samy_Y
عضو جدید
نه شما نمی خواد عوض کنید.منم 86 گرفتم (کفالت) مگه باید عوض کنیم؟!؟! تاریخ که نداره!!!
نه شما نمی خواد عوض کنید.منم 86 گرفتم (کفالت) مگه باید عوض کنیم؟!؟! تاریخ که نداره!!!
چه شرکتی هستین؟؟راستی امروز واسه من اومده بودن تحقیق محلی.
مناطق مرکزیچه شرکتی هستین؟؟
از كجا فهميدي شهر ما باغ ملي داره . مشكوك ميزني داداش
دوستانی که مناطق نفت خیز جنوب هستن کسی شماره تلفن منابع انسانی رو نداره؟یادمه یه بار یکی از دوستان گذاشت ولی نمیدونم کدوم صفحست...این شماره تو برگه مصاحبه درج شده اگه کسی داره لطف میکنه اگه بگه..ممنون
همچي ميگه كارت معافيم قديميه هركس ندونه فكر ميكنه ده سال پيش معاف شدي يا 30 سالته 4 سال ناقابل معاف شدي.
پس من چي بگم كارت معافيم مال سال هشتاده![]()
سلام به همه.کسی از فلات قاره خبری نداره؟هنوز خبری نشده؟
راستی،از کجا باید بفهمیم که تو تست اسپیرومتری مشکل نداریم یا داریم؟
الحق كه اصفهاني هستي .مرد مؤمن ميدونی من تو این 4 سال چه پدری از مردم در آوردم با همين کارت؟ :دی اندازه سی سال باش پز دادم به اونايی که خدمت کردن :دی
خاطره ی این تاپیک و دوستان گلی که به این تاپیک سر می زنن و اطلاعات ، احساسات ، ترس ها و امیدهامونو با همدیگه قسمت کردیم هیچ وقت فراموش شدنی نیست .اميدوارم هرچه زودتر
همه بريم سركار و همكار بشيم
ولي قول بديم هميشه به اين تاپيك سر بزنيم و ياد اين روزها بيوفتيم كه چه دوران پر استرسي داشتيم و هيچوقت اين روزها را فراموش نكنيم .
بتونيم كساني كه هم شركتي هستيم همديگه را تو محل كار ملاقات كنيم
خدا را شكر اينجا همه باهم دوست و برادر هستيم و همه جنبه شوخي را دارن و تو اين 232 صفحه من نديدم كسي به كسي بي احترامي كنه و كسي از كسي ناراحت بشه
اميدوارم هميشه خوشحال و خندان باشيد
دوستتون دارم
![]()
راستی کسی می دونه این چیه؟استعلام چی؟برم نظام وظیفه بگم استعلام بهم بده؟
- 8- داوطلباني كه معافيت پزشكي دريافت داشته اند برگه استعلام معافيت و يك عدد كپي آنرا حتما به همراه داشته باشد.
سلام. بچه ها بابت قبولی در مصاحبه تبریک میگم .
من یه سئوال بابت کارت معافی دارم. کارت های معافی سال 88 باید تعویض و هوشمند بشن. بخاطر همین من اصل کارت معافی فرستادم و الان فقط کپی کارتم دارم. البته موقع مصاحبه اصلش همرام بود و نشون دادم. نگرانم از اینکه روز طب صنعتی ایراد بگیرن. کسی از بچه همچین مشکلی نداره؟ نمی دونم باید چکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
مرسی
راستی منم کارت معافيم قديميه (86) ماهم بايد عوض کنيم ؟ يا فقط 88 ای ها بايد عوض کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا باید باید همه عوض کنن (کارت جدیدکه مثل کارت تلفنهبگیریم)کارت معافی منم مربوط به سال86 می شه فکر کنم باید تا 10 اسفند عوض کنیم باز برای اینکه مطمئن بشی یه سر به پلیس +10 بزن
منم 86 گرفتم (کفالت) مگه باید عوض کنیم؟!؟! تاریخ که نداره!!!
همچي ميگه كارت معافيم قديميه هركس ندونه فكر ميكنه ده سال پيش معاف شدي يا 30 سالته 4 سال ناقابل معاف شدي.
پس من چي بگم كارت معافيم مال سال هشتاده![]()
الحق كه اصفهاني هستي .
شما جزء ممتازین پالایش و پخش هستین چه رشته ای ؟ واسه کودوم پالایشگاه؟؟پس کی نوبت ممتازین میشه![]()
پس کی نوبت ممتازین میشه![]()
دوستانی که بهتون از نفت و گاز پارس زنگ میزنن لطفا حرف اول فامیلی و رشته تونو تو تاپیک اعلام کنید که بقیه بچه ها بدونن تو چه موقعیتی هستن
کلا باید باید همه عوض کنن (کارت جدیدکه مثل کارت تلفنهبگیریم)کارت معافی منم مربوط به سال86 می شه فکر کنم باید تا 10 اسفند عوض کنیم باز برای اینکه مطمئن بشی یه سر به پلیس +10 بزن
سلام به همه.کسی از فلات قاره خبری نداره؟هنوز خبری نشده؟
راستی،از کجا باید بفهمیم که تو تست اسپیرومتری مشکل نداریم یا داریم؟
بیست دقیقه پیش هم (چهارشنبه- ساعت 9:50 صبح) با من تماس گرفتن، از شرکت نفت و گاز پارس برای 30 بهمن، فامیلی من هم با حرف "ر" شروع میشه.