مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

qazal.

عضو جدید
اگه واسه آزمون مرکز منظورتونه که:
تنظیم:فیزیک 2: فصل 2-7ـــــــاینیه سنتی 2-3-4-5-6
الکتریکی:فصل 3
مکانیکی :مولد سرما

آره مرسی ممنون...اسم مباحث رو از تو کتاب میخواستم که از یجا دیگه بخونم...مثلا دنبال اینم که فصل 3 الکتریکی اسمش چیه...کتاباشو اینجا ندارم

پ.ن: تشکرم تمومیده دوستان.....منتظرم بیاد

qazal.

عضو جدید
بچه های تاریخ ایران واجبه عکسهای معماری اسلامی یا کیانی رو ببینیم؟آخه کلی عکسه.من برای تاریخ اسلامی اینارو بخونم کافیه:جزوه متدین 1 و 2 ، جزوه نسیم عسگری ،سبک شناسی پیرنیا؟؟؟

به نظرم کافیه...فعلا همون واجبارو بخون....بهشون مسلط شو...بعدا اگه وقت کردی عکسای اونم نگاه کن(البته ببین امسال جز منابع هست یا نه)...

mon-@-rchitect

عضو جدید
بله درست گفتن.تا قبل از چاپ کتاب فیزیک 4 باید هم خودش و هم راهنماش خونده میشد ولی الان همون مبحث 19 خودش کافیه...اونم خیلی روونه تو یه روز خونده میشه......محاسباتشو نمیخواد بخونین.....

ببخشید ولی میشه بگی چند صفحه؟تو باشگاه هست که بشه دانلود کرد؟
ممنون

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضی روزا هم هست اصلن حس درس خوندن نداری .............................دوستان تمرکزم منهدم شده یعنی داغونه واغونه .................چه کنم ...........
این طبیعیه.....ولی خب سعی کن مراقب باشی.من دو روز رفتم مسافرا نتیجش از دست دادن 10 روز شد.اگه استراحتم میکنین سعی کنین زمانش از یه حدی بیشتر نشه

ببخشید ولی میشه بگی چند صفحه؟تو باشگاه هست که بشه دانلود کرد؟
ممنون

http://nezammohandesi.ir/Portals/0/Pdf/M...lli/19.pdf

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها سئوالات دو سه سال اخیر آزمون دکترای معماری با پاسخ نامه رو کسی داره بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوشبحاالت من از صبحه افسردگیه سلطانذوستو گرفتم :( :( خیلی توضیح داره نمیدوننم چطوری باید بخونم

عزیزم اصلا 70 صفحه اولش سخت نی...اینو بگم ک چیزهایی ک باید ازش بخونی...اسم سیستم و کاربردشو ویژگی هاشه.
مثلا:
رادیاتور کارش فقظ گرمایشه-یعنی تک فصلیه
چجوری انتقال میده گرمایش رو؟ بیشتر به صورت همرفت یا جابه جایی.
جنسهاش چیه؟ چدنی داریم فولادی- آلومینیومی
چدنی قدیمی شده...دیر گرم میشه...دیر گرما رو از دست میده....وزنش زیاده و شکننده
فولاد عیبش خوردگیشه
آلومینیومی هم زیباست هم بازدهی زیاده وزنش کمتر و مقاومتم در برابر خوردگی داره
دیدی به همین راحتی چهار تا عکس هم ازش ببین...همین

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-آنچه مردم هنگام دعا کردن از خدا می خواهند این است که دوی به علاوه دو چهار نشود .ضرب المثل روسی

-ماريو بوتا :مصالح دنیای خاص خود را دارند. با چگونگی قرار دادن آنها در كنار یكدیگر و نیز علائمی كه از طریق بافت و رنگ آنها بدست می‎آید، زبانی حاصل می‎شود كه می‎تواند مكمل اندیشه و راهگشای معماری باشد.

- کسانی که نمی توانند فرصت کافی برای تفریحات بیابند، دیر یا زود ناگزیرند فرصت خود را صرف معالجه کنند.

