نظرتون چیه که یه برنامه منظم واحدو دنبال کنیم و در زمانهای مشخص بیایم برا رفع اشکال و مرور خلاصه های هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من واس هر درس روزی 2 ساعت وقت بذاریم.مثلا فن 2ساعت،زبان 2 ساعت،تاریخ 2 ساعت،درک 2 ساعت،منظر 2 ساعت.دوستم شمام اگه میتونی یه برنامه ای بده شاید سرعتمون بیشتر شد
http://www.iacenter.ir/web/images/%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/Manabe_Arshad-_edit_.pdf[/QUOTE
ممنون گرفتم پیشنهاد شما چیه ؟ کدومو اول بخونیم ؟
به نظرم 504+ درک رفتار سازه ها+سبک شناسی پیرنیا+معاصر قبادیان+جهان زارعی+زیبایی شناسی+باغ ایران نعیماhttp://www.iacenter.ir/web/images/%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/Manabe_Arshad-_edit_.pdf[/QUOTE
ممنون گرفتم پیشنهاد شما چیه ؟ کدومو اول بخونیم ؟
فک کنم اینا دیگه پایه ای ترین مطالب باشن
به نظرم 504+ درک رفتار سازه ها+سبک شناسی پیرنیا+معاصر قبادیان+جهان زارعی+زیبایی شناسی+باغ ایران نعیما
فک کنم اینا دیگه پایه ای ترین مطالب باشن
درسته .برا هفته اول چقدر از هر کدوم معقوله بخونیم؟
درسته .برا هفته اول چقدر از هر کدوم معقوله بخونیم؟
من میگم روزی یک درس زبان+2ساعت تاریخ(یکیش)+2 ساعت زیبایی+1 ساعت منظر+2 ساعت سازه=تقریبا روزی 8 ساعت
من میگم روزی یک درس زبان+2ساعت تاریخ(یکیش)+2 ساعت زیبایی+1 ساعت منظر+2 ساعت سازه=تقریبا روزی 8 ساعت
این برنامه شخصی شماست . منظور من این که یه مقداری از کتابارو مشخص کنیم تو هفته جاری هرکی به روش خودش اونارو بخونه بعد 4شنبه شبا بیایم رفع اشکال
سلام من دیروز رفتم چند تا کتاب خریدم...کتاب جدید قبادیان بناهای معاصر رو مورد بررسی قرار میده از قاجار تا کارهای اخیر معمارانی مثل رضا دانشمیر....من نخریدمش...اگه وقت آوردم میخرم بعدا مطالبشم همون مطالب مجله های معماری مثل مجله معمار هستشاگه این کتاب جدید قبادیانو دیدین ببینین چطوره؟ممنون
کتابا خیلی کمیاب و گرون شده..زیبایی شناسی رو نتونستم گیر بیارم....کتاب فیزیک ساختمان 4 هم اومد تو منابع
دوستان این برنامه پیشنهادی منه... تا 15 تیر... چون نمیشه روزانه هماهنگ کرد هفتگی صفحه بندب کردم که پنج شنبه هام بیایم رفع اشکال کنیم.
حالا هرکی ایراداشو بگه که درستش کنیم
اینطوری که من حساب کردم میتونیم سازه و معاصرو سبک شناسی رو تموم کنیم و بعدش یه کتابه دیگشونو شروع کنیممشاهده پیوست 153011
باغ و معاصر،البته هردوشون منابع ديگه اي هم دارن... من جدول گذاشتم،اينجا به هم ريخته متاسفانه... از سمت چپ،اسم کتاب،انتشارات و نويسندهاین که همون برنامه دیشبی من شد(روزی 2 ساعت)
اسم نویسنده باغ ایرانی و انتشاراتشو میگین لظ=طفا
مرسی
امير باني مسعود | هنر معماري قرن | معماري غرب،ريشه ها و مفاهيم |
زيگفريد گيديون-منوچهر مزيني | شرکت انتشارات علمي و فرهنگي | فضا،زمان و معماري |
ويتوريو مانياگو لامپونياني-لادن اعتضادي | شهيد بهشتي | معماري و شهرسازي در قرن بيستم |
دکتر وحيد قباديان | دفتر پژوهش هاي فرهنگي | مباني و مفاهيم در معماري معاصر غرب |
غلامرضا نعیما | پیام | باغ های ایران-که ایران چو باغی است خرم بهار |
آزاده شاهچراغي | پارادايم هاي پرديس |
باغ و معاصر،البته هردوشون منابع ديگه اي هم دارن... من جدول گذاشتم،اينجا به هم ريخته متاسفانه... از سمت چپ،اسم کتاب،انتشارات و نويسنده
امير باني مسعود هنر معماري قرن معماري غرب،ريشه ها و مفاهيم
زيگفريد گيديون-منوچهر مزيني شرکت انتشارات علمي و فرهنگي فضا،زمان و معماري
ويتوريو مانياگو لامپونياني-لادن اعتضادي شهيد بهشتي معماري و شهرسازي در قرن بيستم
دکتر وحيد قباديان دفتر پژوهش هاي فرهنگي مباني و مفاهيم در معماري معاصر غرب
باغ ايراني
غلامرضا نعیما پیام باغ های ایران-که ایران چو باغی است خرم بهار
آزاده شاهچراغي پارادايم هاي پرديس
برا مرور چیکار کنیم؟
الان یعنی اینا رو بخونیم یا اونایی که من نوشتم تو جدول؟
سازه در معماری/دکتر محمود گلابچی
زیبایی شناسی در معماری/ترجمه جهانشاه پاکزاد
معماری جهان/ابراهیم زارعی
معماری معاصر/قبادیان
سبک شناسی/پیرنیا
باغ ایرانی/نعیما
دوستان این برنامه پیشنهادی منه... تا 15 تیر... چون نمیشه روزانه هماهنگ کرد هفتگی صفحه بندب کردم که پنج شنبه هام بیایم رفع اشکال کنیم.
