[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

n@91

عضو جدید
ببخشیدآقایkuwaitموقعی که زنگ زدین چیزی ازشمانخواست مثل شماره شناسنامه یاچیزدیگه؟

m_tavakoli

کاربر فعال
پیرو آزمون استخدامی مورخ 06/03/90 شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی بدینوسیله اعلام می دارد که شرکت های گاز استان بوشهر ، ایلام و انتقال گاز (مناطق 2 و 3 و 5 و 6 و 7 و 10 انتقال گاز) در نظر دارد نیازمندی های نیروی انسانی خود را از بین داوطلبانی که در مرحله آزمون جذب مذکور به دلیل تکمیل ظرفیت دعوت به همکاری نشده اند با انجام آزمون روانشناختی/ مصاحبه های فنی و تخصصی / معاینات پزشکی و گزینش تأمین نماید.

برای ورود به سیستم اینجا را کلیک کنید

دوستان من چند بار متن این اگهی رو خوندم متوجه نشدم:w20: :child: یعنی چی به دلیل تکمیل ظرفیت دعوت به همکاری نشده اند؟ فکر کنم به جای "نشده اند" باس مینوشت "شده اند" درسته؟

khorasani

عضو جدید
سلام -آقا واسه من هم این پیام اومد-ولی سایتی به این آدرس ندیدم!-اگه به نتیجه رسیدی منم بیخبر نذار-مرسی

hiby

عضو جدید
دوستان بزرگوار جسارتا من یه تذکر کوچولو داشتم. خواهشا دوستانی که خبری از نتایج گزینش و طب صنعتی و یا هر چیز دیگه ای میذارن، لطف کنن شرکتی که قراره توش مشغول بشن، زمان گزینش و طب صنعتی و خلاصه هر اطلاعاتی که احساس میکن نیازه رو تو همون پست بذارن تا قرار نباشه هی دوستان نقل قول کنن و پست بزنن که اقا کدوم شرکتی، کی گزینش داشتی، کی طب داشتی، کجا طب داشتی و.....
ممنون

آقا....برای اینکه روزی 10 بار از هم نپرسیم : شما کدوم شرکتی؟......شما کدوم شرکتی؟......

لطفا هر کسی در قسمت مشخصات کاربری خودش در قسمت محل سکونت، اسم شرکتی رو که قبول شده بزنه

اینطوری بچه ها بهتر همدیگه رو پیدا میکنن و کلی از سوالای تکراری و البته جواب های تکراری حذف میشه

blackberry35

اخراجی موقت
دوستان من چند بار متن این اگهی رو خوندم متوجه نشدم:w20: :child: یعنی چی به دلیل تکمیل ظرفیت دعوت به همکاری نشده اند؟ فکر کنم به جای "نشده اند" باس مینوشت "شده اند" درسته؟

آقا جان پس تکمیل ظرفیت شرکت نفت هم چییییییییییی؟

davood253

عضو جدید
دوستان فلات قاره کسی شماره ای از نیروی انسانی فلات داره تا تماس بگیریم واسه زمان شروع طب و مکانش:que:

ميخواستم بهت شماره بدم كه ديدم زنگ زدي
اتفاقن منم زنگ زدن گفتن آخر فروردين باهاتون تماس ميگيريم
باتشكر

davood253

عضو جدید
با سلام خدمت همه ی دوستان گل بو نفتی:D

آقا من همین الان به گزینش مرکزی نفت کوچه یغما(همون جایی که مصاحبه شدم)زنگ زدم یه مرد بسیار بسیار خوش اخلاق گوشی رو برداشت گفت برا همه تا یکی دو هفته تا آخر این برج حتما از شرکت مربوطه می زنگن که برین دوره های آموزشی،منم دیگه زیاد سوال نپرسیدم(طرف خیلی مودب بود منم دیگه شورشو در نیاوردم:D)
فک کنم شوخی شوخی داریم کارو شروع می کنیماااا:biggrin:البته اسم و فامیلمو+اسم شرکتمم پرسید
آخه ما فلاتي ها كه هنوز طب صنعتي نرفتيم چطور تا دوهفته ديگه بريم آموزشي؟

