نگران نباش برادر، انشالله درست میشه،
جهت اطلاع جواب گزینش من نزدیک به 7 ماه طول کشید
برادر ، شما الان مشغول به کار شدین؟
نگران نباش برادر، انشالله درست میشه،
جهت اطلاع جواب گزینش من نزدیک به 7 ماه طول کشید
من خودم هیچی ! خانوادم دارن از انتظار میترکن ! من راحت نشستم دارم ترم آخر ارشد رو می خونم خانوادم توهم توطئه میزنن که جات رو گرفتن و از این حرفا !
من رو دارن مجبور می کنن از مازندران پاشم برم اهواز واسه پیگیری ! که آخرش بازم جواب پشت تلفن رو می گیرم![]()
جالبه کاندیدای نمایندگی شورای شهر و نمایندگی مجلس و ریاست جمهوری با توجه به پست های بسیار مهم و حیاتیشون تو حداکثر 1 ماه صلاحیتش بررسی میشن !!
حالا مثلا من که مهندس مکانیکم و حداکثر کارم تو شرکت نفت گریس مالی هست باید 7 ماه صلاحیت اخلاقی و ...م بررسی شه !!
طرف تو گزینش فراز های دعای ندبه رو از من می پرسه !! خداییش چند درصد از کاندیدای مجلس و شورای شهر که کلا با حق الناس سر و کار دارن این سوال رو حالت عادی می تونن جواب بدن ؟!
سلام دوستان من تو spgc کار میکنم . شرکت بدی نیست ولی میتونم با اطمینان بگم از pogc بهتره . اصلا pogc شرکت نیست منم یکی از قبول شدگانش بودم . از نظر حقوقی هیچ تفاوتی با هم ندارن . spgc هم بهرهبردار و خانما 2 به 2 شدند و بقیه هم تا 31 خرداد 2به 2 میشند گروه برق که 2 به 2 شده ولی این روند تا 31 خرداد طول میکشه . ولی فکر کنم تنها گروهی که 2 به 2 نشند بازرسای فنی هست که تا برج 6 2 به 1 هستند این هم احتمال داره ممکنه اونها هم بشند . از نظر کار بستگی داره کجا بیفتید ولی یه کارش سنگین تر از pogc هست . ولی کلا هر دو شرکت مالی نیستند و وزارت نفت سرابی بیش نیست مخصوصا شرکتایی که تو عسلویه هستند و مخصوصا pogc. کلا دوستان تمرکزتون رو بزارید که اعزام بشید و براتون مهم نباشه که کدوم شرکت باشید . تا قبل از اینکه نتایج گاز رو اعلام کنند کارا را تموم کنید. و من فکر میکنم اگه شما بیاید spgc به عنوان مامور میاید تا تو spgc کار یاد بگیرید و به عنوان بهره بردار برید pogc . چون شنیدم pogc میخواد بهره بردار بشه . به نظر من یکدست بشید و تمرکزتون رو بزارید برا اعزام چه pogc چه spgc . موفق باشید
سلام.
شنبه هفته آینده یعنی 92/02/07 خوبه؟ من میگم که تاریخ مناسبی برای رفتن به وزارت نفت برای اعتراض است. در این یه هفته هم هر کس میتونه به دوستانی که میشناسه خبر بده و بگه که شنبه بیان جلوی درب وزارت نفت در خیابان طالقانی.
مطمئن باشین دیرو زود داره اما سوخت و سوز نه . من خودم یک ازمون از زیر مجموعه های فولاد قبول شده بودم . دقیق بعد سه سال زنگ زد برم سر کار . چون رفته بودم سر کار شرکت نفت دیگه بیخیالش شدم .سلام.
