نمیدونم هم امیدوارم هم ناامید فقط خوبه که نهایتا این جریان فردا پروندش بسته میشهنمیدونم هم امیدوارم هم ناامید فقط خوبه که نهایتا این جریان فردا پروندش بسته میشه
![]() | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
شرکت ملی نفت ایران - اداره تامین نیروی انسانی (واحد کامپیوتر) |
آقاجان اگر اذیت شدی مارو ببخش من رفتم پیش روان شناس میگه مبتلا به سوشال فوبیا وافسردگی هستی شما دعا کن هممون عاقبت بخیر شیم منم استخدام شم یک روان شناس خوب تو شرکت نفت پیدا کنم شما هم از شر من خلاس شی خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووودوست عزیز takmilzarfiat
مطمئن باش با این چرندیاتی که اینجا مینویسیو الکی صفحات رو پر میکنی، اینقدر (!) برات دعای خیر میکنن بچه ها که خاطر جمع باش قبولی!!!
من موندم کجای این صنعت به آدم بی ثبات از نظر روانی مثل شما احتیاج داره آخه.برادر من نکن دیگه.
من که دیگه روم نمیشه تو این تاپیک پیام بذارم با این وضعیت،می ترسم یکی بیاد بخونه اینارو من رو هم در حد این آقا به حساب بیاره.
وای به این صنعت اگه امثال این آقا بخوان توش وارد بشن.
انشالا فردا این نتایج اعلام بشه و شما هم تکلیف خودت رو بدونی.
(این نظر شخصیه منه )
![]() | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
![]() | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
نتایج ارشدم به سلامتی اعلام شد، جناب سائل و سایر دوستان بیایین ببینیم چه کردین، چه کاره این
من قدرت دانشگاه گیلان قبول شدم
به نظرتون انشالله مهرماه نفت هم فراخوان بشیم چه گلی به سرمون بگیریم، من با یکی از بچه ها صحبت کردم حسابی توی دلمو خالی کرد، گفت باید حضور داشته باشی و سخت میگیرن و این حرفا...
با این وضع خبر دادن فکر کنم مجبوریم با اتوبوس بریم اهواز
مشهد اهواز که الان نه قطار هست و نه هواپیما ، همش پر شده
|
![]() |
|
اتاقا به صورت کانکسه که فعلا چهار نفره است. ولی با ورود گروه سوم یعنی دو ماه دیگه قراره 8 نفره بشه که 4 نفر به طور همزمان در اتاق حضور دارن.
بر خلاف خوابگاه ره آوران که به صورت بلوک های سه طبقه بود و سرویسهای بهداشتی در انتهای راهرو قرارداشت؛ در کمپ O1 ، اتاق ها در لاین هایی که با حروف A,B,...,E نامگذاری شدن ، در فضای باز قرار دارن. سرویسهای بهداشتی و حمام هم در کانکسهای بزرگی که بین لاین ها هستن، گذاشته شدن. فضای اتاق ها بد نیست و امکاناتش هم خوبه.
نتایج ارشدم به سلامتی اعلام شد، جناب سائل و سایر دوستان بیایین ببینیم چه کردین، چه کاره این
من قدرت دانشگاه گیلان قبول شدم
به نظرتون انشالله مهرماه نفت هم فراخوان بشیم چه گلی به سرمون بگیریم، من با یکی از بچه ها صحبت کردم حسابی توی دلمو خالی کرد، گفت باید حضور داشته باشی و سخت میگیرن و این حرفا...
دوستان کنترلی عزیز
چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید؟مطمئن باشید تو گروه مهرماه حضور دارید. لیست هم آماده است و من به نیت شما دوستان خوبم مجزا در همین رابطه از او پرسیدم که جواب دادند "در این گروه حضور دارند". واسه تلفن زدن هم گفت که اوایل نیمه دوم شهریور تماس می گیریم.
هادی جان
من تا الان تو شُک نتایج ام! با رتبه من قاعدتا باید تهران قبول می شدم اما ...
می خواهم درخواست رسیدگی بدم و تا جایی که می تونم پیگیری کنم.
فردوسی مشهد قبول شدم
مبارک باشه، پیگیری بکن انشاالله به نتیجه برسی ولی اینو هم در نظر داشته باش با توجه به اشباع شدن الک و مخابرات ، رقابت توی رشته ی کنترل هر سال شدیدتر می شه و اگه داری با توجه به رتبه های پارسال نتیجه میگیری که باید تهران قبول میشدی شاید مبنای نتیجه گیریت زیاد درست نباشه. فردوسی هم دانشگاه تاپی حساب می شه و رتبه هاش گاهی کم از خواجه نصیرو بعضا علم وصنعت نمیاره ولی به هر حال اگه رتبه ات انقدر خوب بوده که مطمئنی تهرانو میاوردی،( به ما که نمیگیش که !!!) پیگیری کن . انشاالله که به نتیجه برسی
ولی به نظر من فردوسیم خوبه، مخصوصا واسه شما که شاغلی و انشالله دو ماه اول ترم رو هم نیستی. تهران خیلی کار میکشن ازت
![]() | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||