farkhaniii
عضو جدید
چقد بلاتکلیفی بده ، برنامه ریزی زندگی رو به هم زدن با این استخدامشون 

پارس بودی دیگه؟..میشه بگی آدرس دقیقشو با اسم اون یارو رو؟
سلام مهندسblae/@ببخشیدداخل لیست حقوقی که روزمصاحبه تخصصی دادن (براشرکت مناطق نفتخیزجنوب)تقریبابدون بعضی مزایای دیگه برای کاردانی۹۰۰هزارتومن میشه/مگه اینجورنیست؟
دهلی نو هم به جمع دوستداران عربستان پیوست
خرید نفت بزرگترین پالایشگاه هند از ایران نصف شد
این در حالی است که تا کنون هند، چین و ژاپن در مجموع نیمی از صادرات 2 میلیون و 600 هزار بشکه ای ایران را خریداری می کردند، اما تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا موجب شده که هر 3 کشور خرید نفت از ایران را کاهش دهند. گزارش ها حاکی از آن است که چین در ماه های اخیر واردات نفت از ایران را به نصف کاهش داده و مقامات ژاپن نیز در حال رایزنی با آمریکا برای اطلاع از میزان کاهش وارداتی هستند که باید در مورد نفت ایران اعمال کنند. از هم اکنون نیز ژاپن روند افزایش واردات از عربستان سعودی را آغاز کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، پالایشگاه دولتی مانگالور هند قصد دارد در سال مالی جدید که از ماه آوریل آغاز می شود، واردات نفت از ایران را به 80 هزار بشکه در روز کاهش دهد. این در حالی است که این پالایشگاه به عنوان بزرگترین خریدار هندی نفت ایران روزانه 150 هزار بشکه نفت از ایران خریداری می کرد. هرچند مقامات این پالایشگاه هنوز در این خصوص اظهار نظر نکرده اند اما کارشناسان می گویند هند نیز قصد دارد مانند دیگر خریداران آسیایی نفت ایران پیش از اجرای قانون تحریم نفت جمهوری اسلامی در تاریخ 28 ژوئن، وابستگی خود به این واردات را کمتر کند.
http://www.irdiplomacy.ir/fa/news/5...ت.بزرگترین.پالایشگاه.هند.از.ایران.نصف.شد.html
دهلی نو هم به جمع دوستداران عربستان پیوست
خرید نفت بزرگترین پالایشگاه هند از ایران نصف شد
این در حالی است که تا کنون هند، چین و ژاپن در مجموع نیمی از صادرات 2 میلیون و 600 هزار بشکه ای ایران را خریداری می کردند، اما تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا موجب شده که هر 3 کشور خرید نفت از ایران را کاهش دهند. گزارش ها حاکی از آن است که چین در ماه های اخیر واردات نفت از ایران را به نصف کاهش داده و مقامات ژاپن نیز در حال رایزنی با آمریکا برای اطلاع از میزان کاهش وارداتی هستند که باید در مورد نفت ایران اعمال کنند. از هم اکنون نیز ژاپن روند افزایش واردات از عربستان سعودی را آغاز کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، پالایشگاه دولتی مانگالور هند قصد دارد در سال مالی جدید که از ماه آوریل آغاز می شود، واردات نفت از ایران را به 80 هزار بشکه در روز کاهش دهد. این در حالی است که این پالایشگاه به عنوان بزرگترین خریدار هندی نفت ایران روزانه 150 هزار بشکه نفت از ایران خریداری می کرد. هرچند مقامات این پالایشگاه هنوز در این خصوص اظهار نظر نکرده اند اما کارشناسان می گویند هند نیز قصد دارد مانند دیگر خریداران آسیایی نفت ایران پیش از اجرای قانون تحریم نفت جمهوری اسلامی در تاریخ 28 ژوئن، وابستگی خود به این واردات را کمتر کند.
ما میخایم هیچی نگیم....نمیذارن دیگه....اصلا جریان انحرافی که میگن................
