javan51
عضو جدید
دوست من گزینشت کی بوده؟ همون پنج طبقه دیگه؟
با سلام خدمت دوستان مناطق نفت خیز
در مورد گزینش بگم که من فاصله بین پر کردن فرم ها در مرکز گزینش تا مصاحبه خیلی زیاد شد . اصلا فکر کردم دیگه همه چیز منتفی شده و شک کردم به معرف ها ، گفتم حتما یه چیزایی گفتن که دیگه یه سره ردم کردن . تا اینکه زنگ زدم مرکز گزینش یکی دو بار گفتن بعدا تماس بگیر و نگران نباشید و . . . تا اینکه یه بار شماره ملی رو پرسید و زد تو کامپیوتر و با تعجب گفت بزودی باهاتون تماس میگیریم . دو ساعت بعد یکی زنگ زد گفت فردا ساعت 9 صبح بیا برا مصاحبه بعدشم تقریبا 2 هفته بعد که حضوری رفتم گفت جواب را فرستادیم مناطق . و یکهفته طول کشید تا جواب گزینش از آنجا بدست امور استخدام برسه .برای طب صنعتی هم دقیقا از روزی که آزمایش دادم تا زمانیکه جوابش آماده شد 3 هفته طول کشید و یکهفته بعد رسیده دست امور استخدام. و نهایتا آخرین باری که زنگ زدم امور استخدام گفت پروندتون تکمیله منتظر تماس باشین (حداکثر تا آخر خرداد) توصیه میکنم به دوستان که با امور استخدام تماس بگیرن و چک کنن پرونده شون تکمیله یا نه و جواب هر کدوم از استعلامها که نیومده زنگ بزنین به اون مرکز و با احترام متقابل ازشون بخواین براتون چک کنن . از جواب ندادن یا با عصبانیت صحبت کردنشون نترسین بلاخره اونا ه کارمندن و سرشون شلوغه ولی جواب دادن به افراد هم جزء وظایفشون هست . شعار من اینه " ایران فقط پیگیری " چون معمولا در سیستم اداری ایران کارها تمام و کمال بصورت خودکار انجام نمیشه بلاخره یه جایی پیش یه کارمندی گیر میکنه و تا بیان اشکال را رفع کنن میبینی سه ماه طول کشیده و بعضی وقتها همه چیز تموم شده . اگر هم برای هرکدوم از قسمتهای مناطق شماره تلفن خواسیتد بگید تا بذارم . هرچند خوتون هم میتونید از مرکز تلفن نفت شماره ها را بگیرید. موفق باشید.
ساختمان گزینش بین میدان پنج نخل و ملی راهه و طب صنعتی هم که پیش بیمارستان نفته.
آخرین ویرایش: