babakv
عضو جدید
بچه ها من یه سوالی داشتم ، آزمونی که شما دادین فقط جذب نیروی مرد بود ، یا خانوما هم توی آزمون شرکت کردن؟
سلام.
نه فقط مرد بود.
بچه ها من یه سوالی داشتم ، آزمونی که شما دادین فقط جذب نیروی مرد بود ، یا خانوما هم توی آزمون شرکت کردن؟
سلام دوست عزيز.من پايانه نفتي هستم.شما خبري از تعيين تكليف نيروهاي تكميل ظرفيت ندارينمبارک باشه، شما کجا قبول شدی؟کدام شرکت؟
سلام .از بچه های کاردانی برق مناطق کسی هست که رفته باشه آموزشی یا بهش زنگ زده باشند؟؟؟؟من هروقت زنگ میزنم مناطق میگه تا چند روز دیگه باهاتون تماس میگیریم...نمیدونم این چند روزشون کی تموم میشه...کسی خبر داره باز کی دعوت میکنند واسه آموزشی؟؟؟
تبریک احسان جانهمین الان بهم زنگ زدن از آبادان که در تاریخ 1/4/90 برم واسه مصاحبه گزینش آبادان
بازم میگم خدایا شکرت
ممنون دوست عزیزتبریک احسان جان
بکجا باید بری، هسته گزینش جنوب تو اهواز؟ یا خود آبادان؟
مرسی از دوستان
از بچه های دوره اول ماهشهر انتظار می رود اطلاعات بیشتری از خودشون برا بچه ها بذارند.
سلام به همه
بچه های ماه شهر
یک سوال داشتم
بلیط رفت و برگشت هواپیماتون از همون فرودگاه ماهشهر و هواپیمای شرکت اوکی شده یا ؟؟؟
سلام
از دوستانی ک ماهشهر هستن میشه جواب بدین
1-اونجا توالت فرنگی هستش؟
2-برای رفتن ب کلاسا باید با ماشن برین یا همونجاست؟
3-پول نقد چقد همرامون باشه؟اونجا عابربانک چه بانکی هست؟
4-بلیط رفت و برگشتی ک دادن از ماهشهره؟
تو آواتارم که نوشتم . نفت و گاز پارس قبول شدم . فعلا هم منتظریم که یکی بامون تماس بگیره که گویا فعلا خبری نیستمبارک باشه، شما کجا قبول شدی؟کدام شرکت؟
اميدوارم عذر خواهي بنده رو بپذيريدجالبه ایشون جمله قشنگی برای امضاشون گذاشتن ولی دریغ از سرسوزن درک. حتما مشکلی دارم که این سوالو میپرسم.امیدوارم به مشکل من دچار نشید
چرا اسف باره وضعیته کلاسا؟؟چيا ميخوای بدونی که گفته نشده؟؟؟؟
از غذا بگم واست؟ از عدم پرداخت حقوق بگم ؟ از وضعيت اسف بار کلاسا بگم؟ از کجا بگيم داداش جان؟؟؟؟
از غذا بگم واست؟ از عدم پرداخت حقوق بگم ؟ از وضعيت اسف بار کلاسا بگم؟ از کجا بگيم داداش جان؟؟؟؟
ممنونم دوست عزیزبله دوست عزیز من کاردانی برق هستم مناطق نفتیخیز جنوب
گروه a بودم یک هفته اموزش دیدم الان تقریبا یک ماهه که گچساران مشغول کارم دوره کاراموزی رو سپری میکنیم تازه حقوق هم گرفتیم علی الحساب به کاردانی 300 تومن و به کارشناسی 400 تومن حقوق دادن
چرا اسف باره وضعیته کلاسا؟؟
دوست عزیز
لطفا اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید.
واقعا غذا و کلاساشون افتضاحه؟
روزی که مصاحبه عسلویه رفتیم فقط یک نوع غذا طبخ کرده بودند که غذاشون چندان تعریفی نداشت.
نکات مثبت محیطی آنجا چه بود؟
غذاشون که همين الان با قاطعيت ميتونم بگم بيش از 15 تا 20 نفر (بلکه هم بيشتر) دچار شکم روش شدن! جوری که اکثرا بعد از شام امشب رفتن پيش دکتر!
کلاسا رو هم گفتم اصلا بار کاربردی و علمی نداره و مثلا يه نفر مياد از روش های شخصيت شناسی حرف ميزنه که معمولا اینقدر بحث پيش مياد که از بحث اصلی خارج ميشه!
عسلويه رو نرفتم ببينم چجوريه اما ميدونم این شام و ناهاری که به ما ميدن مسولش همين ره آورانه، نه پارس پس ميشه گفت 2 ماه تحمل ميکنيم
نکات مثبت : اتاق های يک نفره با تلويزيون و يخچال، اتاق پينگ پنگ که فقط بچه های بلوک ما بازی ميکردن و يه جورايی اتاق دور همی و شب نشينی بود که به حمدالله ازمون گرفتن و توش صندلی چيدن واسه کلاس زبان!!!
سلام
1- نه نيست اما يه دوستام که تو پينگ پنگ پاش پيچ خورد رفت به مسول خوابگاه گفت يدونه از این سيارا ( از اینا که تو لوازم پزشکيا پيدا ميشه ) واسش آوردن.
