Bionic.arc
عضو جدید
من واسه منظر "فقط" کتاب عصر کنکاشو میخوام بخونم.سال اولمه دوستانی که تجربه دارن نظرشون چیه ؟
من زیاد تجربه ای ندارم ولی انتخاب خوبیه و خودمم می خوام بگیرم(کنکور تموم شد من هنوز کتاب منظر ندارممن واسه منظر "فقط" کتاب عصر کنکاشو میخوام بخونم.سال اولمه دوستانی که تجربه دارن نظرشون چیه ؟
مصالحو بیخیال.....واسه منظر هم عصر کنکاش عالیهمن زیاد تجربه ای ندارم ولی انتخاب خوبیه و خودمم می خوام بگیرم(کنکور تموم شد من هنوز کتاب منظر ندارم)
بچه ها لطفا یکی منو توجیه کنه دارم کلافه میشمواقعا نمی دونم واسه عناصر و مصالح چی بخونم هیچ کتابی ندارم...دوستان شما چی می خونین؟
واقعا موافقم ممنون از سجی جان و کیمیا عزیز وهمه بچه ها ک وقت میذارن و جواب بچه هارو میدن ،میخاستم بدونم با چ رتبه ای میشه از اردبیل قبول شد؟بچه ها قدر این آقا سجی بدونین اومد سوالات همه تونو پاسخ داد
به نظر من همه مشکلات ما (برنامه ریزی انتخاب منابع اضافی و .. ) در این خلاصه میشه که استرس دارین نگران هستین که تموم میکنین یا نه وگرنه که همه منابع اصلی مشخصه روش خوندن هم مشخص وقت هم به اندازه هست هر چقد بیشتر وقت داشته باشین کارو بیشتر کش میدین پس در زمان کم منابع اصلی بخونین اصلا هم نگران نباشین
بچه ها من هم کتاب چاپ 91 را دارم.... اگر کسی کلمه های کنکور 92 را داره چه از کتاب اقای رستمی و چه از مرکز معماری لطفا بگذارید.....سلام
کسی کتاب زبان رستمی چاپ 92 را داره. مال من 91 هست.
میشه اگه دارید لغات کنکور 92 را برام عکس بگیرید لطفا.
مرسی
من زیاد تجربه ای ندارم ولی انتخاب خوبیه و خودمم می خوام بگیرم(کنکور تموم شد من هنوز کتاب منظر ندارم)
بچه ها لطفا یکی منو توجیه کنه دارم کلافه میشمواقعا نمی دونم واسه عناصر و مصالح چی بخونم هیچ کتابی ندارم...دوستان شما چی می خونین؟
نشریه 55 چی شینا جون....و همینطور کتاب سام فروتنی؟؟؟من پارسال اون کتاب رو خلاصه کرده بودم هر چند به مرور و هیچی نرسیدم...فقط توضیحی ک میدی برای هر سه گرایش انرژی - تکنو و معماری بده بی زحمتبرای نانو درسنامه مرکز کافیه.یه سری جزوه هم برای مصالح اینجا هست که اگه وقت شد بخونین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308383-**%D8%AC%D8%B2%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C**?p=4109818&viewfull=1#post4109818
اما برای عناصر : کتاب عناصر جزییات کزازی رو ماها که پارسال خوندیم پشیمون شدیم،بهتره فناوری های نوین ساختمانی،ساختمان ها چگونه کار میکنند و یه سری جزوات شریفی و سروش نیا که تو همین لینک بالا هست رو بخونین.
نشریه 55 چی شینا جون....و همینطور کتاب سام فروتنی؟؟؟من پارسال اون کتاب رو خلاصه کرده بودم هر چند به مرور و هیچی نرسیدم...فقط توضیحی ک میدی برای هر سه گرایش انرژی - تکنو و معماری بده بی زحمت![]()
دوستان فایل نسیم عسگری رو کیا گرفتن؟ فایلش خوبه؟
عالیه ،من ی هفته میشه همزمان با کتاب میخونمش برام مفیده واقعا.فایل خوبیه وخوب خلاصه شده وفک کنم واسه وقت کم خوب باشه اما من همزمان یه نگاهی هم به کتاب سبک شناسی پیرنیا میندازم پیشنهادم اینه که اگه خاصی با هم پیش ببر
بازم دوستانی که تجربه دارن بیشتر میتونن کمک کنن
موفق باشی![]()
کسی میتونه از راهنمای درس 13 کتاب "انگلیسی برای دانشجویان معماری - پروانه توکلی و حسین فرهادی" عکس بگیره بذاره؟
من دارم اصلا بدرد نمیخوره
بچه ها کسی راجع به ثبت نام اطلاعاتی داره؟ مثلا اینکه اگه یکی بخواد یه رشته رو هم شناور ثبت نام کنه چه جوریاست و اینا؟
اگه بتونید عکساش رو بذارید تا ببینم بدرد من نمیخوره یا نه. مرسی
یه سوال دیگه: مباحث آزمون دوم تاسیسات الکتریکی و مکانیکی و تنظیم شرایط چیه؟
دوستان مهندس در طی سوال این جانب از ابر مهندس عالم بشریت سروشنیای کبیر ،ایشان حجت را بر تلاشگران در عرصه کنکور معماری -معماری و اینجانب حقیر تمام کرده و در طی یک پیام بلند بالا راهنمایی ارزنده ای را مبذول داشته اند تصمیم گرفتیم شما عزیزان را نیز در راستای این راهنمایی قرار داده و بر شان و منزلت ایشان بیفزایم باشد که پند گرفته و عمل نمایید که این است راه موفقیت شما ، حال با خودتان است که پند گیرید یا منابع دیگر را مطالعه نمایید ..........