بچه ها سئوال دارم من...اینکه دارم با سیلابس مرکز پیش میرم و الان دارم با آزمون اول خودمو تنظیم میکنم....حالا یه سئوال منابعی ک مرکز معرفی کرده خوبه خونده بشه برای سری اول و توی تایم اضافه بقیه منابع رو خوند...؟مثلا من الان معماری جهان رو امروز خوندم و از سیلابس مرکز فقط کتاب زارعی رو خوندم ولی کتاب بانی مسعود رو نخریدم و ندارم...( البته چاپ جدیدش زارعی رو خریدم...آخه پارسال یکی از دوستام واسه ایتکه من بهش کتاب قرض داده بود کتابهاشو داد و امسال گویا از بنده بی دلیل نناراحت شدن و کتبشونو گرفتن ازم....

البته به نفع من ...چون عشق خریدن کتاب دارم رفتم 8 تا کتب خریدم به کتابخونم اضافه کردم)و اینکه پارسال خلاصه برداری کرده بودم از همین کتب زارعی و راهیان ارشد و یه سری جزواتی ک تو همین باشگاه بود...حالا من فعلا خوبه ک همین چیزهایی ک دارمو با سیلابس پیش برم بعد وقت شد برم سروقت کتابهایی ک تو کتایخونم نیست...؟
برا فن و ایستایی هم همین سئوال رو دارم...من الان کتب : ساختمان ها آینده-معماری+ساختار-فناوری نوین-طراحی لرزه ای- سازه در معماری- درک رفتار سازه-رو خریدم ک در حال حاضر درک رفتار و سازه در معماری رو به همراه جزوه سال 90 سروش نیا رو ک یاشل عزیز برام فرستاده بود رو دارم میخونم....و البته برای عناصر هم میخوام طراحی لرزه ای رو شروع کنم...روشم درسته؟؟