2- بعله هر روز بعد از صبحانه (چه صبحانه ای هم واقعا! ) ساعت 7:15 با سرويس (اونم چه سرويسايی بود واقعا!!!) 22 کيلومتر ميريد تا دفتر خود شرکت و عصر هم همين مسير رو برميگردين
3- نقد که در حد 50 60 تومن بسه بقيه اش هم تو عابر باشه خوبه اما چون هی ميريد خريد (اگه مث ما با غذا و ميوه ی اینا حال نکنی) پول بيار با خودت. عابر هم تو ممکو هست (تجارت و صادرات رو ديدم اما بقيه اشونم بايد باشن)
4- نه از اهواز (من کسی رو نديدم از ماهشهر باشه) (اما واسمون از ماهشهر تا اهواز اتوبوس گذاشتن)
سلام دوستان
من یه موردی برام پیش امده هر کس میتونه مشاوره بده ممنون میشم.
بنده منتظر تماس نفت و گاز پارس هستم تا برم برا دوره.احتمالا مرداد ماه باشه.
اوایل فروردین یک فرم برا وزارت دفاع پر کردم الان بهم پیام داده که جمعه برم برا مصاحبه.مکان مصاحبه دانشگاه مالک اشتر شاهین شهر اصفهان میباشد.به احتمال زیاد برا هواپیما سازی(هسا) مارا بخواند.از خونمون تا هسا یک ساعت راهه سرویسم داره.
الان تو دوراهی گیر کردم.میخواستم ببینم کسی از شرایط کاری وزارت دفاع ،حقوق و... اطلاعی داره که من تو این لحظه حساس بهترین تصمیم رو بگیرم وبعدا پشیمون نشم.خوب هیچ شرکتی حقوق نفتو نمیده ولی دوری از خونه ،شرایط بد آب و هوایی آدمو دچارتردید میکنه.اگه حقوق خوبی بدند به نظرم انتخاب خوبیه.نظر شما چیه؟
رشتم مهندسی برق کنترل
سلام مهندس جان ممنون از توضیحاتت.
میشه تو گوگل مپ مکان خوابگاه و همچنین کلاس ها رو مشخص کنی ببینیم چه خبره ؟؟ ممنون میشیم.
اینطور که معلومه باید پی سوء هاضمه رو به خودمون بمالیم بیایم.
یکم بیشتر در مورد وعده های غذایی توضیح میدی؟ مثل سلف دانشگاس یا بدتر از اون؟؟
بنظر من بهتره این کم و کاستیارو به مسئولین پارس منعکس کنیم شاید فرجی بشه گرچه من چشم آب نمیخوره!!
وخلاصه که خواب بهترين راه گذران این 4 هفته اس!
سلام بابک جون، خوبی داداش
نگران نباش، میگم لیموزین(Limousine) بیاد دنبالت واسه کلاسات.
غذا چی میخوای؟ چلوکباب برگ یا بختیاری؟ با جوجه کباب چطوری؟ صبحونه هم که حتما خاویار میل داری.
مسئولین هم یه گوشمالی میدیم که دیگه شما که ایشالا اومدی همه دست به سینه در خدمتتون باشن.
داود جون، خواب راه حل خوبیه ، ولی امتحان جامعو چی کار کنیم، فدات؟!!!
منم از دیروز مشکل گوارشی داشتم ، دیشب رفتم بهداری ممکو . دکتر گفت خیلیا از ره آوران اومدن. با اسهال و استفراغ، یا یکی از این دو که از علائم مسمومیت ویروسیه. دکتر پرسید سبزی خام مصرف کردید؟ گفتم آره ، روز قبل با نهار ریحون دادن، امروز همراه نهار هم سالاد کاهو و کلم دادن و امشب هم همراه کباب، سبزی خرد شده دادن. گفت از همونه، سبزیش آلوده بوده. دکتر می گفت، ماه قبل هم این مسمومیت شیوع داشته و حالا دوباره شیوع پیدا کرده.غذاشون که همين الان با قاطعيت ميتونم بگم بيش از 15 تا 20 نفر (بلکه هم بيشتر) دچار شکم روش شدن! جوری که اکثرا بعد از شام امشب رفتن پيش دکتر!
اک که هی! مگه امتحال هم داره!؟
پَه نَه پَه ، این همه راه آوردنمون ماهشهر، می فرستن سر کلاس که یکی بیاد برامون لالایی بگه، بخوابیم!
بله دوست عزیز من کاردانی برق هستم مناطق نفتیخیز جنوب
گروه a بودم یک هفته اموزش دیدم الان تقریبا یک ماهه که گچساران مشغول کارم دوره کاراموزی رو سپری میکنیم تازه حقوق هم گرفتیم علی الحساب به کاردانی 300 تومن و به کارشناسی 400 تومن حقوق دادن
سلام و ممنون از اطلاع رسانی شما
با توجه به این چیزا که گفتی هیچ مسولی از طرف پارس اونجا نیست یا نمیشه به نحوی اعتراض کرد؟چون این شرکت خصوصی هست قطعا پول زیادی بابت برگزاری این دوره ها می گیره و باید جوابگو باشه
به نظر شما بهتر نیست این چیزا رو به خود مسولین پارس هم بگید(یا نکنه گفتید هیچ اثری نداشته!!!!!)