m1984mm
عضو جدید
منظورت آن 1000 نفره که خنیف جن گفت یا چیز دیگه خواهشا شفاف سازی کن
آره همون 1000 نفر رو مي گم به من هم در همين حد گفت ..بيشتر از اين نشد اطلاعاتي بگيرم...
شما که طبت 29 فروردین بوده چطور دعوت شدید؟دوستان پارسی تبریک تبریک تبریک
این پیام واسه منم اومد.
بالاخره ما هم دعوت شدیم
خدایا شکرت
![]()
من پست كردمسلام
بچه های فلات یه سوال داشتم. تعهدنامه محضری رو باید پست کنیم یا خودمون ببریم؟
متشكرم دوست من
كاشكي تو سابقه كار كه مربوط به بازنشستگي باشه تاثير هم داشته باشه.
شما که طبت 29 فروردین بوده چطور دعوت شدید؟
من طبم 15 فروردین و گزینش 24 اسفند بودم هنوز دعوت نشدم.خدا کنه ماه بعد دعوت بشم.چون الان یه خورده واسم زوده.
يادمه سري قبل فولاد مباركه ميخواست نيرو بگيره و از وقتي حرفش زده شد و تا آگهي استخدام را زد حدود يكسالي طول كشيدشما مطمئنی که فولاد رو حتما قبول ميشی؟؟؟
منم خودم اصفهانم و شنيدم که ميخوان آزمون بذارن اما اگه تا اون موقع اعزام نشده باشم شرکت نميکنم، چه کاريه هم جا رو واسه بقيه که ميخوان برن سر کار تنگ ميکنم هم اینکه دوباره چقدر علافی بايد بکشيم تا بريم سر اون کار! تازشم من يک بار سيکل استخدام رو تو ذوب آهن طی کردم و اصلا از نوع برخورد و احترامی که به آدم بايد بذارن راضی نبودم! شک به دلت راه نده شايد نفت مث قديم نباشه و کلی مزاياش رو از دست داده باشه اما نفت هميشه نفته!
کلا استخدامی 3200 نفره اگه 1400 پارس باشه و 956 نفر نفت مرکزی و 400 فلات و 120پایانه ها پس مناطق و حفاری و چند نفر نیرو گرفته ؟ کل نیروها چند نفرن ؟
این یه شعار و بس
چه خوش خيالي پوياکاملا مواقم،هرچه دیرتر بهتر،شایدم نگرفتن گرچه احتمالش خیلی کمه،برا فلاتیا گفتن تعهد 10 سالتونو با خودتون بیارین آموزش،به نظر من با خودمون ببریم ولی تا وقتی که مجبور نشدیم بهشون ندیم،این بهینه ترین راهه،لطفا بچه های فلات اعلام نظر کنن بدونیم که قراره چی کار کنیم
با تشکر
همين الان از نفت وگاز غرب(مناطق مركزي) بهم زنگ زدن گفتن شروع به كار 30/2
وقتی که به خانم استواری گفتم واسم اس اومده سوم برم آموزشی گفت پس تعهد و سوپیشینه رو تا اون وقت پست کن که برسه دست ما، تا تو آموزش به مشکل برنخوری!!
من هفته پیش که رفتم شرکت گفتن فقط نتیجه طبت مونده حتما اونم امده و پروندم تکمیل شده در ضمن فامیلم با م شروع میشه .
ان شا ا... شما و سایر دوستان هم بزودی دعوت بشین
سلام به همگیسلام دوستان..........
براي بچه هايي كه منتظر تكميل ظرفيت هستن......
من ديروز رفتم تهران ..شركت ملي نفت......... به من گفتن دارن تلاش مي كنن تا هفته ديگه تكميل ظرفيت ها رو اعلام كنن.........در ضمن گفتن اين ليست جدا از كسايي هست كه يه جاي نفراتي كه انصراف ميدن بهشون خبر داده ميشه....
..براي بچه هايي كه هم رفتن سر كار آرزوي موفقيت دارم![]()
سلام بچه ها
منم الان دعوت به کار شدم
خیلی شوک شدم
دوستان همین الان شرکت پارس پیام داد:
بسمه تعالی
همکار عزیز اینشرکت پیوستن شما را به خانواده بزرگ کارکنان نفت تبریک عرض نموده، معرفی شما جهت گذراندن دوره کارآموزی به اینشرکت از مورخه 1391/3/4 اعلام مینماید.جهت هماهنگی های بعدی منتظر پیام های اطلاع رسانی ما باشید. مدیریت اموزش شرکت ره آوران فنون پتروشیمی-ماهشهر
این مسيج واسم دو دقه پيش اومد
بسمه تعالی
همکار عزيز
اینشرکت پيوستن شمارا به خانواده بزرگ کارکنان وزارت نفت تبريک عرض نموده، معرفی شما جهت گذراندن دوره کاراموزی به اینشرکت از مورخه 4/3/91 اعلام نمايد. جهت هماهنگی های بعدی منتظر پيام های اطلاع رسانی ما باشيد
مديريت اموزش شرکت ره آوران فنون پتروشيمی ماهشهر
دوستان پارسی تبریک تبریک تبریک
این پیام واسه منم اومد.
