من جزوه ی سینا شریفی رو از خود مرکز معماری به قیمت 14000 تومن تهیه کردم. به نظرم ارزشش رو داره برید بگیرید یا سفارش بدید براتون بفرستن.
مرکزشون تو شهرستانها دارن این جزوه هارو ؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگی کدوماشه و راجع به چه موضوعاتیه
ممنون میشم
کتاب جدید قبادیان که واسه معماری معاصره مهمه یا بانی مسعود؟
هر دوتاش خوبه من به شخصه بانی مسعود رو ترجیح میدم
ولی بعد کنکور میخونمش

کتاب حجیمیه، برای معاصر ایران در حد جزوه هایی که بچه گذاشتن و یه چرخ تو نت کفایت میکنه ..یکی از بچه ها یه سری فیل توئ قسمت تاریخ گذاشته بود همونا کفایت میکنه (البته این نظر منه )
ebram0412 جان من دركم داغونه يعنى هميشه سوالارو با اطمينان ميزنم ولي غلطه
حالا من چه جوري به پختگي برسم چه جوري شناور شم يه مشاوره تپل دوستانه در راه خدا نثار ما ميكنين
درک خیلی مهمه .....بچه ها متاسفانه اکثرشون غافل میشن از درک و چسبیدن به فن
خب اگه مطالعاتت خوب بوده تو کارشناسی میتونی به خودت امیدوار باشی که فقط با مرور سئوالهای سالهای گذشته یه درصد خوب بزنی وو ااگه کلا مطالعهات جانبیت کم بوده جای هیچ نگرانی نیست با خوندن کتاب درک عمومی عسگری و زدن سئوالایی که بچه ها تو سایت گذاشتن میتونی یه درصد خوب بزنی
من اینجا تجربه خودموو از درک میگم تو آزمون سراسری پارسال تنها درسی که خوب زدم درک بود ........و جالب اینجاست تو آزمون آزاد درک 8 درصد زدم دلیلشم این بود که سئوالها رو سرسری میخوندم و میرفتم رو جوابا در حالی که زدن سئوال درک احتیاج به تفکر داره ( برای درک بر عکس دروس دیگه بعضی وقتها بیشتر دونستن کار دست آدم میده و همش تو فکر اینی که سئوالو پیچوندن)
شاید بتونین درسهای دیگه رو زود بزنین ولی واسه درک تفکر بیشتری نیازه
کتاب سلطاندوست مهمه .بخصوص اگه بخواین تکنو و انرژی آزمون بدین
من کلا گذاشتم اگه رسیدم بخونم چون میانم با تاسیسات زیاد خوب نیس از هنرستان باهاش مشکل داشتم
حالا بچه هایی که خوندن و راجع بهش تحقیق کردن بهتر میتونن جواب بدن
تموم کتابایی که بچه ها میاین اینجا اگه فرصت بشه خوند عالین ولی این نکته رو فراموش نکنین که زیاد خوندن ملاک نیست
من 3 باره آکوستیک رو میخونم و هر دفعه که میخونم متوجه میشم که چقدر مرور واجبه
اگه مرور نداشته باشین خوندن منابع کار دستتون میده .چون فک میکنین که خوندین و جواب رو بلدین احتمال منفی زدنتون بیشتره