majid2798
عضو جدید
سلام دوهفتست داره واسمون حقوق میره،بعضیا هنوز دارن میرن مصاحبه عقیدتی
مگه شما کجا کدوم شرکت بودی دوست عزیز؟
سلام دوهفتست داره واسمون حقوق میره،بعضیا هنوز دارن میرن مصاحبه عقیدتی
مهدی با خودت چکار کردی تو که آدم خوبی بودی البته از پشت تلفن.
بابا دو هفته حقوق بابا دست تو جيب خودت بابا مهندس نفتی :دی
دعا کن منم زودی این تز رو بنويسم و خلاص شه !
چرا... ساعت هفت و سی دقیقه و پنج ثانیه، روز دوشنبه، سال یک هزار و سیصد و نود و یک..... اگه خدا بخواداقا جان زمان دقیق شروع به کار مشخص نشده ؟
چرا... ساعت هفت و سی دقیقه و پنج ثانیه، روز دوشنبه، سال یک هزار و سیصد و نود و یک..... اگه خدا بخواد
سلاماین یه پست از همین باشگاهه.گفتم شاید به درد بچه های این تایپیکم بخوره.
سال 89 ان جی ال 1500------
مهندس گاز 18 سال سابقه از صنعت نفت حدود 2.5 میلیون تومن------
دیپلم 20 سال سابقه حدود 2 تومن--------
دیپلم 10 سال واحد بالا 1.5 میلیون تومان-
در شرکت مناطق نفت خیز جنوب خوبیش اینه که وام مثه مرد میدن + منزل مسکونی که این سه نفر بالا منزل مسکونی شرکت بهشون واگذار کرده بود یعنی امسال به نامشون زد عملا-----
امسال-----
مهندس نفت دانشگاه ازاد -دالان واحد بهره برداری 800 تومان سابقه 2 ماه------
مهندس نفت ارشد دانشگاه ازاد -دالان واحد بهره برداری 1.3 میلیون تومان سابقه 1 ماه------
مهندس نفت دانشگاه علم و صنعت--اهواز واحد بهره برداری- فلات قاره 2.3 میلیون تومان سابقه 2 سال------
مهندس نفت ازاد لیسانس شیراز پالایشگاه بندرعباس 1سال سابقه 1.4 میلیون تومان شرکت پالایش و پخش------
یکی از دوسام برای حفاری اقدام کرد با لیسانس ازاد شرکت خصوصی 500 تومان 14 روز---که نرفت-
--اگه شرکت فلات قاره با لیسانس بیفتید اولین حقوق 2تومنه--------
-----اگه خصوصی تهران باشید با لیسانس زیر یک تومن----
---
اما شرکت شل و شلمبرژر و حتی بی پی اگه خدا خواست استخدام شدید گفته شده که کمترین حقوقش چهل میلیون تومنه----------
---
شاید شنیده باشید مطلب زیر رو اما بازم میگم-----.....
...
---
آنها که میروند وطنفروش نیستند. آنهایی که میمانند عقب مانده نیستند. آنهایی که میروند، نمیروند آن طرف که مشروب بخورند. آنهایی که میمانند، نماندهاند که دینشان را حفظ کنند. همهی آنهایی که میروند سبز نیستند. همه ی آنهایی که میمانند پرچم به دست ندارند. آنهایی که میروند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین میشوند. یک هفته مانده میگریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود. و آنهایی که میمانند، می مانند تا وطن را جایی برای ماندن کنند…
اختلاف بین لیسانس و فوق چرا اینقدر زیاده؟یعنی ما که الان ترم اخر فوق هستیم ولی با کارشناسی شرکت کردیم هی باید فیش حقوق بقیه رو ببینیم و حسرت بخوریم؟(در ضمن این سایت با اپرا مشکل داره واسه همین نوشته ها اینطوری میشه)این یه پست از همین باشگاهه.گفتم شاید به درد بچه های این تایپیکم بخوره.