تصمیم غیرقانونی اتحادیه اروپا برای تحریم نفت ایران تا شش ماه دیگر، موجب افزایش حدود 20 دلاری قیمت نفت ایران شد که با فرض حفظ ارقام کنونی قیمت نفت، درآمد نفت ایران طی این 6ماه حداقل 10 میلیارد دلار افزایش می یابد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901216000305
سلام به دوستان گل نفتی!!!!!!!!!!!کسی شماره منابع انسانی نفت تهران رو داره؟
سلام بر همگی
میگم راست که قرار پخش و پالایش خصوصی بشه و دیگه کارمندا رسمی نشن؟ ایا صحت داره همچین چیزی؟
ما میخایم هیچی نگیم....نمیذارن دیگه....اصلا جریان انحرافی که میگن................
تصمیم غیرقانونی اتحادیه اروپا برای تحریم نفت ایران تا شش ماه دیگر، موجب افزایش حدود 20 دلاری قیمت نفت ایران شد که با فرض حفظ ارقام کنونی قیمت نفت، درآمد نفت ایران طی این 6ماه حداقل 10 میلیارد دلار افزایش می یابد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901216000305
یک خبر مهم :
دوستم نفت خیز جنوب بود و در مصاحبه رد شده بود امروز بهش زنگ زدن و گفتنش که در تکمیل ظرفیت قبول شده و بهش گفتم 25/12 بره اهواز و اسه طب صنعتی.
عنوان سهمیه | رتبه داوطلب | رتبه آخرین فرد قبول در سهمیه |
ایثارگران | ||
بومی استان خوزستان | ||
بومی استان بوشهر | ||
آزاد | 98 | 95 |
خوش به حال دوستت . رتبه من 31 اخرین فرد قبول شده 12 . هیچ امیدی به نفت خیز جنوب ندارم .اینم رتبه دوستم بوده :
با تشكر از اظهار تمايل
جنابعالي مبني بر همكاري با شركت ملي نفت به اطلاع مي رساند شما در فرآيند مصاحبه
هاي استخدامي اين شركت امتيازات لازم را كسب ننموده و از راهيابي به مراحل بعدي
بازمانده ايد. انشاالله در آزمونهاي آتي موفق باشيد.
عنوان سهمیه
رتبه داوطلب
رتبه آخرین فرد قبول در
سهمیه
ایثارگران
بومی استان خوزستان
بومی استان بوشهر
آزاد
98
95
خيلی ببخشيدا بحث جفتتون خيلی بی فايده اس! اون هند هنوز 80000 تا ميخره پس حقوق مارو ميدن! اون 10 ميليارد دلار هم تو جيب من و شما نميره!!!
چه بحث بيخودی ميکنين! ما حقوق خودمون رو بگيريم بسه ديگه چکار داريم که کی چی ميخره و کی چی نميخره؟!!!!
دوستانی که پالایش و پخش قبول شدن، از حقوق و مزایا اطلاعاتی به دست نیاوردن؟
فکر کنم بچه هایی که اراک دعوت شدن بتونن جواب بدن.
تا الان در مورد حقوق باهاتون صحبت نشده؟
منم همین سوالو دارم. والا روزی که ما رفتیم برا طب صنعتی یارو که از تهران اومده بود برامون صحبت کرد گفت پالایشگاها دارن خصوصی میشن(بترتیب). دیگه مث قبلنا نیست. حقوق طبق قانون کار و بیمه هم تامین اجتماعی. بازم اگه کسی اطلاعات بیشتری در زمینه حقوق و مزایا و ضرایب پالایش و پخش داره دریغ نکنه. ممنون
سلام بر همگی
میگم راست که قرار پخش و پالایش خصوصی بشه و دیگه کارمندا رسمی نشن؟ ایا صحت داره همچین چیزی؟
آقا هر کی خبر داره لطف کنه جواب ماهارو بده
بچه هایی که اراک دعوت شدن کجا هستن پس؟ خدائیش تا خرتون از پل گذشت بقیه رو فراموش نکنید.
پالایشگاه ها خصوصی شدنشون شروع شده.الان پالایشگاه اصفهان خصوصی شده و همینطور بندرعباس.یعنی الان زیر نظر تامین اجتماعی هستن.بچه های پالایشگاه اصفهان خیلی راضی بودن از خصوصی شدنشون چون دارن بهشون می رسن.