این سه یعنی درک رفتار سازه ها، سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران باید در اولویت باشندپس از اینها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند، طراحی لرزه ای و دو کتاب بتن و فولاد آقای دکتر گلابچی (بخش های مفهومی ابتدای فصل ها و نه محاسبات و همچنین شکل های حاوی جزییات ساختمانی) . پس از اینها کتاب فناوری های نوین ، نانو و پوسته ها و ورق تاشده که هریک به طور متوسط یک سوال دارند.اگر این بخش ها را به پایان رساندید مطالعات موردی انتهای فصل های کتاب های فولاد، بتن، استاتیک و مقاومتسایر کتاب ها ارزش کمتری در امتحان دارند و اگر میل دارید ریسک خود را به صفر برسانید می توانید به خلاصه های معتبری که از آن ها تهیه شده مراجعه بفرماییددر رابطه با سوالات محاسباتی نیز باید به تسلط کافی برسید حال از هر منبعی: استاتیک کاربردی دکتر گلابچی، کتاب های مشهوری چون بی یر جانسون، پوپوف، مریام یا کتاب هایی از این دستخیلی در کتاب ها ریز نشوید و وارد جزییات و هندسه و مسائل پیچیده نشویدنانو و جزییات را همان جزوه ای که خودم در دانشگاه تهران تدریس می کنم کفایت میکند دو فصل انتهای کتاب مبانی سازه را رها کنید.عناصر و جزییات حوزه تخصصی بنده نیست اما در کل چند سوالی از همین کتاب های پروفسور گلابچی، یک سوال از فناوری های نوی، خواهد بود. بقیه منابع عناصر پراکنده اند مثلا نشریه 55، نشریه 92 و جزوات دانشگاه تهرانمعمار مهندس و سیستم های آینده را از روی خلاصه مطالعه بفرمایید یا اینکه صفحات مهمش را خودم عرض کنم و همان ها را مطالعه کنیدکتاب مبانی طرحی تنها فصل سومش را مطالعه کنید امیدوارم توانسته باشم کمکی کنمو در آخر بدون اینکه من را بشناسند یا ...... جمله ای گرانبها و باارزش ذکر نموده اند................هرموقع تصور کردید خدمتی از بنده ساخته است در خدمتم ............ باشد که در پایان برای وی آرزوهای خوب و موفقیت های بیشتر داشته باشیم
دوستان مهندس در طی سوال این جانب از ابر مهندس عالم بشریت سروشنیای کبیر ،ایشان حجت را بر تلاشگران در عرصه کنکور معماری -معماری و اینجانب حقیر تمام کرده و در طی یک پیام بلند بالا راهنمایی ارزنده ای را مبذول داشته اند تصمیم گرفتیم شما عزیزان را نیز در راستای این راهنمایی قرار داده و بر شان و منزلت ایشان بیفزایم باشد که پند گرفته و عمل نمایید که این است راه موفقیت شما ، حال با خودتان است که پند گیرید یا منابع دیگر را مطالعه نمایید ..........این سه یعنی درک رفتار سازه ها، سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران باید در اولویت باشندپس از اینها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند، طراحی لرزه ای و دو کتاب بتن و فولاد آقای دکتر گلابچی (بخش های مفهومی ابتدای فصل ها و نه محاسبات و همچنین شکل های حاوی جزییات ساختمانی) . پس از اینها کتاب فناوری های نوین ، نانو و پوسته ها و ورق تاشده که هریک به طور متوسط یک سوال دارند.اگر این بخش ها را به پایان رساندید مطالعات موردی انتهای فصل های کتاب های فولاد، بتن، استاتیک و مقاومتسایر کتاب ها ارزش کمتری در امتحان دارند و اگر میل دارید ریسک خود را به صفر برسانید می توانید به خلاصه های معتبری که از آن ها تهیه شده مراجعه بفرماییددر رابطه با سوالات محاسباتی نیز باید به تسلط کافی برسید حال از هر منبعی: استاتیک کاربردی دکتر گلابچی، کتاب های مشهوری چون بی یر جانسون، پوپوف، مریام یا کتاب هایی از این دستخیلی در کتاب ها ریز نشوید و وارد جزییات و هندسه و مسائل پیچیده نشویدنانو و جزییات را همان جزوه ای که خودم در دانشگاه تهران تدریس می کنم کفایت میکند دو فصل انتهای کتاب مبانی سازه را رها کنید.عناصر و جزییات حوزه تخصصی بنده نیست اما در کل چند سوالی از همین کتاب های پروفسور گلابچی، یک سوال از فناوری های نوی، خواهد بود. بقیه منابع عناصر پراکنده اند مثلا نشریه 55، نشریه 92 و جزوات دانشگاه تهرانمعمار مهندس و سیستم های آینده را از روی خلاصه مطالعه بفرمایید یا اینکه صفحات مهمش را خودم عرض کنم و همان ها را مطالعه کنیدکتاب مبانی طرحی تنها فصل سومش را مطالعه کنید امیدوارم توانسته باشم کمکی کنمو در آخر بدون اینکه من را بشناسند یا ...... جمله ای گرانبها و باارزش ذکر نموده اند................هرموقع تصور کردید خدمتی از بنده ساخته است در خدمتم ............ باشد که در پایان برای وی آرزوهای خوب و موفقیت های بیشتر داشته باشیم
من کتاب بتن و فولاد ندارم. خلاصه فولاد کسی داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |