davood253
عضو جدید
سلام
خوش خبر باشی پسر
اگه دوس داری پاشم همراهت بیام یه دری بزنیم
افتخار نميدي كه
سلام
خوش خبر باشی پسر
اگه دوس داری پاشم همراهت بیام یه دری بزنیم
نه اگه توی تحقیقات محلی مشکل خاصی نداشته باشی ، ممکنه مصاحبه رو بعدن بگیرن و معمولا فرمالیته است مگر اینکه خیلی سیا سی و مخالف باشه طرف و یا مشهور به فساد باشه.عجیب شد. یعنی ممکنه یه عده دوره آموزشی رو هم بگذرونن و بعد در مرحله عقیدتی سیاسی حذف بشن؟؟
راستی عقیدتی سیاسی شما تهران بود؟ چند نفر بودن که از شما سوال می پرسیدن و سوالا چجوری و در چه حدی بود؟
در رابطه با تست پزشکی، من مشکلی ندارم. فکر نمی کنم مشکلی داشته باشم، قرص اصلا نمی خورم.آخرین آزمایش خونم کاملا نرمال بود. فقط یکم اضاف وزن دارم. مساله ی چاقی و اضاف وزن مهم هست؟ راستی به جز این، یکم مشکل قلبی هم دارم. نرمی دریچه ی میترال. به نظرت مشکل آفرین می شه؟
سلام آقا داوود من تازه عضو سایت شدم
منم مثل شما از پذیرفته شده های شرکت فلات قاره هستم میشه لطف کنی بگی با چه شماره ای باهات تماس گرفتن ؟
به نظرم با منم شنبه تماس گرفتن ولی من متاسفانه خونه نبودم که گوشی رو بردارم
شماره که روی تلفن خونه افتاده 66919816 است
راستی با تلفن خونه باهات تماس گرفتن یا به موبایلت تماس گرفتن؟
يعني من 27ام برم تهران ؟سلام آقا داوود شما 7 صبح بخواین برین فلات تا نامه بگیرین تا برین خیابان سخایی کاراتون فکر نکنم دو روزه تموم شه لااقل روزه قبلش برو که زودتر نامه را بگیری که بتونی صبح زود 28 اونجا باشی.راستی مدارک گفتن چی همراتون باشه؟
دوست عزيز اول ميري شركت مربوطه كه آدرسش را بهت دادن و بعد معرفي نامه ميدن بري براي طب و نامه سوء پيشينه آدرس طب صنعتي را هم بهت ميدنسلام به همه بچه های گل گلاب.
دوستان بنده از شیراز هستم، منطقه ام هم پارس عنوان شده. مراحل تکمیل پرونده و اینها رو در شیراز اوایل اسفند انجام دادیم. به ما گفتن تا اردیبهشت خبرتون می کنیم. تحقیق محلی هم اومدن. امروز صبح از تهران شرکت نفت و گاز پارس به من زنگ زدند که 27 فروردین بیام تهران خیابان دکتر فاطمی، ساختمان شرکت نفت و گاز پارس . اول صبح زنگ زد درست نفهمیدم چی گفت، اگر می دونید لطفا تایید کنید.
8 صبح 27 فرودین (احتمالا برای مصاحبه). به من گفتن که فرداش هم طب صنعتی خواهد بود. طب صنعتی کجا هست عزیزان؟ بهداری شرکت نفت تهرانه؟
یکی از دوستان دیگم 26 فرودین بهش گفتن.
يعني من 27ام برم تهران ؟
ايرادي نداره زود برم؟
از دوستان كسي آدرس دقيق بيمارستان شركت نفت را كه طب صنعتي انجام ميشه را ميدونه بزاره ممنون
به من گفت بيا تامين نيروي انساني فلات قاره نزديك پارك وي تا نامه ها را بديم بهت بري طب صنعتي
ای بابا شماها که هیچ کدوم یادتون نیست که
جون هرکی که دوس دارین یکم فکر کنین آماره این دکتر خوبارو بدین به ما دیگه
یکم فکر کن مهندس شاید یادت بیاد اون دکتری که 3و4 دقیقه ای میفرستاده بیرون کی بوده.
منتظرم ها
سلام.یک چیز بی ربط!