بالاخره ما هم دعوت شدیم
خدایا شکرت
![]()
برای منم اومد![]()
با سلام
من الان از مكه مكرمه بهتون بيغام ميدم
pad farsi nadaram bebakhshid.
inja pishe khooneye khoda vase hamatoon doaa kardam ke aval az hame roozitoon beshe biyayn inja.vaghean behtarin noghteye rooye zamine.bad ham doa kardam too in marhale az zendegitoon ke estekhdam bashe movafagh beshid.be niyat hameye bachehaye in foroom ham namaz khoondam.
man ke injam gooshim ham irane khamoosh.
nemidoonam zang zadan nazadan......
خدا را شکر، برا من هم پیام پارس اومد، 4/3 ماهشهر!
البته کلی به دلمون صابون زده بودیم، مشهد باشه، نشد متاسفانه! توکل بر خدا
کسی هست برای مشهد پیام اومده باشه براش؟؟؟؟؟
طبم هم 19 فروردین بود.
موفق باشید
از بچه هاي فلات كسي ميدونه كل دوره همين دو ماهه يا ممكن بعدش بفرستن جاي ديگه![]()
اي داوداین مسيج واسم دو دقه پيش اومد
بسمه تعالی
همکار عزيز
اینشرکت پيوستن شمارا به خانواده بزرگ کارکنان وزارت نفت تبريک عرض نموده، معرفی شما جهت گذراندن دوره کاراموزی به اینشرکت از مورخه 4/3/91 اعلام نمايد. جهت هماهنگی های بعدی منتظر پيام های اطلاع رسانی ما باشيد
مديريت اموزش شرکت ره آوران فنون پتروشيمی ماهشهر
مبارك باشه داداسلام بچه ها
منم الان دعوت به کار شدم
خیلی شوک شدم
سلام به بچه های گل تاپیک
ساعت 14:25 واسم اس ام اس اومد
بسمه تعالی
همکار عزیز اینشرکت پیوستن شما را به خانواده بزرگ کارکنان وزارت نفت تبریک عرض نموده،معرفی شما جهت گذراندن دوره کارآموزی به این شرکت از مورخه1391/3/4 اعلام مینماید جهت هماهنگی های بعدیمنتظر پیام های اطلاع رسانی ما باشید.
مدیریت آموزش شرکت ره آوران فنون پتروشیمی
هورررررررااااااااااا بلاخره نفتی شدیم![]()
خدایا خیلی میخوامت،ایشالا همه دوستانی که باقی موندن بیان و یکی یکی خبرای خوب بدن
بچه های نفت گاز پارس تاپیک که ماهشهر افتادن یه قراری باهم بذاریم
فدای همتون بشم
گزینش 19 اسفند
طب 20 فروردین(بدون کمیسیون)
60 سالگي كه خيلي بدهتو نفت سابقه مطرح نیست، سن مطرحه
آقایان سی 60 سالگی
و خانمها سن 55 سالگی بازنشست میشن
كجا خوش استخدا را شکر، برا من هم پیام پارس اومد، 4/3 ماهشهر!
البته کلی به دلمون صابون زده بودیم، مشهد باشه، نشد متاسفانه! توکل بر خدا
کسی هست برای مشهد پیام اومده باشه براش؟؟؟؟؟
طبم هم 19 فروردین بود.
موفق باشید
به همگی که قراره برن سره کار تبریک میگم.سلام دوستان..........
براي بچه هايي كه منتظر تكميل ظرفيت هستن......
من ديروز رفتم تهران ..شركت ملي نفت......... به من گفتن دارن تلاش مي كنن تا هفته ديگه تكميل ظرفيت ها رو اعلام كنن.........در ضمن گفتن اين ليست جدا از كسايي هست كه يه جاي نفراتي كه انصراف ميدن بهشون خبر داده ميشه....
..براي بچه هايي كه هم رفتن سر كار آرزوي موفقيت دارم![]()
حالا دیگر وقت منتظران تکمیل ظرفیت است خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وخنیفر گفت خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو آقاجان خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
![]()