مطمینا تا 5 سال دیگه تمام واحد های نفتی خصوصی می شن و همشون بر می گردن زیر نظر قانون کار و تامین اجتماعی!
بله هزينه قبض پستي 11 تومن شد كه با فيش 5 تومني ميشه 16 تومن
حالا اين كه خوبه.... برگه هاي تعهد نامه رو بردم دفتر خونه ثبت كردم، شد 64 تومن!![]()
خوب نمیدونم بدرتون می خوره یانه فقط گفتم شاید یه عده هنوز مصاحبه ندادن اینم مصاحبه گزینش من
نفت خیز جنوب
اولش معرفی خودت و اعضای خانوادت ادرس محل تحصیل و سکونت فعالیت های ورزشی فرهنگی سیاسی تشکل بسیج و ..........
بعد احکام
واجبات نماز
نمازهای واجب
مبطلات نماز
روزه و مبطلات
غسل های واجب و روشهای غسل
زکات و خمس به طور کامل
تیمم
وضو
شک بین دو سه چطوریه
نماز احتیاط
سجده سهو
نماز ایات
نماز میت
وقتی دیر به جماعت می رسی چطوری اقتدا می کنی
بهم گفت وضو بگیر تیمم کن بعدش دو رکعت نماز بخون.
گفت اخرین نماز ایات کی بوده؟ 9 اذر خسوف
انواع اب های وضو
مطهرات و نجاسات رو نام ببر
ولایت فقیه و دلیل ضرورت و ظایف و مسئلیت هایش
خبرگان وشورای نگبهان و وظایفش
اخرین راهپیمایی
اخرین نماز جمعه
اخرین سخنرانی رهبری کی ودر مورد چی بوده؟
خوب تاریخ روزهای مذهبی
اول شوال؟ عید فطر
9 ذیحجه؟ روز عرفه
18 ذیحجه؟عید غدیر
9 دی؟ حماسه بصیرت ملت ایران در مورد حوادث انتخابات
27 رجب؟ مبعث رسول اکرم(ص)
اخبار رو از چی پیگیری می کنی؟
مسایل شرعی تو از راهی حل می کنی؟ گفتم رساله مرجعم
اخرین باز کی رای دادی؟ تابلو واسه انتخابات
به امید موفقیت همه عزیزان
اقا نمی پرسه راجع به ارشد
حالا چون گفتی نمی خونم ضایع نکن دو حرف شه بگو نمی خونم
بسیجم می پرسه هستی یا نه نمی پرسه چرا عضو نشدی
بگو عضو عادی بودم ولی فعال نبودم همین
شک بین دو سه در نماز سه رکعتی باطل می کنه ولی تو چهار رکعتی بنا رو به سه میذاریم یه رکعت دیگه می خونیم بعد یه رکعت نماز احتیاط هم می خونیم.
اره دیگه سمبلیکه پ ن پ ظرف اب میاره میگه وضو بگیر
نمازو من چشمامو بستم و خوندم یه هواسم پرت نشه واقعی می خوندم موقع رکوع و سجده هم کمی خم میشدم.
درسته اخرین سخنرانی رهبرم همون بود
قبلشم واسه دانشمندای هسته ای بود
ميدونم نميپرسه اما وقتی از من بپرسه الان به چه کاری مشغولی؟ يا بعد از اینکه درست تموم شد چه کار ميکردی و اینا چی بگم؟؟ (تو جلسه مصاحبه علمی پرسيدن و منم راستش رو گفتم که ارشد ميخونم)
اگه بگم عادی بودم نميگه فرمانده اتون کی بود؟ يا از مسجد نميپرسن که بسيجی هستم يا نه؟
اصن ميگم نه نيستم و خلاص:دی
من از نظر احکام خوب بلدم سر بسيج و راهپيمايی و اینا ميترسم گير بشن و مچ بگيرن
سلام.آقا هر کی خبر داره لطف کنه جواب ماهارو بده
بچه هایی که اراک دعوت شدن کجا هستن پس؟ خدائیش تا خرتون از پل گذشت بقیه رو فراموش نکنید.