davood253

عضو جدید
یه چهارما میزاتی میومدی میزدی
سیره نزولی داری ها
اولش میگی ساله نوت مبارک
بعدش میگی ببخشید دیر جواب دادم
بعدش میگی جی کاره هستی
دو قطبی داری ها!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin:
بعد 4 ماه که منوداود با هم یه شوخی کردیم پا شدی پا برهنه اومدی داری ......... میگی
اون مساله جزیی یه شوخی بود بین منو داود
تموم شد رفت
چنگو دندون که به هم نشون نمیدیم
یه تاپیکه توش 4 تا حرفه دوستنانه ردو بدل میشه
نه اینکه بعد از 2 سال هنوز فراموش نکنیم
بازم توصیه میکنم تو کارایی که بهت مربوط نی دخالت نکن
آقا كيان هواي بچه هاي فلاتي را داشته باش
و باهاشون مهربون باش
آخه فلاتي ها بامرامن و زحمت كش مثل همه شما
دوستشون داشته باش
مرسي;)

davood253

عضو جدید
من هم الان زنگ زدم گزینش،گفت جواب گزینشت هنوز نیومده،یک هفته دیگه میاد:(
من هم شرکت فلات قاره هستم
شما کی و کجا رفتی مصاحبه؟
من 17 اسفند اصفهان
شما هم لطف كن شماره تماس را بزار چون منم اصفهان مصاحبه داشتم
16 اسفند

davood253

عضو جدید
من نفت و گاز پارس هستم
و امروز یه پیام به pogc دادم اینو جواب دادن :
با توجه به تنوع رشته ها و تحصیلات مخاطبان دوره های اموزشی از 20 اردیبهشت به تدریج شروع میشود .
اين ايميل را بزار تا ما هم استفاده كنيم و ازش سوال كنيم با تشكر

davood253

عضو جدید
آقا....برای اینکه روزی 10 بار از هم نپرسیم : شما کدوم شرکتی؟......شما کدوم شرکتی؟......

لطفا هر کسی در قسمت مشخصات کاربری خودش در قسمت محل سکونت، اسم شرکتی رو که قبول شده بزنه

اینطوری بچه ها بهتر همدیگه رو پیدا میکنن و کلی از سوالای تکراری و البته جواب های تکراری حذف میشه
ايول فكر خوبيه
دوستان آقاي hiby درست ميفرمايد
اگر ممكنه اين كار را انجام دهيد

kiyan_max2020

عضو جدید
آقا كيان هواي بچه هاي فلاتي را داشته باش
و باهاشون مهربون باش
آخه فلاتي ها بامرامن و زحمت كش مثل همه شما
دوستشون داشته باش
مرسي;)
مخلص بچه های فلات هستیم مخصوصا شما

یه توصیه هم به دوستان دارم
کارا داره به صورته روتین پیش میره و خودشون موقعی که نیاز باشه دعوت به کار میکنن
اگه مشکلی هم باشه که نیاز به پیگیری شما باشه خودشون تماس میگیرن
این تماس های شما به اداره های مختلف نیروی انسانی و استخدام و گزینش و ... کاملا بی مورده
حساب کننین یه کارمند در روز باید با 1000 تا تلفن سرو کله بزنه و به کاراشم برسه فکر نکنم زیاد جالب از آب در بیاد نه؟

امیدی

عضو جدید
نوشته اصلي بوسيله kiyan_max2020 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png امیدی جان ول کن این بحثارو
اینا میرن سره کار بسته به عرضه و پارتی خودشون یه کاری میکنن حالا بزار اصلا دعوت به کار بشن بقیه پیشکش
شما اجالتا بگو اسم نو رسیده رو تصویب کردی؟
بالاخره چی میخای بزاری؟
حتما قدمش خیره واسه باباش که خیلی خوب بوده داره رسمی میشه
مرسي كيان جان ايشاله روزي خودت

والا من ميگم كيان
ولي رئيس ميگه سروش بين اين دوتا مونديم

davood253

عضو جدید
مخلص بچه های فلات هستیم مخصوصا شما

یه توصیه هم به دوستان دارم
کارا داره به صورته روتین پیش میره و خودشون موقعی که نیاز باشه دعوت به کار میکنن
اگه مشکلی هم باشه که نیاز به پیگیری شما باشه خودشون تماس میگیرن
این تماس های شما به اداره های مختلف نیروی انسانی و استخدام و گزینش و ... کاملا بی مورده
حساب کننین یه کارمند در روز باید با 1000 تا تلفن سرو کله بزنه و به کاراشم برسه فکر نکنم زیاد جالب از آب در بیاد نه؟

سلام
حرفت كاملن درست
ولي با اين استرس لعنتي چكار كنيم
بچه ها دل تو دلشون نيست
و به قول شما فايده اي هم نداره

sreza3433

عضو جدید
کسی هست اینجا تو طب صنعتی به کمیسیون ارجاعش داده باشن..روالش چی جوریه؟ خودمون باید بریم یا فقط پروندمونو میفرستنو اونا اعلام نظر میکنن؟؟[/Q
روزی که ما رفتیم طب صنعتی همه کسانی که عینک داشتند پروندشون میرفت کمیسیون از 25 صدم به بالا .واسه نتیجه کمیسیون هم گفت یک ماه دیگه تماس بگیرین شرکت.ولی نگران نباش اگه مشکلی باشه خودشون تماس میگیرن

hiby

عضو جدید

......در مرحله آزمون جذب مذکور به دلیل تکمیل ظرفیت دعوت به همکاری نشده اند......