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش سروش نیا استاد زبان هم بود
محشر میشد :((
کلافه ام از دست زبان
چزوری بخونم؟؟؟؟

یه زمانی بودند اما الان دیگه نه متاسفانه
البته کلاسای ایشون رو اگه شرکت کنید زبان تخصصی رو هم در طولش یه کم یاد میگیرید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخ گفتی پایان نامه :( ولی این کمری که ما دیدیم بشکن نیست:cry: چه جوری میشه بشکونم هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:redface:

اول از همه براتون از خدا میخوام که بهتون صبر بده برا پایان نامه ،اما توصیه من به شما اینکه بابا نهایتا 11هفته یا 10 روز شده بشینید و شبانه روز روی پایان نامه کار کنید تا تموم شه و تحویل بدید،بعدش با خیال راحت بشینید و بکوب و مشتی بخونید ،من خودم نمیه مهر پایان نامه را تحویل دادم و کاراش کردم و مدرک گرفتم ،خودم برا این پایان نامه کشتم ولی به خدا موقع تحویل به حرف بچه ها رسیدم که بهم گفتن پایان نامه ارزش نداره ،وقتتون برا پایان نامه نزارید الکی ببندید بره
به خدا من خودم داغون شدم از دست این پایان نامه باور کنید هنوز که هنوز تقریبا 1ماه که پایان نامه ام دادم ولی هنوز هر شب کابوسش را می بینم
برای همه تون ارزوی موفقیت دارم(اخر ابان دیره انشاله تا 20 ام سعی کنید تمومش کنید)

qazal.

عضو جدید
پست موقت :از همه دوستان و آشنایان به خاطر راهنمایی و اظهار همدردیهاشان ممنونم از عارفه عزیز هم به خاطر افزایش استرس ممنونم بابا من دو هفته است این کتاب لعنتی تاسیساتو میخونم آخرشم 70 صفحه خوندم ...............استراحت کردم و الان خیلی بهترم ...............توصیه من به همه اگه اینجوری شدید یه خورده فاصله بگیرید از درس..............توصیه فزونتر به کسانی که مثل من پایان نامه دارند اینه که بیاید با هم کمر این پایان نامه رو تا آخر آبان بشکونیم

شما که نباید استرس بگیرید....توانایی افراد با هم فرق داره...یکی چشمی میخونه...یکی عمیق...یکی یبار...یکی ده بار....اینکه یکی 80 دور خونده باشه یا یکی تموم کرده باشه یا یکی عقب مونده و نخونده یا...هیچ کدومه اینا نتیجه ی آخر رو نشون نمیده....هر کسی یجور به نتیجه و هدفش میرسه...یادمه تو دوران درس خوندن یه عده از دوستام 8 دور یه مطلبو میخوندن بعد ازم میپرسیدن چقد خوندی...میگفتم دارم شروع میکنم به امید خدا...بهم میگفتن برو حذف کن نمیتونی برسونی ما هشت دور زدیم ولی وضعیتمون اینه....من با خونسردی شروع میکردم و استرس هم نمیگرفتم...نتیجه هم که میومد اکثرا باور نمیکردن که دیرتر شروع کردم...تو مسیرتون باید به یه چیزایی اعتماد داشته باشین تا به هدف برسید....موفق باشین

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها یه خواهش داشتم ازتون

اگه لطف بفرمایید در صورتیکه درخواست جزوه دارید تو تایپیک جزوه ها بنویسید، حتی اگر جزوه ای قبلا تو باشگاه بوده الان نیس، قبلا بوده الان فایلش خرابه، اینطوری هم این تایپیک خلوت تر میشه، هم وقتی درخواستتون تو تایپیکه جزوه ها باشه منسجم تره و بچه هاییکه جدیدا و یا اینکه چند روز نمیان و 100 تا صفحه به این تایپیک اضافه شده مجبور نمیشن بیان 100 تا صفحه رو چک کنن...
با کمال تشکر

arefeh

کاربر ممتاز
شما که نباید استرس بگیرید....توانایی افراد با هم فرق داره...یکی چشمی میخونه...یکی عمیق...یکی یبار...یکی ده بار....اینکه یکی 80 دور خونده باشه یا یکی تموم کرده باشه یا یکی عقب مونده و نخونده یا...هیچ کدومه اینا نتیجه ی آخر رو نشون نمیده....هر کسی یجور به نتیجه و هدفش میرسه...یادمه تو دوران درس خوندن یه عده از دوستام 8 دور یه مطلبو میخوندن بعد ازم میپرسیدن چقد خوندی...میگفتم دارم شروع میکنم به امید خدا...بهم میگفتن برو حذف کن نمیتونی برسونی ما هشت دور زدیم ولی وضعیتمون اینه....من با خونسردی شروع میکردم و استرس هم نمیگرفتم...نتیجه هم که میومد اکثرا باور نمیکردن که دیرتر شروع کردم...تو مسیرتون باید به یه چیزایی اعتماد داشته باشین تا به هدف برسید....موفق باشین