سال 89 ان جی ال 1500------مهندس گاز 18 سال سابقه از صنعت نفت حدود 2.5 میلیون تومن------ دیپلم 20 سال سابقه حدود 2 تومن--------دیپلم 10 سال واحد بالا 1.5 میلیون تومان-در شرکت مناطق نفت خیز جنوب خوبیش اینه که وام مثه مرد میدن + منزل مسکونی که این سه نفر بالا منزل مسکونی شرکت بهشون واگذار کرده بود یعنی امسال به نامشون زد عملا-----امسال-----مهندس نفت دانشگاه ازاد -دالان واحد بهره برداری 800 تومان سابقه 2 ماه------مهندس نفت ارشد دانشگاه ازاد -دالان واحد بهره برداری 1.3 میلیون تومان سابقه 1 ماه------مهندس نفت دانشگاه علم و صنعت--اهواز واحد بهره برداری- فلات قاره 2.3 میلیون تومان سابقه 2 سال------مهندس نفت ازاد لیسانس شیراز پالایشگاه بندرعباس 1سال سابقه 1.4 میلیون تومان شرکت پالایش و پخش------یکی از دوسام برای حفاری اقدام کرد با لیسانس ازاد شرکت خصوصی 500 تومان 14 روز---که نرفت---اگه شرکت فلات قاره با لیسانس بیفتید اولین حقوق 2تومنه-------- -----اگه خصوصی تهران باشید با لیسانس زیر یک تومن-------اما شرکت شل و شلمبرژر و حتی بی پی اگه خدا خواست استخدام شدید گفته شده که کمترین حقوقش چهل میلیون تومنه-------------شاید شنیده باشید مطلب زیر رو اما بازم میگم-----........---آنها که میروند وطنفروش نیستند. آنهایی که میمانند عقب مانده نیستند. آنهایی که میروند، نمیروند آن طرف که مشروب بخورند. آنهایی که میمانند، نماندهاند که دینشان را حفظ کنند. همهی آنهایی که میروند سبز نیستند. همه ی آنهایی که میمانند پرچم به دست ندارند. آنهایی که میروند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین میشوند. یک هفته مانده میگریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود. و آنهایی که میمانند، می مانند تا وطن را جایی برای ماندن کنند…
این یه پست از همین باشگاهه.گفتم شاید به درد بچه های این تایپیکم بخوره.
در شرکت مناطق نفت خیز جنوب خوبیش اینه که وام مثه مرد میدن + منزل مسکونی که این سه نفر بالا منزل مسکونی شرکت بهشون واگذار کرده بود یعنی امسال به نامشون زد عملا-----
امسال-----
مهندس نفت ارشد دانشگاه ازاد -دالان واحد بهره برداری 1.3 میلیون تومان سابقه 1 ماه------
مهندس نفت دانشگاه علم و صنعت--اهواز واحد بهره برداری- فلات قاره 2.3 میلیون تومان سابقه 2 سال------
مهندس نفت ازاد لیسانس شیراز پالایشگاه بندرعباس 1سال سابقه 1.4 میلیون تومان شرکت پالایش و پخش------
یکی از دوسام برای حفاری اقدام کرد با لیسانس ازاد شرکت خصوصی 500 تومان 14 روز---که نرفت-
---
اما شرکت شل و شلمبرژر و حتی بی پی اگه خدا خواست استخدام شدید گفته شده که کمترین حقوقش چهل میلیون تومنه----------
---
...
---
آنها که میروند وطنفروش نیستند. آنهایی که میمانند عقب مانده نیستند. آنهایی که میروند، نمیروند آن طرف که مشروب بخورند. آنهایی که میمانند، نماندهاند که دینشان را حفظ کنند. همهی آنهایی که میروند سبز نیستند. همه ی آنهایی که میمانند پرچم به دست ندارند. آنهایی که میروند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین میشوند. یک هفته مانده میگریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود. و آنهایی که میمانند، می مانند تا وطن را جایی برای ماندن کنند…
چه سوالایی ازت پرسیدن مهندس؟
میشه زحمت بکشی بگی....
این یه پست از همین باشگاهه.گفتم شاید به درد بچه های این تایپیکم بخوره.
امسال-----
---
---
...
---
دوستان یه چی میگم دل این آقا محسن گل تایپیک خوش باشه.
من که رفته بودم واسه گزینه پالایش تهران یکی رو دیدم که اولویتش اراک بوده و برا بندر خواسته بودنش کاردانی برق بوده و موقع اعلام نتایج بهش گفته بودن که مردودی(البته تو سایت)
ولی این یکشنبه برا گزینه بهش زنگیده بودن از اتفاق روزگار هم محلی هم دراومدیم.