حالا هرکی ایراداشو بگه که درستش کنیم
اینطوری که من حساب کردم میتونیم سازه و معاصرو سبک شناسی رو تموم کنیم و بعدش یه کتابه دیگشونو شروع کنیممشاهده پیوست 153011
ممنون که برنامه هاتونو به اشتراک می ذارین، منم مطالبی رو که به نظرم می رسن می گم، امیدوارم ناراحت نشین
فک کنم سیستم 504 طوریه که 6 روز هفته یک یونیت (6 درس) خونده می شه و 1 روزم برا حل تمرینای مروری یونیت و مرور درسای اون هفته تعیین می شه، حالا من اینو جایی نشنیدم خودم از محتوای کتاب این طور برداشت کردم ممکنه اشتباه باشه... ولی در کل این طوری که نمی شه پشت سر هم حفظ کرد لغاتو باید یه وقفه ای برای درک کردن شون هم ایجاد شه دیگه...
نمی خوام موج منفی ایجاد کنم ولی واقع بینانه اگه بخواییم نگاه کنیم تعداد کتابایی که می خوایین در عرض 1 ماه (اونم ماه اول که هنوز روند کار کنده) بخونیم خییییلی زیاده.. اگه همه برسونن عالیه ولی حداقل من یکی که نمی تونم... به نظرم بهتره یه اولویت بندی پیشنهادی هم تو برنامه باشه تا انعطاف پذیر باشه، مثلا من خودم بین اینا اولویت رو به سازه در معماری و 504 می دم و وقتی ببینم نمی رسم بخونم اولین حرکت باغ ایرانی رو حذف می کنم و بعد از اون زیبایی شناسی رو، اینکه تو هر برنامه ریزی دوره ای، اولویت با کدوم کتابا باشه مسئله ی حساس تریه و شاید یه نفر با تجربه ی کمتر نتونه درست تعیین کنه، باید بحث شه و همه نظرات شونو بگن و مثلا من بیام اینجا نظر بقیه رو بخونمو بفهمم از فلان نقطه نظر که من قبلا بهش دقت نکرده بودم حذف کردن زیبایی شناسی کار اشتباهیه و نسبت به کتابایه دیگه اولویت کمتری داره... این طوری فک کنم یکی بخونه و 10 نفر دیگه فقط از خودشون ناامید شن، اگه یه اولویت بندی خوبی باشه حداقل کسایی که میزان مطالعه شون کمتره (اول از همه خودم) خیال شون راحته حداقل تلاش شون پربازده و موثر بوده...
در مورد فن هم به نظر من برا فارغ التحصیلا شروع کردن با سازه خوبه (چون از نظر یادآوری مباحث براشون اولویت یکسان دارن) ولی ما دانشجوهای ترم 6 که قراره بعد امتحان شروع کنیم خوندنو، بهتره فن رو اول از تاسیسات و تنظیم شرایط شروع کنیم چون تازه واحداشو پاس کردیم و هنوز مبحث تو ذهن مون تازه ست و با یه مرور خوب سریع می تونیم جمعش کنیم خیالمون راحت شه، اما اگه بمونیم آخر تابستون این کارو کنیم تقریبا اکثر مطالب یادمون رفته (چون قبلا روند مطالعه و مرورش کامل نشده) و یه اتلاف وقتی هم این وسط برای دوباره ارتباط برقرار کردن با موضوع باید داشته باشیم... حالا شایدم این فقط نظر من باشه و بقیه مشکلی با این مسئله نداشته باشن... کلا فک کنم باید یکی دو تا برنامه ی موازی باید پیشنهاد شه تا هر کس با نسبت به شرایطش انتخاب کنه کتاباشو...
خدا خودش رحم کنه... زیبایی شناسی فایل دانلودش تو سایتwww.sainar.net هست.فیزیک 4؟موضوع مبحثش چیه؟
ببینید رسیدن به یه تفاهم راجع به برنامه ریزی واحد فکر کنم عملی نباشه..چون هر یک از بچه ها شرایط خاص خودشونو دارن و بر اساس اون برنامه ریزی میکنن..من خودم از سبک شناسی پیرنیا.مصالح سام فروتن.......ایستایی هنرستان.....و زبان شروع کردم.....واسه من جواب داده....در ضمن نکته مهم حتما کتاب مبانی فیزیک ساختمان 4 قیابکلو رو بخونید..تازه اومده....با عنوان سرمایش غیر فعالموافقم........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | ||
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | ||
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |