| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
شرکت ملی نفت ایران - اداره تامین نیروی انسانی (واحد کامپیوتر) |
| |||||||||
| |||||||||
|
|
|
نيروي انساني صنعت نفت از دريچه دوربين NIOC؛نفت ،ايران، سازندگي(مجموعه سوم)+ تصاوير نيروي انساني؛ بازوي پرتوان شاهرگ اقتصادي كشورمان است. صنعت نفت امروز بيش از هر زمان ديگر به فرزندان پرافتخار و تلاشگر خود مي بالد؛تصاويري كه در ادامه مي آيد بخشي از تصاوير برداشت شده توسط گروه عكاسان خبري پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايران است .
|
|
انجوری گه گفتند باید منتظر زنگ آنها باشی چون اسامی به شرکتهای مربوط اعلام شده استبچه ها اون 45 نفر هم 13 هم اعلام میشن؟
من سری پیش 3 شدم 2نفر گرفتن اگه شانس بیارم تو 45 نفر می تونم باشم
آقا جان ما منتظر تکمیل ظرفیتیم خووووووووووووووووووووووو کیییییییییییییییییییییییییییییییییییی اعلام میشه خوووووووووووووووووووووووووووووووووووو تکمیل ظرفیت
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
استرالیا هم نفت ایران را تحریم... ۱۳۹۱/۶/۲
استرالیا هم نفت ایران را تحریم کرد
استرالیا هم نفت ایران را تحریم کرد 11:02
پس از اتحادیه اروپا، کشورهای غربی و آمریکا، ضوابط جدیدی برای هر گونه معامله با جمهوری اسلامی ایران در حوزه نفت، گاز و بخش مالی اعمال کرده است.
به گزارش پانا نیوز به نقل از خبرگزاریها، باب کار وزیر خارجه استرالیا با اشاره به اعمال تحریمهای جدید علیه صنعت نفت و انرژی ایران گفت: بر مبنای ضوابط جدید هر گونه معامله با جمهوری اسلامی در حوزه نفت، گاز و بخش مالی محدود شده است.
به گفته این عضو کابینه دولت کانبرا همچنین بر تجارت طلا، فلزات گران قیمت، الماس و ارز رایج ایران محدودیت اعمال شده است.
وی دلیل اعمال این محدودیتها را فعالیت های مربوط به برنامه هسته ای ایران دانست و افزود: بر اساس این تحریمها که بخش خدمات مالی ایران را هدف گرفته، هیچ نهاد مالی ایرانی حاضر در استرالیا نمی تواند در این بخش ها فعالیت کند و بالعکس.
بر این مبنا ارتباط تجاری میان استرالیا و نهادهای مالی ایران و سفر اشخاص و افراد ایرانی به این کشور محدود شده است.
سلام اکتیوجان
من خودم استخدام یک جای دولتی هستم
گزینشم آخراشه(ممتازم) ولی هنوز از این جایی که هستم استعفا ندادم ولی تعهدی هم ندارم.
به نظرت کی استعفا بدم که برام مشکلی پیش نیاد؟ قبل از دعوت به کارم یا بعد از اون؟
یعنی تو شهرهای دیگه بلیط برای ماهشهر گیر نمیاد ؟
چه بازی !؟ ما که تو ب4 که فقط یه میزه پینگ پنگ داریم اونم از شانس ما روزای زوج کلاس زبان تو بلوک ما برگزار میشه نمیتونیم عصرا بازی کنیم . .دوست عزیز اگه B4 هستی بیا پیش ما بازی کنیم ادم دلش میگیره تو اتاق
سعید یه دلستر تو یخچال دارم سر اونم شرط نمیبندم چون میدونم میبازم الکیم نمی خواد ادای آدمای اکتیو رو در بیاری. امشب رفتم دنبالش بریم بازی، دیدم لم داده رو تخت داره فیلم میبینه چشاشم پر خوابه . نیومد بازی.اقا یکی بیاد B4 تنیس بزنیم
منم سعید.کسی هست شرطی بزنیم؟
سلام
من یه چیزی رو یادم رفت بگم برای گروه سوم که الان ماهشهر هستن. اساتیدی که تشریف میارن هر کدوم این اختیار رو دارن که کتابی رو سفارش بدن و ره آوران تهیه کنه. حالا شاید تو دروس عمومی زیاد جدی نباشه(به هرحال دوتا کتاب روانشناسی هم آدم بخونه بد نیست) ولی واسه دروس تخصصی بد نیست که به استادا بگین چندتا کتاب خوب براتون سفارش بدن. یه مو از تن خرس(ره آوران) کندن غنیمته.
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||