شما که الان سر کار هستید به نظرتون چرا کار استخدام شدن ما انقدر گیر کرده؟ مشکل کجاس؟ به نظر شما ما امیدوار باشیم یا احتمال داره نریم سر کار یا خیلی زیاد طول بکشه؟
درسته این دو شرکت فعلا فرقی ندارن ولی احتمال داره گاز خصوصی بشه و اگه خصوصی بشه شرایط خیلی فرق خواهد کرد؟
سلام دوست عزیز
من قبل عید گزینش دادم ولی هر چی ز میزنم میگن ج گزینش نیومده .
استرس دارم بد جور.کی میخوان خبر بدن دیگه؟
سلام به همه دوستان عزیز .....
دوست من , mohammad.eng...
من هم هجده دی 91 شروع مراحل گزینشم بود.... بهمن ماه بعد از یک تحقیقات محلی برای مصاحبه عقیدتی دعوت شدم....
همه چیز خوب پیش رفت....الا اینکه دیگه جای خون توی رگهام آدرنالین خالص جریان داره...
قبل از عید یک سر از تهران رفتم اهواز ! ساختمان چهار طبقه معروف اهواز( ساختمان اداره شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب)!
بعد از کلی صحبت با رییس امور استخدام معلوم شد نامه طب صنعتی همه آمده و فقط اداره منتظر رسیدن نامه گزینش بچه هاست....
این جملات این عباراتیه که رییس امور استخدام شرکت گفت:
1) برای شرکت فقط نامه گزینش و طب صنعتی مهمه! بقیه مراحل از نظر شرکت حل شده است.... چون واحد گزینش و طب امور مربوط به خودشون رو انجام میدن و ما دخالتی در کار اونا نداریم!
بخش مهمش اینه:
2) یک شنبه هر هفته ای که نامه تایید صلاحیت افراد برسه با بچه ها تماس گرفته میشه! یک شنبه هر هفته فقط به تقسیم بچه ها اختصاص داره! با صراحت گفت وقتی نامه گزینش بیاد بلافاصله تماس میگیریم! دو بار ازش پرسیدم که وقتی نامه گزینش بیاد چند وقت زمان میبره که با افراد تماس بگیرید! گفت: هیچ فاصله زمانیه نیست....
منم مثل دوستان از کیلومترها فاصله با رگهایی مملو از آدرنالین 99% , منتظرم.....
یک شنبه هسته گزینش بودم!گفتن جواب استعلام ها نیامده! جهت اطلاع منظور از استعلام ها به غیر از بند 5 تایید صلاحیت از طرف وزارت اطلاعات....
این استعلام ها شامل: تایید کلیه مدارک تحویلی شما به اداره گزینشه! مثل کپی کارت ملی' شناسنامه, مدرک تحصیلی , کارت خدمت, سوپیشینه!
جهت اطلاع اون مدارکی که خودتون تاییدیش رو تحویل اداره استخدام شرکت دادین مثل سوپیشینه اصلا اعتبار نداره!
چون خودتون دستی تحویل دادین و قابل جعل شدنه!
نمونه اش خود من , مدرک سوپیشینه رو تحویل اداره استخدام شرکت دادم! بعد با خبر شدم گمش کردن! رفتم اعتراض کنم خود رییس امور استخدام شرکت گفت اصلا برای ما اون مدرک مهم نیست ! چون گزینش خودش همه مدارک رو از اول بررسی و تایید میکنه! گفت برو راحت باش وقتی نامه گزینش اومد صدات میزنیم!!
روزگاری داریم آقایون عزیز....
برادر ، شما الان مشغول به کار شدین؟
مطمئن باشین دیرو زود داره اما سوخت و سوز نه . من خودم یک ازمون از زیر مجموعه های فولاد قبول شده بودم . دقیق بعد سه سال زنگ زد برم سر کار . چون رفته بودم سر کار شرکت نفت دیگه بیخیالش شدم .
جناب صالحی، سلام. این پست رو از زیر خروارها خاک بیرون کشیدم که بگم: منظورتون رو از بخش برجستهشده متوجه نشدم چی بود؟
من هم POGC هستم و تو این آزمون برای تعدیل مدرک شرکت کردم.