پست موقت :از همه دوستان و آشنایان به خاطر راهنمایی و اظهار همدردیهاشان ممنونم از عارفه عزیز هم به خاطر افزایش استرس ممنونم بابا من دو هفته است این کتاب لعنتی تاسیساتو میخونم آخرشم 70 صفحه خوندم ...............استراحت کردم و الان خیلی بهترم ...............توصیه من به همه اگه اینجوری شدید یه خورده فاصله بگیرید از درس..............توصیه فزونتر به کسانی که مثل من پایان نامه دارند اینه که بیاید با هم کمر این پایان نامه رو تا آخر آبان بشکونیم

پویان جان من از اولم گفتم تو این تاپیک ک دور اول رو به صورت رمان میخونم واسه همینه ک زود پیش میرم...اما متوجه داستان کتاب هم در همین حین میشم...اما مهمترین چیز مرور مرور مروره ک من متاسفانه چون زمان کم دارم هنوز نرسیدم کتب رو مرور کنم...پس اصلا استرس نداشته باش...درسته با رمانهایی ک میخونم 30-40% همون اول تو ذهنم میمونه اما واسه تست زدن و درصد بالا زدن کافی نی...عزیزم...تازه من باید استرس داشته باشم ک شماها روز 7-8 ساعت وقت دارید ک درس بخونید اما من چی؟؟؟!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان جان من از اولم گفتم تو این تاپیک ک دور اول رو به صورت رمان میخونم واسه همینه ک زود پیش میرم...اما متوجه داستان کتاب هم در همین حین میشم...اما مهمترین چیز مرور مرور مروره ک من متاسفانه چون زمان کم دارم هنوز نرسیدم کتب رو مرور کنم...پس اصلا استرس نداشته باش...درسته با رمانهایی ک میخونم 30-40% همون اول تو ذهنم میمونه اما واسه تست زدن و درصد بالا زدن کافی نی...عزیزم...تازه من باید استرس داشته باشم ک شماها روز 7-8 ساعت وقت دارید ک درس بخونید اما من چی؟؟؟!!!
مرور حتما تو کارتون باشه.............من الان چن فصل بانی مسعود رو 4-5 دور میزنم ولی باز تسلط ندارم............مرورو دست کم نگیرین....نشه یه ماه مونده برین سروقت مرور که دیگه کار از کار گذشته

شیوای معمار

عضو جدید
بچه ها من تازه واردم خیلی چیزا از شما یادگرفتم بیشتر صفحه های این تاپیکو خوندم واقعا ازتون ممنونم.
یه سوال داشتم به جای کتاب های سازه در معماری و درک رفتار سازه و مبانی سازه دکتر گلابچی که خیلی توصیه میشه کتاب عصر کنکاش سیستم های ساختمان در معماری چطوریه؟اگه کسی گرفته از کمک کردن دریغ نکنه!:que:

سلام من گرفتم و راضیم, اما اگه اصلا نمی خوای کتابا رو بخونی جلد دوم کتاب جدید فاطمی که واسه انتشارات فرهنگ هست رو هم نگا بنداز که خلاصه ی همه ی کتابای گلابچی رو داره

mitra2470

عضو جدید
آره مرسی ممنون...اسم مباحث رو از تو کتاب میخواستم که از یجا دیگه بخونم...مثلا دنبال اینم که فصل 3 الکتریکی اسمش چیه...کتاباشو اینجا ندارم

پ.ن: تشکرم تمومیده دوستان.....منتظرم بیاد

این سیلابس امسال مرکزه کلید واژه زده راحت میتونی مباحثشو جداگانه پیدا کنی
منابعش پیشنهادیه فقط

پیوست ها

• سیلابس 93.pdf
    575.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستیا میشه اعلام کنین از غرب بانی مسعود چقد خوندین؟؟؟
من قبلا یه دور خونده بودم ولی مرور نداشتم رسما هیچی یادم نمونده بود ولی الان دو تا سرفصلایی که مرکز معماری گفته تا آزمون 2 رو خوندم.......

