟؟؟تو تاپیک زبان پرسیدم اما انگار بچه ها زیاد اونجا نمیرن!!!!!!!!

sara.saba

عضو جدید
سلام بچه ها من 504 روتموم کردم ولی مرورش ادامه داره تافلم رسیدم درس 5.گرامر اصلا کار نکردم .میخواستم راهنماییم کنید واسه تست از چی شروع کنم و اسه ادامه زبان چطوری پیش برم غیر از لغات خوندنو متنا؟؟؟؟تو تاپیک زبان پرسیدم اما انگار بچه ها زیاد اونجا نمیرن!!!!!!!!

من فقط اینو میدونم که کتاب رستگارپور خیلی مهمه خوندیش؟
درسای دیگت در چه حده دوست عزیز؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي خبر داره اكادمي معماري كي مي خواد زحمت بكشه كارنامه بده؟

mitra2470

عضو جدید

به نظر من گرامر بخون چون بعضیاش اسونه اگه بخونی میتونی راحت بزنی(قسمت ضمابرموصولی مخصوصا خیلی سوال خیزه:cool:)
به نظر من تافل مهمتر از 504 هست چون اخه ازش بیشتر سوال میاد.یعنی هردوشو بخون اما تافلو بیشتر تر بخون

دوست گلم با اینکه کتاب رستگارپور کتاب خوبیه و لغات سختشم زیاده ولی از لیست منابع حذف شده

من که فک میکردم این خیلی مهمه!!!همه کلی روش تاکید میکنن:eek:پس چی الان در ارجحیته؟؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تا اونجایی که منم میدونم همونیه که دوستمون تو پست پایینی نوشتن
تا حواست پرت چیز دیگه جز عبادت نشه و با ورود به مسجد حالت عرفانی بگیری و درگیر جهان مادی نشی
تا اونجایی که من میدونم

جواب سوالمو کسی نمیــــــــــــــــــدونه؟
2 تا سوا داشتم..
1) کسی که واسه ارشد از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل میشه، برای دکترای دانشگاه سراسری قبولش نمیکنن؟؟؟
2) شهریه ترم آخر ارشد دانشگاه آزاد 5 تا 6 میلیونه؟!!!!!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان شما تافل رو می خونید متنها رو هم می خونید یا فقط جملاتی که لغات رو مثال زده
من متنهاشو نمیدونم چطوری بخونم خیلی ضعیفم

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
امروز با خانم عسگری در مورد منابع فن صحبت میکردم، کتاب آقای طباطبایی از عصر کنکاش رو خیلی تعریف میکردن ولی من تو سایت عصر کنکاش نفهمیدم دقیقا کدوم کتابه :confused: کسی عکسی چیزی از کتاب نداره؟

http://www.asrekankash.ir/pricelist/

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست گلم با اینکه کتاب رستگارپور کتاب خوبیه و لغات سختشم زیاده ولی از لیست منابع حذف شده

یعنی نباید بخونیم من دارم میخونمش پس منبع اصلی چی میشه اونوقت

من که فک میکردم این خیلی مهمه!!!همه کلی روش تاکید میکنن:eek:پس چی الان در ارجحیته؟؟
الان بهترین منبع زبان تخصصی عصر کنکاشه. مخصوصاً متن هاش.
lg_81160_cزان-تخصصی-copy2.jpg
همونی که تو پست بعدی جواب دادن درسته. برای اینکه حواس معطوف عبادت باشه. نه مسائل مادی.

salam bara ghabulie memarie Dakheli bayad skise Jodaganei Dad ya hamun skise memari be memarie? mamnun misham javab bedid.
اسکیسش جداس. اما کنکورش با معماری یکیه. همون کد 1352

امروز با خانم عسگری در مورد منابع فن صحبت میکردم، کتاب آقای طباطبایی از عصر کنکاش رو خیلی تعریف میکردن ولی من تو سایت عصر کنکاش نفهمیدم دقیقا کدوم کتابه :confused: کسی عکسی چیزی از کتاب نداره؟

بستگی داره کدومو بخواین! هر دو کتابش خوبه. هم ایستایی به زبان ساده و هم سیستم های ساختمانی. جداشون کرده. اما هردو واسه فن مهمه.

منامنا

عضو جدید
یعنی نباید بخونیم من دارم میخونمش پس منبع اصلی چی میشه اونوقت
حالا خوندن و نخوندنش با خودتونه، استاد زبان تخصصیمون دو هفته پیش گفت که از لیست منابع اصلی حذف شده، من که خودم دارم آسه آسه کتاب توکلی و فرهادی انتشارات سمت رو میخونمش

elham_er

عضو جدید
سلام دوستان ...من تازه شروع کردم..ایا امیدی هست؟؟؟؟:D
فعلا دارم کتاب های راهیان ارشد و می خونم
چون منابع پراکنده ست و هیچی قطعی نیس
اگه به نظرتون منابعی 93 رو که قطعی باشه دارین
لطفا به من معرفی کنید
موفق باشید

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان ...من تازه شروع کردم..ایا امیدی هست؟؟؟؟:D
فعلا دارم کتاب های راهیان ارشد و می خونم
چون منابع پراکنده ست و هیچی قطعی نیس
اگه به نظرتون منابعی 93 رو که قطعی باشه دارین
لطفا به من معرفی کنید
موفق باشید
سلام. خوش اومدین به جمع ما. معلومه که امید هست. خیلی از ماها تازه از همین ماه خوندنمون جدی شده. فقط حواست باشه منابع خوب رو انتخاب کنی و بدونی چی میخونی.
راجب اینکه خیلیا میان میگن میرسیم یا نه؟ همش بستگی به خودتون داره. اینکه از قبل چقد بلد بودین ، یا الان چند ساعت در روز بخونین و بازدهتون چقدره. پس نذارین حرفای بقیه تضعیف روحیتون کنه. با آرامش و پشتکار پیش برین حتماً میتونین.
همه چی بستگی به خودتون داره.

n.b1987

عضو جدید
به نظر من گرامر بخون چون بعضیاش اسونه اگه بخونی میتونی راحت بزنی(قسمت ضمابرموصولی مخصوصا خیلی سوال خیزه:cool:)
به نظر من تافل مهمتر از 504 هست چون اخه ازش بیشتر سوال میاد.یعنی هردوشو بخون اما تافلو بیشتر تر بخون

من دوستم زبانشو ٧٠زده-٨٠شده رتبه اش گفت همين لغتاي كتاب رستگارپور خ كمكش كرده

mitra2470

عضو جدید
بچه ها کسی راهی راهکاری راهنمایی برای زدودن یکنواختی این روزا نداره؟؟هر روزم مثل همه ...احساس میکنم کم کم دارم دچار افسردگی و خستگی میشم:(

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی راهی راهکاری راهنمایی برای زدودن یکنواختی این روزا نداره؟؟هر روزم مثل همه ...احساس میکنم کم کم دارم دچار افسردگی و خستگی میشم:(
چرا ا حتما یه برنامه هفتگی باید داشته باشی که دائم سر درس نباشی..من می رم باشگاه خیلی خوبهههههههههه..معتادم نمی شی:biggrin:

وای چقدر خوب من می خواستم بخرم ولی دو دل بودم..اگه گفتند اقای طباطبایی که همون سیستم ها منظورشون بوده..ممنون اطلاع رسانی کردین2013-264-101018-.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.