سلام، عرض کنم خدمتتون که اطلاعات بنده در این زمینه دقیق و قابل استناد نیست . لینک زیر مطالب مفیدی داره ولی متاسفانه جزئیاتش کمه
http://naftna.ir/snews/oil/4137-1390-08-28-07-43-09.html
دوست عزیز این شایعه رو نمیدونم چه کسانی در اوردن که spgc داره خصوصی میشه . spgc یه شرکت خیلی بزرگه که هر روز داره بزرگتر میشه . یه زمانی این قضیه مطرح شد که پالایشگاها رو خصوصی کنند حتی سکوها که دست spgc بود را به pogc دادند و نفت و گاز در یک حرکت انتحاری دوربین های سکوها رو قطع کرد . سکوها بدون انسان و توسط دوربین اداره میشدند . و نفت و گاز نیرو سر سکوها برد بدترین سکوهای ایران ماله نفت و کازه . بعد خصوصی سازی پالایشگاها ول شد . وهمه اینو میدونند . بعد اگه خصوصی هم بشه که احتمالش منفی هست به شما اعلام میکنند که شما هم خصوصی بشیدد یا اینکه 5 سال وقت دارید جاتون رو عوض کنید . دوست عزیز شما چکار بودجه سالانه دو شرکت دارید مگه حقوق شما رو نفت و گاز میدهد حقوق شما رو دولت میده. پایه حقوق من 398560 تومان است بچه های نفت و گاز هم همینقدر هست. اصلا نفت و گاز اونجا هیچ دارایی نداره فقط 4 تا سکو داره . بقولا داره فاز میسازه که بدش به گاز . تلاش کرد فازهای 15و16 .17 و18. و 12 رو برداره. که نتونست و گاز بهش ندادش . الان هم مشکل نفت و گاز همینه که شما رو نمیتونه تو چارت جا بده چون چارت سازمانیش دست گازه. اخرش هم این دو تا شرکت یکی میشن . نفت و گاز یک شرکته که از دل گاز بیرون اومده و من احساس میکنم دوباره یکی بشند موفق باشید
دوست عزیز این شایعه رو نمیدونم چه کسانی در اوردن که spgc داره خصوصی میشه . spgc یه شرکت خیلی بزرگه که هر روز داره بزرگتر میشه . یه زمانی این قضیه مطرح شد که پالایشگاها رو خصوصی کنند حتی سکوها که دست spgc بود را به pogc دادند و نفت و گاز در یک حرکت انتحاری دوربین های سکوها رو قطع کرد . سکوها بدون انسان و توسط دوربین اداره میشدند . و نفت و گاز نیرو سر سکوها برد بدترین سکوهای ایران ماله نفت و کازه . بعد خصوصی سازی پالایشگاها ول شد . وهمه اینو میدونند . بعد اگه خصوصی هم بشه که احتمالش منفی هست به شما اعلام میکنند که شما هم خصوصی بشیدد یا اینکه 5 سال وقت دارید جاتون رو عوض کنید . دوست عزیز شما چکار بودجه سالانه دو شرکت دارید مگه حقوق شما رو نفت و گاز میدهد حقوق شما رو دولت میده. پایه حقوق من 398560 تومان است بچه های نفت و گاز هم همینقدر هست. اصلا نفت و گاز اونجا هیچ دارایی نداره فقط 4 تا سکو داره . بقولا داره فاز میسازه که بدش به گاز . تلاش کرد فازهای 15و16 .17 و18. و 12 رو برداره. که نتونست و گاز بهش ندادش . الان هم مشکل نفت و گاز همینه که شما رو نمیتونه تو چارت جا بده چون چارت سازمانیش دست گازه. اخرش هم این دو تا شرکت یکی میشن . نفت و گاز یک شرکته که از دل گاز بیرون اومده و من احساس میکنم دوباره یکی بشند موفق باشید
![]() |