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها یه چند تا سئوال داشتم عزیزان:
1-کسی فایلی از فصل 6 سازه های پارچه ای کششی نداره؟؟اگه کتابشو دارید میشه قیمتشو بگید؟؟
2-عناصرجزئیات ساختمانی سینا شریفی فصلهای 1-2-3-4 چه فصلهایی هست ک مشابه اونو از کتبی ک داریم بخونیم؟؟
3-و اما نانو...اول قیمت کتاب رو ممنون میشم بگید دوم فصلهای 7-10-11-12 اسم فصلهاشو بگید.
ببخشیدا گفتم قیمت بگید...آخه همین 3روز پیش رفتم 70 کتاب خریدم دوبازه...منظر کنکاش و مشق معماری و فیزیک 3 و تنظیم شرایط ساسان مرادی و زیبا شناختی گروتر...میخوام اگه اینها هم میخوایم بخونیم با کتاب بخونم ک خیاااااالم آسوده باشه

shahmirzadi

عضو جدید
چرا انگار همه یدور قبلن خوندن.:( این طوری حس میکنم تلاشام بی فایدس :( نتیجه نمیگیرم چون از قبل خونده ندارم هیچ کذومو:(

زهر ا

عضو جدید
ازمون اول مدرسان شریف/92.8.3

ازمون اول مدرسان شریف/92.8.3

سلام - این اولین آزمون مدرسانه که امسال 8/3 برگزارشد با چند پست براتون میذارم امیدوارم استفاده کنین
اگر کیفیتش خوب نیست ببخشید واقعاااااااااااا

IMAG0166.jpgIMAG0167.jpg

IMAG0169.jpgIMAG0170.jpg

IMAG0171.jpgIMAG0172.jpg

IMAG0173.jpgIMAG0174.jpg

IMAG0176.jpgIMAG0175.jpg

IMAG0178.jpgIMAG0177.jpg

IMAG0179.jpgIMAG0180.jpg

دوستان امیدوارم استفاده کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

زهر ا

عضو جدید
اگه هزار تاکتاب هم بخونین و مرور نکنین بی فایدس - هر چیزی رو که می خونین حتی درحد2 صفحه- حتما فیش برداری کنین- چون آدما حتی گاهی شماره تماسشونم یادشون میره از بس مرور نمی کنن- نزدیک آزمون که میشه از بس استرس دارین دیگه وقت خوندن ومرور ندارین و اونوقت فیش برداری هاتون تنها چیزیه که به دادتون می رسه وبراتون زمان خوبی رو میخره- دیگه به فکر منبع پیدا کردن نباشید چون همه متوجه شدیم چی باید بخونیم گاهی اوقات هم خیلی از ناشرین کتاب یا استادانی که کتاب می نویسند مطرح نیستند اما کتابای خوبی برا خوندن ارائه میدن بنابراین اینقدر نگران نباشید همون کتابایی که دارین عالیه عالی - بعدشم که دیگه توکل بر خدا-انشااله نتیجه این روزا رو میگیریم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا انگار همه یدور قبلن خوندن.:( این طوری حس میکنم تلاشام بی فایدس :( نتیجه نمیگیرم چون از قبل خونده ندارم هیچ کذومو:(

دوست عزیز تو چیکار به خوندن بقیه داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(فقط باعث استرس و بی انگیزه شدن برا خوندن خودت میشی)
بابا تو کار خودت بکن هرکی از یک زمانی شروع کرده به خوندن ،بعضی از بچه ها از تابستون شروع کردن بعضی ها از مهر بعضی هم از ابان پس دلیل نمیشه که همه مون به یک اندازه خونده باشیم مسلما که اونی که از تابستون شروع کرده بعضی از درس ها را وکتابها را شاید دوبار هم خونده باشه استرس نداره عزیزم ،تو هم با توجه به وقت باقی مونده تلاشت بکن نتیجه اش هم بزار بالایی مشخص میکنه
نترس مهندس من هم نزدیک دو هفته است شروع کردم 99 درصد کتابها هم برای اولین بار میخونم و خیلی هم ندارم ولی توکل به خدا امید دارم خدا کاری کنه که قبول شم :D
پس بی استرس جلو برو وووووووووووووووووووووووووووووووووو

