اسماعیل جان
چهار سوال:
1- گرایش و مقطع شما چیه؟
2- آیا بچه های کنترل هم در اعزام سوم حضور داشتند؟
3- با توجه به توضیحاتی که سایر دوستان در گروه های قبل از شرایط "ره آوران" دادند ،آیا بهبودی در نقایص اونجا پیش آمده؟
4- من دو روز پیش تو بانک ملت افتتاح حساب "سپرده قرض الحسنه الکترونیک" انجام دادم، به نظرت قبل از آمدن نیاز به انجام کار دیگری هست؟
در رابطه با محل اسکان در عسلویه سایر دوستان(داوود،آرش و...)قبلا توضیحاتی در اینجا بیان کرده اند. اگر توضیحات بیشتر می خواهی که از عهده من خارجه اما اگه لینک اون مطالب رو بخواهی می توانم برایت بگذارم.
من لیسانس قدرت هستم..
این سری 23،4 تا برقی هستیم.. گرایشها هم قدرت و مخابرات و الکترونیک هست.
درباره ی شرایط اینجا ببین نه میتونم بگم خیلی بده نه خیلی خوبه ! یعنی میدونی بیشتر به نوع نگاه خودت بستگی داره.. اگه خیلی حساسی ممکنه یه سری نقایص زیاد به چشمت بیاد ولی اگه آدم
سختگیری نیستی در کل خوبه اوضاع.. مثلا روزای اول یه سری کمبودها بود مثلن دسشویی ها تمیز نبود،یکی 2 تا ازطبقات فن دسشویی اش خراب بود، و یه مشکلاتی اینچنینی .. ولی با صحبت با مسیولین اوضاع بهتر شد .. وضعیت غذا متوسطه.. و میشه گفت در حد سلف دانشگاهه !یعنی یکی 2 غذاش (غذا یکم سلیقه ایه) به نظر من خوردن نداره ! یه بوفه هم دم در خوابگاه هست یه سری خوردنی و تنقلات داره ولی واسه خرید بیشتر، میشه رفت شهرک بعثت( 15 دقیقه پیاده 3 دقیقه با ماشین) یا شهر جراحی (5 دقیقه با ماشین)
توی خوابگاه هم بعد از چند روز میز پینگ پنگ و فوتبال دستی ها رو توی طبقات گذاشتن.. 2،3 روز پیش کارت های درمان رو دادن (واسه دکتر رفتن تو این 2 ماه)، برای استخر و بدنسازی هم اسم نویسی کردن از بچه هایی که میخوان برن و قراره تو این هفته کارت ها صادر شه( محل استخر و سالن تو شهرک بعثته)
اتو و جاروبرقی هم هست توی هر طبقه(یک جارو و چندتا اتو).. وضعیت اتوبوس ها هم که برای انتقال به محل شرکت (که نیم ساعت با خوابگاه فاصله داره) استفاده میشه در حد درجه 1 نیست ولی باور کن مشکل خاصی هم نداره .. کولر دارن و صبح نیم ساعت باهاشون میری و عصر هم برمیگردی و اونطوری بد نیست که بعضی دوستن دوره های قبل میگفتن افتضاحه و...
در مورد حساب بانک ملت هم شماره ی حساب رو همرات داشته باش و اگه تا قبل از اومدن تونستی کارت عابرتم بگیری چه بهتر..
البته هنوز از ما شماره حساب رو نخواستن و قراره تو این هفته یه سری از مسیولین pogc بیان که کپی های مدارک رو بگیرن و قراردادهای پیمانی رو بهمون بدن و این کارا ..
بازم سوالی داشتی من در خدمتت هستم
(اون توضیحات اسکان عسلویه رو بذاری ممنون میشم)