درسته ! منظورش اینه که چون در مرحله اول، ظرفیت تکمیل شده ، دعوت به همکاری نشده اند....(اون اصطلاح تکمیل ظرفیت که محسن علی بیکی هر روز میاد اینجا درشت می نویسه یه چیز دیگه ست)

davood253

عضو جدید
اخه من 6 ساله که دارم روی سکو تو فلات کار میکنم:heart:
سلام
پس كجايي دنبالت ميگرديم
چي بهتر از اين
يكي پيدا شد راهنمايي و مساعدت كنه
آب در كوزه و ما تشنه لبان ميگرديم
دوست عزيز ميشه درباره مزايا و معايب سكوها برامون بگي؟
و اطلاع داري ما نيروهاي جديد را براي سكو ميخوان يا جزيره؟
باتشكر

tak2750

عضو جدید
دیروز منم رفته بودم تهران واسه طب صنعتی پارس.
ساعت شیشو نیم جلو دفتر طب صنعتی بودم و صاعت ده و نیم صبح هم همه ازمایشها رو انجام دادم برگشتم خونه.تا شنبه برم جوابا رو بگیرم.
اگه شهرستانی هستید چهارشنبه نرید.به جاش شنبه برید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اصلا کارکنای اونجا میگفتند که نباید شما رو مینداختن چهارشنبه.
---------------
ازمایش هاش هم سخت نبود.من تو اسپیرو به مشکل خوردم.البته نمی دونستم مشکل دارم.
اون خانوم پرستار که ازم تست میگرفت چند بار تکرار کرد اخر سر گفت بد نیست و نتیجه رو پرینت کرد.ولی من گفتم اگه واسم مشکل ساز میشه لطفا دو باره ازم تست بگیرید.اون بیچاره هم بدون اینکه هیچ منتی بزاره برگه قبلی رو انداخت دور دو دوباره ازم تست گرفت و اینبار گفت که خیلی خوب شد.دوباره ازمایش جدید رو واسم پرینت گرفت و مهر زد.

آخرین ویرایش:

arash3566

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه من 6 ساله که دارم روی سکو تو فلات کار میکنم:heart:
شما برای فلات قراردادی کار می کنین؟
قسمت تاسیسات کارش چه طوریه؟ در مورد پست ها و رده های شغلی تاسیسات هم یه توضیحی اگه ممکنه بدین، ممنون.

arash3566

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز منم رفته بودم تهران واسه طب صنعتی پارس.
ساعت شیشو نیم جلو دفتر طب صنعتی بودم و صاعت ده و نیم صبح هم همه ازمایشها رو انجام دادم برگشتم خونه.تا شنبه برم جوابا رو بگیرم.
اگه شهرستانی هستید چهارشنبه نرید.به جاش شنبه برید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اصلا کارکنای اونجا میگفتند که نباید شما رو مینداختن چهارشنبه.
---------------
ازمایش هاش هم سخت نبود.من تو اسپیرو به مشکل خوردم.البته نمی دونستم مشکل دارم.
اون خانوم پرستار که ازم تست میگرفت چند بار تکرار کرد اخر سر گفت بد نیست و نتیجه رو پرینت کرد.ولی من گفتم اگه واسم مشکل ساز میشه لطفا دو باره ازم تست بگیرید.اون بیچاره هم بدون اینکه هیچ منتی بزاره برگه قبلی رو انداخت دور دو دوباره ازم تست گرفت و اینبار گفت که خیلی خوب شد.دوباره ازمایش جدید رو واسم پرینت گرفت و مهر زد.

سلام دوست عزیز،
من 15و 16 اسفند طب داشتم و برای عینکم به کمیسیون ارجاع شدم. میتونم خواهش کنم شنبه که رفتی طب صنعتی، از پذیرش سوال کنی جواب کمیسیون کسایی که مثل من قبل از عید بودن کی حاضر میشه؟
ممنون میشم.

بالا