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخ منم ی دور پارسال خوندم خخخخ
نگران نباش دوست عزیز
منم از 13ام مهر شروع کردم رسما
ب کار خودت ادامه بده بدون استرس:smile:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه چند تا سئوال داشتم عزیزان:
1-کسی فایلی از فصل 6 سازه های پارچه ای کششی نداره؟؟اگه کتابشو دارید میشه قیمتشو بگید؟؟
2-عناصرجزئیات ساختمانی سینا شریفی فصلهای 1-2-3-4 چه فصلهایی هست ک مشابه اونو از کتبی ک داریم بخونیم؟؟
3-و اما نانو...اول قیمت کتاب رو ممنون میشم بگید دوم فصلهای 7-10-11-12 اسم فصلهاشو بگید.
ببخشیدا گفتم قیمت بگید...آخه همین 3روز پیش رفتم 70 کتاب خریدم دوبازه...منظر کنکاش و مشق معماری و فیزیک 3 و تنظیم شرایط ساسان مرادی و زیبا شناختی گروتر...میخوام اگه اینها هم میخوایم بخونیم با کتاب بخونم ک خیاااااالم آسوده باشه
سر فصل نانو:
فصل نخست: سیر تحول مصالح و ساختمان‌سازی
فصل دوم: نانوفناوری چیست؟
فصل سوم: تاریخچه فناوری نانو
فصل چهارم: مفاهیم بنیادین نانومواد
فصل پنجم: نانومواد در ساختمان
فصل ششم: سطوح خودتمیزشونده و آسان‌تمیزشونده
فصل هفتم: نانوشیشه‌ها
فصل هشتم: نانوپوشش‌ها
فصل نهم: نانوعایق‌ها
فصل دهم: فناوری نانو و بتن
فصل یازدهم: فناوری نانو و مواد پایه‌سیمانی
فصل دوازدهم: فناوری نانو و فلزات
فصل سیزدهم: نانوفناوری و تأسیسات ساختمان
فصل پانزدهم: نانوفناوری، انرژی و پایداریزیست‌محیطی
فصل چهاردهم: سطوح ضد باکتری و میکروب کش
فصل شانزدهم: پارچه‌ها و غشاهای نانوبنیان
فصل هفدهم: تصفیه‌کننده‌های نانو
فصل هجدهم: فناوری نانو و چوب
فصل نوزدهم: مصالح خودترمیم‌شونده
فصل بیستم: مواد هوشمند و حس‌گرهای نانوبنیان

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمک

کمک

:cry::crying::wallbash: کیا اکسین ثبت نام کردن ؟ من 26 مهر آزمون دادم هنوز کارنامه ندادن بهم اون وقت موقع ثبت نام میگن ما مثل موسسه های دیگه نیستیم 2 ساعت بعد کارنامه شما توی سایت میشه 13 روز گذشته هنوزم خبری نیست وقتی هم باهاشون تماس میگرم بین مسئولین پاس کاری میشم هرکدوم یه چیزی میگن پیگیری میکنیم بارگزاری میکنیم یادادشت کردم همین الان رسیدگی میشه و... هزینه ثبت نامش 600 بود اون همه تبلیغات خدایش یکیش هم انجام ندادن دوستان میگین من چیکار کنم اصلا دیگه طاقتشو ندارم از اردیبهشت ماه دارن میپیچونن میگم میخوام انصراف هم بدم پول نمیدن :w04::crying::crying::crying::crying::crying::crying:حتی به شکایتم فکر کردم خیلی طول میکشه تا مسئولین محترم بیان رسیدگی کنن تا بیان بجنبن بهمن میشه :w00:

arefeh

کاربر ممتاز
:cry::crying::wallbash: کیا اکسین ثبت نام کردن ؟ من 26 مهر آزمون دادم هنوز کارنامه ندادن بهم اون وقت موقع ثبت نام میگن ما مثل موسسه های دیگه نیستیم 2 ساعت بعد کارنامه شما توی سایت میشه 13 روز گذشته هنوزم خبری نیست وقتی هم باهاشون تماس میگرم بین مسئولین پاس کاری میشم هرکدوم یه چیزی میگن پیگیری میکنیم بارگزاری میکنیم یادادشت کردم همین الان رسیدگی میشه و... هزینه ثبت نامش 600 بود اون همه تبلیغات خدایش یکیش هم انجام ندادن دوستان میگین من چیکار کنم اصلا دیگه طاقتشو ندارم از اردیبهشت ماه دارن میپیچونن میگم میخوام انصراف هم بدم پول نمیدن :w04::crying::crying::crying::crying::crying::crying:حتی به شکایتم فکر کردم خیلی طول میکشه تا مسئولین محترم بیان رسیدگی کنن تا بیان بجنبن بهمن میشه :w00:

چی بگم والااااا...:w24:آخه اکسین معلومه ک غیز استاندارده مثل پارسه و ماهان و مدرسان....
باز شاید رو مرکز و ایوان خانه بشه حساب کرد اما اونهای دیگه...مسلما اینقدر پرورو هستن ک پولتم بخورن یه 10 لیتر آبم روش بخورن...پارسه هم یه سال با من این کارو کرد....فکر کنم مجبوری بیخیال بشی....یا بهشون بگی اگه کارمو پیگیر نکنید شکایت میکنم...یا پولمو بدید یا برنامتونو اصلاح کنید....والااا مسخرشون ک نیستیم....فقط بلدن مال مردم رو خیلی شیک بالا بکشن:w00::w06: :w39:

وضعیت
موضوع بسته شده است.