فکر کنم این پالایشگاه بندر بوداره ها نظرتون چیه؟
کد رهگیری شما : 106769 آقای محسن علی بیگی بنی |
با تشكر از اظهار تمايل جنابعالي مبني بر همكاري با شركت ملي نفت به اطلاع مي رساند شما در فرآيند مصاحبه هاي استخدامي اين شركت امتيازات لازم را كسب ننموده و از راهيابي به مراحل بعدي بازمانده ايد. انشاالله در آزمونهاي آتي موفق باشيد.
|
سلام افشین جان،آقا یعنی ما که الان فلات قاره قبول شدیم و لیسانس برق هستیم،حقوقمون 2 تومن میشه؟
یک سوال دیگه،این قضیه ضریب حقوقی دقیقا چیه،یعنی ضریب فلات که 4 هست،حقوقش که میشه تومن،،1.400.000؟ یا این پایه هست رو بازم روش میاد؟
سلام افشین جان،آقا یعنی ما که الان فلات قاره قبول شدیم و لیسانس برق هستیم،حقوقمون 2 تومن میشه؟
یک سوال دیگه،این قضیه ضریب حقوقی دقیقا چیه،یعنی ضریب فلات که 4 هست،حقوقش که میشه تومن،،1.400.000؟ یا این پایه هست رو بازم روش میاد؟
حقوق پایه برا لیسانس فنی در بدو استخدام 346 تومن که نهایتا به 380 می رسهسلام افشین جان،آقا یعنی ما که الان فلات قاره قبول شدیم و لیسانس برق هستیم،حقوقمون 2 تومن میشه؟
سلام مخلصم
خسته نباشی
آقا به این فيليپينيه بگو يه جزيره کوچولو واسمون بذاره کنار
چاکرتم نه ديگه نماز جمعه و اینا تعطيل تا گزينش بعدی
البته حاج آقا که هستی اما این قنوت هارو جا به جا گفتی که اصن مهم نيست
سلام
ما هم که همش مجبوریم اول صبح یه پیام بدیم بعدشم گرفتار کار
حاج داوود دمت گرم بابا اگه مصاحبه کننده هم بود نمی فهمید پس پیش گفتم بابا حاج آقا،جدی بیا اومدی نفت پارس سالی یه بار بروبچ گزینشی بکن
البته اینطور که تو سرت تو حسابه فک کنم همه ریجکت می شن
بازم صد رحمت به اون نکیر منکر،اینقدم که تو این چند وقته مسجد رفتی با ملائک بودی،خدا رو چی دیدی یه هو گذاشتنت شب اول قبر مامور سوال جواب از ماها،خدا بخیر کنه
راستی به فیلیپینیا گفتم ریش پرفسوری میذاری
دیگه عاشقت شدنا،آخه این بدبختا 95 درصدشون کوسه تشریف دارن تو کف دو تار سیبیلن
خلاصه اینطور که دارم پیش میرم فک کنم یه خانم فیلیپینی بندازن بهت
سلامبا سلام با توجه به نبودن هرگونه موضوع بحث جذاب مثل اینکه یواش یواش بحثای تاپیک داره به حاشیه های الکی میره
فلیپینو حقوقو مصاحبه های تموم شده و ...
اصراری نیست حتما صفحات تاپیکو پر کنید یه کم دندون رو جیگر بزارید
با سلام با توجه به نبودن هرگونه موضوع بحث جذاب مثل اینکه یواش یواش بحثای تاپیک داره به حاشیه های الکی میره
با سلام با توجه به نبودن هرگونه موضوع بحث جذاب مثل اینکه یواش یواش بحثای تاپیک داره به حاشیه های الکی میره
محض اطلاع شما دوست عزیز باید عرض کنم که تو مناطق همه چی حساب کتاب داره پست ها مشخص شده
لازم هم نیست که بگم به فوق لیسانس مهندسی نفت که نفر اول اول آزمون شده بهترین پست رو اختصاص دادن و اگه دقیق بخام بهت بگم من توی خود ستاد در اهواز سازماندهی شدم
دیگه نیازی هم به توضیح بیشتر نمیبینم
انشاالله کار که شروع شد یه بار دعوتت میکنم بیای پیشم