شبکه IFILM الان داره یک فیلم درباره نفت میذاره که روی سکوی نفت فلات قاره هم هست.خیلی هم غمگینه!
حاجی ifilm کدوم مسیره دیگه؟[/QUOTEکانال IFILM دیگه!
عجب جای خوفی هم هست این سکو.
اینجوری که اینها نشون میدند،از کار معدن هم بدتره!
حاجی ifilm کدوم مسیره دیگه؟[/QUOTEکانال IFILM دیگه!
عجب جای خوفی هم هست این سکو.
اینجوری که اینها نشون میدند،از کار معدن هم بدتره!
عزیزم به ماهم بگو ماهم ببنیم دیگه،کدوم مسیر؟فرکانس؟
عزیزم به ماهم بگو ماهم ببنیم دیگه،کدوم مسیر؟فرکانس؟
من نمیدونم که فرکانس رو ماهواره کانال چنده!شرمنده!
با این ستاب باکس ها میشه دید دیگه!
البته نبینی بهتره،چون دلت کباب میشه واسه مهندس های نفت![]()
آهان پیدا کردم،ماه از روی سکو،اینم سکوی بهرگانه
بابا پیاز داغ قضیه رو زیاد کرده بودند!این فیلمه خیلی غمگین بود
دوستان از آقای امیدی خبری نیست.....
نه اگه توی تحقیقات محلی مشکل خاصی نداشته باشی ، ممکنه مصاحبه رو بعدن بگیرن و معمولا فرمالیته است مگر اینکه خیلی سیا سی و مخالف باشه طرف و یا مشهور به فساد باشه.
و الا الکی کسی رو رد نمی کنن.
مصاحبه عقدتی من تهران بود. همون خیابون جمهوری . یه نفر سوال میپرسید و خیلی آدم خوبی بود. یه 15 دقیقه ای شد. و یه مقدار احکام پرسید و یه کم راجع به عقاید سیا سیم .
اگه توضیح بیشتری راجع به سوالا می خوای توی صفحات قبلی بچه ها مطالب زیادی نوشتن.
در مورد طب هم یه نوار قلب و تست تنفس میگیرن. نمی دونم چقدر تاثیر داره. ولی بستگی به سمتی که براتون تعیین میکنن داره. این چیزی که خودشون گفت بیشتر روی بینایی و شنوایی حساسن.
دوست عزيز اول ميري شركت مربوطه كه آدرسش را بهت دادن و بعد معرفي نامه ميدن بري براي طب و نامه سوء پيشينه آدرس طب صنعتي را هم بهت ميدن
این فیلمه خیلی غمگین بود
سلام دوستان
بنده هستم
لظفا اگه جای ارزون پیدا کردی به منم بگو.ولی باید بری جنوب شهرمن شنبه صبح 26م حرکت می کنم شب 26وم تهران یه مسافرخونه ای ، هتلی جایی می مونم. راستی تو خیابان فاطمی و اطرافش من با گوگل-مپ چک کردم هیچ هتلی جز هتل لاله اونجا ها نیست نه؟ لطفا اگر اون اطراف هتلی می شناسید 3 ستاره به پایین ، مسافر خونه یا یه جای درست درمونی که بشه شب با امنیت خوابید هزینش هم خیلی زیاد نباشه بهم بگید لطفا.
خلاصه شب 26وم اونجا مستقر می شم. 27وم صبح می رم شرکت نفت و گاز پارس، تا فرداش که تست و اینا رو انجام بدیم. فرداشم بر می گردم.
سلام مهندسامروز دوباره با گزینش تماس گرفتن آقای حسینی گفت نتیجه شما هنوز نیامده تا 26 ام باید صبر کنید خودشون باهاتون تماس می گیرن. کس دیگه ی تو این شرایط هست؟! خیلی نگرانم می گم نکنه ما جزو اون دسته هستیم که قبول نشدیم و قراره بهمون اطلاع بدن این موضوع رو تا بخواهیم اعتراض کنیم. کس دیگه ای با این شرایط هست؟
من 20 اسفند مصاحبه ی عقیدتی ام بود دو هفته قبل تحقیقات محلی- نفت و گاز پارس هستم.