اقا جان پس نتایج تکمیل ظرفیت چی شد.
What About Recruitment Completion .
آقا جان از نتایج تکمیل ظرفیت خبری نشد؟حقوق کاردانی ها هم نمیدونید چقده؟
ای بابا پس چی میدونین شماها
I am Sadly Waiting For Recruitment Completion
از من میشنوی به این تکمیل ظرفی فکر نکن.برو به زندگی عادیت برساقا جان پس نتایج تکمیل ظرفیت چی شد.
حاج آقا نکنه مسجدی؟
التماس دعا داریم
بابا این جواب خلافیمونو چیکار کنیم؟ مثل اینکه آماده شده
آقا الان یکی از نفتو گاز پارس (همون شماره 83760001) تماس گرفت گفت من از همکاران هسته گزینش هستم ..پرسید شما الان از طرف شرکت جایی مشغول شدین و فرم حراست رو برای شروع به کار پر کردین که منم گفتم نه..بعدش یارو گفت ممنون خداحافظ!!...یعنی چی اونوخ؟!!
سلامسلام وقتتون به خیر آقا کسی هست پروندش واسه عینک رفته باشه کمیسیون و جوابشو گرفته باشه؟ما که رفتیم طب صنعتی هر کسی عینکی بود با هر شماره ای پروندش میرفت کمیسیون.
سلام
بله من به خاطر عینک رفتم کمیسیون و تایید شدم و الان سرکارم
آقا شماره چشمتون چند بود؟احتمال داره ردت کنند؟چه شرکتی بودین؟دمت گرم
جداً!!!! پس من که یکم چشمم آب داره ولی ضعیف نیست... امیدوار باشم...من پالایشگاه اراک بودم و با 3.5 تایید شدم و تا 4.5 هم میدونم تایید شده ولی 5 به بعد را فرستادن عمل کنه بعد تایید کنن
مهدی با خودت چکار کردی تو که آدم خوبی بودی البته از پشت تلفن.آره مرحله اخر طب صنعتی باس میرفتم پیش روانشناس(البته روز قبلش ازمون روانشناسی داده بودیم) خانمه روانشناسه به من گفت با توجه به تست روانشناسیت تو عصبی هستی و زود از کوره در میری، باید یه جلسه بری پیش روانشناس![]()
هیچی دیگه یه 20 دقیقه ای خانم دکتر با من حرفید و آخرسر گفت حالا خیلی مشکلت حاد نیست من تاییدت میکنم ولی سعی کن یه کم آستانه تحملتو بالا ببری و بیشتر به اعصابت مسلط باشی.... منم گفتم چشم
![]()
جواب طب صنعتی و گزینش اینه که خبرمون کنن بریم سرکار......سلام دوستان پالایشی علی الخصوص بندرعباس
آقا من 4شنبه ساعت 4 گزینش داشتم جاتون خالی یکی از مصاحبه کنندگان نیومده بود نوبت من 8شب رسید.
مصاحبه من حدود 1 ساعت طول کسید ولی خداییش اصلا آدمای گیری نبودن
ولی این 4شنبه سوری از دماغمون اومد شامو نمیدونم چطوری خوردم و حرکت به ترمیلان واسه اتو.
انشاا... جوابا میاد همه شاد میشیم.
چه سوالایی ازت پرسیدن مهندس؟سلام دوستان پالایشی علی الخصوص بندرعباس
آقا من 4شنبه ساعت 4 گزینش داشتم جاتون خالی یکی از مصاحبه کنندگان نیومده بود نوبت من 8شب رسید.
ولی این 4شنبه سوری از دماغمون اومد شامو نمیدونم چطوری خوردم و حرکت به ترمیلان واسه اتو.
سلام داوود جونسلام ياسر جان آره مسجد بودم محتاجيم به دلار :دی من همونجوری گذاشتم و پست کردم به دفتر تهران- خيابان فاطمی، بعد از يک هفته هم زنگ زدم که آيا رسيده؟ گفت اینجا روزی 20 30 تا از اینا مياد نميدونم مال شما رسيده يا نه ؟
سلام داوود جون
الانم فک کنم خوابیدی و داری خواب دلار می بینی،ما هم امروز که ساعت 6:40 جمعست داریم کار می کنیم آخه به رستم جان قول دادیم تا آخر 91 فاز تموم کنیم
اینجا هم انگار نه انگار که دم عید و جمعست همه،ایرانی کره ای و فیلیپینی دست به دست هم دادیم که ان شا الاه فاز14،13،12 ...........کنیم آباد![]()
راستی به فیلیپینیا گفتم یه حاج آقا داریم توپ توپ،دعا کنه مستقیم از اینجا میرین مانیل از اونورم میرین بهشت،خلاصه فکر کردن پرافیتی هستی واسه خودت![]()
حاج آقا امروز میری نماز جمعه غیر از بچه های تاپیک برو بچه ای فازهای جنوبو هم فراموش نکن،دعامون کن حسابی
راستی رکعت اول قنوت بعد از رکوع
رکعت دوم قنوت قبل از رکوع
ما هم حاج آقای شدیم واسه خودمونا،البته پیش شما باید طلبگی کنیم
خلافیم هم میدم باباه پستش کنه،ما که اینجا گیریم
من در این مورد چیزی نمیدونم ولی نهایتا خیلی سخت بگیرن بگن برو درمان یا عمل کن .همیشه امیدوار باشجداً!!!! پس من که یکم چشمم آب داره ولی ضعیف نیست... امیدوار باشم...
منم اومدم یه سلامی عرض کنم خدمت دوستان
به سلامتی....سلام دوستان پالایشی علی الخصوص بندرعباس
سلام دوهفتست داره واسمون حقوق میره،بعضیا هنوز دارن میرن مصاحبه عقیدتی![]()